В. ”Слободен печат”: Борисов-супермен в балканската политика

Бойко Борисов: супермен в балканската политика, под това заглавие македонският в. "Слободен печат" помества портрет на българския премиер.

Обратно в новината

Коментари - В. ”Слободен печат”: Борисов-супермен в балканската политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 181 бебета са родени в Област Видин за първите 6 месеца на годината Сн.: Shutterstock Антирекорд по раждаемост. Близо 2500 бебета по-малко са се появили на бял свят у нас за първите 6 месеца на тази година в сравнение със същия период на 2016 г.

Вижте първо раждаемостта в България (в съседната новина) и после разсъждавайте супер ли е, мен ли е...

Ей Бойко - Супермен, а кой ли е Спайдърмен? Доган може би...

това българите много глупави и двулични. да мразиш и хулиш боико и да харесваш путин и трамп или орбан си е мазохизъм и простотия.

някой да ти е казвал, че си неграмотен, с всички последствия от това?

Балканската дивотия няма равна !

Същински батман.

на калпав х.....

родоотстъпник е. Не го е грижа за България. Важното е кво ще каже Путин за нас. Интересно ако Путин похвали Бойко кви ще ги дъвчете. Знам - ни лук яли, ни мирисали.

а, ти какви ги дъвчеш, като знаеш, че ББ е комунист или само да се намираш на приказка?

сега ви се е паднало - плюйте на воля. А нещо да кажете за ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, или сте забравили как избиваше живи хора само защото не искаха да предават българска земя на сърбите и да я наричат македонска и не искаха и те да се наричат македонци? Гадове-комуняги!

Македонската част от българите се оказаха много умни . Подобно на гърците хващат мухите или на мед или на лайно. Хванаха ББ като зелена муха на лайно. Хвалят го , щеславетца.

Супер 180 килограмова Балканска Тиква е и обратно пропорционално на килограмите си умен.

ДИР-а , стига натегачество вече бе хора! Ма то Боко със скъсания менискус, ма то победител на тенис турнир, ма то беше и художник и т.н. и бла-бла!А сега и Супермен! Почвам с умиление да си спомням скромността на другаря Живков!

Май циганката,дето го хвалеше до онзи ден е умряла???Как не можа да разбере този селтак,че никой вече не му вярва за нищо,че всеки го проклина до десето коляно този национален предател???

хахахах голям смях хахаха какво унижение какво нещо ужъс ТЪПОСТАН !

Този не беше ли със скъсан менискус, опериран по спешност? Нещо подозрително бързо оздравя?

Това, че успешно легитимирахме човека на Джордж Сорос в Скопие е ясно! Сакам да питам: Каква е ползата за България?

ХА-ХА-ХАААААА

И ТАКА НАТАТЪК

защо пък не прочетох някъде добра дума за Корнелия и Радев, а само за Борисов пишат хубави неща?

как да кажа нискотарифеннискочел балкански субект. Тва се вика пропаганда бе драги, непрекъснато от 17 години чуваме за боката и ти започваш да верваш че е СУПЕРМЕН! а той един истински нещастник който и нас направи такива

защото сивото вещество, което трябва да ти даде отговор е много дефицитно в черепната ти кутия.

Едно нма как да се отрече на Борисов и ГЕРБ, за 10 години те все пак успяха да сведат/наложат политиката (доколкото я имаше в България) до ниво на елементарно опростено, ,,удордисване,, по бай Ганьвски..... Браво .... (и честито на потърпевшите)....

ние от 15 години знаем че бай Хой е Супермен, всъщност това му беше 1 ия прякор, аз съм написал последния. Човек с много прякори къв е, сещате ли се? Буда, Банкянския, тиквата ....

Абе тия като са му правили ''портрета'' как са пропуснали да кажат че е баща на техните исторически герои и че без неговата намеса е нямало как да се родят...Не препечатвайте поредните глупости а вземете другитре многобройни медии какво пишат и го публикувайте...100 динара 32 лева и сега направете сметка колко тънко е минал боко за тези хвалебствия....

Ако можеш да мислиш и си почовъркаш мозъка, ще спреш да цитираш кои народни са виновни за подмяната на тяхната етническа принадлежност. Ще откриеш истинския виновник, който е един и същ- от самонареклия се"богоизбран" етнос, от неговото най-извратено котило от дегенерати и перманентни интриганти. И ще стигнеш до извода, че процесите и картината са все едни и същи, от Френската революция, Октомврийската, превратите от Виетнамската война и през цяла Латинска Америка и Африка, Близкия изток, та до арабските пролети и ИДИЛ днес.

Така е, но това с какво пречи на днешна Русия? Пак ли "богоизбраните" са виновни, за днешната политика на съвременна Русия? Касаеща Б-я и БЮРМ.

Боко намерил къде ефтинджос да се рекламира..След над 300 реални осмивания и оплювания в македонския печат се намери поредната подлога да го извисява като някакви тъпи олатени медии в България..Весника да вземе да се преименува на ''платена подлога'' защото никаква свобода на печата в него няма ..Много българи посещават Македония дори само да си напазаруват качествени продукти и знаят какво е мнението на хората....

Един милиард в сметката повече , един милион население по-малко. Бацеви размисли.

Българските пенсионери са по-зле от македонските ? Какъв пич бил мутро-пожарникаро ?

Той не е само супермен ,но е и Батман.ХаХаХа

Още малко така и останая само 3 800 000 суперменчета. Така разправая по btv-то отзаранка , не съв си го измислил аз я.

Промяна в мисленето трябва. Събрали се две пенсионерки и се "хвалят" , моите (децата) са в Германия а пък моите в Америка. И като се приберат в къщи седят сами , като кукувици!

В Албания спечелиха проевропейците, това е добре, колкото по малко емоции, толкова по-добре. Например в конституцията на БЮРМ има текст, който по подразбиране трябва да отпадне (били задължени да се борят, за правата на малцинствата в съседните страни). БЮРМ е издънка от българското дърво. Македонско дърво не съществува, то е коминтерновски мит, това трябва да се изучава в учебниците , защото не е фалшива пропаганда а историческата истина. Преди 70- 100 г, като се каже македонец, се разбираше българин, сега някой се имат, за антични други, за югославяни трети, за българи. За това, има вина най-вече съветско-руската политика. Самите руснаци са потърпевши между впрочем, защото белорусите все повече се чувстват различни от руснаците и де факто Русия губи част от себе си. Това което направиха на Б-я им се връща чрез Белорусия. Путин уж бил умен мъж!

Епа щом е толкоз арен да го пазарят, и да си го зимат, халал да им е. Два три комплимента, един два паметника и е готов. ПС:обаче върви комплект с Цвинокио, това няма да им го казваме до последно.

Хахахаха изтрещелите македонци, СуперБоко-Тиквов в атакаааааааа! :-)

Някой е платил за такава статия. Ако питат българите за мнението им за въпросния "супермен", 80 % от тях ще се уригнат от отвръщение на това. Неговото суперменство изцяло нараства с времето в килограми.

Двама мъжаги-политици се потупват по рамото: - Ти си Супермен! - Ти си Спайдърмен!

Добро утро българи.Майната и на суперменщината.

мизерници начело на мизерни държава , потънали в бедност и корупция...ядат данъците на данъкоплатците си и крадат всичко останало ....

Посинява от такива заглавия на чуждия печат.

Има една българска приказка - "Хубаво момче, но да не ти е в къщата!" От вън много не се вижда, а ако е при тях два дни няма да го траят.

макетата яко ни се подиграват! като е такъв супермен що не се обединят с него, а? що не започнем Балканската Народна Федерация, а?

що си тъп а що си селяндур а що си диване а

Като гледам как се разлаяха червените псета тук ми става ясно ,че ГЕРБ и Борисов са във възход.Вият от злоба това е забавно!!!

Много ми е весело като има такива загубени в превода като Вас. Бойко си е класическо ДС утроче, мутра и престъпник и няма нищо общо с дясното.

Чета заглавието и вече знам какво ще пише в статията . Бойко Борисов е най- послушният и наивно-предателски устроен човек. Та той самият е Доналд Тръмп на Балканите - да, ама не. А най трагичното при него е ,че не е в състояние да добие ясна представа за процесите в района,Европа и света.

Само глупости се пише първо избираме неподходящи а сетне ревем щом не ни харесва правителството стачка ако трябва сопа в затвора продажните политици и нови управници дори ако трябва трябва народа да се.вдигне против системата на понеже ние чакаме някой да дойде да ни оправи а определено това няма да стане най лесния начин багажа в чужбина няма да ви изгонят работа има и избягвайте турци българи въобще балканска измет малко език и сте вие

Хайде да се качи на "Японския", да скочи, да го видим дали лети ;-)

"Значи и у нас го оценяват, просто форума е превзет от тролове." Ако си направиш труда да надникнеш в другите форуми, ще разбереш, че форумЪТ не е превзет от тролове. И е време простите гербаджии да научат правописа.

Троловете, дето ви плащат да омаскарявате Борисов, се подвизавате във всички форуми. Доказателството за правотата ми е, че въпреки всичката помия, която се излива върху него по форумите - Борисов продължава да е лидер на най-голямата политическа партия в България. НАРОДЪТ - това не са форумните тролове.

Щом македонците хвалят, значи ситуацията е лоша за България. има една много добра статия от Велизар Енчев във вестник уикендски. Според него, Бойко Борисов заформя огромен гаф с предстоящия договор с Македония. Практически ще признае македонския език и всички вредни измислени исторически факти спрямо България ще бъдат легализирани. Трябва да има натиск над Македония, докато престане да се държи по досегашния начин към нас.

Още 5 Хиляди в Евро им дайте на ...."неСлободен печат " и ще напишат същата Ода и за всеки Колега на Боко Тиквата ! ...за Иво Карамански например...или за ..всеки подобен Престпник ! Разликата е че засега Боко минава между куршумите !

Цаката-потупай тиквата и ще ти изпълни всяко желание!!! ХО ХО ХО

Объркали са се макетата. Не е супермен, а СуперБайХой е на Балканите.

Ужас!

трябва да сме ненормални за да приемем ББ за политик ! Когато няма работа в стази страна в която той е длъжен да създаде поне още 3 МИЛИОНА нови работни места . 90% ОТ ЗАВЪРШИЛИТЕ ВИШО ОБРАЗОВАНИЕ ИЗЛИЗАТ ОТ СТРАНАТА НИ ! А Това 300 000 евро загуба за държавата !!! не може и нито една страна не е прогресирала без да няма умни . млади хора- получава се деградация га нацията. Стига да правете хората за стадо овце чрез пресата

На български нищо не ти се разбира с изключение на новите работни места. Всъщност е важно качеството на тези работни места, а не тяхното количество. Заблудата с работните места е много добра сред народи с малко вътрешна енергия и мисъл за общото. Това е едната от малкото демагогии, които политическите шарлатани използват масово. Ти работно място ли искаш или искаш нормални условия на труд и адекватно заплащане?

Епитетите, с които закичиха Борисов са в стил "Не ме бий бате, ще те наричам Рамбо"... И от къде пък си въобразиха, че някой се натиска точно македонците да го наричат с такива инфантилни измислици? Та изглежда и си вярват!?

Лайнарите решиха да стават дори журналисти - това, че тая ГАД Борисов харесва олигофрени - поздрави! Да сте мъртви и нездрави... Македония - ОТ ЛАЙНАР НАГОРЕ - само за български паспорти се борите, а не можете да се справите с джихадистите около ВАС?!