Частните болници искат да отпаднат лимитите

Представители на Националното сдружение на частните болници предлагат да отпаднат лимитите на лечебните заведения.

Обратно в новината

Коментари - Частните болници искат да отпаднат лимитите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък искам, частните болници да се финансират от частни фондове и да печелят, колкото си искат. Да оставят държавното осигуряване и държавните болници на бедните хорица, като нас. Кръвопиици!

Просто е - здравеопазването е БИЗНЕС: имаш пари - живееш, нямаш - умираш! Такава е философията на ВСИЧКИ управляващи от 1989 г. и до днес - БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! ТЕ ИМАТ ПАРИ, а НИЕ?!

Искат да отпаднат лимитите, за да могат да крадат още повече.

лекар да не дава обяснениеточно е свършил ?Тия също ще стигнат до лечение и тогава ще си спомнят какви са ги искали .Освен да забогатяват .Дерат по всички възможни начини жестоки лимити за тези пиавици които превърнаха здравеопазването в хранилка .Лимити направо ограничаване на всички и който иска да си се лекува сам а не допълнително даотива за касата която се източва възможно бързо.

клинични пътеки и келепира на макс .Лекарите изчезват а се появавят мераклии да изписват лекарства котио да си купят понеже са зависими от дистрибуротирет котио им дават част от продаденото .Такива игри играят свят да ти се завърти.Един и същ пациент е въртят и е разписал сумати лечения по сумати клинични пътеки от които не е разбрал с ккаво точно е лекуван и въбоще дали е лекуван.Хипократова клетва са положили изедниците а препордават консумативите и наглеят .Да не се налага да сигнем до болница понеже ще ни одерат кожата .Затова и осигуравки не се внасят понеже няма да се използват по преднацначение .Зда закрият здравната касаи така ще секнат мераклиите да отварят болници като увеселителни паркове понеже за болниците е веселба и сигурна печалба на гърба на пациента.

Аз предлагам частните болници да бъдат така добри да се самоиздържат. И без това всичко там е платено. Все пак това се едни търговски дружества. Моята фирма никой не я дотира. И тогава ще трябва да се съобразяват с цени и конкуренция.

Ами аз доколкото разбирам, те точно това искат - да се самоиздържат и касата да плаща за всеки излекуван от тях пациент, а не само за 100 пациента примерно. Колкото излекуват - за толкова да получат. Както е във всички нормални държави. Има, обаче, един малък проблем - ще трябва да им се забрани да връщат пациенти, защото така ще започнат да си подбират по-лесните случаи, които съответно носят по-голяма печалба. А по-трудните и съответно по-скъпи лечения ще останат за държавните болници.

лимитите ги притесняват миличките лимитите понеже не съществуващи пациенти не се изписва лечение .по здравна пътека .Далаверата е по здравна пътека да се имат за големцида оберат каймака .

от изискванията става ясно следнотооставане да си имаме достъп до касата понеже единствено то нея станахме милионери ще си крадеме падне то е толкова очевидно от ккаво съществуват болниците единствено от касата която се вкарват млирадри и се изцежда до последно .Безконтролно разхлабване на достъпа до касата е това искат .Нещо кка ще се намалят кражбите или тези неща не съществуват а?

дебилски деформи лишават от приходи и да се налаг да се освобождават щатни бройки понеже няма приходи .

Страхотна идея за безконтролно източване на осигурителни средства. В резултат на това ще оставят сиромасите да мрат като мухи. Но и по-платежоспособните няма да видят хаир, защото и сега навсякъде се надписват "лечения", от които няма нужда или не са извършени.

Предлагам частните болници да не се обаждат, а да се сетят, че все пак са болници, а не частни автосервизи на държавна издръжка! Предлагам всяка частна болница да създаде, регистрира и обозначи "Спешно отделение" (като държавното) и там да си практикува т.нар. Хипократова клетва! Да сте чули и видели частниците да имат спешно? Да, имат, ама за платежоспособни! Да сте чули за нападнат спешен екип или лекар от частна болница? Докато се делим на частни и държави, докато т.нар. частни искат държавна помощ, т.нар. здравна риформъ няма да стане!

Вън търговците от храма!