Готвят в Париж световен пакт за околната среда

Международни личности, юристи и експерти работят в Париж по проект за "световен пакт за околната среда".

Обратно в новината

Коментари - Готвят в Париж световен пакт за околната среда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: като "замърсяваш-плащаш". Много скоро е времето, когато ЕС ще нареди на БГ-тарикатите: 1. Колите след 10 години в моргата; 2. Автомобилните двигатели с вътрешно горене (бензин, дизели и пр.) аут! Само еко двигатели. 3. Градски екозони зони (до 50% в радиус от центъра на града) без вредни емисии, прах, паркирани сандъци 4. Само еко-транспорт в градовете 5. Увеличаване на велоалеите 6. Унищожаване на дървената(горската) мафия и още много еко инициативи.

Ще сте съпричастни ли например към безогледното избиване на китове в Япония-НЕ нали? Намесвате в коментарите масони и богове !Какви трети държави иземват промишленоста -Китай и САЩ ли имате в предвид? Задръстени коментари от глупости.

На кавал свири, във Парижа, мллада, хубава, мис, Шуга! Плевньо я научи, дипломата коя свирка търси и я плаща! Но въпреки това, скандала често гостува на Шугата (англ.)

от педерастки и еврейски пактове!

По-скоро масонски вавилонски пактове. Пропагандната машина на вавилон нарочи евреите на дежурните виновни. А някой хора повтарят същите мантри без да проверяват фактите, само защото звучат конспиративно.

Кое е конспиративното на участието на евреи в международната банда, фед, банковата катастрофа 2008? кой измисли "дериватите", когато света на банкерите бе опиянен от свободата си? не беше ли волфовиц? или не, беше великият шаман на икономиката: голдмън сакс? а може би беше шефът на фед?

И братя Коени, са потвърдили: - Ние предадохме Търновото и Патриарх Ефтимий защото сме Гнусни вавилонски масони! Тук, с Дядо Вазов, не се спори!

Но ние имаме един верен източник на информация, благодарение на който не ходим в тъмнина. Това е Божието слово записано в Библията. Което ни казва че причината за трагичното духовно състояние на света днес е сатана и звярът (царство) на който е дал своята сила и власт, който излиза от морето (народи, езици, множества), прилича на лепард и е със седем глави и десет корони, и на тях Богохулни имена. Този звяр е папство. Неговият духовен аспект е представен като вавилонската блудница, преследвала аи изтощавала светиите на Гопода 1260 години (538 г - 1898 г), която блудтсва със земните царе и черпи с виното (гибелни езотерични учения.) на своето разпалено блудстване царе и народи.

Не злоупотребявай с Божието слово, невернико!

Не е подходящо някои неща да се пишат на стените на тоалетната - лирика, физика...

Да, трябва да се борим за ЧИСТА природа, за чиста околна среда. Но това може да стане само ако разобличим измамата "глобално затопляне" и го извадим от борбата за чиста природа. Въглеродният двуокис не е вреден, той е храна за растенията и е навсякъде, дори вътре в нас. Ние го издишаме. Та ние сме въглеродни същества, животът се е появил от въглерода!

За Факир, ти говора ! Отвлече вниманието на матр,яла, с Парти- секлецарката, че ще ни я турне на Майка, за да замае 200 хил. простака и с 650 хил. Милиционер- роднина, отново, да БИЕ Народа, останали абаут 6 мильона Глупака, като Него, Прости хора, но се разбират, каквато и да сипва помия в тяхната кочина!

При илюзионизма, едно от основните неща е да отвлечеш вниманието на публиката от основните манипулации.

Брал не брал, а Бойко, билки бере! Билки бере, да има, за всяко прасе Да има в делвите масс, зиме и лете Белки бере, да има и за всяко куче Да хапе и да го пази, от "Лошите"!

За теп, съм го писала! Не се оглеждай, като обран турчин, виш го!

Ало, дираджии, вече 2 ден ни вест ни кост от Премиера Ви, мой не е, голяма мъка ме е налегнала я бързо да отреагирате, реже ли ленти някъде, съчетано с екскурзионно летуване на наша сметка из БГ-то?!

Само цензурата Му стои денонощно на смяна!

За Софи,я и Пловдив- Евростолица на калта, и фини прахови частици въ въздуха Йорде Фандък или Дингил Тотю да подава, и Молба до Парижка световна пакта а после, и другите кметове,да върви РБ цела надоле, и НАПРЕД! ДА ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД! ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА "ГЕРП" МОЖЕ ДА ОКАЛЯ!

Да ги видим как ще накарат някой неподписал нищожната им хартийка да плаща. Особено Китай или САЩ. Тази глупост ще си остане просто проект или най-много европейски /за евросъюза/ документ други идиоти да се съгласят на подобно нещо няма.

Не е въпроса дали всички ще плащат. Трикът е да се източват пари от бюджетите на държавите, които решат да се включат, за да се осигури сладък живот за "шефовете" в занаята.

Като чуя за зелени и се хващам за к.... 100 000 000 лв. са източени за някаква гъска ли , патка ли?

Тъпи политици. Абе не разбрахте ли че САЩ пак ви одупи. Ще си сложите тежести на икономиката като с Киото и след това ще излезе че само САщ и Китай не са задължени да ги спазват.

да одим у сибира. ма много трудно е китайския. как ша са разбирам с китайките - ни знам.

китайците шъ та научат на китайски как са вика, ох бо ли ме гъ за

Повърхностни хора повърхностни коментари жалко за нас

Ти, обаче, внесе малко баланс със "задълбочеността" на твоя, "коментар".

треба да работат на езерото черен чай у русията.

Ква е тая снимка? На коя планета сме?

ако някой се е заел да оправя света, първо трябва да започне от евреите!

нямате си представа колко ми бе приатно да си поразговарям с цензурата на еврейската общност! хахааа

е, добре де, няма да питаме вече евреите, кой евреин финансира хунтата в гърция. обещавам! но все пак, кой финансира хунтата в гърция, огледалото на неолибералния фашизъм, който не фалира, благодарение на цензурата?

чрез еврейската си, цензурна хунта, евреите доказаха само едно, че за тях печалбите са над всичко.

да поговорим за плащането кеш? защо евреите се опитват да го унищожат под предлога за "справяне с незаконните плащания"? евреите съвсем ви побъркаха, педи! хахахааа

Но пък има друга група хора - икономисти, които юркат населението да консумира повече отколкото му е необходимо. Тези тъпотии с вечно старият ми нов мобилен телефон, компютър, автомобил, телевизор, хладилник и т.н. как ги разбирате? Докато има хора, които се хранят с ръст, а не с баница, така ще бъде. А и винаги може да стане по-зле!

Все ми се струва, че тея инициативи са просто кръпка на парче. От подобна мярка вероятно богатите икономики ще упражняват натиск над по-бедните. Не може да си говорим за общи усилия без да имаме обща икономика в някаква степен, а само пазарната икономика изобщо не се вписва по този критерий.

Аз не виждам промени в климата.Лятото си е горещо,зимата си и е студено.

valdan

Какви сте ми хубавци и двамата - "Ndk" и "Ханс" ...първи тролчета . И си набивате плюсове един на друг...като гейдвойка сте.

С този измислен пакт глабалистите строители на Вавилон искат да наложат контрол върху икономиките на отделните страни и да им диктуват какво имат право да поизвеждат и какво не. Тоест да контролират държавите и правителства им. Затова е и тази митология за промяната на климата в резултат на човешката икономическа дейност. На тях им трябва глобални проблеми за да оправда3ват нуждата от глобален контрол. И ако такива проблеми липсват ги създават като световният тероризъм, действащ под фалшивият флаг на митичната ислямска държава. Ако не могат да създадат такъв проблем го измислят и пропагандатната машина на масовите световни медии и холивуд влиза в действие. Тъкмо дават по телевизията американска холивудска боза посветена на мита за глобалното затопляне от арсенала на масонският социален инженеринг. Имаме и новата мантра за опасността от изкустветният "интелект" какъвто не съществува, но за който световно известните професионални гурута ни предупреждават усърдно. В действителност Госпдод ни казва че ще има промяна на климата, но тя ще е заради упадъка на морала на тези, които са се отвърнали от вечната Му правда и истина, за да служат на суетата и мимолетните страсти. Ще има промяна и на небето. Цялата вселена ще отразява духовното състояние на човечеството непосредствено преди гибелта на този свят натрупан за огън.

Много сте прав!Жалко че някои хора не разбират тези неща!!!

Я да видим поредната схема за колонизиране на развиващите се страни: - Значи ЕУ-то иска да ползват зелени технологии - производство им обаче е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗАМЪРСЯВАЩО - за това ще се произвеждат в развиващите се страни - но за да не забогатяват тези страни, ще си плащат за това че замърсяват природата Тоест нов проект за ЕКОЛОГИЧНО РОБСТВО и източване на колониите!

гледам перките си ги правят при тях. и то от до си ги правят при тях. слънчевите панели с високо качество също си ги правят при тях :) . ноу-хауто по управление пак си е при тях. та кое казваш правели в третия свят ?

Енергетиката не е само перки и панели като в кухите ви либерални глави ... а перки и панели не се правят от въздух и вода! Самите т.н. еко-технологии са базирани на материали и суровини от изключително мръсни производства ... които са изнесени в развиващите се страни и цялата еко-простотия е опит за натиск върху тези икономики. - добив и рафиниране на мед за генераторите - добив на литий за батериите - производството на полимерите за турбините - стоманата за стълбовете по преносната мрежа - циментът за бетонните основи - редките елементи в слънчевите панели ...

А патрон на пакта ще бъде баба микроновица

Я не обиждай! Тази не е баба и никога няма да бъде. Просто е дърта.