Европа се отказа да праща космическа сонда към астероид

Европейската космическа агенция (ЕКА) се отказа засега от идеята да прати сонда към астероида Дидимос, предадоха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Европа се отказа да праща космическа сонда към астероид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние от Холивуд ще ви направим реалистично филмче за това, което не сте успели да свършите. При това и парите ще ви приберем. Така де, май и вие сте се нагледали на нашите продукти, след като и с астероиди започвате да се биете. Не ви ли стигат терористите?

И за терористите филм ще ви направим. Рамбо не знам кой номер. Затова как героичния Идилски народ славно воюва с неверниците!

Бежанците (майки с дечица според медиите) изядоха парите за космическа програма на ЕС

Що да няма време? Космосът ще си е там още трилион години!

Европа е затънало в дългове бунище нкоето толерира Германия и ограбва другите.Създава анархия и глобални офшорки в които парите спят а пари които спят не равиват икономиката и няма развитие.

изследвания няма, но за увеличение на военните разходи за оръжия - има. Да се чудиш преди 30-40 години САЩ и СССР как намираха пари... Изпращаха редовно сонди до Венера, Марс, Луната, изстрелваха спътници, строяха орбитални станции, обикаляха около Луната, кацаха на нея и я изследваха. Сега разни уфолози използват снимки на лунната повърхност направени преди 40 години!!! Космическата наука няма да прогресира без инвестиции.

Ами да помолят Илон за помощ.Той до 2020 година ще е готов с видеоклипчето за случая. На 3D и Аймакс ще можете да се насладите отблизо на сблъсъка с който и да е астероид.