Борисов нареди: 5 млн. за бензин в МВР, 10 - за униформи

Премиерът Бойко Борисов нареди незабавно да бъдат отпуснати 10 млн. за летни униформи на полицаите и обеща да осигури 5 млн. лева за бензин на патрулките.

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди: 5 млн. за бензин в МВР, 10 - за униформи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а за почерпка към униформите ще има ли нещо? Не щем много, по 50 лева на ден да се почерпиме ни стига. Поне до нова година. За коледа пак ще спретнем един протест за заплати. така си караме ние: по два протеста на година и на всеки протест по 5 % увеличение на парите за "униформи". после си люпим семки и чекаме да ни свърши работното време. Няма лошо.

Вече всичко е наред. Няма да има протест , така ли е ? То било много лесна работа. Пък е така наречената яростна забележка да не се държат зле с хората. Каква защита само.

Айде сега Борисов нареди им и работата да си свършат за която им плащаш с наши пари. Що не ги пратиш в Асеновград да отвърнат на терора, а? Шубе си, затва.

как така нареди та тия пари да не са негова собственост те са държавни така той може да нареди да му ги пуснат и на негова сметка какво става нещо неми е ясно

как общува само тоя с европейските сидупетати - какво "Hi" само излиза от дебелите му бузи

Само раздава милиони на нищо неработещите в милицията и кривосъдната система.А ние ,само за тях ще работим,за заплатите им и за привелегиите които не заслужават.Кога ще почне да им отнема?бойко некъдърен си.

той е психически сбъркан, тоя индивид е убеден , че "той плаща" и пенсийте ни и заплатите ни...шизофрение+злоба+простотия+нарцизизъм

И ТЕЗИ ПАРИ СА ЗА КРАДЕНЬЕ

Абе друго си е Той да НАРЕДИ. Без Него и Неговите нареждания сме жив зян.

Винету каза "хау"!

От джоба си ги вади тея пари, ей :)

От залъка на малкия си внук ги отделя

Каква хубава фотка! Ей така махаше бай Тошак от мавзолея по манифестациите. Личи си, че бай Х се е учил от него. И лентичките така ги режеше като него. Което ми напомня, че скоро нищо не е рязал?Що така? Не му остава време от проблеми и международна дейност? Обаче е пекан и ги решава от раз- тук 10 милиона, там -20,на даскалите- двойно, на пенсиите- по 5 лв,на Боршош - НДК на Светлин Русев- музей. Дава човекът! Кой каквото поиска! Кораби, самолети, фуражки,гащи,чорапи, концесии,бензин,митничарски служби... Да не съм чул нещо лошо за бацето!

ако дете на полицай си вади лична карта, кой полицай пита съседи дали детето му живее там по постоянен адрес. плащаме глупости.

Тоя започва да ми прилича все повече на Ценко Чоков!

И по едно кило пържени тикви с кисело мляко, че и на тях им е сезона... Като го слушам колко елементарно се изказва, започвам да разбирам какви хора го разбират и гласуват за него...Ужас

в статията са спестили, че този дебил е предупредил началниците на високи нива в мвр да не се стигне до крайност да се краде от безконтролния бензин!? сигурно е има такава плактика до сега и то когато има лимити?

Цар или бос? Бос макар цар!

А така се разпорежда с държавна пара, ПО ТАТОВСКИ! Утре може да разпореди и на всеки съселянин от Бянкя по 1000 лв. премия.

делено на 47 хиляди полицай= 212 лева фуражката явно е 100 лева,щот кюлотите,панталона и ризата са 100 лева

за колана дет стяга шкембака требе 50 лв

че от село дойдоха със црвулите

Борисов нареди: 5 млн. за бензин в МВР, 10 - за униформи...Борисов отсече....Дираджийски прости журналя, сменете гащите си вече, вчера ги ожълтихте отзад, да ни пробутвате какво е казал банкянският престъпен безхаберник, добре,че е той, иначе за какво ще пишете, нещастници, нито стилистика, нито правопис, само наколенки и свирки на гербаджиите, там сте факири...Каквато държавата, такъв и премиера и, такива са и медиите и....

Бащицата разпореди /той не е знаел за проблемите досега/ и всичко вече ще бъде о кей. Полицаите облечени в нови униформи ще могат да дремят на сянка, а бандюгите да си разиграват коня спокойно. Ще има и бензин за извънградски разходки на ченгетата, когато скуката ги налегне.

Щом като баш началникът е казал,значи е така.Ако бате Бойко нареди,изгревът ще е от запад!

"Ако не бях АЗ,АЗЗЗ,ЯЗЕ,демек балканския СУПЕРМЕН,България нямаше да съществува,какво говоря,СВЕТА нямаше да съществува без моята ОСОБА!!!!!ЖАЛКО,НЕНАСИТИЛО СЕ на власт и пари НИЩОЖЕСТВО. РАЗПЛАТАТА ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОКА,ГРОБОКОПАЧО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ИДИ СИ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО И ЗА ПРОСТАТА ТИ ТИКВА И ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!

"Тормозите гражданите зверски." това е сал едничката радост на фуражката... "Лична карта с акт за раждане." - от утре И кръв, урина и анални проби, след това васерман и накрая бележка от домсъвета че си годен за лична карта... - какви са тия своеволия

ФЪФ Бг колкото повече им даваш , толкова повече се лигавят . Необходима е , БЕДНОТИЯ ДО ДУПКА . Иначе няма оправия .

всеки път като чета подобно венцехвалене умирам от смях... трудно вдявам къде почва цитата и къде преразказа... обаче усещането за шизофрения и мегаломания е болезнено

Благодарим ти бащице, че те има! Надявахме се и да ги ушиеш, ама нищо - следващия път. Отделете малко парици и за крушки, че на половината им не работят фаровете :)

кви крушки бре коУега... те така са под прикритие...

Само искате от бат Бойко. А защо по времето , когато бяха на власт тройната коалиция се крадеше от психото от колите им бензин, дизел, в туби се носеха в гаражите, и от там се разпределяха ... по младите младежи, как да дойде от столицата в провинцията, ама този пак се измъкна комунягата от бсп, а сега знае и се може и да е преминал в герб, дядо му пиянката инженер с висше образование вертер сменяше имената на мюсюлманите(от дс явно е бил, а винаги ходеше на работа напикан, панталоните му отпред, бог да го прости, не беше лош човек и една мюсюлманка хубаво му казала, ти защо си с немско име дядка, а сменяш моето мюсюлманско с християнско...., между другото). Не ми се вярва да спре бате кражбите с източването в туби бензин от колите, дано да греша, но народа не че толкова е беден, а един постигнал по-по-най, и другият гледа да го достигне, ама не става бе хора. непрекъснато това обяснявам, някои си мислеха, че като дойде демокрацията и всички ще станат богати. сега трябва да имаш заложби, занаят и си ок, ако не гладуваш , лишаваш се от много неща, а и много измамници-най-вече в строителните фирми. не си давайте парите докато напълно не ви довършат всичко, ама какво да се прави родените и работили през соца си мислят, че и другите са честни, ама не са, само се гледа в бг далаверата... понякога чувам дори-- няма ли някаква далаверка-- и бог да слезе , не се ли очовечим самите ние нищо не става от тази държава. на запад отдолу не се краде. дори на богаташ случайно да счупиш кана веднага се обаждаш на детето си, купува същата кана и я оставя на местото, защото знае ли се, има и при тях всякакви-ще те изгони и няма да те допусне да му чистиш четириетажната огромна къща...

"Само че ме задължиха да купувам "Грипени"-и на последното заседание на МС,..." Е, друго си е Nта употреба Ф16 с "комисионните" от бате, нали!

Батка, требват пари и за моторно масло , че тия Опели как пият масло не е истина а па са и нови искат от скъпото .... нали разбираш ;)

"скъпи мои" и "да не се мине до другата крайност - да почнете да крадете бензина и нафтата." "Умни" напътствия от #Него, дето си бърка у джепо и дава от "неговите си" пари на родната полиция!

Браво на премиера! Бойко - той е незаменим, и оправя нещата с устно разпореждане пред камери, като Батман, супер герой наистина. Но за съжаление качества все отрицателни за премиер. Няма планиране, няма осмисляне на сложността на сериозността на задачите, няма разбира се анализ къде ще е източникът на средствата. А може би, да са планомерни както решението на Бойко така и протестът на полицаите? Колеги са, хем те да получат нещо, хем той да си доизгради образа на бащица на нацията.

Манталитет на селски кмет.

Бойко, ласувах за теб! С полицаите във всяко село какво стана, ч не ги виждам, бабоо?

Абе бабо те са под прикритие за да не стресират бандити , ей с такъв материал нищо не мога да направя ! Дали да не стана македонски премиер , ония граждане ми се видят много ербап?!

"Борисов нареди.." Да не живеем в 1944? Пожарникар нарежда как да се изразхода бюджета! СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА!

"Ако не бях АЗ,АЗЗЗ,ЯЗЕ,демек балканския СУПЕРМЕН,България нямаше да съществува,какво говоря,СВЕТА нямаше да съществува без моята ОСОБА!!!!!ЖАЛКО,НЕНАСИТИЛО СЕ на власт и пари НИЩОЖЕСТВО. РАЗПЛАТАТА ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОКА,ГРОБОКОПАЧО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ИДИ СИ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО И ЗА ПРОСТАТА ТИ ТИКВА И ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!

Реформи за лентяите от МВР и МО !!!!!!!!!!!!!!!!

ЛЕЖИ НАЧИ ИУНАКА БАЦО НА ЕДНА СТРАНА ЗАФЪРЛИЛ ЖИСМ НА ДРУГА МАКЕДОН НАДЕНИЦА ЛЕЖИ И ПАШКА НА ГАРДИ МУ ЛУТА РАНА !....САМУДИВА ЛИЛКЯ МУ МИЕ ЛИУТА РАНА !....А ГДЕ Е ЦЕЦКО ШЕПНЕ БАЦО НАЧИ ГЕРОЯ !....ИДЕ ЦЕЦКО РЕВЕ ....БАЦО НА КОИ НИ ОСТАЯШ МИЗЕРНИКО !....Е ИМАМЕ ОГРАДА СЕ ДЕРЕ ШИМОНИ ПАТРЕОТА КОТУ НОФ БЕНКОФСКИ ЛЕТИ С ЧЕТА А ГЛЕА ОГРАДА !....МА Е КРАИ ВАРБАЛАКА НАЧИ У БАНКЯ ГРААМНАА ПУШКАЛА СКРИТИ !....БАЦО РАНЕН !....ДОЦЕНТА ВИКА ДАИТЕ ФАНДУКЯ !....ИДЕ ФАНДУКЯ И БАЦО ГУ ФОСТА ЦАЛУВА !....А ОН ВЕСЕЛ ЗАСМЯН ВИКА НЕК ФЪРЧИ СПЪТНИКУ ВЕРЕН !....ЕПОС 2017 !....

б о р и с о в ! ! ! ......ама хаиде моля ти се , ти от лаината искаш чист да излезеш баси неглеца ....тои плащал .??? тои давал??? тои раздавал ???? какво ти ???? тои се насрал ??? ...няма ти ....ти си некадарен в повече твоите саветници....удивително че по елементарен анализ взимаш решение каде да вървиш.........гледах ти реакциите какви бяха при изграждането на метрото ......и мога да кая че съм потресен ........ти каза!!! колко струва и каква марка влак ще е и нищо повече а беше над половин час и гледаше като пукал и тва е.....само по това си представете за какво става дума ....елементарна куха леика си ...електората е виновен .......

НА РАТАЙЧЕТО НА ДЕДО СЕКС-С-КОБУРГ СА МУ СЛОЖИЛИ ЛИМИТ КОЛКО ДА ОТПУСКА САМО С НЕГОВИЯ ПОДПИС :))

Бате БОКО, а дяда си помниш ли как завърши земниот си пат?

от снимката, не е ли Ким Чен Ир или както се казва севернокорейския вожд.

АЗ ДАВАМ.Аз се оправдавам с всички преди мен и срам нямам

:))))Борисов наредил толкова милиона за бензин толкова за униформи!?Ние парламентарна република ли сме все още или нещо съм пропуснал но смяната в конституцията:((((Или бидейки преди няколко дена в Турция е почерпил опит от Ердоган.Всъщност кой му е бил преводач,да не е случайно Лютвито Местан

не, неговия бивш министър му беше преводач - Вежди Рашидов

ша дава ли, нема ли да дава, за колко ша даде... казвайте, да са женам или не?

По времето на Бойко Борисов само да мръднеш нещо(разбират че си решил да го откраднеш) и на сутринта ти връчват заповед за дисциплинарно уволнение. Сега същото момче, вече мъж псувал, ругал, без зъби, много зле живеели, ама а де, така че поне тук за соца мога с дни да ви пиша за пожарната. Строго си беше. А и бяха с авторитет, бяха дисциплинирани, трудолюбиви, работохолици, а сега циганите им се подиграват, обърка се всичко, светът и той не е същият, Батето е на ти що се отнася за системата, а и баща му е работил в системата, а Бойко от малък баща му го е водил в пожарната и се е катерил по колите, пожарните де, ген, не е станал доктор, като кака си, да е жив и здрав, от добър и не крадлив род е и затова го обожавам, чист е като момина сълза, а и цялото му семейство(мама и тати-Лека им пръст) са човечни, мисля, че и Бойко е добряк, а и така е, които лично го познават...

Платихте милиардите от парите които ние плащаме,ама чии пари бяха в тая банка?

"Ако не бях АЗ,АЗЗЗ,ЯЗЕ,демек балканския СУПЕРМЕН,България нямаше да съществува,какво говоря,СВЕТА нямаше да съществува без моята ОСОБА!!!!!ЖАЛКО,НЕНАСИТИЛО СЕ на власт и пари НИЩОЖЕСТВО. РАЗПЛАТАТА ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОКА,ГРОБОКОПАЧО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ИДИ СИ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО И ЗА ПРОСТАТА ТИ ТИКВА И ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!

За какво се изхарчиха тези огромни заеми? Защо никой по телевизора не пита? Защо трябва да слушаме всичките му простотии и никой не му задава адекватни въпроси? Цензура, автоцензура...какво значение има, след като сме информирани точно толкова , колкото преди 1989г? От 11 години управлява като премиер, 6 години на ръководни постове и все другите му виновни. Все е паднал от Марс. Още 14 години и ще надмине Тошо. Егати демокрацията.