Юнкер: Великобритания да свали ветото върху разходи на ЕС

Шефът на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер призова Великобритания да спре да блокира разходи на ЕС в размер на около 6 милиарда евро.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Великобритания да свали ветото върху разходи на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това европорно така ме възбужда и както се усеща скоро ще гледаме посещения по всички дупки!! Малко явно е болезнено в началото,съдейки по гримаситъе на немско,френско и белгийското трио , но после се очертават многоразови политически оргазми и бързи смени на актьорите!!Алилуя!!

Юнкер, Великобритания няма да свали ветото, а ще ти свали гащите рано или късно, и тогава ще ти навре ветото.

роПчетата нема те разберът. Те си мислът че щом Дзверкел е командирка значи може да злоупотребева и да абюзва властта си. Това нема ка кда се случи у Британцията, която още 11 век е дигнала въстание срещу принц Джон и го е изкомандарила да подпише Магна Карта. Тия хора и досега си пазят духа и традициите, което не мое да се кае за простите селендури от балХар, които обичеткуманиЗкуКуРФГъзА и да ги лашкат докато не им се разшири фунията.

А,така! Да върви да целува ръка на Императора ,дока е време!

Юнкер бълваше змии и гущери срещу Великобритания,като разбра за Брекзита.Дори започна да говори на френски в Европарламента,не искаше да говори английски.Сега иска пари пак със злоба.Вчера е заминал влак за Китай със стоки.Линията Лондон-Иу вече работи-12 000 км.Злобата на Юнкер само ще настрои евроскептиците по-силно срещу ЕС.

Дрън дрън дрън. Англетата взеха да наглеят и заслужават един шут.

шута го заслужва EC и такива като теб.

Сбъркаха британците, сбъркаха. Ама то затова е казано- ДЕСЕТ ПЪТИ МИСЛИ, един път -режи.

Ас дори си мислим, че хаоса е нарочно търсен.... Ако ЕС нема войски да сложи на границата, и в ЕС се създаде хаос, тогава целата Африка и Азия ше се изсипе в Европа като окупация. Дзверкел вече е във финансова И ПОЛИТИЧЕСКА криза. Двете заедно, категорично ше дестабилизират Европа и хаха, Африка веке чека на портата а Азия веке си е заплюла кое точно иска да вземе. Ммм....китайското проклятие е валидно - да не дава Господ да живееш в интересни времена.... Та, умишлено предизвикан хаос ше вкара на сцената и ИСИС, и окупационни войски, и пълна дестабилизация, и масови извращения и убийства, изнасилвания и грабежи..... Европа нема войска да се защити.....

Ало 4-ти км...спешно, имате пациент в делириум!!!

помисли пак. в цела европа има войски на сащ. ше се явът кат закрилник, спасител и добрия - в подходящиа момент. само, ше требва да им се плати, удължът окупационните договори, населението да им каже аферим-машалла с днешна дата. щот нали, на мюлер дядо му окупационни войски не е търпял и одобрявал. сега, требва внука на мюлер да ги привтства като добрите спасители на родината. сичко е на 6, хаоса е наред, продължаваме....

Абе и в хамериката не остана кой да им ходи по акъла на ционистите. на хамериканос латино как ше каеш да слага шушка на рамо и да ходи да се бие у евуропата. За тръмп се знае веке че ционистите му сложиха примка на шията, не без помощта на собствената му щерка женена за върл ционист. Некога да си се питал защо ционистите толко мразът Русия? е питай се докато не е късно - щото ционистите саму там и в Китай не можаха да сложат ръка на сичкуту! Задава се трета световна и това се знае отдавна, дори ноо хора верват, че вече сме си у военни действия. Тея 2 мелиона мигранти са си една войска, само им раздай оръжие и ше се дигнат срещу мирното и невъоръжено население. Точно за 1 седмица може и по-малко, ше ги въоръжат и организират.... И както са разпилени по територията, ше е секи срещу секи.....и който не е силен да се защити, ше бъде доволно наебан и изнасилен! и най-вероятно убит, ако не си подложи дупката.....

Е, 6 млрд евро, бълха ги ухапала ЕС-то. Таман повод да покажат на бр-екс-империята, къде зимуват раците. Лирата надолу, бизнесът- и той, горките обикновени британци. Ама де глупост, де.

Леле, колко ми е кеф! :-) Сега по същество. Без втората по големина вноска от УК в ЕС, бюджета на ЕС се съкращава с приблизително една трета. Това е огромен процент от икономиката и финансите на ЕС. Еврото ше падне значително, а пост ефекта ше бъде опустошителен не само в краткосрочен, но и в дългосрочен план. А ако Дзверкел и Юнкер решат да бъдат тъпи, и почнат да налагат санкции и да наказват и отмъщават, то ефекта върху цялата европейска икономика, и без това в стагнация, ше бъде опустошителен. Не забравяйте, че ЕС вече наложи санкции на Русия. Ако наложат сакнции на УК, то те сами ше се сложат в икономическа изолация и стагнацията ше бъде трагична. Това пряко засяга всички останали членки на ЕС. Ако имат глупосттта да се правят на велики и обидени, то и те ше го отнесат. Вие ше го усетите още утре, защото това блокиране практически означава, че в момента сега сички в ЕС седът и чекат Британцията да свали ветото. А Британцията има право на вето върху практически сичко случващо се в ЕС. Точно за неколко седмици, ако Дзверкел не клекне, цела Европа ше го духа яко, включително и вие, които веке го духате яко. И това е само едно от ветата на УК. Кралицата просто е сложила една карфичка в големата уста на Дзверкелката. Какво ли ше бъде, ако й сложи секирата? Ас мислим, че Дзверкелката е луда и че ЕК и неизбираните куманяги из Брюксел се самозабравиха. Това няма да мине просто така. В мига, в който спрат британските плащания, засегнатите страни сами ше се отдръпнат от Дзверкел. Тя няма да има вече моркофче подръка да им подава и да ги шиба с изисквания. Това е началото на края на ЕС. Една трета от кономиката на ЕС се отделя, и Дзверкел е в цайтнот. А вече е в конфликт със Путин и Ердоган. И й предстоят избори. като настъпи глад и банките почнат да фалират, целата структура ше стане неуправляема. А тя няма и войски да овладее хаоса. Жалко, щото ноо невинни хора ше го отнесът ....

АМА В СЛУЧАЯ НЯМА НЕВИННИ!ВСИЧКИ,КОИТО ПОДДЪРЖАТ И ГЛАСУВАТ ЗА ЕВРОПЕДАЛИТЕ СА ВИНОВНИ....НОООО ЕВРОПА СЕ СЪБЖДА И КАКТО ГЛЕДАМЕ ПЪРВОТО СИЛНО КАФЕ ЩЕ НИ ПОДНЕСЕ ЛЬО ПЕН!!

Сега по същество. ЕС отменя ветото срещу Русия. Ес налага мито и акцизи за ЮК. ЕС спира правото на над 330 000 фирми от цитито да продават финансови услуги в ЕС. Шотландия си прави референдума и излиза от ЮК. Севетрна ирландия също прави референдум и излиза от ЮК, понеже след като ЮК излезе от ЕС трябва да дигнат граница Северна ирландия и Ирландия.. и т.н и т.н Тежки времена за поданниците на кралицата... роксанче, обръщан паундовите в евро, че ще падне под 2.00лв паунда

Брех да му се невиди бе поредните материалисти...Значи великобритания да дава милиарди а тия там да си крадът на воля без тя да има право да казва за какво да се харчат милиардите..Наглостта е основната черта на тия самоизбиращи се дебили дето решили че всеки им е длъжен а те са бокопомазани

Е, удоволствията се плащат! Привилегии без мъни нанай! Тва не ви е БКП-то- целата държава- на вашта софра безплатно.

едно трябва да се признае на меркел, че тя този път успя да обедини европа, срещу великобритания във войната на либераст-фашистите и бивши комсомол-комуняги. пораженията от дейността на меркел и либераст-фашистите за сега са само осезаеми за народите на евроа и света, но скоро ще повторят историята от миналия век и положението ще стане катастрофално. меркел, имаш ли си бункер? а пистолет?

Нещо мирише на болшевизъм. Национал или интернационал?

Е как да не мерише, като Дзверкел куманяга и протеже на Хонекер. А кой беше Хонекер, помните ли? Целата неизбирана ЕС върхушка е куманиЗ до куманиЗ. Нема по-продажни и мръсни гниди от куманиЗтите! И точно те фкараха ислама в Европа ! Секи път като гледате куманиЗ пред себе си, да знаете, че е и искамиЗ - гледайте как точно се случва че БКП създаде ДСП и защо се разбират отлично. Ми на същия принцип, Дзверкел покани ислама в Европа. А вие лапайте куманиЗкия хуй и си мислете, че ислама е тук случайно.... Съвсем нарочно си е, и точно куманиЗтите го толерират срещу вас.

нали техен е лафа: "Разделяй, за да владееш!" Само трябва да си припомнят, че времето на колониите е изтекло!

Аз

Не е техен. На т. нар. европейска мухаха цивилизация е.

От бивша империя, която е искала да направи от нашата родина картофена нива, какво друго да очакваш? Британия може да има вечни интереси, но тя самата не е вечна. Съединението прави силата, не разединението.

САЩ и Великобритания ли ни обявиха война или ние на тях?

Ние. А защо?

Разделяй и владей. Защо на вълка врата му е дебел?

Люлин, Банкя, Курмезово, всичко е построено, върху земята, която Голямото прасе Чърчел и то като победител във ВСВ си е харесало за картофена нива, и, при което, през следващите мандаци, Бойко няма да има масс, а даже и малко за филията сутрин, на тръгването да рита в обора на орлите, и само в лагери за децата на РБ, по едно тънко резенче сланинка, би могло да им се дава за да се облизват по напуканите устни а същевременно чърчелите ще хранят с картофено крекерче, някоя кранта и кончето

Eхee споко, на мястото на Британците ще приемем Турция, ще приемем Русия, Украйна, Казахстан, всичките с радост ще приемат. А британците да го духат, Ира започна да лъска калашниците, Ирландия и Шотландия ще се отцепят и също ще дойдат в ЕС.

"Разводът"явно ще е по италиански. Или по балкански,но не и по европейски. Или просто показваме на др.потенциални екзитъри,какво ги чака,при подобно решение.

Нормално е след като Британия излиза от ЕС да не иска да дава пари за глупавите програми на Юнкер, в случая охрана на границите на ЕС и взаимодействие с африканците ,за да не идват в Европа. Кой нападна без никаква санкция от ООН Ирак и изби милиони хора под фалшив предлог. Кой нападна Либия ? Франция не върна 14 млрд. заем от Кадафи, а Италия прилапа 25% квота в Кредито Италиано, собственост на Либия. Американците завзеха петрола.Същата работа е и срещу Асад в Сирия. Да не е луда Британия с огромни пазари в доменионите да ги дава на корумпираните от ЕСБритания нищо не губи , губи ЕС.

Британците не са български роби, да козируват на ЕС и НАТО. Не въведоха еврото и няма да допуснат еврозелки в огромните си пазари.

Заработеното "с трут", от хер Бойко, не се губи, мазно се усмихна, Мерга, а на въпрос за малките пици и пенций каза с неохота: Вятър ги вее, Бойко и фрау Лили, на черна "Тайота"

Аз

Мухахаха... ЕСССР става за кашмер и на котките вече... Юнкер бил призовавал... Ей ся си представям как кралицата ще си счупи краката да му търчи по призовките... Британските политици не разбирали трудностите... Не им пука на британците за трудностите на ЕСССР... Изпитват остра болка в предперинеумната област британците заради проблемите на ЕС-пидиразите... Безплатен брекзит не бил възможен... Ми може и да не е. И ЕСССР ще плати цялата сметка, плюс лихвите, че и бонус ще остави накрая за Великобритания. Хич няма и да разберат мазните европейци откъде ще им го наблъскат четвъртит... Не е било в историята Великобритания да си остави магарето в калта, не виждам как тепърва ще се случва...

И защо ингилизите трябва да плащат дебелите заплати и десетките екстри на този пезевенк и хилядите евротъртеи като него?

Няма по-нагло,противно и грозно същество от надутия англичанин!

Надутият руснак.

Аз

И от единия, и от другия - мазният европедераз.

А руското, Хрушчов, то си беше чистичко, усмихнато, не лочеше уйски, не джвакаше и пури! Или, агента, 0321, иска да ме задуши? Ири, от тези, Русия ще ни спаси!

Някои от големите "капацитети" тук от Дир може ли да пише как и защо се е разпаднала Римската империя ? Или ще пишете каква е аналогията с ЕС ? И ЕС е пред разпад и повтаря грешките на римската империя коя е тя коя ? И навремето Римската империя е била непобедима а са я победили и то не с оръжие та как чакам отговор от "капацитетите" ????!!!!

риме ебил ЗАВЛАДЯН от варварите..... имало е военна победа, пич. и не не са си играли да им пазат имуществото и живота.....на ремлянчетата. коли и разрушавай. класическа победа.

На 50 % съм съгласен че варвари и вандали и други племена окончателно са разрушили Рим но той продължение на години и бил отслабван и обезкървяван как ?

Ахахахахахахааааа! Ахахахахаааааа.....:))) паднАх под бюрото..... Ах, а сега накаде? кой ше храни мелионите мигранти? Сега като ви паднат британските плащания, втори в ЕС, откаде ше лапате, гъзолизци? Тоя финансов шамар ше се усети даже у балХар....басирам се, че още утре ше почнат да падат разни европейски финансирания.... Ахахахаааааа..ах, това ми направи деня! Ми каков ше прави Дзверкел след 2 години като престанат британските вноски от по 70 мелярда на година? Кой ши й плаща мигрантите и кавгите с Русия? Ахахахааааа......ох! корем ме боли от смех .... Малко вие ..още може! Пердах на исламистите, и най-гулемата исламиска, КУМАНИЗКАТА ДЗВЕРКЕЛ ИЗЧАДИЕТО НА КУМАНИЗТА ХОНЕКЕР!

Роксанке, тъпа си, чичовото! Пък и неграмотна. Седи си в галошките и не прави сметка на ЕС. Да му мислят британците, като не мислиха, кога гласуваха за Брекзита. Сега да си живеят с индииците и арабеските, пък ЕС все ще се оправи някак.

Аха минаващия през ЕС се изцепи дебирски. Ало тъпи на хората им писна Меркел и разни европедали да нареждат какво да правят ЕС и гражданите му.За това британците го отсвириха.А що се отнася до индийците, те тъпи са поданици на короната,а ислямистите в Германия вече надхвърлат 10 милиона.

sps_hrsf@abv.bg

минавай и не се застоявай! Браксита го НАПРАВИ КРАЛИЦАТА. Дни преди гласуването, кани 3 приятелки на чай и иска от тях да посочат 3 причине великобританиа да остане в ес. ПОУЕТЕКА НА ЗНАЦИТЕ. ВЕЧЕРНИТЕ ВЕСНИЦИ ГЪРМЪТ, АРИСТОКРАЦИАТА И ИЗДИГНАТИТЕ И ПОДАНИЦИ СЕ СВЕТНАХА КАК ДА ГЛАСУВАТ. Та, кралицата си показва слугинската стая на меркел, има визиа за 100 години напред. ШЕ ОЦЕЛЕЕ. ВИЖ ФРЕРИВ МЕРКЕЛ Е СЪМНИТЕЛНО. квато е изпълнителна и се скара с целиа свет по заповед.

браво на БРИТАНИА. НА ВЪРТОГЛАВИ ХОРА НЕ СЕ ДАВА НИТО ЛЕВ. че и искат да ти тургат заповеди....

Девиза на Тачър беше-Искам си парите обратно. И ако някой си мисли,че ще прецака GB финансово е сбъркал играча.

Великобритания иска да си вземе обратно това,което е дала за импе- Риятана злото наречена Европейски съюз.

А какво ли ще видиме, ако тази госпожа си махне маската- предполагам един нещастен актьор, който е загубил връзка с реалният живот.

WOW! THIS IS HILARIOUS! It appears George Soros is in arrears with his Beverly Hills #AntiFA mob! They're chanting "George Soros, where's our money"

Е да, ама забравяш, че много златни зъби са изкъртили през втората световна и са ги дали на братятя си по бандитизъм зад океана да им ги пазят- пък то се оказало, че там вече седят роднините на тези с изкъртените златни зъби и броят процентите от лихвите. Па и не искат да и върнат това що са окрали- бе тя е заплетена работа.

наш бойко да бръкне в касата (си) и да им даде на заем тия 6 млрд и проблемът на евреите е решен ! мисли ,бойко ,колко ще те галят по главата и с медали ще те затрупат ,а ?!

У-у, гнусна муцуна!

Ясно ние защо мразиш природата, явно жестоко те е наказала

Ох, дано ЮК наистина се опита да разруши ЕС и да помогне на всички по-малки и безпомощни негови членове в безисходица, точно както и ВСВ са помогнали, точно същата ситуация е и сега. Само си викам ДАНО! САЩ, ЮК, Русия, че и Турция, всички дружно да впрегнат сили. Напомня ли ви на нещо вече познато?..

Що за израз е: Великобритания произвежда избори ?

Е, така се казва сега! Не се хравят, не се ровеждат ПРОИЗВЕЖДАТ СЕ! Ти се благодари, че не се "СЛУЧВАТ". Защото от 1-2 години в България всичко се "случва" - конгрес, раждане, изпит, депутат, процес, абе всичко.Както преди 30-40 години всичко започваше и завършваше със "значи"(често срещан вариант "начи") и с ТАКОВАТА - многозначителни, интелигентни думи, употрембявани от политици, социолози, министри,

Чарлс Де Гол казаше: англия е подвонницата на америка в политиката! И това се доказва и днес!

се е казвал Чарлс ? И верно ли казал подобна глупост?!?

То и йосиф на латински е йозев жозеф или джоузев и те така шарл става чарли или чичо чарли...хахахахаха

nне мога да разбера защо се занимават с тези британски г'ейове... мита, такси и шут в г'ъза

Той и Хитлер беше се заял с Чърчил, ама тръц- първата спица в колелото на г- жа Меркел се счупи. В замяна тя получи нови жители в страната си, а те искат да ядат всеки ден- та парите на англичаните са нужни веднага.

Тука става въпрос ,че ветото не е защото има смисъл,а то е за мигрантите в Средиземно море,а защото антлетата си го налагат ей така по друг повод без връзка с конкретиката!

А ШМЕРКЕЛ ЩЕ УНИЩОЖИ ЕВРОПА С НЕАДЕКВАТНАТА И ПОЛИТИКА.НА НЕЯ И Е ПЛАТЕНО ДА УНИЩОЖИ БЯЛАТА ЕВРОПЕЙСКА РАСА,ЗАСЕГА ВЪРВИ ПО ПЛАН

"Безплатен Брекзит не е възможен" казва всичко. ЕС е финансово мъртъв и търси от къде да смуче парички. Но точно британците не са баламите, които ще го спонсорират.

единственото мъртво нещо тук е твоя мозък

Попитали Христос и той не могъл да отговори. Скоро ще се разбере кой от нас няма мозък.

То и на децата вече им е ясно, че ЕС ще се разпадне!

ще гризе голям британски ,но няма да се справи, а ще се задави! Тези в ЕС хем са тъпи, хем глухи. Нищо не чуха до сега от никой ,но този път ще усетят щом не чуват!

Какво казваха на острова: "Британия няма приятели, а интереси!" Същото, като се приложи към тях, започват да хленчат като разглезено дете в супермаркета.

Англичаните мътят водата в ЕС. С така наречената Британия е свършено. Сев Ирландия трябва да се обедини с Ирландия а Шотландия да влезе в ЕС и тогава да ги видим бледолигавите ингилизи каква песен ще запеят

В Англия арабите са мнооого малко, но пък в България циганите и турците скоро ще са мнозинство. Но нещо не си загрижен за това. Шотландия няма как да вирее в ЕС, защото сега получава едни пари, а тогава ще трябва да снася.Нещо непосилно за нея. А Ирландия няма никакъв шанс да се обедини и това са поредните празни приказки на ЕС.

Северна Ирландия е окупирана от Англия като Северен Кипър от Турция.