Обвиниха директора на болницата по онкология за 2 млн. щети

Спецзвеното “Антикорупция“ привлече като обвиняем д-р Валентин Ангелов - изпълнителен директор на „Специализирана болница за активно лечение по онкология".

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха директора на болницата по онкология за 2 млн. щети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баща ми го погубиха в тази болница през Октомври 2016, заради алчност и безчовечност от страна на проф. Нейков, който е началник на урологията в болницата, там също се присвояват средства по всякакъв възможен начин, пациентите се изтискват до последно и когато вече нямам какво да се вземе се оставят на произвола на съдбата, лекарите в България вече нямат човещина превърнали са се в търговци на смърт най-вече. Лошото е, че прокуратурата спи, а от министерството на здравеопазването ги прикриват и оправдават.

Ловиме ли бас, че този изверг, който краде от болните и слабите НЯМА да влезе в затвора. Накрая ще се окаже, че деянията му както са описани в обвинителния акт не съставляват престъпление или обвинението не е доказана, или някой съвестен съдия ще реши делото по вътрешно убеждение! Магистратите не стига, че са некадърници, а са и корумпирани.

Липсата на реформи и морал водят до това! Всичко се крие и замазва! Нямало ли е други около този директор да му подскажат че има закони ? Трябва при ревизиите да има и хора от обществото и те да следят!

На масов убиец в България е наложена мярка за неотклонение "подписка"?! Тоя със сигурност е убил повече хора в София, отколкото атентатора от Манчестър оня ден! За Манчестър говори целия свят, за жертвите на българския терорист от софийската онкология - никой!!! МОЖЕ ДАЖЕ ДА ГО НАПРАВЯТ ЗАМ. - МИНИСТЪР!

Bravo info

Борисов вчера напомни, че и в България имало опасност от тероризъм, независимо, че има дюнер кебап на всеки ъгъл, а и че "всичките шефове на МВР, ДАНС и службите той лично ги е назначавал", барбар с великия и незаменим главен прокурор Цацаров (и бившия президент) в нашата независима съдебна система, в която се оказа, че не само съдебната палата, а и ЦУМ заемал много важно място. Аз не знам за по-голям тероризъм от този вече толкова години планомерно и организирано да ограбваш цялото население по всевъзможни и дори невтзможни начини и схеми, вкл. и от парите му за лекарства, за живот и здраве!

бе инфо? стига плюл тука, от 20 години си в чужбина и стана експерт - да не си бил ченге преди 1989?

В България където пипнеш и се разровиш излизат корупция и престъпления, кражби, измами, злоупотреби, рекет,, насилие и безобразия. И това е съвсем нормално за пленена държава, в която вече 30 години няма съдебна система, истинско правосъдие и справедливост а институцията на гласния прокурор се е превърнала в основен и ооследен бастион на организираната престъпност и зависимости! Погледнете само Цацаров и ВСС! Вижте ги с какво се занимават и въвличат непрекъснато и как го правят, какви са поведението и приказките им.

Така стават тези работи в България - сключваш няколко такива договора, използвайки властта и служебното си положение и изведнъж тъщата ти придобива няколко апартамента, жена ти или отрочетата ти стават едри бизнесмени, старата ти баба става горд притежател на големи офшорни сметки и фирми а ти зе появяваш в нова скъпа кола, която естествено не е твоя, а на анонимен добър богат приятел с добра душа, чието име за нищо на света не казваш, защото човекът е много скромен и притодно притеснителен. А ако възникнат в един момент "усложнения, пътят е отдавна отработен къде на кого и колко се отчита. Но най-добре ще е ако можеш спешно да привикаш в офиса си, например в ЦУМ, главния прокурор и на него да му отправиш предлижение, на което да не може да откаже.Защото и без това който ходи на такива срещи ЗНАЕ ЗАЩО ХОДИ ТАК И ЗА КАКВИ ПРЕДЛИЖЕНИЯ ТОЧНО СТАВА ДУМА! Е, понякога стават грешки, като с Цветан Василев и КТБ, която бе пряко и директно атакувана от Цацаров и останалите от заверата, но в света на хищниците, на акулите и алигаторите това е нормално, побеждава по-силният, по-безскрупулният и по-кръвожадният, по-агресивният, по-неморалният, онзи, който издебва подходящия момент и атакува отзад, а ако умее и да рони сълзи докато поглъща жертвата си като крокодила, значи е готов и за български политик и управленец. Правилата на блатото в джунглата са, че няма правила въпреки табелите, че има, и всичко е възможно под повърхността, за наблюдателите само остава да се дзверят когато от време на време изплува ооредния труп и да им ги отчеиа МВР-то, с голямо приближение.

всички до тук- вие добре ли ст.има ли присада че вече плуете доктора.разбираемо е балгари сме си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знае се само за 2 млн., но на ПРАКТИКА , както винаги тази цифра се умножава по 3 , което означава че щетите са 6 млн.

Ясно, не купувал лекарства от правилните фирми с правилни президенти, родени от правилни майки. Ще пати !

Браво! Сега всички ще излезнат криви и виновни и ще горят като бушони, само Тиквата ще остане невинен и чист като момински гащи! Мръсникът си е мръсник! Тези ще ги съди за милиони, а за милярдите, гдето ги открадна заедно с шайката си, няма да понесе никаква отговорност! Лайно миризливо е този Рапон! А ние сме виновни, че го търпим!

А какво стана с онкото в Пловдив дето рязали здрави органи на хората

И този ще излезе невинен след няколко врътки на "независимия" съд и "независимата" прокуратура. Кой досега е вкаран в кауша, въпреки стотиците доказателства: Нима Стефан, Усмивката на Корупцията, бивш кмет на София е вътре? Нима крадец .1 на В.Търново, бившият кмет Рашев, е вътре? Нима кметовете на Хасково, Видин, Плевен и кой ли не още, са вътре? Къде е Лъчо мозъка - и той невинен, дори е пак депутат! Къде са съдии, прокурори, адвокати, нотариуси - невинни, въпреки огромните далавери. Къде са митничарите, КАТ-аджиите, къде са цяла армия мошеници във властта - ами, къде - свободни и "невинни"...

като с Вальо топлото, мишоците мишкуват, а го отнася един. Не защитавам вальо топлото, ама само той се оказа виновен, доколкото се сещам. То така става то, другите са гледали кино, люпили са семки и нямат ама нищо общо с обществените поръчки, които са доста сериозна процедура, за да има само един облажил се.

2 млн. лекарства от които % за тоя крадец е 10-30 поне...

От време на време обвинят някого за "безстопанственост",пуснат го с мярка подписка и делото се забатачва за 5-6 години.Накрая оправдават човека и всичко приключва.Така хем раята вижда,че се върши работа,хем който трябва "усвоява"милиони,които се разпределят по вертикала. Това е добре отработеният български бизнес модел.

То и ген. Тонев беше обвинен, па какво му се случи.

СЛЕД ВРЕМЕ И ТОЯ,ЩЕ ПОСЛЕДВА ГЕНЕРАЛА-СТ. ТОНЕВ!!!ДО КОГА БЕ? СТИГА СТЕ КРАЛИ!!!

Средна крадливост в болниците- за 1 година от търгове управителят трябва да е милионер!

НЗОК има годишен бюджет, колкото половин АЕЦ. ...горе-долу такава е и ползата - като от недостроен АЕЦ - само наливаш пари, а резултатите все са в бъдещето. Но пък усвояването е на световно ниво.

Бате Вальо и секретутката са на кантар вече......

обвиненията трябва да са за корупция и злоупотреба със служебно положение. какви са тия глупости безстопанственост??!

Винаги съм уважавал медиците. Но какъв е морала но този лекар,каква е каузата му на доктор? И не е само той. Лекари,върнете си уважението на хората! Далеч не всички сте такива,но знаете мършата между вас,отстранете я!

Не всички са за уважение. В онкодиспансера в младост са от кол и въже груби заядливи гадове. Най добре да го закрият излишна паразитна структура

имам наблюдение и мнение за една частна болница - разликата във всяко отношение е от небето до земята......

Той е поставен там това да прави - ще го сменят , нащата ще се потулят от тези ,които са го назначили . Той взима сигурно 20% от плячката , другата част е за главатарите.

Поредния червен крадец.

Да проверяват и фирмите доставчици а не само директора. Само да се провери колко комисионни е взел от една фирма -Хоспитал сервиз ще ви стане ясно за какво става въпрос... Самата фирма да се провери - Да се провери от основи фирмата

Малко ли е наказанието да си онко болен?!?!? Защо,бе доктори,защо ни наказвате и вие? Лекарства с изтекъл срок,лошо отношение,кражби.Имайте милост! Спрете се! И ние искаме да живеем!

d4

случай на поредното безумие в Бантустана. да печелиш от мъката и страданието на онкоболните. и не само на тях... "подписка" трябва да има за всички малоумници, докарали "здравеопазването"ни до невиждани "върхове"... кавичките не са случайни!

Не се наядоха! Не се накрадоха! И всичко за сметка на болните, нуждаещите се, бедните и отчаяните.

Леле, 2 млн. щети направил, а какви са всичките тия щети, толкова пъти е чупил чашата за кафе ли? Нормално е когато пишете заглавия да са точни! Не е толкова сложно да напишеш и едно "лева".

Доктора е стара номенклатура на Доган и Пеевски.Преди това беше шеф на ДЗЙ здравен фонд-Поставен е да краде.А тази онкология той е наи малкия проблем.

ако е така, значи ще се оправи още в прокуратурата

в онази адска държава е страшно да си здрав,камо ли болен.

Вкарайте един такъв директор в пандиза най-сетне,за да има ефект от цялото разследване и за назидание на останалите ,бе !

То затова излекуваните онкологично болни в БГ са единици. Случайно ли Данаилов и Рашидов се лекуваха в Германия?

изглежда, само те имат право на живот.

loyola

А какво да кажем за рекетирането на онкоболните?

Дойде пак време на хунвейбините и Културната Революция.

отговорност мвооого, а ефективни присъди - НЯЯЯМА.

Пандела,лекарства с изтекъл срок е равносилно на убийство за болните.Затвор за да се научи и да плаща.

Година и половина, отровиха моята жена с Експериментални лекарства* Нейното име няма да кажа, но пиша: Далеч от Един, с Мангалска фамилия! Дава лекарство и потъва в дън земя, без телефон! Моолиш се на "Спешна"? Слава Богу, там работят Свестни хора От гражданина PF , Моите уважения!

Само за 2 млн. ли са му открили?! Ехх ненакрадохте се бе. Да си купите свещи с тези пари.

Наред, наред. Чакаме ДАНС и Прокуратурата в Александровска болница, където ще се хванат за главите какви нарушения ще намерят.Местният феодал Костадин Ангелов затри болницата, като направи дълг от 40 млн лева. Закупиха с Москов Циклотрона, който струва 6.5 млн. и не се ползва за нищо, а представлява една атомна бомба в центъра на София. Още десетки нарушения на ЗОП, на медицински стандарти. Костадин Ангелов работи само с една фирма за доставка- "РСР" и делят със собственика печалбите, като ги пази Държавна Сигурност. Чакаме Прокурори и качулки в Александровска.

А професорите, дето мързеливите студенти ги нагласиха 72 часа, без разпити и без намерени пари и после 5000 лв. гаранция. А за 2 млн - подписка. Така прокуратурата нарушава правата на хората, когато действа под натиска на наглите журналисти от продажните телевизии, които изпълняват поръки, за да може Халваджиян да ходи на Малдивите. А после когато осъдят БГ за пореден път, всички пак ше плащаме от нашия джоб.

Е И!

щом пак започнаха с омаскаряването на лекарите, я банка ще източат, я във война ще ни вкарат

Може би около 5 години след смъртта на моята майка,която почина от рак на белия дроб,у дома дойдоха от онкологията за да разберат как се чувства,тъй като дълго време била подложена на някаква скъпоструваща терапия!Годината беше 1999.

После се чудят що ги бият хората...малко му е на това говедо!

А какво стана с най-големия крадец в областта на медицината - проф. Ваньо Митев. Или това отново беше кьор фишек?