Обявяват обществена поръчка за хъб ”Балкан”

Предстои обявяването на обществена поръчка за реализацията на Газоразпределителния център /хъб/ в България, известен като хъб "Балкан.

Обратно в новината

Коментари - Обявяват обществена поръчка за хъб ”Балкан” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРЪВ, ЩЕ СЕ ЛЕЕ ТИКВО ЛАЙНЯНА!

Ако ме нелъже паметта онзи мародер - зеленчука от Банкя се беше изрязал, че до април почваме добив на газ от Черно Море.Даже дира услужливо беше поместил статия как имало добри резултати! И ква стана тя ся? Газ НЪЦ. А дебелия Г.З на мутрата борисов расте ли расте. Изтръвахме питомното и сега гоним дивото. Остава да се надяваме на наглия боков Г.З да ни снабдява с газ. Боко само да помниш - лакомо ДУ.Е кръв сере.

Днес Енергийният министър и Тотал подписаха допълнително споразумение за блок Хан Аспарух! ДОСЕГА СА ИЗВАДИЛИ САМО МИДИ И РАПАНИ! Сега искат още малко да подупчат , и да им платим още няколко десетки милиона долара. Като има овце за стригане зато да не стрижат! А тази министърка си е чиста агнешка майка с която от ГАЗПРОМ отказват да разговарят, защото я приемат за една селянка отишла при тях да се пазари за яйцата извадени от полога в който МУТРАТА ги е снесла.

колко си хъбава!

К'ъв хъб бе мамини сладки, газа от къде - Тиквата 'ше го п'икае ли?

Брандийски, абе я ми обясни какво прави това изречение тук в статия за ГАЗ и ХЪБ и знаеш ли значението на думата "РЕАДМИСИЯ": "България ще иска двустранно споразумение за реадмисия с Турция, ако южната ни съседка не може да сключи такова с ЕС, каза премиерът Бойко Борисов след срещата си с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган."

Продажниците чакат руска оферта за да заробят и внуците ни с руският солониализам. Печалба от руснаци няма. Само загуби за поколения напред.

Добре, за какво е обществената поръчка? Не може ли държавата сама да си финансира този проект? Или да се намърдат и тука чужди инвеститори - на гърба на народа... Нямам думи !!! Народе !!!

За да крадат дебелите ГЕРБЕРСКИ за-дници, както го правят вече 8 години от всяка държавна поръчка. Долна корумпирана сган

сакън ! къв путински рев туук! Не думай, как може Бг да е независима? как сега ще ни изнудва масква?

ЗА КАКЪВ ГАЗОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГОВОРИШ БЕ НУШЕ? Какво ще разпределяш ма другарко? ИМАШЕ ЕДИН ДЕТО РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ , НО ТОЙ ВЕЧЕ Е В САРАИТЕ. НАЧАЛНИКА ТИ ИЗЛЪГА ЗАЯВЯВАЙКИ, че България разчита на руски газ в обем 15 милиарда куб.м., и затова подготвя строителството на газоразпределителния център Балкан. ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА ДА ИМА МА ПТИЦО. В МОМЕНТА СЕ ИЗГРАЖДА САМО ЕДНА ТРЪБА ОТ "ТУРСКИ ПОТОК"!! Количествата от НЕЯ ще отидат за покриването на нуждите САМО на Турция, което означава, че България ЩЕ БЪДЕ ЛИШЕНА от руска газ!! Затова малоумната тиква препикава и се моли на Ердоган да го включи и него към ДИВЕРСИФИЦИРАНАТА руска газ!! ПОЗНАЙТЕ НА КАКВА ЦЕНА ЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ ГАЗТА ОТ ТУРЦИЯ , КОЯТО ЗА ПО НАПРЯКО ЩЕ МИНЕ И ПРЕЗ ГЪРЦИЯ! БРАВО!! БРАВО ИЗРОДИ!! С ЦЕНАТА НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИТЕ НИЕ ЩЕ ВИ ПЛАЩАМЕ БЕЗУМИЯТА!!

Ако слугата евроатлантик от Банкя не бе изгонил РВЕ от Белене и не бе спрял Южен поток, България щеше да стои по много различен начин на енергийната карта на Европа.

Когато RWE си тръгна, Борисов даже не беше Главен Секретар. Мъ карай.

...Германската компания RWE не се отказва от участие в изграждането на АЕЦ "Белене", заяви премиерът Бойко Борисов, цитиран от БНР...дата-28 сеп 2009 г. По-полека с фактите, лесно се проверяват.

На Теменужка й се щат някои работи , но няма как да стане. Нито ще транзитираме газ, нито ще имаме нов АЕЦ. Важното е европейските тиквеници да са доволни както и нашите русофоби .

Разбрахте ли сега? Всичката дандания беше, за да се гарантира влиянието на Турция над България. Всички, които спряха ЮП са Кирияк Стефчовци. А онези, които се радваха, че сме го спрели, имат разум колкото хлебарка.

Газпром: "Не сме получавали искане за 15 млрд. куб.м. газ на година от България. Не се обсъжда с България възобновяването на "Южен поток. Тъй, че и двете тръби на ТП ще си излязат в турско.. А оттам, който иска газ ша си я купува от Турция.. А ние - не само няма да транзитираме газ за Европата, ами и ТУРСКАТА и ГРЪЦКАТА, които транзитирахме досега ша загубим.. А иначе - сънища, сънища, мечти, мечти.. И вместо пълна тръба с газ, пълна дупката на пощенската гугутка.. С послания от султана за Европата..

тогава за какво изграждат диверсификация с Гърция като газта ще идва от Турция ?

-Предстои да изградим нови интерконекторни връзки, една от които с Гърция.. Водещ: -А от Гърция какъв газ ще идва? Теменужка :-От Гърция..аааммм..там предстои да изградим интерконекторна връзка.. Водещ: -Като се свържем с Гърция, оттам какъв газ ще идва, откъде? Теменужка: -Ами отново от Русия. В. -И каква е разликата? Т. -Разликата е, че ще имаме независимост. В. -Нали все от Русия е този газ? Т. -Да, но доставчикът ще бъде друг. В. -Това не е ли същото, че ако ни спре водата в кухнята, ние да проверим в банята дали няма вода от друг доставчик?

Изгражда се само една тръба която ще е единствено за ТУРЦИЯ. Когато през 2019 рашките врътнат крана на УКРИТЕ с тях оставаме на сухо и ние. Ще го духа и ЕВРОПА. Доставената на ТУРЦИЯ евтина руска газ ще насочи ИНВЕСТИТОРИТЕ не към България и Европа, а към ТУРЦИЯ! НИЕ И ЕВРОПА ДУХАМЕ СУПАТА!

Турция си подсигури пазара на транзитьор .Германия си подсигури пазара на Транзитьор .Северен поток 2 и Турски потко вместо Южен поток. да сме транзитьор и да бъдем газоразпределител това щеше да засегне двата потока турски и Северен поток 2.

Пълни малоумници ! ! ,, Паламудът,, ни беше в мрежите, ние съ мууме в морето да ловим .... .хамсия !?

Ма прочети си чадо, че още от правителството на СДС от 98-ма година са надаме за тоз азерски газ. Та колко годинки от тогаз изминаха?? Я си свали и чорапките, та да ти стигнат пръстите.. Това - първо.. Второ - виж си погребението на НАКУКО в София. За ти светне кои тръби предпочетоха европейските банки. Пък после виж как ТУРЦИЯ, ИТАЛИЯ и ГЪРЦИЯ - като акционери в тези тръби са си заплюли 15,5 млрд. куб. м. газ. А до 2020-та година азерската тръба ша пуска само 10 млрд. на година. Та чак къде 2026-та година се предвижда тя да надхвърли исканото количество от акционерите. След тази година може да си помечтаем и нашио милиард да го пуснат.. А иначе - 2019-та ей я де е..

Е, ясно е вече, че в ,,секретната част,, на преговорите Тато Ердоги е обещал на БАЦЕТО да му пусне ,,гювеч,, ! Ми, като всички Тръбици ще минават през..Падишахаа!?

ШМЕКЕРДЖИЙСКИ ЕТЮДИ 2017

БРАТЯ , българе ! СТЕГАЙТЕ съ за яко пърдене!. Садете боб и ни го варете мого! Така ша съ диверсифицираме и нема да зависим от Русия, а само от ...Собствената си глупост! Казах ! ..Е, изпърдях се, де!

ха ха ха... това е най-доброто до тука... ха ха

..даа. . Патриотично!, .. Национално..!, Антиеврогейско. ....

Газоразпределителния център наречен ХЪБ БАЛКАН говори тази КАЛИНКА?! КАКВА ГАЗ ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯШ МА ОВЦА, КОГАТО СИ КРАЕН ПОТРЕБИТЕЛ. Или има едни пари за крадене от ЕС, че сте ришили да ги УСВОИТЕ

ИДВА РЕЧ ЗА БОЙКОВИЯ ХЪБ. И ТОЙ КАТО ДОГАН Е ХИДРОИНЖЕНЕР. МНОГИ ГИ РАЗБИРА ТЕЗИ НЕЩА. ОСОБЕННО АКО ИМА ДАЛАВЕРА.

Ами ясно е,има пари за крадене и веднага са готови да крадат управляващите.

след като мъдри мъдри азербайджанския газ Борисов измъдри газта щяла да дойде от Турция.Огромна мисъл на Борисов тичайки при Азербайджан да пуснат газ до България .То сделката била за Турция обаче Борисов здраво ни нахедри.Ще се надява на руска газ през Турция. тразитни такси отпадатъ.Загуби от поредната си малоумна тъпня.

Най-накрая мечтата на соросоидите и предателите се сбъдна - ще има диверсификация - руският газ ще минава през Турция!

Това е щото сме свикнали ,,да ни оножда Падишахът,, , а какво са стотина години Руско робство, както хортуват русофобите. ..?

А къде.ще го позиционират хъбчето? Да не се наложи после да го местим

ИДЕ РЕЧ ЗА ПРОЕКТ. Не си ли разбрал кой е неговият автор? Не е ХИДРОИНЖИНЕРА ОТ САРАИТЕ. ТОВА Е ДОКТОРА НА ПОЖАРНИКАРСКИТЕ НАУКИ БОЙКО БОРИСОВ. Човека е специалист по маркучи , шлангове и тръби.

. . . Газта идва идва от Турция !

За да имай газ за тоз хъб ще требе сите да ручате филии с маз и повече бобец! Аз казах! Аре, че ме чака мачле и после с ибрика съм при Ергодан-ага

а пари за бобови насаждения и полета дават ли? за хъбчето питам?

Както се казва,като изпуснеш питомното ,ще се наложи да гониш дивото!

щом аргумент е "нашата адекватност" значи нема шанс!

Балъците от ЕС дават почти 650 милиона евро, за да си строим газопреносна мрежа. Сигурно не знаят, че Русия иска да ни заобиколи ;))

Споко, дават 0,9 мрд а трябва да се върнат 1,8 млрд!

0.9 е 50% от цената само на проучването. И не е заем.

България има добре развита транзитна газопреносна мрежа-18 млрд куб метра/ годишно. Цялата тази инфраструктора е от времето на бай Тошо и е собственост на държавата(Булгартрансгаз). Престъпление би било всичко това да се превърне в купчина старо желязо. Да мислят и да решават , това което ще е изгодно за България.

газ като има готова инфраструктура. ЕС е зад гърба им.

Лесно е да се каже, но е трудно да се изпълни. Варианта да се достави газ с танкери е невъзможен. Първо е по-скъп, второ Турция не разрешава на такива да минават през Босфора. Остава вариант с газопровод. Такъв може да дойде единствено от Русия. Ама ЮП бил неизгоден, добре да сядат и да се пазарят за друг вариант, който ще ни е изгоден.

Ех брато, то "некадърните" отдавна работят за разми ми западни работодатели, а истинските накадърни разсипаха за 27години държавата ни. Та сега ли се надяваш????