Турция изправи пред съда 221 заподозрени пучисти

Съдебният процес срещу основните заподозрени за опита за преврат в Турция миналия юли започна днес, предаде Анадолската агенция.

Обратно в новината

Коментари - Турция изправи пред съда 221 заподозрени пучисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на малките деца е ясно че работата беше нагласена. Нито можеше неколко часа след "преврата" полицията вече да има списък от хиляди заподозрени нито така се прави преврат - първата стъпка на преврата е да се елиминира лидера, тоест ердоган.

Какво означава пучисти ? Не се ли наричат превратаджии ?

Insceniran prevrat za da se uzurpira vlasta. Do nova godina Erdi 6te otide v otvudnoto.

ПКК ще превземе властта в турция, помнете ми думата!

"пкк" го няма вече - умряха твите другари. Aскера почисти 60 пещери заедно с 93 плъха през последната седмица. Cлед плъховете идва ред на поддържниците им. Cмърт на тероризма - да живее Tурция.

KIDE STE TRIGNALİ SREŞTU ZAKONNO İZBRANO PRAVİTELSTVO.ZA İZMENNİSİ SAMO BESİLO.

първо не трябва ли да има доказване на вина? или първо бесилото, пък после да се защитават?

sonibvc@gmail.com

в анадолския кенеф наречен тюркие, всички се убиват с камъни след което онаждат кучета и овце за да се успокоят. Има клипчета по ютюб.

когато къщата на комшията гори, стягай се за гасене на пожери и при тебе; ердоган пипа здраво, руснаците му ръкопляскат, беззъбата европа мълчи...

Турските власти са арестували или уволнили досега над 150 000 държавни служители, учители, съдии, прокурори, полицаи и войници, които са заподозрени в поддръжка или съучастие в опита за държавен преврат. ============= Да прочетем цифрата отново 150 000. Др. Сталин пасти да яде.

при това бб му прати под гилотината няколко интелектуалци, дето пробваха да се спасят

е тоя поне ги уволнява. Сталин ги е избивал.

Разстрел за всеки който надига ръка срещу народа ни. Разстрел

jingiby

Армията е народа!

Народна армия има само в промитите ви комунистически мозъци.

jingiby

Това ми мяза на Народния съд в България в средата на 40-те години на миналия век. Викове "смърт, смърт"! Припаднали майки на комунистически партизани с черни забрадки и прочие режисури. Да, ама "смърт" за Ердогана...

и какво точно си спомняш от онези дни? ще те питам едно нещо, знаеш ли, че сред партизаните е имало съвсем малко комунисти. Много от тях са убити след взимането на властта, защото са били неудобни