Павел Тенев: Не съм нацист

Все още се опитвам да се съвзема от тази история, каза пред Нова телевизия Павел Тенев, който трябваше да бъде заместник-министър на регионалното развитие.

Обратно в новината

Коментари - Павел Тенев: Не съм нацист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не съм бил комунист но герб начело с Борисов ме направиха и тъкмо да вляза в БСП и ти ме отказа ,много си глупава Нинова ,защо разрешаваш на педеругата-СЕРГЕЙ,да продължава да разсипва партията ти?

не бил нацист, а какъв си бре човече, извънземен ли си, да би мирно седяло не би чудо видяло, кой те кара да се снимаш, и моят син има снимка с гей, карам му се да я махне, така, че това ми дойде на ум, нямал ли си кой у дома да ти каже-сине, не слагай или не публикувай в чата такава снимка, или и те са като теб каруцари. всеки си отговаря за своята съдба. нас безпартийните никой не ни жали,. и затова за нас нацизма, дс, доносници, данс, възродители са неприятно думи, а и знаем историята с евреите...

Хайде стига с тия глупости! Голяма работа, че човекът се снимал някъде някога. Кой ли пък от всички нас е безгрешен? Такава истерия се развихри, все едно е дошъл края на света! Аз пък имам снимка как ме приемат за пионерче, ама не съм комунист. А, имам и снимка с комсомолски поздрав: "Рапорт даден , рапорт приет". Ясно, няма да се кандидатирам за министър.

За тебе ясно - не искаш -няма.Добре е че павката сам се отказа,че да може някъде на тайно да си вдига ръчичката и да вика хайл с приятели.Те ,като циганите - като са много са ербап,ама съм ги срещал поединично...

Тва, че си тъп е за твоя сметка, не се лекува. Как обаче системате те допуска до такова високо ниво в държавното управление??? Просто е страшно.....

Клоун като Тръмп президент на щатите стана ти на тоя му береш кахъра дето дори не е ясно какъв е.

Всичко е Пунта Мара би казал мъдро първият партиен и правителствен ръководител! И ще бъде абсолютно прав! Докато се пените фашист ли е комунист ли е и кои са по големи престъпници Далаверата върви драги сънародници!

Не си нацист. Като ти гледам физиономията, ако те побарат нацистите заминал си през комина на някоя пещ като стой та гледай. Тъпанар завършен!

Хитлер и Сталин са се съревновавали в избиването на жители на СССР. Сталин е избил 20 милиона руснаци и води многократно пред Хитлер. По лошо е да ти кажат че си комунист,отколкото нацист - това е истината

Тези, другари от БСПто са голями факири.Като не са на власт,от муха правят слон, като са на власт пък от слон правят муха.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия продължаваме да работим за хората и затова вече разработваме нова технология. Нашият отдел за иновации откри, че невръстният и неукрепнал слон се нуждае от повече опорни точки, които му помагат да се размножава бързо до два или повече слона при запазване на началния ресурс от една муха.

Според мен тая Истерия с нацистите се създава от Доносника Алексей Петров и Божо Кравата,, които крадяха заедно с Б. Борисов. И сега вдигат шум за да прикриват кражбите си...

С невероятно тъпи истории ни занимават на фона на всичките ни проблеми и несгоди. Бил ли някой си тъпак нацист , като нито има нацистка партия , нито има негово членство в такава.Ама човек иначе може да си харесва или да не си харесва много работи. Само идиотите мултикултуралисти могат да смятат да ми налагат кого и какво да харесвам или да не харесвам , още повече че самият аз никак не им харесвам и се чудят как да ми разкатаят мамичката. Между другото и аз на тях.

Ясно, че не си. Просто си много глупав, щом си оставил тази снимка в профила си. След като си кандидат за управленски пост трябваше да си прецениш постъпките, изказванията, снимките, за да не ги използват като компромат срещу теб. И в Европа нямаше да ти простят за подобна снимка, колкото и да обясняваш, че е дебелашка шега. Майтап с всичко не става.

Ай стига бре,направихте от мухата слон.То не бе прказки,то не бе чудо.Даже при доказана корупция на баце(бирата)не се заяждахте толкова.А БСП-то съвсем ми падна в очите.

И на мен ми паднаха в очите, обаче им накриви ушанките на чугунените кратуни.

Тези хора нямат, или са около 40 години, какви фашисти или комунисти са Тенев, Антонов и Зарков!?! Това са простотии!

Не е нацист, не комунист...:))) ---иска само---да е негъра Пол О'тонго----в щата Алабама!:)))

Никой, никъде не съм видял със знамето на Райха или Германия! На 2 август на Бузлуджа, всяка година ходят със знаме на СССР и на Русия, пеят пляски и частушки, Альоша, Калинка, на Копринка тъпчат знамето на ЕС с развят руски флаг! На кьорав ли ме правите?

Ами убягват ти някои детайли в различията на това какво е извършил нацизмът и какво е извършил съветският комунизъм при всичките му недостатъци в Европа и Света . Поне едно е безспорно , по едни или други причини последният е спрял и унищожил нацизма. И това не е малка заслуга за човечеството.

И след 1945, какво е донесъл? Исторически въпрос е това по-лошо ли е от нацизма? Но исторически, не пропаганден!

нацистите убиват чужди, комунистите убиват руснаци и то 5 пъти повече! Бий своя , да те уважава чуждия!

Обикновени простаци са си тия...

Ми съвземай се и пробвай пак след 5-10 години. Може пък да поумнееш.

,,хамериканец"-подигравателно изопачаване на американец, имитиращо циганско произношение. Използвано е най-вече с цел омаловажаване и осмиване на американците по принцип, главно от яростни националисти, атакисти, русофили и прочее идиоти.

Не те знаем какъв си що си, но щом си анти-комунист не си от наще.

Всичко друго приемам да съм , освен неолиберал.

и никой не те пита! И Тодор Живков се криел, ама никой не го търсел!

Че кно пък толсова , то американският неолиберализъм да не е нещо по-различно. Кво да ми говорят свръхчовеци , световни лидери , войни по целия сват , избиване и прокуждане на хора от родните им места и естествената им среда , смесването им с други народи , култури и традиции , които също страдат от това в името на шепа свръхбогати.

и твойте хич не цъфтят, блъскат зверска пропаганда, ама не скрива икономическата мизерия. Те и на половината на тия не могат!

Пардон , кои са моите , че се чувствам сам.

Комунизма, фашизма и ислямизма трябва да се преследва от закона!

Фашизма и ислямизма трябва, но комунизма от къде на къде.

3евзек

От тук към СССР.

ама при нас комунисти и ислямисти- доста, фашисти почти няма! Християните толкова вярващи, че трябва по 3 пъти на Великден да им припомняш да идат на църква, и то ходят по няколко хиляди в големите градове! Добре сме!

Точно така. Не си признавай. Сега си патриот...

Спрете нашествието на фашизма! Пресечете моментално мерзките пипала на чумавото ксенофобично членестоного! Нека всички честни хорица забием два остри психологично-духовни пирона с твърдия Чук на Любовта в отблъскаващо-разлагащата се плът на Покварата, Расизма и Антималцинственната демагогия, омотала като твърд едноок питон със съскащо-разцепен от злоба език бруталното правителство на Герб, в което се вихрят до умопомрачение крайно-националистически елементи! Нека задушим с трептящо-задъхана от възмущение гръд коварното бездействие на премиера, дръзнал да назначи за зам.-министър един неолибералонационалист, позиращ с гнусно изпъната ръчица с лакирани нокти от Шейтана пред нацисти. Какво ще е следващото Ви назначение, г-н Премиер? - Мазохист, ексхибиционист, маниакален хипохондрик или надрусано-брадясал, еклектико-неосюрреалистичен, надъхано-подивял метросексуалист? Нека всички честни либерало-демократки, представителки на 123 малцинства в България, грабнем остро-наточените ножици на Глобалната Истина и разрежем в пристъп на Загриженост към Демокрацията на микроскопично-минималистични парченца тези т.н. "майтапчийски снимки", като превърнем остатъците им във фина тоалетна хартия, с която да забършем Срама и Мръсотията, залепнала като тлъста бронхилна храчка в душите, сърцата и по зацапаните с Неистини политико-вибриращи, духовни задни части на антидемократите! Същества, проявили цинизма да се снимат как правят хитлеристки поздрав, нямат място както в управлението на България, така и в хладното ложе на честно-дащните радетелки за Права и Свободи! Нека помним завинаги, че нова, демократично-глобализираща се, цъфтяща и връзваща България възникна върху пепелищата, които остави кафявата чума на Възродителния Процес след себе си. Тозчас да застанем всички твърдо зад силните фигури на ДПС и ДОСТ и ги "задушим" признателно в една малцинствено-братска прегръдка! Поклон!

Вие сте едни прекрасни безукорни хора. И все пак този човек с неговите грешки ми е хиляди пъти по-симпатичен, та дори и с оставката си. Особено като си спомня как бсп-то ги чакахме цяла година! да се махнат от властта въпреки че НАРОДЪТ не ги искаше. Манталитет и възпитание.

фашиз сам макло ас защото не харесвам нацизана.

Патриот - дума, която придоби значението на мошенник и тарикат!

както и социалист, либерал , демократ и т.н. Явно сме си такъв народ, щом от деца ни учат с Хитър Петър и Бай Ганю! Но ние не го възприемаме иронично, а буквално!

Нашите са известни с измами и простотии! Кой помни че Румен Петков беше министър? Помнят го че се изпика в градския фонтан на Плевен!

няма да получиш никакъв отговор - тези въпроси се игнорират.

като питаш какъв е приносът на Тенев за България за гражданите ѝ - незнам. Той не беше поне за мен популярна личност. Но знам за Курнелия - приносът ѝ е, че разпродаде заедно с Костов и не се разбра къде отидоха парите на фрашканите с долари Техноимпекс и Техноимпортекспорт. А продадения от нея Булгартабак ? И какъв е принисът от факта, че синът ѝ учи в най-скъпия и престижен колеж на света - Бъркли. По този начин не плюе ли Русия?

И като не си,защо се снимаш като такъв? Защо членуваш е етническа партия, забранена от конституцията? Много приличаш на тези от ДПС.

Тенев ,вземаш една резачка за дърво и се снимаш с нея пред вратите на парламента . Направи го ,то и без това толкова ти е акъла .

Комунизма и фашизма са антихристиянски идеологии, и трябва да се забранят. Единствената идеология в Европа трябва да бъде християнството!

Вещиците, еретиците, хусистите и бруновците ще ги палим ли? Ако не, не съм съгласен.

..също да се забрани обезобразяването на думата 'български' с 'Й'

Да попитам: - Ние по-старите помним комунистическия поздрав- той забранен ли е или........? Защото доскоро БСП му бутаха една роза на юмрука и минаваше за техен герб?

Може би не си нацист?Не знам.Със сигурност си пълен глупак,както и тия,които те назначиха и подкрепиха.

пък сигурно и стотици хиляди други имаме снимки с комсомолски поздрави от младостта! За незаконни са признати и фашизма и комунизма! Кво праим?

Просто е! Пази си снимките с комсомолски поздрави за спомен! Те са безобидни! Но, ако имаш снимки с нацистки поздрави... не се фукай с тях и не се "навирай" в политиката на властови позиции, или...на каквито и да било ръководни длъжности! Защото и снимките "говорят"...издават Истината! Истината за наличието на Съзнание, Съвест, Морал и Отговорност, вкл. за Обществото!

това са стари снимки, няма как да са във Фейсбук! С тях можеш да влезеш, с Фейсбук - не можеш! Технологиите управляват!

Е то и чавдарчета със синя връзка сме били. Само че сме били малолетни и толкова са ни разбирали главите от политика. Което все пак е по-различно от човек на 25-30 години. Освен това, (говоря за себе си и повечето хора) не сме били и на платена длъжност в комсомола.

Кой е Павел Тенев?

До вчера - господин Никой. От утре отново.

никой нямаше и да го чуе, ако не му бяха изровили снимка от Фейса! Както и на общинската съветничка на 32 години дето се снимала по еротично бельо, ми монахиня ли да е? И за Крум Зарков, с тъпата шега за дядовците и ДС! Клюкарски простотии!

ХОРАТА В БЪРГАРИЯ СА ЧЕЛИ ИЛИ ГЛЕДАЛИ ФИЛМИ ЗА НАЦИСТИ. ЗА ТОВА И ТАКА РАЗСЪЖДАВАТ - КАКТО ИМ Е ВНУШЕНО. АЗ СЪМ ЖИВЯЛ В ЩАТИТЕ С ТЯХ. ТЕ СА КАКТО ВСЧКИ ДРУГИ НАЙ ОБИКНОВИНИ ХОРА. ЗАЩОТО АКО ЗАПОЧНА ДА ПИША ПОДРОБНОСТИ, КОМЕНТАРА МИ НАМА ДА ВИДИ БАЛ СВЯТ. А ФЕЛДМАРШАЛ ПАУЛУС НЕ СТАНА ЛИ СЛЕД ВОЙНАТА ОБИКНОВИН ГЕРМАНЕЦ? НЯМА ДА СТИГНЕМ ДАЛЕЧ С ПОДОБНО МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ.

Не си нацист. Просто си глупак, а всяка глупост рано или късно се плаща!

Може ли някой да каже какъв е приноса на този "политик" за България, за гражданите. Изобщо нещо в живота си постигнал ли е което да е пример за успял човек, достоен да се занимава с делата на гражданите, заемайки висок държавен пост???

Съвсем малко се различава от поздрава на НЕМСКИТЕ КОМУНИСТИ.

Чалгаджийско е да се снимаш така и да поместиш снимката в профила си. Така че скривай се, не ставаш за висш чиновник! Ставаш смешен не само в България.

Пет пари не даваме че сте спасили 40,000 евреи, сега ние сме ви господари и сме заповядали на Сорос до 30 години да я няма България

Брех бе, тоя Сорос всемогъщ. И само с путлераси като теб се занимава, да ви затрие, че сте много ценни :)))

Гоце Първанооглу беше назначил Пешо Сумиста, който е масов убиец, за съветник. Нищо. Кой знае дали Гоце не е поръчвал хора чрез Пешо Сумиста?

А Плевнанлиев имаше за съветници-булката на главния равин-Руми Коларова пол.Стоименов чиито дъщеря омъжена за Иракски наркотрафикант и г-жаВиламовска стипендантка на антибългарската фондация РобъртБОШ спонсорина книгатаМитаБАТАК

нали според Конституционния съд, Фейсбук не е медия и там могат да се дават и предварително изборни резултати! Това е неофициална социална мрежа и там всеки може да се прави на какъвто си иска, да си качва снимки на 20 годишни актьори, а да е 60 годишен и т.н. Фейсбук не е гаранция за достоверност!

но след всичката помия от евро-соросо-юдеите съм сигурен че ще си помислиш

Може би. Но не е нацистки.

Снимка-добре, направил си я, имай си я, спомен от посещение-защо я качи в мрежата, тщестлавие,"вижте ме колко съм оригинален", фукарлък.Това, снимки в мрежата е пълна физическа и морална "порнография"За съжаление-хак ти е сега...

Стига си ревал бе дрисльо,за компенсация може да препикаеш някоя джамия ,ей така от уважение...