Трима българи арестувани за източване на банкомати в Измир

Полицията в Измир е арестувала трима български граждани - Панайот Павлов, Манол Томов и Радостин Дончев, за източване на банкомати.

Обратно в новината

Коментари - Трима българи арестувани за източване на банкомати в Измир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати глупаците! Какво го чака там -бедна им е фантазията! Там не е нашето правосъдие.Да се прави на тарикат ,да си плати на съдиите и да се разхождаш с мерцедеса .Хем в затвора хем твърда обработка!

vasil

Има и по-зле.Трима такива нашенци преди време ги хванаха за същото в Уганда,мисля.Спомням си,че бяха с бая наднормено тегло,сега надали...

още тогава. Ни вест, ни кост от тях!

Тези добър курорт ще си изкарат. Ще научат език, нови мурафети в секса, а пък и после ще могат да серат прави.

Защо телефонните терористи не се опитат и там?Хубаво е ,че сте изписали имената им,така трябва да е.Престъпника е престъпник ,какъвто и да е по националност.По бързата процедура дано им дадат поне 10г.Пуснат ли ги в "демократична"България ще си вилнеят на воля.

Cега, ще разберат какво са направили, ама със задниците си, а не с простите си глави!!;)) турците казват: "кафа боик, ама бош" (глава голяма , но празна) хахаха;)) Aмаан....;))

Ако МнВР и посланика ни в Турция не успеят да ги освободят преди съдът да прочете присъдата им, ще лежат в турски зандан до последната минута на присъдата. Турските закони не са като нашите да може да се разтягат като локуми за едни условно за други оправдание. При тях за едно и също индивидуално престъпление наказанието е еднакво и може да варира в зависимост от тежеста му от няколко месеца до 30 - 40 години. За колективно престъпление като това на нашите момчета, наказанията са двойни, турските затвори съвсем не приличат на почивни пансиони като нашите.

до защо-защото са БЪЛГАРИ,а не ромеи!!!

На 15.06.влезли и вече ги заловили?Те си мислят по съседски и тяхната полиция да е като нашата.Сега там до живот.И без това от вас човеци няма да стане.

Тежко и горко им. Намерили къде да си развяват байрака и да правят престъпления. Трябва да са много глупави точно пък там да направят подобно нещо. Сега ще разберат грешката си по трудния начин...

Препратете го на МВР, които от над десетилетие отказват да се справят с подобни престъпления и вече славата на България се е разнесла по цял свят с тези кражби!

Защо са посочен имената на момчетата, а не само инициалите както при обир на 80год. баба, блъснато дете на пешеходна пътека, освободен от адвокат..... престъпник и др.родни картинки. заека с големи букви а лъвчо и вълка само Л.В. ЗАЩО?????

Отрепки български, дано си получат заслуженото, защото у нас няма правосъдие, съдийте ни са най корумпираните изроди.

На Панайотка, Радостина и Манолка от България пожелаваме дълъг и щастлив семеен живот и много деца по време на престоя им при нас! От управата на затвора в Измир

Силно се надявам единият от тези юнаци да е този, който ми скимира и източи картата преди 8 месеца в София. Тогава подадох сигнал към банката, от чийто банкомат в продължение на 1 седмица пича се опитваше да тегли дори след като аз вече бях блокирал картата си / американска /, беше ми възстановена откраднатата сумата в рамките на 24 часа и ми беше издадена нова пластика. Та от банката собственик на въпросния банкомат и от МВР не проявиха никакъв интерес към факта, че в продължение на 1 седмица по едно и също време, от един и същ банкомат се правят опити за теглене - аз разбирах за това от онлайн акаунта към картата ми където всяко теглене или опит за теглене се регистрира с час, минута и място. Само за сведение на четящите тук ще спомена, че картата ми беше скимирана на банкомат до НДК - тогава влезе в новините с това, че някакъв студент беше открил устройството, беше се обадил, а от МВР и банката му бяха казали да го остави на земята и да си ходи:) Източването на картата ми и последващите опити за теглене бяха направени от банкомат на същата банка в кв.Надежда. Дано едно от тези три момчета да е моя човек и му пожелавам да изживее една изпепеляваща любов в турския затвор в следващите 5-6-7 години:)

Ха ха, супер

Ако искаш на мен да ми спукат аноса от уважение ?! Който си го търси-си го намира Това да не им е в България - да обират мизерните доживотну спестявания на пенсионерите безнаказано ??? Да им треснат по една 30 годишна присъда без прави на помолване и да преключваме. На последък ставам фен на османската империя турците са ни чукали жените, но поне са им правили деца. Западдняците превръщат в евтини проститутки най- красивите ни момичета а ако някоя слочайно забременее-бързат да я заведат в болницата за да й остържат утробата. Кажете ми сега кое е за предпочитане ?!

За първи път се замисям от такъв ракурс :)))) Много си прав! Сега всички ще ти скочат как не те е срам, били сме под "робство" и т.н.. То случайни неща няма. ЗАЩО сме попаднали под властта на Османската империя? ЗАЩО? Не сълзи, сополи и мелодраматични патриотични игри, а ЗАЩО? М?

Ама си написал глупости. Тия дето се занимават с набиране и износ на проститутки са си българи. Мюсюлманите, ако са ебали жена, тя и детето е тяхно. Това ако си мислиш, че е било 500 години секс е само от ниското ти самочувствие като човек и народ. Що мислиш, че турците в Турция въобще не ни приличат расово?

Тези са супер прости. Не знаят ли , че всички големи градове в Турция от години са по-добре оборудвани с камери от Биг Брадър. В България ги съдят по 100 години и накрая са невинни и с условна присъда. В Турция докато ги хванат и веднага всичко си признали. Младото поколение не помни историята за турската полиция и маркуча с водата и много секс в следствието. Боя бил най-малката радост. Да им е честито на печелившите.

Кефа се на тримата нови участници в научните усилия на турците да забременят мъже по естествен път!Лайквам упоменаването на имената на участниците за гордост и радост на родата им!Така се прави!

Малеййй,жална им майка!Където и да е другаде, може би , ще се подходи цивилизовано към тях, но в Турция , ще видят те кон боб яде ли?!

Ох, дано да ги направят на кадъни! В тая държава само бандити ли се раждат? Или глупаци? Според мен баш босовете са с държавни протекции, може би дори от сслужбите, а тия са прости работници. Няма как толкова много народ да знае какк се точат банкомати!

Намерили къде да "източват". Сега задниците им ще разберат ,какво са рязани и "наточени" :)))