Макрон: Работим добре на терен с руснаците в Сирия

Руско-френските преговори във Версай "тотално преобразиха сътрудничеството" по въпроса за Сирия, отбелязва френският президент Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Макрон: Работим добре на терен с руснаците в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците отиват на зле.Единствените поддръжници на Путин в чужбина са Асад и Ким.Въпрос на време е да ги приютят в подмосковието и да ги спасят от народната любов.Франция има 2 пъти по мощна икономика от русия

...г-н Mакрон а не мислите ли ,че орките у вас работят още по- добре "на терен " (френски ) !...а и един друг вапрос : вии чии уи тарсите в Cирiя ?

...пич,вие нямате абсолютно никакво основание да сте в Cирiя !!!...а ако сте там сирииците и руснаците имат право да ви отcTрелват !!!

Като видите дебелият и заработвате, както трябва и с когото трябва!

Така е, Тръмп си показа простотията със стискането на ръцете и беше въпрос на време руско-френските отношения да придобият положителен обрат.

напоследък е много много активен и се опитва да въздига ролята на франция като диригент на ЕС противно на германия и меркел...и от активността му намирисва МАЙ на сакрален съюз с г-жа МЕЙ ...срещу....меркелица...наскоро последната между редовете НЕЩО заговори за нови раздлителни линии вътре в съюза....идват драматични месеци и събития пред ес...преди разпада му който ще забавят до 5- 6г...но е неизбежен..

Още в края на 2016 Путин каза че през 2017г. ще има полит. решение за САР. (и решаване на ребуса Украйна). Нещата отдавна са договорени, Макрон тогава дори не е бил посветен. Сега ролята му е да говори от името на ЕС и фактически да подкрепя онова, което са договорили американци и руснаци...

Е, вие казвахте, че руснаците имат нужда само от няколко месеца като влязат, за да победят. След това казахте, че са победили като се изнесоха, а сега казвате, че от самото начало ви е било ясно, какво става и то не е това, което си мислим... :))) Иначе Путин беше казал и, че няма руски войници в Крим...

Много си объркан! А раздъжденията са ти на ниво 5-ти клас... :)

От думите на Макрон може да се направи само един извод: На франсетата много им се ще да се изкарат някакъв геополитически фактор...какъвто отдавна не са... Като го слушам какви ги говори за Сирия, се сещам за българската поговорка за атовете, които се ритат и магарето между тях...

Значи викаш 300 ядрени глави са просто "желание да бъдат фактор", а? :)))) Ще ми кажеш ли коя е тая страна на света, която може да издържи удар на 100 ядрени глави. Другите 200 да кажем, че са прихванати. :)))

...а ти наистина ли вярваш ,че някои ще му позволи (на Mакрон)еи така за да покаже френски мускули (безнаказано ) да изстреля 100 ядрени боини глави ?!?...че дори и Aмерика не би си го позволила !...и запомни...няма такива филми с изстреляни 300 пак прихванати 200 !!!...ракеTCHик с ракeTCHик такав ...

Е заявил на Путин,че ако продължат със Асад с химическите атаки срещу цивилни и ще има моментални последствия!Направо не е за вярване NATO държавите колко много превъзхождат руснаците!Със каква лекота им свалят самолетите и им унищожават летищата?! Да видим глупака Путин дали ще посмее да изпробва да премине червената линия начертана от Макрон?

На теб пък, каква ли хим атака ти е увредила мозъка?! Така и не разбрахте, че изстрелването на тамаховките беше пиар акция на Тръмп, само да изпусне напрежението в щатите - тези томаховки бяха с изтекъл срок и трябваше, скъпосруваща утилизация, а така просто се отърваха от тях и се видя ефективноста им. Смешно ще е ако Путин му е подсказал идеята...

Мноооооооооооооооооооого глупава опорна точка!Га,че ли някой повреден от руски лъжи мозък

не знам дали има някой да те превъзхожда по глупост и раболепие... не знам също какво те кара да си въобразяваш че си част от голяма и силна коалиция, но всъщност си презрян смръдлив панелен плъх

Путотролипуте!NATO е най силният военен съюз на планетата и България е част от този най силен военен съюз!А ти си презрян руски трол който троли за пари ограбени от България срещу България и Европейският Съюз!

Както завършва разказа си "По жицата", Й.Йовков - "Колко мъка има по тоя свят" В пълна степен важи за теб!

този смешник в какво участвал не можах да разбера ? Или това са фантазиите му , докато учителката го бие с камшика вечер, той си мечтае как слага червени черти.

Изглежда наистина света става многополярен, щом и този лилипут слага "червени черти". Малко и беше на Франция, че в миналото се отърва безнаказано от авантюрите си в Индокитай, Африка и Близкия Изток, сега новозпечения лидер, за когото никой нищо не знаеше преди 1 г. иска да участвува в разправията за Сирия .

Е, вашия лидер като го знаем от 17 години, какво направи? Победа? Колко пъти я празнувахте, а хората там продължават да умират...

Сирия не е лъжица за френските уста. Франция и да иска няма потенциал да е там. В Сирия имат работа само големите. ЕС може, но не му стиска, просто той е сбирщина от държави който не могат да се разберат за обща политика там.

МАкрон, ти не си МАкрон, а МИкрон. Ще слушаш Путин и песен ще пееш. По-добре си трай вместо да ръсиш глупости. Руснаците смазаха ислямистката сган в Сирия, а не френците.

Смазаха ? Къде ги смазаха или намазаха ? Ислямистите са си там, а неуспехите на руските военни независимо от бомбите са си пак там. Поне чети сводките на руските Ген. щаб. Затова и са и франсетата, и немците , и американците, без уж да имат право - хаха

А така, първо Тръмп, а сега и Макрон, а и май Меркел, вече не поставят изискването Асад да си оди . . . . завъртяха палачинката. Явно на глобализъм по немски или сороски модел му се слага Х , само нашите "деца на Сорос" още не са го разбрали. Един голям мислител беше казал, " . . . . преди да се обединим, трябва да се разграничим . . . . " . . . . да се надяваме, че и "доброжелатаелите РУСОФОБИ и баш-ДЕМОКРАТИ" ще им светне нещо в "умните, честни и красви главички" . . . . . ще иначе просто затваряме България . .. . . ще остане само баш-Патриота Симеонов . . . . .

За разлика от русофилите, фобите са умни момчета и умеят да мислят със собствените си глави. Асад наистина не е най-големия проблем за Сирия, а руските интереси свързани с петрола и газта !

Е, ако интересите с нефта и газа са само руски. . . . . . . ще ше да е пей сърце . . . . . . .направо си е като обществена поръчка - кой ще я получи . . .

То и още преобразявания може да има - нашите морални стожери и верни евроатлантически съюзници отдавна са доказали, че разбират в чия ръка е тоягата. Ама ние пак ще сме накрая и след това гъзолизците ще трябва да компенсират с извънредно старание пред новите "големи братя". Както винаги.

Абе бабоЕб, не се занимавай с нещо, които не разбираш !

Иди разбери какво значи, какво са си говорили, какво иска Макрон, какво иска да каже ... Но с времето, по-нататък, може да стане по-ясно ...

Има съвместно изявление на Макрон и Тръмп, че не поставят задача за свалянето на Асад. Това ще правят само нашите соросоидни бамбугери, след като заврат пушките в тлъстите си ГМО задници

stan_posta@

И Тръмп ли се отказа да сваля Асад ? Интересно !

Опа, на Макарончо са му обещали парче от баницата и той се преобрази горкия. Прадставям си какъв отговор ще даде на предполагаема и организирана от САЩ химическа атака в Сирия. Пълен смех. Ще има Ало, Ало, съпротивата, Добрютру! Американците биха шута на французите от Ирак, ся белким за сирийската пустиня се закрепят франсетата. Нема начин - без колонии не може, че бабето-микикенка требе да руча.

Ами че те САМО РУСНАЦИТЕ и се борят с терористите, и се грижат хуманитарно за мирните жители!!!! А вие, след воя, който се наслушахме преди сирийците да си освободят Алепо, млъкнахте като риби!!! И само поставяте условия, и си измисляте "химически атаки"!!! Мер.зав.ци!!! Като чуя вече "изказвания" на тия нагло-сакси и започва да ми се повръща! Имам чувството, че еуропката се е превърнала в най-противното място на планетата! Такова безочие и наглост не води до хубаво! Римската империя се е сгромулясала, а тая, съвременната ще се изяде от порочите си отвътре!