Германската полиция разби европейски клан за обири

Кланът е извършил всеки пети обир в Германия. Заловените членове са една много малка част от октопода, който действа в цяла Европа.

Обратно в новината

Коментари - Германската полиция разби европейски клан за обири | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре пак джагали и тези най-вероятно са я "български", я румънски... Ама искате интеграция бе, на ви интеграция. Arbeit macht frei! Ама е пълно с либерасти и комунисти, та ще има да си патите.

Смърт за мръсните орки по целия свят....Да ви .........мамичката паразитна.

Интересни думи от потомствен комунист. Не те ли е срам бе другарю. Милите м*нгалчета така да ги обиждаш...

И сега... Arbeit macht frei...!!! :::))) Дааа...!!!

този път нещата звучат почти реално и с названията си. Освен, обичайно липсващото, този път и обобщението "българи" или "румънци" не е в обръщение..!? .. На ханс му никне мозък или дежурният трол е яхнал сезала ??? Във всеки случай, има сензанция!

Почти. Ако бяха споменали, че са и цигани, щеше да е съвсем точно.... Е туй племе си е съвсем същото непроменено от средновековието.... Както Виктор Юго ги описва в романите си, писани през 19в, такива са си и днес.... Само дето карат БМВЕТА и Мерцедеси и имат най модернитр GSM - ми.....

Политкоректността ще изяде главата на ЕС и малоумните му лидери. На всеки става ясно, че е цигански клан, само съответните служители мълчат като комунисти на разпит. ЕС страда от много по-тежки проблеми с гласността и говоренето на ИСТИНАТА, отколкото бе в някогашния соц-лагер. Унизително, грозно и ... много опасно е да ти запушват устата, когато трябва да се назовават нещата с точните им имена! Днес това се нарича ЛИБЕРАЛ-ФАШИЗЪМ !!!

Всъщност либералите са с леви убеждения, а много от тях и с леви наклонности... Тъй че си е баш комунизъм.

И сега вместо да ги бесят, ще ги превъзпитават.Няма да се получи.Поне да ги кастрират, че да не се плодят, но и това няма да стане.Тогава защо ги хващат.За успокоение на общественото мнение, докато разложат всяко все още функциониращо общество, което е крайната цел на кукловодите.Защо се правим, че не го разбираме?

циганската измет-наши граждани!Немците казват-вижте ги те са българи!???Неееее-черни циганииии

Табора отива към затвора... Германците трябва да построят паметник на чичкото с мустачките, че ги отърва за половин век от паразити в държавата.

А не трябва ли да им предложат достъп до трудова медицина и възможности за учене през целия живот?

Това може да стане само, ако бай Тошо възкръсне, той даде патент на тези методи - с добри резултати при това!

Ама и бай Тодор ги развъди с това равенство и слободията която и даде, с една дума-- комунизмуси

В Германия може, у нас не може.

в която не сме замесени (като българи, като БГ граждани)! Божеее, а мислех, че сме единствени в Европата! Язък!

А, не бъдете такива песимисти, може и да са намесени "българи", от по-тъмните, ще стане ясно след малко.

До колкото чета в статията, са извършвали кражби, но за нашите пишман журналисти кражба и обир са едно и също нещо /синоними така да се каже/, та не се учудвам на заглавието. :-)

Клан, клан, недоклан...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Бас държа, че са тъмнозелени с индийски корени. От тези, дето в Индия не ги пускали да влизат в храмовете. Сигурно е имало защо.

Български Хелзински Комитет предлага да бъдат допълнително обучени и да им бъде предоставено безвъзмездно най-съвреммено оборудване. На всеки две години да преминават курс за прекваливикация. От своя страна производителите на оборудване да изследват нуждите на групата и да се стремят да усъвършенстват своето оборудване съгласно изискванията на групата.

а лихварите не ни ли крадат всеки ден и нощ ?

Хървати? По-скоро не. Ромби? Шиптъри?

neXus

Ти си бил изключително неграмотен и прост...... Разбирам какво имаш предвид под "шиптери", но поне си напъхай малко знания в недоразвитото мозъче и научи как се произнася правилно името на държавата и нейните граждани.

Германската полиция разби европейски клан за обири Ей тази толерастия ни доведе дотук, че в Германия полицията не може да нарече престъпниците с истинският им произход- мангаи.

Путин ви е виновен....

Още санкции за Русия, Ja?

изплюйте камъчето и напишете с една дума ,че са цигани.

иначе казано, малцинство с индийски произход...

тук се казват РОМЛЯНИ.......по-аристократично звучало:))))))