Искаме от ЕК 400 млн. евро за охрана на границата

България е поискала над 400 милиона евро от бюджета на ЕС за охрана на външната граница и мерки по миграцията в следващите 10 години.

Обратно в новината

Коментари - Искаме от ЕК 400 млн. евро за охрана на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснете Сидера да говори с хората в Брюксел. Там го познават :) Той добре се оправя там. Онази кака в ресторанта още си пази тапите, с които я беше замерял :) Ако пък Сидерът не пробие, пратете Валерата, за да им обясни това-онова за концлагерите. Ако и той не хване дикиш, пратете зам.министъра на МВР, който все иска да бие някого, особено цигани, примати и варненски мекерета. Той ще ги заплаши, че ще ги бие :)

Парите които са дали от Европа- 160 милиона евро, вече са ИЗХАРЧЕНИ... Всеки може да пресметне че ако България харчи по 1200 лева за един Пришълец на месец, тогава 5 хиляди Пришълци ще изяждат по 6 милиона лева на месец. И за една година стават- 70 милиона... Отделно са парите за ОХРАНА на границата- за заплати, за бензин, за Огради..... Арабите и сирийците, каквото са яли бязплатно, яли.. Стига им толкова.. Да си взимат багажа и да се махат обратно. Войната в Сирия свърши...А друг път ако решат да идват към Европа, нека кандидатстват за ВИЗА, да платят за нея- 1000 евро. А после за 1- 2 месеца, да харчат по хотели и таксита в България и Европа- по 1000 евро на ден... След това пак да се махат... Арабите и неггрите ги изгонихме през 1878 г. с куршуми и няма какво да стоят в България, повече от 1 месец...

ДА ОТБЕЛЕЖИШ ЗА ПАРИТЕ ПЛАТЕНИ ЗА ХОТЕЛИТЕ НА ПАТРИОТА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ.

Само тая снимка е достатъчна.

Да не си мислим че европа ще даде 400милиона ей така ще ни ги подари да ама не фирмите на тиквата ще ги опапкат така на бързо

Как Унгария сама си строи и охранява границата? Тук - чакат на ЕК? Обаче там управлява Орбан - истински патриот, а не псевдо патриоти и тикви!

Истината е във врората част на изречението - мерки по миграцията, т.е. заселване, социални осигуровки, жилиша, полицейска закрила. Служебното правителство говореше само за охрана, а тези отново ще "интегрират" и обгрижват.

По-добре да се вложат в икономиката. Вие тази ограда я позлатихте, а накрая пак няма резултат. Отчетете какво правите с отпуснатите пари и как ги харчите, защото ще дойде ден, когато народът ще ви изрита. Негодници и крадци.

Как ще си разделите парите?... Кой какво ще получи? .... Колко милиарда опаткахте, градове мръсни...?!

да има какво да краднете,педали нещастни.

Уж парите не са проблем а оградата недовършена.В цялата страна се строят ударно всевъзможни недомислия особено когато са незаконни докато минат няколко празнични дни и ето ти на празно място изникне поредната планина от бетон а тази нищо и никаква ограда голям зор ,голямо нещо.Докато я завършат и половината вече ще е само символична от незоконно преминаващите през нея.Трябва и да се пази и заставите докалкото са оцелели да се възстановят за да не се плащат луди пари за командировъчни и луксозни хотели.Там пък пределно е ясно как надуват сметките ...

какво ще правиш на границата бе Радев - ЯЗОВИРНА СТЕНА ЛИ? ИЛИ ПАК ЕДНА ДАЛАВЕРА КАТО ТАЗИ С УТИЛИЗАЦИЯТА НА БОЕПРИПАСИТЕ? Ако разровим и в твоето CV няма да мирише, ами ще вони бе Радев. То не бяха УТИЛИЗАЦИИ, то не бяха едни СДРУЖЕНИЯ НА СПЕЦИАЛИСТИ замели с едни експлозии изнесените на терористите оръжия и боеприпаси. ГОЛЯМ ДАЛАВЕРАДЖИЯ СИ, НО ВСИЧКО Е ДО ВРЕМЕ. И ТВОЕТО ВРЕМЕ ИЗТИЧА. ВЕРВАЙ МИ!

Боковите обръчи от фирми яко ще намажат. СИКаджията е пълен провал в политиката за мигрантите и опазването на границата!

как се пази двор без ограда и армия... алооооо... а като гледам европа до 10 години ще се разтури , защото тази свинщина не може да продълява вечно ...

Даже тъпото копеленце жоро дантелата-депутат от герб-----опроверга тоз бързорек малоумник-пак от герб!:))) Найс!:))))

Какъв срам какво чудо с новоизлюпените дебили..Той незнаел кой какво е получил и за какво са похарчени 160 милиона ама си развява задника в Брюксел....Много точно гърка му е задал въпроса ама от къде да знае човека че при нас не с професионализъм се назначват а с подлагане..

А къде отидоха ония 160 милиона с които се хвалеше боко та още ще искате след като от първите никакъв ефект не се вижда..Те като ви откажат от ес естествено ако не го спазарите с нещо на гърба на България няма да се косите заемче ще вземете че краденето и алчността ви граници нямат.

Монтажът на доячната машина започна.Па е нещо , тия зелки да плащат , да си хранят туземните мекерета.

?...,,,, ваше благородие госпожа удача, для кого т Iь добрая А КОМУ -ИНАЧЕ!:))))))

Тез тлъсти ,,, демократи,,,----на НРБ--не могат да пръднат на ХХя!:)))