Посланик Гьокче: Гюлен има структури и в България

Организацията на Фетхуллах Гюлен има структури в много държави, включително и в България, заяви турският посланик у нас Сьолейман Гьокче.

Обратно в новината

Коментари - Посланик Гьокче: Гюлен има структури и в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪГЛАСЕН СЪМ С ПОСЛАНИКА,НО НИ ТРЯБВА КАЧЕСТВЕН УПРАВЛЕНСКИ МАТЕРИАЛ,ЗА ДА СИ РЕШИМ ПРОБЛЕМИТЕ!!!СЪС СЕГАШНИЯ СМЕ ГО ЗАКЪСАЛИ ОТВСЯКЪДЕ!!!

Не ни занимавай с вашите проблеми, не ни интересуват, имаме си достатъчно собствени.

да има и те са в масонските ложи:)

Ама тоя .. гьокче още ли не са го наритали от България ... Странно.. Ама поне става ясно що искат незабавната оставка на онова нещо ..... кате шломка захариева ;)) Ни образование , ни визия , за интелект да не отварям дума;)) Разкарайте амебата от външно , смешна е !!! До момента оставката й искат всички Българи ! Същото е в сила за посланика в пуйкостан , нейски .... Мястото и на двете едноклетъчни е в пандиза ! Капиш ?!

Тези вече прекаляват и продължават да са нахални!Ще излезем единствената държава от ЕС,която е допуснала такова " честване"! Българските турци са местни за бг и са български граждани!Колко са етнически,отделен въпрос,я има 10% от тях,я не!Но да им се натрапва от години чужда политика,османизъм,че и ислямизъм,след кати си имаме достатъчно вътрешни проблеми ,че отвън да им мътят главите чужди държави вече минава границата отвсякъде!

Нито искаме ердоганисти,нито гюленисти,нито ислямисти,нито приемаме диктатури и съдебен произвол на политическа основа!Аман от вас!

Да,бе нямат друга работа гюленистите само структури правят тук!Е и,какво ще стане,ние сме друга държава?Е не че е нямало ,след като много мюсюлмани от бг включително и помаци завършиха университети в Турция по тази линия ,но това е било и със съдействието на турската държава.Само,че вашите "преврати" не ни ги привнасяйте ,нито политики,нито ислямизация,нито бурки,и всякакви дивотии,които създават разделение и какво ли не,което създава безпокойство и подозрение за намеса във вътрешните ни работи! !

Има,имаа много гюленисти:вшекер махала,факултето,филиповци,орландовци и още десетки махали в България.Искате ли си ги?

Има зер, Местан на първо място! Ама за камуфлаж бега та се кри при самия Гьокче...

Много е удобно всеки който е опозиция да бъде представян за Гюленист. Жалко че ББ им върна хората които избягаха. Пожертва ги за съжаление в името на добрите отношения със султана.

Посланик Гьокче: Гюлен има структури и в България Мисля, че Гюлен има структури и на Марс.За слънцето още не е сигурно, но Ердоган има съмнения и за там.

трябва да бъде признат за диктатор и на Турция да се наложат санкции. Няма как не 50 000, 5000 души да са замесени в заговор и да не изтече информация до официалните власти какво готвят. Тоест това си е жив лов на вещици, по точно разправа с политически неудобните лица в Турция.

боко е първ гьоленист а цвокьо им разнася хаберите като решетари по америка а бандата им се нарича греп и тормози гяурите

следното/ нежелая да подкрпепяв никой в личната война между Гюлен и Ердоган. Последният се перчи срещу всеки -прави /смята / се на най голямият!

ГОЛЯМА ГЛУПОСТ СИ НАПИСАЛ. ЕРДОГАН Е ДЪРЖАВНИК , А НЕ ВАСАЛ КАТО БАНКЯНСКАТА ТИКВА.

турчино, а за мен е невъзпитан джагаджия. Ти не си роб, а слуга на робите! Лайнар

Голяма турска смешка, меко казано...

Аркадаш, ГЬолче, мантарата ви Гюлен в България не върви! В България, вашия вожд си има партия - ДОСТ! Анадъмо?

Местан и ДОСТ имат структури в Турция.

Ами ако е мафиот по душа като властващите значи са се разбрали какво толкова нали все пак твоя приятел се е разбрал с него..

Има, ама какво от това?

тези структури бе хабно парче?! Питай другарите от ДС и техните агенти Местан и Доган. Те могат да ти кажат кой от тях е агент Павел , кое е агент САВА и с кого от АМЕРИКА РАБОТЯТ нашите другари от ДС. Но и да ти кажат хабни парчета като теб трудно ще го превъртят защото живеят случайно на тази ЗЕМЯ.

Агентите Павел, Сава , Гоце, Буда ... КОИ СА КУКЛОВОДИТЕ - от Монтерей или БИБЛИОТЕКАРИТЕ?

предизборен клип, той защо е още посланик.

Много нагъл! Прост и нагъл! Напълни ми душата тази сутрин. :) десетина минути го гледах и слушах - стигна ми за седмица напред, да не помирисвам новини.

Не само "Гюлен има структури в много държави, включително и в България" и ЕрДоган си има структури в България и партия си има и мюфтийство.

КОЙ Е АГЕНТ ПАВЕЛ /Лютви Местан/ и КОЕ АГЕНТ САВА /Доган/ И двамата са продукт на ЖИВКОВИТЕ СЛУЖБИ продължаващи да управляват в задкулисието си държавата ни. Партиите на ДОГАН и МЕСТАН се финансират от ГЮЛЕН с когото тези служби работят. ПО ПРОЕКТА "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РЪКОВОДЕН ОТ БРЮКСЕЛ СТОПАНСКИ СУБЕКТ В КОЙТО ВЛИЗАТ ЧАСТИ ОТ ТУРЦИЯ , ГЪРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ СЕ РАБОТИ ОТДАВНА СЪВМЕСТНО С ГЮЛЕН. В създаването на проекта участва и посланичката на България в Турция - г-жа Надежда Нейнски . СВАЛЯНЕТО НА ЕРДОГАН ЩЕШЕ ДА Е РЕШИТЕЛНА КРАЧКА КЪМ РЕАЛИЗАЦИЯ НА ТОЗИ ПРОЕКТ.

Изключително интересно четиво във втората му част.жалко че някои колеги от форума или не го четат или не го разбират.А доколкото зная за този "проект" Тракия са гласували и наши евродепутати ха да се сетим на коя копанка са знаят се даже и имената им.А някои от тях са на доста голямо политическо ниво в момента !

Чух че имало много гюленисти в ромските махали, елате с големите автобуси и си ги вземете. Бонус - целата им рода. И дет се вика хаир да са ти.

не им е лесно и на турците, ей! държава от 1923г, до 38ма трябва да си кемалист за да оцелееш! после гюленист. сега трябва да си ердоганист. сетне какво ли ги чака?

Яваш, Яваш, Ваше превъзходителство, едно по едно, че да не стане калабалък:) Първо дочакате Гърция да ви ги върне, че после си ги търсете у нас...

"Посланикът обясни, че се води разследване срещу 169 хиляди души. Около 50 хиляди от тях са били задържани и арестувани и срещу тях е започнало съдебно производство. Останалите от разследваните лица бяха освободени, тъй като се сметна ,че срещу тях няма достатъчно доказателства за повдигане на обвинение, заяви той. По думите му не са верни съобщенията за стотици хиляди арестувани." Нещо не разбирам. От 169 хиляди човека арестувани са към 50 хиляди, а останалите са били освободени. От какво са освободени, ако не са били арестувани и те, а само въпросните 50 хиляди са били арестувани? Пък после нямало стотици хиляди арестувани....

да, всички саудитски имами имат, само аз още нямам струк-тура

Имаше, ама БОКо-КРАТУНьо без някой да му ги иска ги изпрати "курбан" на аркадаша си Ердоган...!!! Дааа...!!!

Нещо не разбирам, лъскаме имиджа на Ердоган, или му се извиняваме, че ЕС го отряза?Като нямаме собствена национална политика и като не умеем като други малки поне достойнство да демонстрираме докато се съобразяваме с големите, къде се бъркаме - тази телевизия, че е в партер на Боко, но все пак!

Всички, които не харесват ердоган са гюленисти ..... Култа към личноста е за ердоган ...

Пълно е с гюленисти. Мутрата ще ви ги прати всичките. И ще вкара в ЕС и т. н.

Брей, този Гюлен да изгради структура по целия свят? Ми той по-умен от настоящият им президент. Да бяха си избрали него?

И какво, като има. Да ти ги дадем ? Не Ви ли увряха тиквите, че може да има и такива тикви, като Вас в тази държава но не сме всичките тикви. Нищо не получавате !!!

Този още ли е в България!

Посланик Гьокче: Гюлен има структури и в България....Е, и да има, какво от това, да не би да сме се клели във вярност на Ердоган?!Интервюто на Цолова с посланика на Турция по Нова тв е СРАМ за всички, които що годе още се водят журналисти....То не бяха превземки, салтанати, мили очи, кръстосване на краката, СРАМ, все едно интервюираше Тръмп или Путин.....

И ЕДРОГАН Е ГЕЙ , НЕ САМО БОЙКО :)))

ми то, тогаз излиза, че егейско море е тяхно бре, тъпчо!

напълно подкрепям посланик гьокче! има! около 600 000 са! да им ги предадем всички с доган и местан напред,и да се оправят!

малеййй, комунделите не дават дума да рече човек срещу коалиционният им партньор, и мандатоносител!

Я сам гьоленис... Проблем?

Не мЪ иве тази статия да я коментират или Мелихата или Щерев те са по запознати с гюленистите !