Обвиниха мъжа, опитал да прегази мюсюлмани в Лондон

Британските власти обвиниха Дарън Осбърн за убийство, свързано с тероризъм и опит за убийство за опита да прегази с микробус мюсюлмани пред две джамии в Лондон

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха мъжа, опитал да прегази мюсюлмани в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"спокойствие на общностите" какви думички измислили само

някога им правеха паметници, сега ги съдят. Българският цар Тервел е от рода Дуло, син на Аспарух и внук на Кубрат. Той се възцарява около 700 г. Сведенията и легендите за него се преплитат, изграждайки образа на далновиден владетел, храбър пълководец и спасител на Европа от арабското нашествие. За него тръгва мълвата, че като спасител на Европа от арабите е бил канонизиран за светец под името Тривелий Теоктист. Стенописи и икони на светеца има в Зографския, Рилския, Троянския, Преображенския и Лозенския манастир.

Пишете само глупости обвиняваме мюсюлмани араби африканци а не се замисляте кой разпалва войните това са подлите Американци крайно време е да се вдигнем срещу тях да се затворят в краварника си подли плъхове месят се в суверенитета на сички държави навсякъде всяват размирици а тези които се взривяват ги създаде Америка тя ги вкара и в Европа работил съм с турци азарбейжанци молдовци татари нищо лошо не сам видял сега кадето работния и араби африканци също нищо лошо не виждам в тях таза етническа война се подтикна от някого и това е САЩ

ако вдяваш

Джамиите са ЗНАКА на арабите. А Великобритания води войни с арабите в продължение на 1000 ( хиляда) ходини.. Така че , всички джамии в Европа, трябва да бъдат съборени, а арабите- изгонени обратно в арбските страни- Саудитска Арабия, Сирия, Пакистан.

Този човек с нищо не е по различен от хората, които мрази - фанатизиран нереализиран неудачник.

Напротив. Един се намери до момента да каже на арабите - тия номера ги знаем и ние, не се мислете за много интересни. Трябва да му открият сметка за дарения, да видим няма ли да се съберат милиони.

На обикновения британски гражданин,чийто предци са градили реда и красотата на тази страна му е преляла чашата от ежедневните мюсю*мански терористични актове.Не желаейки да живее в страх е показал нормална мъжка реакция.Нека подлите мюсли изпитат какво е да си в постоянен страх.Жалко за невинните,никой не иска да ги има но са неизбежни като на война.

Ако някой Съдия или полицаи искат да да съдят тоя англичанин, трябва да ги застрелят за Държавна измяна и предателство към Великобритания. Гнусните араби и негри да си ходят обратно в арабските страни и Африка... Англичаните , ако искат да имат земя за живеене трябва ОТНОВО да завзема всички араби и да ги избият, както в 1920 г. Маймуните да умират !!!

Поклон пред британските власти! Справедливо-тежко наказание за този престъпник, дръзнал да гази мирни хорица, излизащи радостно от свещен храм в най-проникновения Месец на годината Рамадан! А вие затворете одма скверните си усти! Замълчете поне минутка и се поклонете пред смелостта и мъките на тези изстрадали хорица! Срамувам се и болея за вас. При мисълта, че повечето коментари са писани от жени, които по принцип би трябвало да излъчват преданост, майчинска любов и съпружеска вярност, цялото тяло ми се разстриса на вълни като ударено от силноволтов ток от АЕЦ в Козлодуй... Вашето място не е тук, скъпи женища с разпенено-разкривена от мерзка злоба уста, вашето място е в топло-уютната кухня пред горещо-подканящите печки и мощни котлони до къркорещо-врящите, вкусни гозби, забъркани с любов, охота, нежност и вяра и запържени с дъхав чесън и сълзливо-лютив лук... Какви майки сте, какви съпруги сте, окаяни потомки на Ева, която се кекнеше най-безсрамно пред Адам и навираше отблъскващите си голотии пред невярващия му, изкривен от недоумение сурат? На крака ви идат млади, красиви, мускулесто-смугли, чернооки левенти, с гъсти като непроходима джунгла бради - но преди всички високоинтелигентни и образовани мачовци-мъжкари, мощно-надарени азиатски Аполоновци, готови да хвърлят плодоносно семе в очакващите ги влажно-разорани родни ниви!!! Натъкмете се, облечете най-красивите си одежди , вмъкнете гъвкавите си тела на скокливи кошутки в хладно-изящни бурки, положете красивите си нозе в широки шалварки, а непокорно-немирните си главици обвийте с везано- пъстроцветни кърпи, принесете в курбан или на чеверме най-породистия коч от ухаещите си обори и тозчас заприпкайте със ситно-игриви стъпки към граничната бразда и затанцувайте толерантния кючек на Мира и Демокрацията, хвърляйки искрящо-подканящи гьобеци, за да посрещнете тези важни и желани гости, така нужни ни за справянето с тежкия демографски проблем, надвиснал като Дамоклев меч над страната и ЕС!!! Чабук-чабук!!!

Пий си хапчетата и марш в Турция и Мала-Азия, изчaдиe подло. Още малко има докато чашата прелее, после следва втора кристална нощ, този път за мюслитата.

Много ме кефиш!!!

Благодаря Ви. :-) "Светът е оцелял, защото се е смял". Приятна вечер от мен и хубави почивни дни.

Абе няма такова нещо, мюсюлмани прегазил, нищо такова не се е случило, я спирачките му отказали на човека, я болтовете на джантата нещо.

Дарън Осбърн показа решението на въпроса с мюслите!!! Око за две, зъб за чене!!!

Много сте подли еврогейовете. сега статията е че е искал да прегази мюсюлмани. А когато те гърмат бомби не пишете взривиха католици/християни. продажници, повръща ми се от двойните ви стандарти.