10% нарушения при таксиметровите апарати

Около 10% са регистрираните нарушения при проверките на таксиметровите апарати през миналата година, като повечето от тях са административни.

Обратно в новината

Коментари - 10% нарушения при таксиметровите апарати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли е най-сериозният проблем в държавата? Или просто няма други теми за деня? С подобни проверки ли се оправдават парите за заплати на чиновниците? Смешна работа!

работя с таксиметрови автомобили и мога да кажа че тия апарати са абсолютно бутафорни не се отчитат никъде и всички са към фирми фантоми, на тия пари не се плаща нито една стотинка данъци затова и фирмите взимат рента иначе няма да вземат и един лев от тия коли. Поредната доза прах в очите.

Много пари има в тоя бизнес, за това с подкупи и натиск изгониха Убер, където разстоянието си го виждаш на ГПС-а, а парите минават само по банков път и няма как да се укрият.

абе какви апарати бе мишки по курортите няма апарати там измамата е пална пример сланчев бряг несебар 15лева туристите се качват и като стигнат то било цена на човек

абе какви апатати бе мишки по корортите няма апарати там измамата е пална пример сланчев бряг несебар 15лева туристите се качват и като стигнат то било зцена на човек *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

347... А само в София са над 20000! Правете си сметка за какво става дума

347 проверки, а бакшишите са на въртележката по 365 дни в годината по 24 часа!!! Тия защо изобщо съществуват?

То апаратите са проблема........ А разни съмнителни тотаирани и всекакви подобни шофьори груби невазпитани.......... и използващи служебните коли като лични........... да се оправят шефовете им с тех........ все нямат да върнат :)

Наистина си голяма усмивка. Като ти чете човек "размислите", не може да не се усмихне. А между другото, каква ти е оценката по граматика и до кой клас си учил?