Мaйка роди бебето си само за да дари органите му

Maйка износи и роди неизлечимо болното си бебе само за да дари органите му на деца, които се нуждаят от тях.

Обратно в новината

Коментари - Мaйка роди бебето си само за да дари органите му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих я препарирала да си я гледам, камо ли да я кълцат като австралийски и новозеландски дреболии за Гергьовден! Дайте си вие вашето първо, пък тогава плюйте и назидавайте колко било хуманно. Айде сега чупката! Или и за това ще облагате с данъци? Само това можете, вашата леля.

Типично по американски, нещо толкова извратено, представено като висше благородство...

Ужасни коментари -истина е че остана в Б-Я фурдата такива са и коментарите.Нападки един с/у друг, обиди наляво-надясно .Чета ги за да си затвърдя мнението за българина.Само силна жена може да го направи това в противен случай постоянна депресия не и мъдра.Все пак става въпрос за чужда държава и достоверността на новината -под въпрос .

А според мен това е нещо много страшно и няма нищо общо с благородство. Първо никой не знае каква е точно истината. Второ - представяте ли си каква ниша за търговия с органи се разкрива! А защо американците на всички снимки, независимо от повода, са ухилени по един и същ начин?

Интересно как ще рита това мИмиченце (проверявайте ги тези статии за правопис бе хора!) след като няма мозък?

Такова благородство не е възможно в България.В тази страна на тесногръди,завистливи и злобни нищожества,биха заклеймили такова семейство като "глупаци","ненормалници" и "изроди"!

Дано детето наистина да е починало от естествена смърт. Щото иначе е отвратително. Ще почнат да раждат деца само за да им вземат органите.

новината ви е стара. бебето се роди в 33 седмица и органите му не бяха дарени никому, защото бяха недоразвити за трансплантация

Много тежка новина .... :'-(

Коментарът : варвари ( нерегистриран ) 28.04.2017 22:48 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам ......................................................нито е извън темата, нито съдържа спам, просто редакторът е пе.дал!

Всеки тук споменава Господ...ами Господ как позволява да има такива бебета? Как позволява да има толкова болка и страдание? Родителите не са увредили сами бебето си - другото им дете е напълно здраво, те нямат вина, че това се е случило на тях, дефакто може да се случи на всеки.

Тягостно. Не смея да ги съдя, но и нямам сърце да им се възхитя. Някак бездушно ми се струва. Да пази Господ от такива ситуации!!!

Не са го направили от хуманост, а за пари. Органите са скъпи!

органите са ДАРЕНИ, не ПРОДАНЕНИ!

изключително решение на изключителни хора!

си родят здраво дете, а отдолу тези със стволовите клетки са измамници.

Убили ли са го?

Да ...

Много тежко, но невероятно смело решение са взели тези хора! Така тяхното свидно момиченце ще живее чрез тези, на които е дарило живот! До имбецилите, които осъждат тези прекрасни хора и се подиграват с нещастието им - жалки сте. Особено с неуместните приказки за Господ, вяра, страшен съд и тем подобни. Невероятна простотия!

След като прочетох ,кометарите,стигнах до извода,че всички сте недоправени

Чета коментарите и си мисля ли мисля, я какви моралисти се оказаха българите. Та чак и до Господа опряха!!! Същите тези българи, които ако им се наложи да чакат за трансплантация на органи ще се молят на същия този Господ да им помогне. Същите тези българи, които най-спокойно са убили бъдещи хора, когато най-безотговорно се измъкват и препоръчват аборт на приятелките си, че и на съпругите си, защото заради собствения си кеф не им пука за никой и за нищо ....

Учила съм биология,анатомия ,но не съм компетентна.Мозъкът не е ли шефът на тялото?Ако той е увреден,как всичко останало е ПЕРФЕКТНО!?

Май не си се доучила, миличка...

Признавам си ,не съм го учила.Предпочетох да уча за физик.Тъй като си компетентен(а)-обясни ми!Ще се постарая да разбера!

Не е лошо,човек да се изкаже,ама трябва и нещо да каже.Посочи поне литература,аз ще я прочета.

Като чете коментарите човек определено стига до извода,че превъзходната степен на ИДИОТ е БЪЛГАРИН ./жалко, много жалко/.

С два реда изрази това което и аз мисля!

...

Неграмотни DIR-овци, пред "само за да" няма запетая! Може ли да публикувате една толкова интересна статия, показваща истинското човешко израстване, а да бъде сгрешена още в заглавието си? Поздравления за тежкия избор на родителите. Лично аз познавам хора, които страдаха, че не успяха да дарят органите на детето им, което загина в катастрофа. Иска се нещо много по-възвишено, за да направиш подобно нещо. И да, възвишено, а не "сатанинско".

Дам, австралопитеците възпитани по руски гледат само себе си. Като ви трябва донор за някой роднина ревете, че няма откъде, но на тези хора се подигравате?

Хайдеее! Нов бизнес за мургавелите.

Това не е благородно. Не трябва да се допуска повече никога.

Не , не говорете за благородство, това е само един опит за неуспешен експеримент, роден от порочен ум, по ужасен от опита с Франкенщаин.

Как може да сте толкова гадни?Дала е живот на други деца, така и нейното детенце ще живее,чрез другите.Много благородна постъпка!

не са дали живот, просто се надяват че ще помогнат, но едва ли.

ИЗВРАТЕНООООО!

като направят поне 1 успешна трансплантация тогава да ги героизират

ИЗВРАЩЕНИЯ!

Откровена търговия с органи и то на бебе ???!!!Нямат ли страх от господ ???!!!

Ти ибестова си там иди и го осинови

Аз

Не. ДГД господ!

Господ се пише с голяма буква, бе идиот! Търите русофилистици сте набожни, колкото се и човечни - боклу.ци

С този .език. на дали си Щастливец?

gonzales

под такъв предтекст, че плода е неизлечимо болен, утре много родители ще протъргуват органите му. не че и сега не го правят , но е наказуемо. докато утре на тази наказуемост ще и казват дарение. абе демократично е погледнато отвсякъде.

Тпва може да го каже само мъж, който няма представа какво е да износиш и родиш дете.

Еми какво да направят иначе, да я убият ли?

След като детето се развива в мнегхо има жизненото дихание на Бога. И който поосечне на това дте се првтършща в убиец.и попада под ударите н а Божият закон. Хуманизма е класичекси сатанизъм. Мъка ми е да гледам толкова тежко заблудени хора. Направо е отчайващо. Свещенна простота. Една от вечните Божии заповеди е не убивай.

гого, чета те и ти се въzhищавам. и аз сам вярваща, и така добре те разбирам. прости им, те не знаят какво варшат.

Аз

Какво вършат? В статията пише, че са заченали бебе, а яхвича, долното говно, го е убил.

Аз

Научи първо Български, пък после пиши, неграмотна свиня!

ах свещена простота невиждана на "плоската" планета земя. ти изобщо вникваш ли в смисъла като четеж или само мърдаш очни ябълки в транс. за какво посечение говориш? посечение щеше да е, ако жената абортира. тя оставя детето до края с надежда, щото ако не си се усетил, надеждата крепи докато не те събори. това твое жизнено дихание на бога къде е било, когато детето се е родило мъртво? нали твърдиш, че божието дихание го е държало живо, а те завалиите го посекли и вече са убиици. та, за какво посичане иде реч тук? литературата в която си се вглъбил (ако изобто има такава, че малко на бабини преразкази прилича) те праща на фаза недоразвит австралопитек. да си вярващ и да си заблуден ръб са две много различни неща! не ги бъркаи че отдавна си смешен.

Свещенната простота си ти, Гого. За какъв Божи закон говориш? Как се живее с увреден мозък? Ти ли щеше да гледаш това нещастно създание-инвалид? Да ви имам промитие мозъци и тъпата религия!

Американската хуманност стига до идиотия. Все пак човек трябва да има здравословна доза егоизъм, за да не върши откровени глупости, а в случая откровено страховити постъпки. Да дадеш живот с ясното съзнание, че ще умре. Тоест - удължили са агонията на бебето, за да може по-качествено да умре.

по-целесъобразно да умре.

Не го разбирам. Къде свършва героизма и започва инфантилното желание да си забелязан...

За мен това е извратено. Бях чела някъде, че някакъв свещеник ги е посъветвал да направят така. Би било нормално, ако госпожата беше направила аборт по мед. причини, както много други жени по света.

аборт в 19тата седмица!? И кой лекар ще го извърши?

Ха-ха-ха, това нищо не е! Ние в Колхозническия рай на цар Путю направо здрави бебета продаваме за органи

Храбро

Дори, не знам какво да кажа, мислите ми са много противоречиви, тези хора са герои, колкото и да е извратена цялата ситуация, но ми е странно как могат да се трансплантират органи но новородено бебе, които сами по себе си не са достатъчно развити и не са достигнали капацитета си ???

пазплаках се много и не мога да спра--- страшно мъчително ешение - това са хода на бъдещето -- поклон пред тях - да с аживи и здрави и те и детенцето им - момченцето.. дано господ им даде друто - второ детенце и да е живо и здраво!дано малката ЕВА е сега в рая и де радва на по хубав живот. тези родители също трябва д отидат в рая = за цялптп им благородство и мъка, която са изживели. ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ИМ ДАВА И НА ТРИМАТА (задно с момченцето им) з малката ЕВА - сега е в рая и дано има мир и спокойствие на небето.

Това е адски неефективно решение. Само Бог знае какви са истинските мотиви на това семейство да постъпи така. Но според мен със сигурност истинската причина не е - за 'резервни части'. На съобщилите новината медии им се иска да е така, за да е интересно. Истинските мотиви със сигурност са други, дори и родителите да твърдят обратното.

че си та да разбереш истинските причини!

Първо това са много смели хора, не всеки би имал този кураж. Второ според мен мъж трудно би разбрал тази ситуация адекватно, но ако на бременната жена бъде съобщено в 4/5 месец, че детето, което носи в тялото си и вече усеща е обречено да умре и няма абсолютно никакъв шанс за живот, то мислите ли че тази жена би могла по- лесно да приеме да извадят детето от нея и да бъде ликвидирано като биологичен отпадък????? Според мен майката в този случай е открила макар и малка утеха във факта, че част от нейното обречено дете все пак ще живее, макар и по този начин. Не съм лекар, но от това което знам за такива малформации е, че първо подобно мозъчно увреждане е несъвместимо с живота - тоест няма шанс за детето изобщо да живее, макар и увредено, второто е че се диагностицира на по- късен етап от бременността, тоест когато вече не може да се мисли за аборт. Така че не спекулирайте с нещастието на хората, които са взели това смело решение.

Големи!

Aдски тежко решение! Hе всеки може да има толкова много смелост и...

Щом го е родила за донор ,спокойно на оная и работа от където е излязло донорчето ,може да се казва: ДУНДОНОРКА