Цацаров се самосезира: Притискан ли е Марешки за горивата?

Главният прокурор се самосезира по публикации в медиите, отразяващи твърдения на Веселин Марешки за упражнен спрямо него натиск във връзка с обвинението му.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров се самосезира: Притискан ли е Марешки за горивата? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че е мафиот то ясно, и че му кроят шапката другите мафиоти с тая кампания заради горивата то пак ясно

Сега разбрах, че референдумът на Слави Трифонов е поръчан от ГЕРБ за да не мине референдумът на Марешки. А Слави явно е платен долнопробен популистки чалга-поддръжник на СТАТУКВОТО. Дано Марешки успее, защото той е единственият качествен депутат.

ВИЕ не сте моята гордост г-н Главен Боклук на РБ

Не е лесно, да се бориш с държавната мафия, тя конкуренция не търпи. Паживьом увидем --успех Марешки

Ех този господин Марешки, как НЕ СЕ УЧИ от историята!!! Все пак е способен бизнесмен и би трябвало да може да МИСЛИ! Например Волен Сидеров много години се опитваше да говори за цени и стандарт на живот на българите, за кражби от народа, за корупция, за наркодилъри и връзката им с властимащи мафиоти и разни такива "хулигански работи". Е след като му спретнаха поне 5 дела и присъди, след като го осъдиха да му взимат близо 50% от депутатската заплата, човекът ПОПАДНА НА ХОРА и се ПОПРАВИ. Особено и след като целият народ го наричаше с какви ли не имена, а пък другаря Слави Трифонов поне 3 години си правеше предаването само с ругатни и подигравки с него. Та и МАРЕШКИ да си направи изводите кога ще спрат да го съдят и обвиняват непрекъснато за нещо!?!?!?

Много ясно,че го притискат.Точно това "работи"Цацаров.По заповед на КОЙ атакува неудобните за момента.99% от делата падат в съда. Въпросните дела срещу Марешки са от преди 5г.!!!Смях! Напълно му вярвам,че им бърка в здравето на руските мекерета от Лукойл.При него дизела е 1.69 лв.а в Лукойл 2.06 лв.

Цацаратурата се омаза отвсякъде.

А по случая с мюфтията що си трайш. Нали Джамбазеца те сезира официално.

докога ще ни измислят глупости и скандали вместо да свършат реална работа ,за която са избирани и назначени ?това е пародия на държавност и подигравка към народа .

Най-много БГ-данъкоплатецът да зареди банковата сметка на Марешки! Вече и слепите и глухите разбраха, че това е номерът на тоя, дето оня от Банкя си го избра. Лошата новина е, че това не е всичко. Колко ще платим на Оманския фонд и Цецо-беглецо - предстои да научим!

В потискането се включи и тежката артилерия за да не се обърка.нещо

Г-н Гл. Прокурор , натрупахте ли стаж за пенсия , КОГА ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТЕ , спъвате развитието на държавата . Не виждате ли , една работа не свършихте до край , НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ?

а защо цацата не се самозерира например за корнела дето беше шеф на външнотърговско дружество по времето на костов,или за ахмед доган за язовира,или за боко със сик,аман от царатури в тая държава,за това псевдопатриотите ще се изказват като недобити псета,а циганите и турците ще си правят какквото искат,искам поне докато съм жив да видя политик осъден и турски циганин изгонен от нашата мила родина

НЕ е ВАЖНО дали има човек сестра,важно е да се каже ,че е курва или проститутка.

Цацаров, това са пълни глупсоти. И малките деца знаят, че пазарът на горивата е свободен, няма олигарси и политически чадъри, както и няма никаква енергийна мафия в България.

Аз не мога да разбера, в държава като нашата, Рая на Земята, Премиер - Слънце и работещи институции, да съществува такова нещо като Политическо притискане. :))

Обвиняват го защо открива аптека до друга такава .Че на нашата улица -около 200 м, има 3 фриз.салона значи ли че трябва да ги разследват ?Аз знам , че това е конкуренция , а то било подсъдно .

Не може да се сравнява Аптека и Фризьорски салон. Без прическа може да се преживее, но без лекарство или с грешно такова - не може.

Няма такова нещо като аптеки с грешни лекарства и аптеки с правилни.

След като е нормално да открие аптека до аптека,защо МаГарешки реве,че отваряли до неговите бензиностанции веднага нови и сваляли до неговите цени?Или е добре,когато само той подбива цените!!!

Chefo77

Адаш, добре ли си? Кой отваря бензиностанция до такава на Марешки, че и да го бие по цена?

КОЙ го е притскал ПОЛИТИЧЕСКИ? От 2009 до сега, без 1 година, е бил Тиквата на власт. Кой от бушоните му го е притискал?