Борисов на срещи с евролидерите и Шойбле

Премиерът Бойко Борисов ще участва в редовното заседание на Европейския съвет, което ще се състои днес и утре в Брюксел. После отива в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Борисов на срещи с евролидерите и Шойбле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя пък не се спря. По три пъти в седмицата ходи да се прегръща с Меркел. През останалото време мачлета. Вече даже и ленти не реже.От време на мреме издаде някоя заповед пред микрофонодържачките, колкото да не забравим, кой е бащицата все пак.

Тоя започна ката ден да припка до Берлин за указания. Нищо добро не ни чака. Ще зависи Шмеркел с какво се е наШмъркала , а Боцо какво ще бори занапред.

Колко ли простотии още ще натвори....

Боко е там дето може да слага подпис и да се съгласява с всичко що е във вреда на България иначе няма как да му се ''радват'' менторите което пък за него е някакво ''признание за величие'' а всъщност си е една бройка от една ЗАвисима територия вече..

Ще се укрива от парламентарен контрол по протокол.

САМО ШОПСКИ :))

А на Захариева каква и е работата, след като Бойко не спира да обикаля да се среща с чужди политици ?

Борисов: Ще има промени в кабинета при неуспешна реформа...Познах, не мина и 1 час, дирниците отово Борисов....А спрете се,бе, нещастници, в тази територия други политици няма ли,бе, други важни неща няма ли, стига ни го натрисахте тоя тъпоъгълник какво е казал, до 18 часа 3 пъти ще се отметне от казаното...Ужас!!

ще има ниско навеждане и снизходително галене по кухата тиква

Крайно време е да увеличим печатането на евро в БНБ и да почнем да ги пласираме в Лавка, например. Всичко друго е бош лаф - хахахахахаха

Ако от нова /които бб сега гостува там/ чете в Дир, да попитам, че руснаците губят от европейците за крим, а за Ердоган да си знае метлата!

Исками се: България да бъде домакин на Евровизия, въпреки че сме втори. Да се класираме на СП 2018 Русия, но в момента май не успяхме. Увеличаване на населението на страната ни и намаляване на хората ни в чужбина - по 100 000 на година. Да се спре със соросоидовите глупости, Пеевски да се появи ежедневно пред обществото. И още: Обещано - Владимир Путин ще дойде у нас догодина на 140 г. Освобождение!!! Дано и Доналд Тръмп, Ангела Меркел, Макрон, Франциск също да идват у нас! План реализан от ГЕРБ /неофициално/

Tака ще могат да видят народната любов към Pусия.A европеиските боклуци ще бъдат освиркани и оплюти.

САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ ТЯ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ТЯХ

Пак втори път за месец! Да не би Шмеркела да кани на кафе, а никой друг!

08:00-09:00 Интервю по Нова телевизия 09:00-10:00 ако не му се ходи в банкя или др, направо на летището за да хване самолета за Брюксел 10:00-14:00 полет Следобед пристигане и отиване до Еврооейския съвет

ОТИВА НА ХИМИОТЕРАПИЯ ЗА ТУМОРА :)) ... ЦЯЛТА ДЪРЖАВА КРИЕ ЧЕ МУТРЬО ИМА РАК :)) .. ЗАЩО БЕ НИНОВА ???

Ако от омразата,която се лее към него се разболява,може и да си прав.Този е унищожителят на българите, в угода на чужди интереси.Единствен в света предаде на Ердоган,бягащи по политически причини.

Днес е хубав ден за матр'яла, благодарим Ви, дрници, започваме деня с Борисов, очаквайте през 2 часа Борисов каза....Чао, Дир.бг, днес минавам на други новинарски сайтове, писна ми и от Вас и от Премиера Ви, мой не е....

Върви да слушаш Зарков, Кънев,Нинова и Атанасов??? Не си носи, вино или бира?-Ще се вкисне.

Ами да ,ние трябва да слушаме,записваме и следваме бисерите,които Б.Б. ръси.Че как иначе- той вече и с външна политика се занимава.Въобще няма втори като него!!

А Фейсбука ли не харесваш? Бойко Борисов се закани на Нинова да се рече сторен, ама.

ЩЕ ПИТА ЮНКЕРА - СВИНЯТА НА РОТШИЛДИТЕ ДАЛИ МУ РАЗРЕШАВАТ ДА СЕ СРЕЩНЕ С ПУТИН :)))

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски.

Тоя месец Бойко колко пъти ще ходи в Берлин ?

да кани на кафе.

За срещата може да си облечеш едно сако цялото на дупки и поискай( и ще ти се даде) от евролидерите пари за кръпки. После кажи "Господа инфраструктурата на страната ми е като това сако - цялата на дупки пък аз отдавна обещах равни пътища" Дайте някое евро и българина да се придвижва по гладък евро път...

Вън морската цивилизация и европата от балканите! да живее Балканската Федерация! 1. Кирилицата 2. изгонването на турците от балканите 3. демокрацията (еворпата) са трите най-големи престъпления срещу българите и срещу балканските народи, извършени от западната морска цивилизация! затова 3-март требе да е ден на национален траур и празник на предателите на балканите!

Няма как да избяга Европа от Азия и Африка

Бойко от натягане на Брюксел няма време да се срещне с електората(лошия материал).Сигурно го е страх да не чуе нещо дето няма да му хареса като например, че подмазвачите и родотстъпниците и самхвалковците вече им викат бойковци.

.... или като проклятие.