Сенатът на САЩ разнищва аферата Тръмп-Русия

Шефът на разузнаването на САЩ не пожела да каже пред сенатската комисия дали Тръмп е поискал от него да възпрепятства разследването на ФБР за връзките с Русия.

Обратно в новината

Коментари - Сенатът на САЩ разнищва аферата Тръмп-Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На американския Конгрес НАЙ-ПОСЛЕ му е писна от внушенията, манипулациите и откровените лъжи и скандалите, предизвикани c тях ot Доналд Тръмп и Комисията по наука Е ИЗПРАТИЛА ДО ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП ЕДНО ДОСТА ГНЕВНО ПИСМО, с което го моли ДА ПРЕСТАНЕ С НЕГОВИТЕ ФЕЙК НЮЗ, вкл. обвинявайки разпространението на достоверни факти и събития от медиите, че са Фейк нюз. Като в писмото се посочват и няколко конкретни примера за разпространени от Тръмп Фейк нюз, като лъжата му, че ТОЙ И ХОРАТА МУ БИЛИ ПОДСЛУШВАНИ ОТ ОБАМА - нещо, което не само, че е лъжа и бе опровергано категорично от релевантните лица и институции, НО ДОРИ И ОТ САМИТЕ ХОРА НА ТРЪМП!

Идиоти, разследвайте защо Тръмп продава оръжие за милиарди долари на терористите, които избиват европейците!

Тръмп и Саудитите трепят руски говняри и ирански терористи в Сирия и само за това си струва сделката на века!Освен това само водената от американците коалиция трепе идилистанци!Путлерастоасадистите бягат само като чуят за ИД!

тъпи копе...лета! защо не разследват техните намеси по света?

Това е нещо, което не е за човекоподобни. По-сложно е. Още един майтап, поредният, може би стотен въпрос, по който Тръмп сам си противоречи и се излага с липсата си на елементарна "хигиена" и двойните си стандарти. По времето на Обама този се бе много яко запенил срещу него и в простотията си, при посещението на президента Обама със супругата му Мишел спомнятв ли си какво избълва тогава Поразяващата уста с оранжевата перука;) Той се разгневи, че ... Мишел ОТИВАЛА В САУДИТСКА АРСБИЯ НА СРЕЩА НА НАЙ-ВИСОКО НИВО БЕЗ ДА СЕ БИЛА ... ЗАБРАДИЛА:) И ЧЕ ...ТОВА БИЛО КРАЙНО НЕУВАЖИТЕЛНО И НЕПОЧТИТЕЛНО ЗА КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ:) :) :) Кадрите, когато краля на Саудитска Арабия посреща Тръмп и съпругата му БЕ ЗАБРАДКА да слизат от самолета и как Тръмп и подава ръка, вървейки, а Мелания дори Я ОТБЛЪСВА - дори и тя вече много трудно крие и сдържа отвращението и отношението си към него ОБИКОЛИХА СВЕТА ТЕЗИ ДНИ И СА ВЪВ ВСИЧКИ КОМЕДИЙНИ ШОУТА. Сега е моментът Федералният съд ДА ВКАРА НЕЗАБАВНО В ДЕЙСТВИЕ ПЪЛНАТА ЗАБРАНА ЗА ВЛИЗАНЕ (обратно) НА ЛИЦА ОТ МЮСЮЛМАНСКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ПОДКРЕПЯТ ТЕРОРА И ИМАТ РАДИКАЛНИ ПРИКАЗКИ - тогава няма да има нужда и от импийчмънт на Тръмп.

ПИПО

Абе не знам. За малкото време от както е президент, икономиката на САЩ върви стремглаво нагоре. Оня ден направиха най голямата оръжейна сделка в историята. И всичките им социални агенции сочат повишаване на икономическият ръст и намаляване на безработицата именно заради Тръмп. Сега изготвят и план за погасяване на огромният им дълг. Лично аз ако бях американец щях да гласувам за него и с двете ръце.

Горски, всички тук отлично знаем, че акълът ти е като на новородено пиле (с извинение към птиците и рожбите им), но ми е малко рано за да ме разсмиваш. Първо - Тръмп е президент от три месеца и няма как и дори и чисто теоретично "икономиката на една държава", особено като Америка, да "тръгне стремоглаво нагоре", да си обясняваме ли сега и тези елементарни неща? Виж заинтересувай се, намери и попрочети що е това инертност на (макро)икономиката и има ли тя почва в тиквата ти. Ако допуснем обаче, че това е вярно за икономическия бум (а явно нямаш и хабер що е то и как се измерва И КОГА, и какви са критериите и показателите), ТО ТИ, искайки да възвеличаеш Тръмп ВСЪЩНОСТ ХВАЛИШ ПРЕДШЕСТВЕНИКА МУ:) А, и прави разлика, не бъркай движението на борсите с реалното икономическо полижение и растеж. Това, че има подписани да кажем голями договори ЗА В БЪДЕЩЕ, за следващите бяколко години НЕ ИЗНАЧАВА ИЗОБЩО РАСТЕЖ СЕГА, а още по-малко досега. И не се опитвай на мен да ми обясняваш какво точно става тук и как се чувстват (ме) американцие, шъ тъ замола:)

Да те светна още бещо, щом бе знаеш. През последните месеци от втория мандат на предния републиканец-президент, Буш, и той много горд, че е голям приятел на миролюбивия Путин (онзи, дето започна и войната в Ирак по заръка на кракя на Саудитдка Арабия и на Катар, дето нямаше да струва и цент на американския данъкоплатец (и не струва центиве, А ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ!!!) и щеше да победи там!?!?, каквото и да означаваше това според сбърканите представи и лобистките интереси на БУШмените...за три несеца, и то с ИЗЦЯЛО ЛЪЖЛИВИ и НЕКОЛКОКРАТНО СМЕНЯЩИ СЕ МОТИВИ И АРГУМЕНТИ... та тогава ВСЕКИ МЕСЕЦ ИКОНОМИКАТА НА САЩ ГУБЕШЕ ПО 250-300 000, по 400,000 и дори по близо ПОЛОВИН МИЛИОН РАБОТНИ МЕСТА НА МЕСЕЦ!!! НА МЕСЕЦ!!! Това тежко положение естествено СЕ ОТРАЗИ И ПРОДЪЛЖИ И ПРЕЗ ПЪРСИТЕ МЕССЦИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА ОБАМА, КОХТО СЕ СПРАВИ ОТЛИЧНО, ИЗНЕНАДВАЩО НЕВЕРОЯТНО ДОБРЕ, извеждайки страната ОТ НАЙ-ДЪЛБОКАТА КРИЗА И РЕЦЕСИЯ СЛЕД ВЕЛИКАРА ДЕПРЕСИЯ И ВРЪЩАЙКИ Я, икономиката, НА ПЪТЯ НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ РАСТЕЖ! Но разбира се това не стана веднага, защото нама как да стане бързо и веднага. Това са всеизвестни, ПРОСТИ факти, но очевидно не за прости хора.

Инфо, това което пишеш не е твоето мнение, това е от статията която публикува норвежският интернет.

инфо въобще няма мнение.

Ами не знаех, че и тези там ме четат и дори плагиатстват от мен - халал да им е. Нека четат, нека се учат. А иначе най-обичам неграмотни и безмозъчни същества да ми обясняват на мен аз какво мисля и не мисля и чие е мнението МИ:) Абе, понеже съм в настроение, да те светна малко - това, че някой има "мнение", което съвпада с нечие друго на някого някъде по света прави ли го повече или по-малко меродавно, бе лумпен:) Я ти ми кажи поне едно-единствено ТВОЕ МНЕНИЕ за нещо, каквото и да е било,КОЕТО ДА Е САМО ТВОЕ НАПРИМЕР, и да не е изразявано от никого по света досега. Целият съм в слух:)

Явно не гледаш кое и да е не от норвежките медии и източници (за норвежци и норвежки управници или за други), а от АМЕРИКАНСКИТЕ ШОУТА И ПРЕДАВАНИЯ ЗА АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ:) И то ТУК, в Америка:) Ти откъде си мислиш с празната си тиква е дошла първичната информация и материалите за хора и медии извън Амееика, които коментират Анерика? Шегувам се, разбира се, като употребих думичката МИСЪЛ във въпрос към теб;)

Просто факти - ти си ги асимилирай: Обама при посещението му в Риад го посрещна чиновник от градската администрация, а Тръмп го наградиха с орден и милиарди долари. Обама при посещението си в Китай дори не пожелаха да му закарат стълба на самолета, та слезе по аварийния ръкав, а Си отиде на крака при Тръмп, за да покаже, че цени политиката, а не символите. Дуарте дори нарече Обама "кучи син", ти ми кажи защо... И последно - законно избрания президент на САЩ не му разрешават да работи дори с риск да дискредитират цялата им система, толкова са изперкали няколко личности там. Ако ги питаш дали ще са способни да гарантират, че Путин няма да назначи и следващия им президент, те няма да могат да го направят, но сега, вместо да спасяват федерацията, я закопават.

Смешник, като си се заел да сравняваш Обама - високо интелигентен и свестен мъж, с един меркантилен патологично ексцентричен и дълбоко сбъркан самовлюбен ... , хайде да не казвам какъв (думата започелва с "бо" и завършва с "ук"), само да ти напомня, че почестите, оказани на Тръмп от кракя на Саудитсйа Арабия ИДВАТ ОТ СТРАНАТА, ОТ КОЯТО БЯХА ТЕРОРИСТИТЕ, които удариха кулите в Ню Йорк и убиха хиляди невиннинхора, от която бе ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА АМЕРИКА, Осама Бил Ладен, когото Буш така обяви като главатар на Ал Каида, а точно Обсма намери с дупката му, в която се криеше в Пакистан и уби... Да не ти обяснявам повече, само да те светна, че със същия "най-висок орден", дето го дадоха на Тръмп БЕ НАГРАДЕН И ОБАМА, не че според мен е голяма чест, въпрос на политика. А гледката как Перуката се клатеше с вифимо неудобство когато чалмите изпълняваха племенния си танц и ритуали и особено когато Тръмп се наведе да му пристане на този, нисичкия крал, кохто май нарочно си протегна ръцете с медала напред И ОЩЕ НАДОЛУ, та Тръмп ОЩЕ ДА СЕ ПРИВЕДС - до ГОЛ-ЛИНИЯТА МУ, и онзи го направи много пъргаво и с готовност, че дори и втори път, ЩЕ ОСТАНЕ НАИСТИНА В СЪКРОЕИЩНИЦАТА НА ИСТОРИЯТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ, като летящата обувка по президента Буш на една пресконферрнция преди години...

Дуарте дори нарече Обама "кучи син", ти ми кажи защо..."" И като си подхванал да опитваш да носиш от десет кладенеца вида и да цитираш, да те питам, а ти знаеш ли кой точно е например Дуарте и с какво е известен, бе кретен? И можеш ли да ми каже_ ких изибщо го слуша или иска да се асициира с него? Ако някой откровен боклук, изрод и престъпник критикува някого, то това всъщност критика ли е, според празната ти тиква, или комплимент? И я ме светни ски обичаш и какво казва например този за Тръмп, хвали ли го, по твоята логика? Кажи още, като си се захвансл, и какво казва друг изрод - севернокорейския диктатор за Тръмп, и за Обсма:) А Кастро:) Смешник! А Ленин и Сталин, а Хитлер? Те какво биха казали, как мислиш за Тръмп и Обама? Със сигурност добри неща за Перуката, и много лоши ЗА ВЕЧНО И ВИНАГИ И ЗА ВСИЧКО ВИНОВНИЯ ОБАМА:)

За връзки с тарамбуки от Саудитска Арабия и тем подобни - може. Барак-простак и простаците американци не виждат нищо лошо с това. За връзки на Барак-простак с ИДИЛ - може. Нали така Барак-простак гърми Русия! За връзки на хунтата от Киев с Барак-простак - може. Било срещу Русия, затова било хубаво! Да ви еба в барашкопросташкия гъз, да ви еба прости аамериканци! Да пукнете дано!

Нищо няма да кажат, щото дните ще са им преброени - по кагебейски начини.

Абе някой може ли да напише за какво точно е това разследване, щото "връзки с Русия" не звучи като НИЩО КОНКРЕТНО. Какво е това бе??

Много пара са наляли руснаците, за лобизъм, за бизнес интереси и прочие.

Русия има по-малко БВП от Италия и е в лека криза от санкциите. Как си вярвате, че има ресурса да купи изборите в САЩ? Само параноиците в САЩ са способни да прокарват подобни простотии в ефира. Дори те не го вярват, просто със зъби и нокти драпат Хилари да е, защото тя беше 100-ова кукла и лобист. Е, Тръмп ще нахрани оръжейниците на САЩ, за да млъкнат за известно време. Ако измисли нещо и за банките на Сорос и Ротшийлд съвсем ще забравите за "руското влияние". Всичко е интереси, лобита там.

Баба кил-ъ-ри не може да преглътне загубата. Нейните спонсори още по-трудно ще прежалят милионите похарчени да докопат кокала. Затова сега няма да мирясат и ще вадят скелети от гардероба. "Всеки ден ще е така до победата", или пък "Ние сме на всеки километър" и така ...

Значи,грешката е вярна!

... "журналистите" от dir bg пишат "указва натиск" (в последния абзац от статията). Един знак може да "указва", но тук се пише "оказва натиск". Щом достигнахме дотам журналисти да са неграмотни, какво да искаме от останалите хора!

Вчера ти отговорих, този който е писал статията знае какво пише- УКАЗ се пише на български, не ОКАЗ- окончанието е за заблуда. А ти ако искаш да пишеш правилно трябва да напишеш пълен член в ника който си избрал- българскиЯТ език.

Два пъти повтаряте едно и също, ОКАЗВА и УКАЗВА са две смислово и граматически различни думи в българския език . В конкретния случай съществителното име натиск се се употребява с глагола ОКАЗВА. Направете справка с тълковния речник моля!

Апропо, в словосъчетанието на Ника българският език не е в ролята на подлог, така че няма как да се членува с пълния член.

Няма нужда от специално разузнаване,за да се разбере ,че в Украйна нещата не вървят според замисъла на САЩ и западните държави.Те докараха на власт едни хора ,които не само няма им свършат работа ,ами ще съсипят държавата и от Украйна няма да остане нищо.Вижте само как върви т.н.украинизация.Така върви ,че в Украйна ще останат руснаци,унгарци,българи ,татари,гърци,евреи,поляци,румънци,молдавци и т.н.,но украинци няма да има!На печелившите -честито!

Историците са, общо взето, единодушни,че ако историята се повтаря някъде ,тя се превръща във фарс.Украинизацията е македонизация в руски вариант.Иронията на съдбата е ,че македонизацията е реализирана от Коминтерна и СССР,макар,че идеята е английска.Известно е презрението на Чърчил към българския етнос и патологичната му омраза към династията на Кобургите. Македонизацията е доста успешен проект и по-голямата част от българите в Македония са станали антибългари.Но украинизацията още отсега се превръща във фарс!

ЗА ДА КОНТРОЛИРАШ ТАКАВА ТЕРИТОРИЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ОТ РЕПУБЛИКА ТРЯБВА ДА МНИЕШ КЪМ ИМПЕРИЯ ... ИНАЧЕ ЩЕ СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ... 2020 БЕЛИ / ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ 50%/50% :)) ... И НЕГРАТА СА ГЛАДНИ :))

КАТО ДЕЦА СЕ СТРОЯВАХМЕ В РЕДИЦА И СЕ РАЗДЕЛЯХМЕ НА ЧЕТНИ И НЕ ЧЕТНИ. ОФОРМЕНИТЕ НА ТОЯ ПРИНЦИП ОТБОРИ ИГРАЕХМЕ НА СТРАЖАРИ И АПАШИ. СЕГАШНАТА ИГРА НА ПОЛИТИЦИТЕ НАПОМНЯ В ОСНОВАТА СИ ТАЯ ДЕТСКА ИГРА. НА НЕВИДИМО НИВО ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ РУСИЯ И ЩАТИТЕ СА МНОГО БЛИЗКИ И ДЕЛОВИ. БЯХ ПРИЯТНО ИЗНЕНАДАН С КАКВО УВАЖЕНИЕ СЕ ПОЛЗВА РУСКАТА ДИАСПОРА В САЩ. ДУМИЧКАТА + РАША" ЗВУЧЕШЕ КАТО КОМПЛИМЕНТ И ОТВАРЯШЕ ВРАТИ И СЪРЦА. МОЯТ СИН СЕ ИЗДИГНА БЪРЗО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА, ЧЕ БЕШЕ УЧИЛ В РУСИЯ И ЗНАЕШЕ РУСКИ ЕЗИК. РАБОТАТА МУ ВЪРВЕШЕ, ЗАЩОТО ПРИ НЕГО РАБОТЕХА ПРЕДИМНО РУСКОГОВОРЯЩИ МЛАДЕЖИ. ВСИЧКИТЕ ТИЯ АФЕРИ И КОМПЛОТИ СА ИЗМИСЛИЦА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЕЛИТИ, КОИТО ПРАВЯТ ПАРИ ОТ ТОВА. ЕДНО Е СИГУРНО - ЧЕ ВСИЧКИ ИМАТ КАКВО ДА НАУЧАТ ОТ АМЕРИКА- НО ТОВА НЕ ДАВА ПРАВО НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НАЛАГАТ СЪС СИЛА СВОАТ НАЧИН НА ЖИВОТ НА ХОРА, КОЙТО СИ ИМАТ СВОЙ ТРАДИЦИИ И ПРАВИЛА. ПРИЯТЕН ДЕН.

път надмина себе си. Да не би да говориш за руската мафия в САЩ ? Да тя се ползва с уважение сред другите мафии - италианската, латиносите, местните.

ПРАВ СИ, ТОВА УВАЖЕНИЕ СЕ ОТНАСЯ И ДО РУСКАТА МАФИЯ. ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ, ПРЕГЛЕДАЙ МАТЕРИАЛА - ПУТИН МИРОТВОРЕЦ, ГРЕЙНА НА МОСТ В НЮ ЙОРК.

От САЩ идват добри новини. Хамериканците се разнищват институционално .... Дони е малко луд и е под влияние на любимата си Иванка. А Хильри и Барак искат да му вземат скалпа на всяка цена. Нека се боричкат колкото могат ...

В България най-малкото щяха да прекратят разследването поради имунитет. Както го спряха за Плевнелиев за предателство по член 103 от НК. Това във връзка разговорите му с директор на ЕВН и последвалата подкрепа за лицензите на ЕРП-тата. Той и за ВЕИ-тата се обърна срещу народа и сега българина плаща повече за ток на тях, отколкото ако не го бе дал закона (за свързване компенсиращ субсидиите наложени от ЕС) на КС. За уточнение следващото от намерено обяснение: Чл. 103 НК визира дипломатическото предателство. Съгласно този член Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с .... Това престъпление засяга пряко външната ни сигурност, но като вреди на правилното водене на нашите междудържавни отношения. Този състав рядко се осъществява самостоятелно обикновено престъплението се извършва заедно с шпионството по чл. 104 НК. Субект на престъплението може да бъде само лице, което е на държавна служба или на което е възложено поръчение. То е натоварено да представлява България пред чужди държави или международни организации, като води преговори, обменя информация и пр. Не е задължително това лице да е български гражданин. Изпълнителното деяние е водене на своята представителна дейност, не в интерес, а във вреда на републиката. Деецът злоупотребява с оказаното му от българската държава доверие да се грижи за международните й интереси.

АКО УКРАИНА СЕ НАМИРАШЕ НА ДРУГИЯ КРАЙ НА СВЕТА НАМАШЕ И ДА СЕ ЗНАПЕ ЗА НЕЯ - НУЖНА Е САМО ДА НАПАДНЕ НА РУСИЯ (ЕДИНСТВЕНННА КОЯТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА ИКОНОМИКАТА НА ФАЩ) УКРАИНА ПРЕВЪРНА ИГРАЧКА В РЪЦЕТЕ НА САЩ А НСЕЛЕНИТЕТО Е ЗОМБИРАНО ! получаваха 100 евро пенсия сега 47 и при пъти им поскъпна храната и В 7 ПЪТИ ГАЗТА !!! ИЛИ ПЕНСИЯТА НЕ ИМ СТИГГА ДА СИ ПЛАТЪТ ДАНАЦИТЕ ! ТАКА ЩЕ Е В ВСИЧКИ СТАНИ НА БИВШИЯ СИВ - НО НЕ ВЕДНАГА А ПО-ЛЕКА ЛЕКА - ДРУЖИТЕ С ХАМЕРИТЕ

Иване да те еб..е който те хване глупако. Само бекрайно прост човек може да дращи глупави коментари по цял ден. Дори и ти не живееш в своята любима кочина.

Тук защо не разследват връзките: 1. Местан-Турция - избягал в тяхното посолство, чел тяхна декларация за сваленият стар бомбардировач Су-24 и подкрепян на изборите; 2. Ненчев-САЩ - извикан в американското посолство; 3. Политиците обслужващи САЩ и други страни предимно от ЕС; 4. НПО-та и партии получаващи външно финансиране, считани в други държави за чужда агантура; 5. Обслужващи чужди организации, тип Плевнелиев. Подкрепил лицензите на ЕРП-тата, след среща с директор на ЕВН. Срещу него имало подаден сигнал за предателство от Бареков, но е прекратено тогава поради имунитет. Сега няма имунитет! Разследват ли го? Всичките в парламента се кълнат да се ръководят от интересите на народа на България. А огромна част работят за чужди интереси, срещу народа на България.

Мексиканские полицейские дали толпе избить россиянина Макеева.

И ТОВАЗА ПАЧАВРАТА Е ГОРДОС - ПЕДЕР=С

Шило

Бах ти ЦРУ-то. Тече като продънена каца.

И ти ближеш течащите фе.алии ?

Шило

Ами и ти ги ближеш. Ближат ги всички, които тези неща по един или друг начин ги касаят. Ама мен не ме кефи, но теб- явно да. Е, в това е разликата.

Шило

ФБР-то де, ама то и ЦРУ-то им е същото.

А колко захар и сол трябва за компот от ягоди и череши на буркан.

Краварите, политиците и медиите им, все повече ми заприличват на Съветският съюз по брежнево време...Абе може ли да са толкова прости тези тъпи парчета, то не бяха разследвания на следи по роклята на някаква пръдла стажантка в Белият дом, сега пък оня ненормалник Тръмп нещо е сгазил лука...И това ми било велика държава, пълни отрепки!!

Това вече даже не е русофобия, а русофрения. Преди години същото ставаше с евреите. Болести по хората, не по гората.

Шило

Остана пак да почнат да се хвърлят през прозорците на Пентагона с викове "Руснаците идват!"

и какво олигофрените не намериха нито едно доказателсво - КАК МАККЕИН ЩЕ РЕАГИРА - ЧОВЕКЪТ КОЙТО ВИНАГИ ВСЯВА СМУТ В СЕНАТА САМО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ Е БИЛ В ЯМА С ГОВНА ВЪВ ВИЕТНАМ КЪДЕТО РУСКИТЕ С 200 СВАЛЯХА ПО 60 -70 САМОЛЕТА В ДЕН ИЛИ ИСКАТ ИНА ТЯХНАТА ТЕРИТОРИЯ ДА ИМА ТОВА КОЕТО БЕШЕ ВЪВ В-М ПЕД=РАСИ ПОДЛИ ! ПРЪСНИ ПОДЛИ МАРИОНЕТКИ НА БАНКИТРИТЕ ТРЯБВА ДА ЯБЪТ ДЪЛГИЯ

Олигофренът тръмп яко са го погнали, а дано

до преди няколко години не съм могла да допусна, че в една толкова силно развита технологична държава могат да избуят такива ниско равнище простотии и то най-високо в управлението. Досега САЩ разваляха други държави, а сега и собствената.

Бълвочи

Изклаха и обраха коренния народ на Америка.Експлоатираха зверски 300 г. негри.Избиха милиони хора по света. От яйце на крокодил се ражда само крокодил

Русия това го прави от 16-ти век! Избива коренните народи, заселва им земите с роби, точи земните богатства и харчи за оръжие и скъпи боклуци, които си ги купува от Запада. Че дори на Три континента се беше разпростряла тая кочина!

Веднъж пишете, че са супер изостанали. Друг път, че са супер напреднали. Вашта болшевишка пропаганда и демагогия!

Г-н Инджеф, крайно време е да си изровиш членската карта на БКП, която зарови на 6 м. от крушата на село

По поръчка на Хитлъри, сенатът на САЩ ще конструира афера Тръмп-Русия.

Не се налага да я конструира. Само ще я осветли.

това ми напомня един наш филм "Кит"; американските политици са съвсем изкукуригали - възраждат маккартизма, т.е. политическите преследвания отпреди 70 години

И правилно! В САЩ се напълни с отрочета на комунистически функционери! Трябва да се отчистят от тая болшевишка сган!

ВСИЧКАТА ТАЯ ДАНДАНИЯ, КОЯТО СТАВА СЕГА В ЩАТИТЕ ОКОЛО ТРЪМП, ЦЕЛИ ЕДНО. ТОВАЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ "ИМИДЖОВ ИМПИЧМЕНТ". ЦЕЛТА Е НЕ ДА БЪДЕ СМЕНЕН ТРЪМП, ЗАЩОТО С ТОВА ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ ПУТИН ИМА МЛИЯНИЕ ВЪРХУ ИЗБОРА НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ЦЕЛТА Е ДА СЕ НАПРАВИ ТРЪМП ПО МЕК И ОТСТЪПЧИВ ПРЕД ВОЕННОТО ЛОБИ, ЗАЩОТО ТОЙ СЕ ОПИТВАШЕ ДА ПОКАЖЕ НЕЗАВИСИМ ХАРАКТЕР. КОМУ В АМЕРИКА Е НУЖНО РАЗВЕДРЯВАНЕ И ПОСТИГАНЕ НА МИР, КОГАТО ИМА ТАКИВА ОГРОМНИ ВОЕННИ СДЕЛКИ, КАТО ТАЯ СЪС САУДИТСКА АРАБИЯ. ТАКА ЧЕ, НОВ ПРЕЗИДЕНТ В ЩАТИТЕ, СЪВСЕМ НЕ ЗНАЧИ НОВА ПОЛИТИКА.

Писането с редовни букви е по-четимо. Когато се използват главни букви в целия абзац (много дълги заглавия) се намалява видимо четимостта на текста. За да се неутрализира този ефект, тогава се прилага презредов формат. Освен всичко ГЛАВНИТЕ БУКВИ ОЗНАЧАВАТ КРЕЩЕНЕ. Не бъди истеричен.

по-дълъг текст с главни букви не е четим, но пък написаното е истина!

и смислени хора: "США не отказались от намерения разместить в польском населенном пункте Редзиково систему противоракетной обороны (ПРО), сообщил директор по операциям Агентства по ПРО Минобороны США Гэри Пеннетт".

дращат минуси, аз цитирам любимата им тасс, нима не вярвате на най-достоверния за вас източник ?

Умом Россию не понять, Аршином общим не измерить: У ней особенная стать В Россию можно только верить. 28 ноября 1866 Ф. И. Тютчев

дъртата комунистка info упорито изпълнява партийния дъл да плюе прездента на САЩ, жалка сволач сте това ганьовците, умирайте в мизерия си, в държавата си кенеф

Човекът алармира за опасностите, на които са изложени и най-великите демокрации от избора на, меко казано, неподходящи за обществения интерес хора, какъвто в случая е тръмп. Единственото спасение е интелектуален и образователен ценз за правото да избираш и да бъдеш избиран, т.е. съдбините на държавата и света да е в ръцете на смислени хора.

Тръмп се е родил богат и после е станал супер богат, това му дава привилегия с десетилетия да общува с хората от световния елит и да обсъжда с тях важните за човечеството въпроси, а ти кой си копеленце нещастно родено в комнистическия кенеф

В смисъл ПРАВОТО да избираш БОРИСОВ И ИНТЕЛЕКТА ЦВЕТАНОВ.

Кравефермата яко го е закъсала, щом дори главния кравар го назначават от чужбина.

"Винаги съм смятал, че не е подходящо да говоря публично" за тези разговори, каза шефът на разузнаването." Така разсъждава и действа по принцип всеки истински разузнавач и шеф на разузнаване. Но малко по-иначе стои въпросът при разследването от новоизбрания специален прокурор. Обаче аз се сещам, като паралел, за нашата мила родна каринка и действителност, когато шефът на разузнаването ни - на НРС, Бригадир Аспарухов СЕ ИЗТЪПАНЧИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗА ДАДЕ ОФИЦИАЛНИЯ СТАРТ НА АТАКАТА И АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ СРЕЩУ ... ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ПРЕМИЕРА МУ Филип Димитров С АБСОЛЮТНО ЛЪЖЛИВО ОБВИНЕНИЕ! За което после сам си призна, че е измислено, че е лъжа, когато Димитров настоя за оставката му пред принципала на НРС тогава - Желъо Желев и мариоетката на Луканов за да спаси Аспарухов го накара да се извини, макар и през зъби. И понеже става дума за Булгария, онзи, КОЙТО НАПУСНА ПОСТЪТ СИ ЕСТЕСТВЕНО НЕ БЕ ЛЪЖЕЦЪТ, А ... ПРЕМИЕРЪТ!!! Може би трябва да се прибави и още една "подробност", че Аспарухов освен офицер от ДС е (бе) И ОТ ... КГБ! Вероятно някои си спомнят желевите "Боянски ливади", догановите "депесарски шутове" и ДС "прекроявания на парламентарното пространство", многомесечната предварителна артилерийска подготовка инатакинна ДС парцалите "Труд", "24 лъжи", "168 манипулации" и пр. И никой в България не се сети, че това бе акт на национално предателство и висша форма на престъпление срещу суверенитета, суверена и националната ни сигурност, срещу Конституцията! Впрочем точно Аспарухов вкара и Борисов във властта на времето, при Симеон...

част от популация може да концентрира своето внимание по-малко дори от 12 секунди ?

Значи при това положение Тръмпи си е О'К, цвете за мирисане, викаш, направо шампион, а:) Забелязал съм, ама само между нас да си остане, че когато жена ми ми дава задачите за деня (тя ми е най-големият работодател:) ), моят атеншън спам го докарвам някак си до 4-5 секунди, другото е пунт и пластика, обаче гледам, че напоследък и тя се е изхитрила и много успешно ме пунтира - при нея е дори на половина на моя. Може би и затова така добре си се разбираме.

охо ти щом ги помниш тия работи, значи трябва да си вече с единия крак в гроба, не си губи тука времето а си съчини некролог, резултата на разследването я го доживееш, я не

Аз отлично знам, че на някои акълът ви като при едноклетъчните и ви липсва памет, това, което е забавното при такива тъпоъгълници е, че се гордеете с това, от което нормалните хора се срамуват (като липсата на памет и интелект) и непрекъснато умирате да демонстрирате невежествоти и простотията, а логиката и заключенията ви са направо уникални с автентичния си идиотизъм.

Прессекретарят на НАТО Оана Лонгеску отхвърли съобщенията, че генералният секретар на Алианс Йенс Столтенберг е заявявал, че президентът на САЩ Доналд Тръмп има 12-секундна продължителност на вниманието, пише The Independent. Г-жа Лонгеску заяви от профила си в социалната мрежа Туитър, че в действителност Столтенберг не е коментирал липсата на съсредоточеност на президента на САЩ. Думите и идват, докато в медиите циркулират новини, че страните членки на НАТО ще се нагодят предстоящата си среща към изменчивото настроение на Тръмп и предполагаемата му невъзможност да се съсредоточи. Делегатите на срещата ще ограничат речите си до четири минути и няма да има публикувано окончателно заявление за изясняване на стратегията на Алианса, както е правено преди. Източник от НАТО по-рано посочи, че все едно се готвим за споразумение с дете, което няма знание за НАТО, няма интерес в дълбоките политически въпроси. Доналд Тръмп трябва да присъства на среща на високо равнище на НАТО на 24 и 25 май в Брюксел.

Тръмп е срам за американския народ и скоро ще бъде изгонен най позорно от Белия дом, да продължи да се занимава с проститутките кандидатки за Мис Америка и свят...

Когато Трумп полагаше клетва за президент имало било две библии- едната от майка му каза той. Чух, че то не било Библия ами еврейската Талмуда или каквото там се нарича. Папата пък беше против да се нарича една работа с името майка- може и да е истина.

вярно ли е че баща ти се е възползвал от теб сексуално като си бил малък

Тоя да вземе да разнищи дълггът на САЩ!

Коутс външно прилича на нашия скапан цар!

"А смятам така,защото Конгресът е пълен с празноглави дърдорковци като президента."

а ти приличаш на тъпанар от провинцията

Това е все едно да ти дадат един бял лист хартия и да ти искат доказателства, че е черен. Ще стъкмяваш, ще нагласяваш, ще тръбиш глупости по медиите. Ама това няма да промени фактите.

СОРОСОИДИТЕ ДА НЕ СЕ НАПРЯГАТ МНОГО, ЧЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПУТЯ МОЖЕ ДА СИ РЕШИ ДА СЛОЖИ НЯКОЙ МЕКСИКАНЕЦ ЗА ПРЕЗИДЕНТ,ИЛИ ИРАНЕЦ ПРИМЕРНО.....ТАКА ЧЕ....ИСКАМ ВИ КРОТКИ !

ПУТИН Е НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА ВЕЧЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ,И НЕ СПОРЕД КОЙ ДА Е.....А СПОРЕД ФОРБС,И ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО! ПУТИН ИМА КЛАСА,НЕ Е НИТО НЕГЪР С ИМЕ ХЮСЕИН,НИТО ОРАНЖЕВ ПЕТЕЛ ДЕТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА !

Аз все си мислех, че Владимир Владимирович ще остане в историята с прозвището Велики, но май Всемогъщи повече му отива...

единни договори, с единни цени с путлеристан за доставка на суровини и край на неговия шантаж към малките европейски държави.

Драги ми Насимиенто. Указава се пише с О , ОКАЗВА НАТИСК ! Не знам как работите там, но вече има безплатни програми, които проверяват правописа. Смъкнете си някоя и ще си улесните много работата!

Е да но Указ се пише с У- та той знае какво е написал.

от дестабилизация и разединение на Западния Свят е азиат-путлерастки варваристан.

Не е единствен. Задокеанските не искат силен ЕС, нито пък силно евро.

която да възпира путлеристан, за да могат да се ангажират с тихоокеанския район, това бяха плановете, които тръмп разрушава. Сега Китай изявява желание да заеме мястото на Щатите в транстиохоокеанското споразумение.

Ако Русия е избала Тръмп за президент на САЩ,то срам и позор за САЩ!

ТИЯ МИ НАПОМНЯТ ТЪПИТЕ АНГЛИЧАНИ ОТ МИ-6 !!! АНГЛИЧАНИ И РАЗУЗНАВАНЕ !!! НЕБО И ЗЕМЛЯ ОТ ФИЛИП КИРКОРОВ

Майка ви нещастни русофилистици......само бесило за вас

атентата стана защото тръмп направи неуместно посещение в саудитска арабия и непремереното му поведение и изказване дадоха лош пример разочарованието от тръмп е голямо но все пак добре че не е хилърито

Само за това ще е станал атентата. Или може би защото Тръмп е пръднал сутрината ?!?! Майка ви нещастни русофилистици......само бесило за вас, некадърници мързеливи, къде все някой друг ви е виновен, че сте мозъчни инвалиди и все американци ви се привиждат навсякъде и във всичко, ама не си виждате простите руски тикви

Взел да чете молитви по патриотизъм, кръстил се The Canadian. Скрий се моля, че се гъбаркаш със себе си. Сенатът им е уникално... трудно е без жаргон тук... аматьорски, защото последните 9 месеца се занимават повече с кой имал връзки с Русия вместо с належащите проблеми в собствената им държава. Не мисля, че за тва им плащат заплати, просто да свикнат с мисълта, че не са най-няките и че с всяко пръдване на президента се спасява света. Живеят с други държави и тр ги уважават, точка. Ако Китай заслужава да дръпне над САЩ - да дръпне, ако Австралия заслужава - да дръпне. САЩ е по-неефективна от ЕС, сравни им БВП-тата. Ония имат повече земя и пак не бият сгъстена Европа, а в ЕС дори не влизат всички държави. Спрете да робувате на малоумни стереотипи, моля. Държавата ни доникъде няма да стигне докато повтаряме заучени фразички и се плюем един друг, без аргументи, щото някой така ми каза...

А АКОТРЯБВА ОЩЕ НЕ ДВЕ А ДЕСЕТ КУЛИ МОГАТ ДА СВЪЛЪТ И ШЕ НАМЕРЪТ НЕЩО ПОДОЗРИТЕЛНО - ПАРИТЕ ПРАВЯТ И НЕ САМО ТОВА И БАЙ ЩЕРЬО С ЧЕРНАТА СИ ГЛАВА НЯМА ДА ЗНАЕ - НАЛИ БЕГЕЕЕЦ МАРЛОУ