БСК иска по-висока такса смет при повече боклук

Възможностите за такса смет според количеството на изхвърлените отпадъци обсъдиха на среща в Министерство на околната среда.

Обратно в новината

Коментари - БСК иска по-висока такса смет при повече боклук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а важното е начинът на определяне на боклука. Той може да се определи съобразно броя живеещи на адреса, което да се декларира от собственика на имота. По трудният начин е общината да продава торби за смет. Само че тогава не може да се контролира изпълнението. Това е трябвало да обсъдят бизнеса и министерството на екологията, практиките по света по този въпрос.

ни за Бойко, ни за Фандъкова, за мадам Лъжа не искам и да говоря. Нали все ни плашат с ЕС - това нямало да одобри, с онова нямало да се съгласи, щели да ни наложи глоби - дрън-.дрън ярина. Защо ние сме единствени по подобно изчисление на такса-боклук. Живея сама в центъра на София в апартамент 70 кв. Всяка година отсътвам по 6 месеца, но си плащам като поп целогодишно. Защо ни съдират кожите с тази такса - Софийскъта община е достатъчно богата.

Ами трябва да плащаме на НАТО повече пари, пък и да им купим самолетоподобните боклуци- та вече събират пари за да удовлетворим нашите съюзници.

Г-н Данев винаги се противопоставя на вдигането на цената на труда в БГ. Сега иска по-висока такса смет. Ами кой да я плаща тази такса, като можещите българи напуснаха странатаа ни? Абсолютно малоумие!

МОНТИРАТ ПО ЕДИН БОКЛУКОМЕР (ДЕМЕК МУТРА) НА ВСЕКИ БОКЛУЧИЙСКИ КАМИОН И БОКЛУКЧИЯТА ОТЧИТА БОКЛУКА :))

ще трябва да плаща най-високата такса смет в България. Те самите са боклуци. Народът ги нарече червени боклуци.

Хората и сега ги мързи да отидат до кофите, та си хвърлят боклуците през балкона. Ако хвърлянето на боклук стане платено, кофите ще седят празни за сметка на остатъка от града. Нали всеки гледа как да не се мине, ще оставят отстрани, край блоковете, ще правят импровизирани сметища край пътищата, но никой няма да иска да плати за да хвърли. Затова и на запад работи тая работа, защото там тези алтернативи не могат и да си ги представят.

Няма да седят празни. Нямам нищо против да си платя изхвърлянето на боклука. имам нещо против, някой да ми събира 10 промила такса смет, за това че имота ми е собственост на юридическо лице, а не на физическо. Моя обект, генерира по-малко смет, от едно домакинство. Искам да си плащам за боклука който генерирам. Не искам да плащам, колкото едно денонощно заведение. Нямам толкова боклук.

Сега ще видите какво означава запад- плащаш и за това което не си помислил- зле беше при социализма на Тошо, а!

Само идиот може да твърди че при Тошо се е живеело добре - или малоумник

Вероятно по това време още си бил в гащите на баща си, а ако не то си платен продажник който казва на бялото черно и обратно.

а в гетата циганите колко такса плащат?

Аз имам пет /5/ парцела. на два /2/ от тях има сгради. Прихващат ми такса смет и за петте /5-те/. Мога ли за трите /3-те/ да напсувам на майка общините ,или да псувам комунистите които направиха тия закони?

БСК иска по-висока такса смет при повече боклук Че то тогава Парламента ще плаща най-висока такса.

lu4ka

А при по-малко?

Пак по-голяма такса. Гражданинът винаги трябва да плаща.