Крайнодесни: НПО-тата са съучастници на каналджиите на хора

Европейска крайнодясна група иска да попречи на неправителствените организации да помагат на мигрантите в Средиземно море.

Обратно в новината

Коментари - Крайнодесни: НПО-тата са съучастници на каналджиите на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много правилно!

Сорос е каналджия.Това е най-новата пропагандна пръдня на путлер.Който иска -да вярва.

Препоръчвам да прочетеш нещо за "планът Калерги". Постави онова в кавичките в една търсачка и чети.

То тия не четат, само цоцат парици.

Поредния малоумник

Целта на строителите на Вавилон е смесването на нациите, които Бог раздели и изземването на тяхниоят сувреренитет (финансов и политически) в името на сатаниската утопия.

изгонете Соровските гадини/мръсни изчадия....

не ги гонете,изправете ги до стената като предатели на нацията,и ги застреляитe,веднъж завинаги да се изчисти този тумор от лицето на земята

ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ,ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ ДЕГРАДИРАЩАТА ОБСТАНОВКА,НА КОНТИНЕНТА ДА СЕ ВЪВЕЖДАТ ДЖИХАДИ ФИНАНСОВО ПОДПЛАТЕНИ,ЗА ДА ВСЕЯТ СТРАХ И ХАОС!!!

ние собственната си родина и близките си не можем да защитим камо ли европа,просто не сме достигнали нивото на самозащита и саможертва в името на българия а не за собственното благо

И че се финансират от мръсните чифути.Добро утро!

Не една и две държави биха шута на нпо-фекалките :)))) И рязко дръпнаха напред ! И тия , които разкараха мвф , сб и прочие хазарски , лихварски шайки се радват на устойчиво благополучие . Факт ! Ама за това си трябват топки , опс ... национално отговорни люде ! Има такива и у нас , ама преди това трябва да си извоюваме прекрасната , древна Държава от аналноподатливите продажници ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ И ДЕСЕНИ ! Със здраве :)

Думата не е "крайнодесни".. А правилното е да се наричат- АнтиБашибозушки, или антиарабски, или антимаймунски..... Тия араби и негри сме ги убивали 1300 години, Италия ги е убивала в продължениее на повече от 2 хиляди години. И дори самите араби бягаха ДАЛЕЧ от Италия, щото ги слагаха в клетки да се бият по двама , докато едната маймуна умре.....През 1920 г. Англичаните дори ги бяха завзели всичките араби, и онези нямаше къде да бягат..... Много са се навъдили маймуните и ОТНОВО трябва да ги уби.ваме.

Доста манипулативна статия. Защото, не са споменати аргументите на тези "крайно десни" (каквито те не са). 1. Доказано е и официално е обявено в доклади на Фронтекс (т.е. на ЕС!!!), че НПО-тата пряко се договарят с каналджиите за "среща" в крайбрежните води на Либия и изобщо не става и въпрос за "издирване", а просто за превоз на хора. При това, дейността на НПО-та до голяма степен се финансира (заплаща) пряко от ЕС и те просто реализират печалби от трагедията на хората. 2. Данните на Фронтекс се доказаха и от разследвания на прокуратурата в Италия - основното е това на прокуратурата в Палермо. 3. Защо НПО-тата карат (уж) издирените и спасени от тях на по-гоялмо разстояние - до Сицилия напр., а не до най-близкото либийско пристанище? Нали вече са ги "спасили"? 4. Съгласно Конвенцията на ООН по морско право, корабът е част от територията на държавата, под чийто флаг плава. Ако НПО-тата толкова държат, "издирените и спасените" да се окажат "бежанци" в Европа, то те трябва да ги регистират незабавно - на кораба, като мигранти в дадената държава под чийто флаг е корабът (почти всички кораби на НПО-тата са под немски, френски и холандски флаг). Защото това е и територията на "първата страна от ЕС", на която са стъпили. Те обаче не ги регистрират и ги стоварват в Италия. Италианците не трябва да ги приемат а да ги товарят на запечатани влакове и автобуси и - право в съответната страна, чийто флаг гордо развяват корабите на НПО-тата. Ако го правеха, дъчита, немци и франсета доста бързо щяха да се задействат - срещу НПО-тата...

както винаги точно в целта, при това с доказателства. плюс от мене!

Ако немците са решили да превръщат Европа в Халифат това мисля си е тяхно право. Никой не е вързан в ЕС, всеки може да излезе. Който обаче иска да участва в тази немска измишльотина, ще трябва да учи Корана рано или късно. Чуват се гласове, че немало проблем, когато станело ептен тегаво, на сцената щели да излязат еврофашистите и проблема щял да се реши..... бая се съмнявам че ще се реши.

проблема ще се реши, дори ще изгонят повече отколкото са приели - и 5те млн. немски турци

Международна конвенция за търсене и спасяване на море. Международна конвенция за търсене и спасяване на море. Международна конвенция за безопасност на човешкия живот на море. Все доказателства, че човечеството се чуди как да не се издави на море, но се намерили идиоти, нарекли се крайно десни, каквито не са, които искат да давят на море. Ако не са чували за усилията на човечеството да се спаси от удавяне на море, то поне би трябвало да са чували, че живот дава Бог и пак той го взима , а не крайно -десен импотент.

Ами даа:Д

Абе, Мозък ! Кой ги кара да тръгват към Европа по море ? Защо не ги връщат в собствените им държави и да ги глобяват за това, че напускат ттериторията на държавата си и нарушават правилата за преминаване през чужди граници - нелегално пресичане на границата на друга държава !? Майките си ли търсят в открито море !? Я всички да бъдат втръщани на страните на които принадлежат !!!

разликата между ,,тях,, и сомалииските пирати е че ,,първите,, се ,,въоръжават,, след пристигането им в европата!!! щатите връщат ,,нелегалните,, мексиканци,, които съм и съседи...??? не знаех че африка ,,граничи,, с европата...!!! това е ,,нашествие,,...!!!

"Бог дава живот и пак той го взема""И да обърним и другата буза" смисъл, ако взривят някой концерт с деца да ги поканим и на следващия нали ? Да Ви таковам мисленето - деца нямате ли чалми и бурки ли искате да носят след време? ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ! Няма лошо да сме толерантни, но само към тези, които са толерантни към нас !

Първо, те искат да осуетят спасяването на човешки живот на море. Добра морска практика за чието установяване са били нужни векове и много жертви. Второ, всяко тяхно действие в тази насока ще противоречи на закона и той ще се стовари върху тях. Трето. Няма да успеят. Река с шепи никой не е спрял. Дори и левак който се писал десен.

С тази напаст наречени мигранти само ДИНКО от ЯМБОЛ може да се оправи тои е истински българин поне и нее продажник като милиционерите дето уж охраняват границата ни

Всички нпо-та на американска хранилка са преки съучстници в ислямското нашествие срещу Европа, това е ясно.

НПО-та от рода на "Отворено общество" застрашават националната сигурност и суверена, тъй като пропагандират подривни идеологии и стимулират социални сътресения.

Абе, МВР-то НПО ли е или е държавно?

Всички НПО-тата веднага трябва да бъдат изхвърлени от България. Соросоидите трябва да бъдат съдени е като фашисти.

Чиниш ми се фашист!!! Искаш въвеждане на фашизъм в България. Знаеш ли, че е подсъдно?

А ко прайм с русофилската колона?

Ще ги съдим за проповядване на фашизъм, расизъм и педофилизъм!

Нека после да додат и у нас, бхк и протестна мрежа са точно такива...

Протестна мрежа или служители на Гранична полиция - МВРто, дето всички са с връзки от Байтошуву време, ги хванаха, че пускат всеки терорист за по 4 000 лева на калпак?

Прави са. Падне ли ви продажник мигрантовносител, моля без насилие. Само бой по сбърканяка.

Германските СМИ съобщиха за плановете на баба Ангела по отношение на мигрантите. До 2060 година във ФРГ трябва да дойдат 12 милиона мигранти. Целта е, те да стабилизират намаляващия брой на коренното население. Според баба Ангела, без мигранти, ФРГ от 82 милиона население, ще стане на 67 милиона. Според баба Ангела, при положение, че всяка година във ФРГ идват по 300 000 мигранти, страната ще получи 13 милиона импортиран прираст.

баба меркел да назначи урсула пак на длъжността за семейната политика и работите с нарастване на населението ще тръгнат отново някак си от само-себе-си. в плана на лукавата има само една дупка. населението безспорно ще се увеличи процентуално с вноса на дизайнери и инженери за цетше от даймлер, но нуждаещите се за пенсия безработни ще се увеличи в пъти.

И тук е момента да си зададем въпроса защо чрез модерния феминизъм се стимулират абортите и се поощряват еднополови бракове, а в същото време се импортират милиони мигранти от 3тия свят ?Защо бяха разрушени устоите на традиционното семейство, с което раждаемосста е рекордно ниска, за сметка на мигранти, които имат по 5-6 деца ?

слугите на ВПК - световен военно промишлен капитал - соросоидите вкарват спящите клетки, за да има конфликти, тероризъм , заплахи и съответно въоръжаване без край. Вместо да се създават по-добри условия за живот и работа в тези държави, те ги прелъгват да емигрират и нахлуват в Европа. Гета, конфликти, сблъсък на религии - добре дошло за ВПК, продажби, милиарди и разбира се - редукция на населението на земята както искал Рокфелер и сие.

оон също е нпо, оонпо. евреите винаги са били на сметка от въдворяването на хаос, войни и бездържавие, които те управляват на чужд гръб и за своя печалба. жертвите си те наричат колатерални и не влизат в банковите им сметки, както и през 2св.

Това отдавна не е тайна.За оргията на миграцията стои Отворено общество на Сорос.Постига се пълен хаос.За приемане на мигранти се грижат 100 неправителствени организации.Най известното "Платформа на международното сътрудничество на нелегалните емигранти"-достъп на бежанците до социални услуги,юридическа защита и"Ofxen"екологическа организация"Зад всичко това стои Сорос и фонда на Рокфелер,но на пари за сметка на ЕС.Суверинитета бил заплаха за глобализацията.Европейският елит не е европейски.Националността я разглеждат като препятствие.Националните правителства били остатък от миналото,важни били глобалните операции.Колкото може по вече емигранти,за да унищожат националността.Заставят отделните страни да приемат квоти.Стълкновение на цивилизациите"бомба със закъснение"Исляма не е съвместим с демокрацията.

а при другара путлер няма нпо, всичкото е по. затова и този путлеров просперитет.

А! Ето ги бутафорковците--почнаха да се прибират от -инг-овете.

Интересно защо бутафорковците не тролят в тези коментари. Сигурно са на каньонинг, рафтинг или някакъв НПО-'инг'. Яко бутафория, батенце...

От Милиона влязъл в Германистан миналата 2016г. - 63 ма са почнали работа,останалите 999937 бежковеца продължават три пъти на ден да се дупят към Мека и да гонят дебелите германки в тъмното . Братята на синовете от Сион,вмирисаните на лой,обрязани последователи на епилептика педофил ще започнат да работят на марта в сряда,когато цъфнат налъмите и когато на дъртия Шорош му се вдигне рязаната карабина. Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

и ние сме на първа линия и външна граница -защо трябва да приемаме от други подобни държави????? боко да го изкрещи на юнкер и да не ни задължават никой да приемаме а другите да се защитават като нас!

Как да "изкрещи" на Юнкер като го е налапал банана до дръжката.

крайно десни били, ами нпо какви са в случая? да ви кажа: трафиканти и търговци на хора. кое е по-незаконното в случая? м?

Прави са!

НПО си е правителствена организация ,под прикритие

Те ги взимат на 20км от либийския бряг където започват международните води и ги карат в Италия. НПОтата са главните трафиканти.

По повод НПО демокрация и т.н. "Права на човека" ще цитирам една мисъл на С. Тимошенко - Маршал на СССК /моля либералите да преглътнат фасадата, важна е същността/ .... Та въпросния г-н казва следното: "Заповедите трябва да се пишат с ясни думи и в прости изречения, та като се четат да са ясни, дори тогава, когато този, който ги чете, му не изнася от прочетенето". Толкоз - това важи и за законите и правилата днес. Да няма тълкуване.

Да се проведе референдум дали да има НПО-та в България. Народът да каже иска ли ги или не.

А тъй! А тъй! Щом като има борба за референдум в политиката да има референдум и за НПО-тата. Те имат повече власт от парламента.

е на първо място,ако тези гадове не спрът ,загинали сме...

ТОВА Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО, ИНАЧЕ ЗАЩО ЩЕ ГИ КАРАТ В ИТАЛИЯ, ВМЕСТО ДА ГИ ВРЪЩАТ В ЛИБИЯ? И КАК СУВЕРЕННА ИТАЛИЯ СЕ СЪГЛАСЯВА НПО-та ДА ДОСТАВЯТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА Й?

Не само са съучастници на каналджиите,но активно участват и в унищожението на България . Вън от родината ни!!!!!

Ако статията беше написана от Ники Големанов нямаше да са "Крайнодесни", а "Преки потомци на Хитлер"

Значи "крайнодесните" са "екстремисти", а соросоидните НПО-та дето вкарват терористи (имигранти!!!) незаконно са обикновени съучастници на затриването на християнска Европа? Журналистчетата, да ви п*я на толерастката термонология!

Вярно е ! Основните проблеми на всяка държава допуснала действия на НПО на територията си са самите НПО ! Трябва да ги изгоним от БГ !

Оставете хората сами да решават и да слагат етикети , крайно десни , центристи и т.н. , ! Според мен може за време да се прекрати потока , ако повече започнем да мислим като крайно десни и няма по никакъв повод незаконни нарушители на границата ни да се пропускат !

И ето, че работата пак опира до това: леви срещу десни. А какво е казано в Книгата? -Къде трябва да бъдем? -От дясно на Отца. Кой път трябва да поемем?- Десния път. Въпросът е: що е то "ляво" и що е то "дясно" според християнските ценности?...

Зависи от гледната точка ... Твое "ДЯСНО" Е ....мое ..."ЛЯВО" :)))

дали се пишат партия или нпо, става дума за едни от най-гнусните боклуци, обитаващи планетата. Само във виена се появиха 150 ислямски, детски градини. От четиригодишни, момиченцата са длъжни да носят забрадки, а промиването на мозъци е целодневно занимание. Превръщат децата в душевноболни, безмозъчни изроди !!! #Islam- Kindergarten in Wien

на всички каналджии им се секционират горните крайници ...след което се пращат на почивка в банкя ,под магнолиите .

бяла раса, християнски ценности... нем, всичко е нечиста битка на няколко наследствени привилегировани лобита- за много власт и много пари.

d4

интересното е друго... при среден доход на калпак на месец от около 10 долара кой финансира ордите от Сомалия, Мали и другите "демократични" страни от региона?? според потвърдени данни каналджиите прибират средно между 2-5 хиляди долара от кандидат-имигрантите.

Европа е в "клещите" на два вида финансирани потоци- от "демократизиращи" и от"народноосвободителни движения"., религиозни или светски- според удобството на конкретния случай.

Е как акой !? НПО-тата на Шорош ! Тяхната цел е дестабилизират Европа и да я настройват срещу Русия, а реалният враг на всички е САЩ ;) Анадън му ?

Ъъъъъ...туй да им е кусура на НПО-тата... Броят врабчета, комари... за милиони... Някак си почнаха да дразнят тези неща... Нечестно е при положение, че образованието ни мизерства; че полицаите получават смешно ниски заплати...и т.н.

ще ви опраскаме чрез нашето нпо, путиноиди смотани.

ще ,,съхните,, по ,,мачтата,, на ,,времето,,...!!! ще сте наи ,,прокълнатите,, същества . една ,,бомба,, да избухне,, тук с жертви от ,,българи,, няма да има ,,утре,, за вас...!!! не че и сега че не го ,,заслужавате,, с толерирането на ,,ромските орди,,!!!

олиго маи френдс

Току що установих, че съм крайнодесен... Значи всеки , който не иска в родината му нахлуват орди полуграмотни и фанатизирани навлеци-убийци е крайнодесен и фашист. Да им пикам на логиката. С други думи Карл Мартел и хан Тервел са основатели на крайнодесните идеологии в Европа ... идиотски извод, а ?

В България трябва да се забранят НПО -тата , те рушат обществения мир в Държавата ! Ето с какво се занимават сменят етническия код на Европа ! Джордж и Джонатан Сорос имат в Европа 39 НПО, един от Управляващите фондовете е Роб Джонсън другия помощник е Джозев Стиглиц и Варбург Пинкус ! Бохемския Фонд също работи срещу Европейците !

Първата работа на Путин беше да приложи АМЕРИКАНСКИЯ ЗАКОН за нпо тата. И сега при изявите си те са длъжни да се идентифицират като "чужди агенти".

Интересно къде се покриха хранениците на нашенските НПОта? Обикновено са свръхактивни в коментарите си след всяка статия. Да ама ази статия пряко ги атакува, а те не са свикнали на фронтални действия. Гузен негонен бяга!

да си видял ,,арабин,, или рома да ,,работи,, в тази ,,горещина,,...!!!

Е има някакви дето пак им се привижда Путин. Не знам с какво се друсат.

със сребърници