Лозан Панов се отказва от колите на НСО, не били сигурни

Председателят на ВКС Лозан Панов се отказва от автомобилите на Националната служба за охрана, тъй като не може да бъде убеден в сигурността им.

Обратно в новината

Коментари - Лозан Панов се отказва от колите на НСО, не били сигурни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственият смел човек в държавата, който ще бъде смачкан, защото народът не застава зад него! А уж искаме някой да ни оправи държавата... Народът ни е в будна кома и не знам как да бъде изведен от нея!

Народът просто вижда лудостта в очите на този храненик на Иво Прокопиев и братятата Тодорови ...

това нсо е пълно с нещастници.боклуци облечени във власт да пазят такива като тиквата

И по тротоарите да не ходи- толкова са опасни и разбити

При правилен монтаж няма шанс да се саморазвие болт на джантата. Или някои ги е разхлабил нарочно или при монтажа на джантата не са ги завили достатъчно и джантата е стояла накриво.

да бе как точно на този автомобил

там няма болтове, има шпилки и гайки, които при движение на автомобила напред се самозатягат. Няма шанс да се развият гайките сами. просто някой е ремонтирал гума и не я е затегнал.

Очаквам в най-скоро време да го видя в метрото или в някой тролей.

d4

дрислювци! какъв е тоя шофьор от НСО, който при странен шум няма да спре и да огледа колата??? т,ва гуми, болтове, щанги, кашони, крикове, пожарогасители, аптечки... охраняват оня, дето клати гората! и все заплатите и бонусите не им стигат. ай сиктир!!

Правилно решение от негова страна, защото в противен случай може да му се обади Мишо Бирата!

Като ги гледам по кафенетата около съдебната палата, съдиите са в прекрасни отношения с някои криминални типове. Май няма от какво да ги пазят.

Тъпа държава . Няма кой да опази хората дето трябва пазят.

Желая Ви успех, съдия Панов!

Соросоидната лозанка се прави на "свята жертва" миличката.

Съд и Прокуратура нямат нужда от охрана. Те са в чудесно отношение с всички опасни хора. Най-много някоя овца от стадото да ги напсува на улицата, ама то това са рисковете на професията, заради която взимат такива премии..

Премии ли?! Кажи източника, на който се позоваваш! Само да не са приказките от Женския пазар или кръчмата в съседство! Виж, подкуп, е друго нещо. Само че него не го взимат ВСИЧКИ съдии.

Ех цаца бая си отидоха от тоя свят при ''катастрофи'' и все едни такива с доказателства срещу мафиотите и свидетели срещу тях така че май този път ''катастрофата'' ВИ не успя нещо да стане та да си решите проблема ''има човек има проблем няма човек няма проблем''....

Вижте отношението на медиите на Пеевски към Лозан Панов. Ще ви се изяснят някои неща. От друга страна, в държавата на Пеевски и Бойко Борисов неодобрението е опасно за здравето. Спомнете си и още нещо. Пеевски показа ли одобрение към Цветан Цветанов в парламента? Колко обвинения последваха?

На всички стана известно голямото посиране на тлъстите Цацаров и Пеевски!Срам за държавата!

НСО, както и прокуратурата и ДАНС са на подчинение на Пеевски. Припомнете си, че точно те бяха партньорите на Пеевски в атаката му срещу Цветан Василев!!!

дали тези хора които пазят панов пазят и пеевски??

опитали са се да откраднат гумата, но някой ги е стреснал. И на мен ми се е случвало. затова трябва да има поне 2 секретни болта/гайки. Жалко е че се опитват да правят политика и драма от такива простотии. Прекалено емоционален е тоя Панов, не е за този пост.

Цаци, ти ли си? Доста неправдоподобно обяснение се опитваш да намериш :) Къде са се опитали да открадната гумата? В гаража на НСО ли?

Явно в гаража на НСО и това е двоен опит за убийство. И ако срещу Панов имат някакъв мотив, той все пак е опонент на модела КОЙ, то готовността за жертва и на шофьора е нещо изключително скандално!

Ти, и ако има някой още такъв мерзък мозък като теб, не сте в състояние да давате оценки за човек като Лозан Панов, защото не сте направили и една милионна част от това, което той се мъчи да направи за вас.

Това което иска да направи за нас минава през политическа кариера, която беше замислена от Прокопиев, подкрепена от Протестна мрежа /Америка за България/. Всичко друго е зле замислен пиар с цел привличане на вниманието на "нашите евроатлантически партньори" с цел упражняване на натиск в желаната посока.

Националната служба за охрана на чие управление е? Това е важния въпрос и трябва отговор с промяна на управлението. Беше към Президента, но след това кой реши всички охранителни, ПО СИГУРНОСТТА И Т.Н- ръководни позиции и ДАНС да завладее? Всички го знаем : "Буда" Ако Президентът изпусне този шанс да отнеме от "Буда" всички служби за сигурност НЕ СТАВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИТЕ.

ха ха "че не са налице достатъчно данни, от които да се направи основателно предположение, че е извършено престъпление.. " Ма как ,бе, нали "Мерцедес" били виновни, тука няма защо да търсят. Хора, не си купувайте Мерцедес, опасни за живота са.

Лозан Панов е умен човек с хубаво излъчване.

Е, малко с женствена осанка...чак толкова няма да издребняваме.

що като искате да омаскарите някой го представате за гей

Нищо не си пропуснал. Човекът е един от малкото, който дава отбой на ББ-ПП-СЦ и съответно сега го разкатават по всички добре познати мутренско-десе-прокурорски канали, включително с активното участие на кафявите медии.

Абсолютно си прав. Чудя се как още на са го обвинили за накърняване на руските интереси в България

Друг е въпросът защо куцо и сакато е на държавни автомобили.

Да наречеш шефът на най висшия съд "куцо и сакато" е меко казано нелепо

Какво съм пропуснал? Този да не са тръгнали да го самоубиват?

Ами така ще е, като се вози на евтини марки като "Мерцедес" - на всички е известно, че на такива редовно им падат по една-две гуми от саморазвиване... Правилото е на всеки 100 км. по едно натягане, а когато има завои - на всеки 50, максимум 60 км.. Другото наричам аз немарливост..., а оттам и наглост, ако тръгнеш да се оплакваш отгоре на всичко!