Патриотите: Когато гори къщата на съседа, има опасност

ВМРО изрази притеснение, че ако конфликтът в Македония се разрасне, България може да бъде пряко замесена.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите: Когато гори къщата на съседа, има опасност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

!

Какви "патриоти" бе ,какви "пет лева"... НЯМА ТАКИВА ,РАЗБЕРЕТЕ !

Спрете да наричате тази измет "патриоти", те ли са такива, ненормалният атакист преди 3 месеца плюеше по Пожарникаря, НАТО, ЕС, сега, лиже?!Останалите двама даже и не ми се коментират, толкова са жалки!!Ние, обикновенните хора сме патриоти, защото не постъпваме кано ония в Македония, но май вече дойде времето и ние да ви изметем с тоягите, мръсни, долни продажници, от пл"Народно събрание" и "Дондуков" 1и 2!!!

Знаеш ли защо? Щото не ти стиска на теб и всички ибрици които задавате до втръсване този въпрос. По-лесно да седиш по потник пред телевизора на домашна ракия и мезе и да се надпреварваш да говориш заедно с него. Ако бяхте нещо манафите нямаше да ви клатят 500 години...

Къде беше "коко" 500 години и къде е днес, че говори във второ лице?

Някой седи по потник пред телевизора и се надпреварва да говори заедно с него. А "коко" седи с шалвари или потури над клавиатурата и пише до някои, че са "ибрици" и "български свине". Пита се в задачата, каква свиня е "коко"?

Чифутите спряха България да бъде на 5 -морета Чифутите и ни бомбардираха. Чифутите те това е Сорос и всички резани боклуци.

Ще купя билет за автобуса за македония на каракачанката. Нека ходи да се бие щом иска.

Джамбазки е един обикновен български боклук. Не става за нищо както всички вие прости български свине ....

Питах, те ти какъв си? Не е нужно да заливахс този форим с Турско разстройство, надупен от килимчето за молитва ?!

Писах ти вече боклук че не е твоя работа. Можеш ли да четеш? Да пишеш си ясен, функционално неграмотен български комплексар-мизерник.

Какъв да е, личи му отдалече,мазен, долен, рязан фес от Анадола!!!Мръсен боклук, това е той, хюмне недоклатено!!!

Джамбазки ли ти е проблема бе ОЛИГОФРЕН, ако е така той ще се махне , ама после? Полсе, какв проблем ще имаш ?

Джамбазки турчето без него ще цъфнем и без Каракачанката и путкините патриоти с такива """""""въртипатриоти"""""" .Всякакви са но не и родни .Не им пука да си въртят далаверите и да върви келепира .

"патриотите" са дс влечуги, които циганска майка ги е пръкнала на този педераски свят.

Такива не се раждат щото са правени в гъз.

Ти си правен там и ти личи.

Щом влечугото жамбазки е изпълзял значи няма опасност. Този мизерник винаги играе само на сигурно.

Добре, дйамбазки, ще се махне, АМА това ли ви е проблема, или имате друг проблем, че сте умствено изостанали и сте от гей-парада на сорос?

Имаш негърски правопис. Да не си приятелят му ,черния като брикет сомалиец?

доживехме царската sybil да ме преследва и от името на най-големите боклуци, а именно "!патриотите". бах ти живота.

Чифут по-пишките ще ви познаеме рязаните карабини юдейски.

ти каква пишка имаш бе , sybil?. разкажи ни по-подробно.

Айде Джамба напускай европарламентя и фейсбука и с пушка на рамо в македонцко за накедонският народ да се биеш. Не знам само дали македонците няма да те застрелят преди албанците като виден бугараш. Нас българите не занимавай с празната си шопска глава, дето я пълниш с македонска идиотия.

патриотите" от дс нямат добро име, събил. те са атентатори. а ти си цигански боклук, който никога не е плащал данъци!!!

В македония българските патриоти ги гонят с камъни именно македонците. Не виждам нищо патриотично да се натискаш да защитаваш , хора които не само не се смятат за българи , но и ги преследват, а да отнемаш дори правото на глас начисти българи в чужбина. Нещо сериозно е сбъркано в българските патриоти. Някви налудни идеи и симулация на дейност , гарнирано с женски истерии от хора , които се правят на мъже. Пълни негодници , ченгета и фатмаци с червено мислене и минало.

На кого му пука чия къща гори. Умните и способните вече не са по тия земи. Останалите каквото и да е все ще са зле.

То и Кравария не е много сигурно място прасе. Така че бъди нащрек винаги и навсякъде

Милев

Свят голям :}

Ходи си в чудния запад да те таковат арабите.Че тук само с големи патки останахме

goiiama patka kazvash,znachi si s iaychnici.Tashaci ti triabvat.Pak moje da si hermofrodit-chudo na prirodata.zapomni tashaci ti triabvat i da sa s kachestven material za chujbinata.za chujbinata

Ако в България, депутатите, не изкарат тези мигранти от африка и азия и най-вече турската намеса в нашата "независима България", тук ще е същото, дори по-лошо, ще има обесени депутати.....! Не, че го искам, ама ако Бойко не спре ислямизирането на България, това го очаква !

Нещо се шашнаха. Като бият Депутатите на Съседа, мое да набият и нашите

Да, те нашите най-вече за това са притеснени, иначе не им пука какво ще стане там.

Когато писах,че първо почнаха с Ирак,после огъня мина в Сирия,подпалиха Турция,тя има открита война на юг с кюрдите и големи сътресения,не случайно за здрава власт гласуваха,Турция се тресе и пуши. Сега познайте без да се напрягате накъде ще продължи огъня.Гърция-разорена и пълна с мигранти и мързеливо местно население.Македония я клатят.И така ние сме по-средата на всичко това. Разум и голяма дипломация се изискват. Бог да пази България.

Точно разума и дипломацията липсват у нашите депутати

ДА го бяха мислили големите "патриоти", когато за да спечелят малко гласове с пяна на уста доказваха че няма македония, а има навсякъде българия. Педерасти страхливи.

Този нежничък патриот, народа ако го види с униформа и автомат ще се смее цели 3 дни.

НАРОДИТЕ, ЗАПОЧНАХА ДА ВЪЗСТАВАТ СРЕЩУ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА Е С , КОЯТО НЕ Е СВОБОДА,А ДИКТАТУРА,... А ОТ БРЮКСЕЛ СЕ НАСРАХА ОТ СТРАХ !

да тръгва на мигъ!

Турция-авториатрен режим - пълни затвори, Гърция - бедност и протести. Македония - политическа нестабилност. Не трудно да се види, че от дестабилизацията на региона ще го отнесем и ние в някакъв момент.

Айде Каракачан да прекрати петдесет годишната си бременност , да намали кюфтетата и да слага въшкарника и с калашника и да заминава да защитава македонците, не да се чуди какъв кабинет да си избере в правителството. Трапезният патриотизъм не върши работа. Напред каракачани и сидерасти. Да го последват Най- големите патриоти да заминават, тяхна е честта да умират за хора , които мразят българското име. НИЕ НЯМА ДА ИМ ОТНЕМЕМ СЛАВАТА И ПАМЕТТА. ТУК ЗАГИНА КАРАКАЧАН ВОЙВОДА ЗА СЛАВАТА НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД. ОТ ПРИЗНАТЕЛНИТЕ ДЕЦА НА АЛЕКСАНДЪР..

Започна се, клетници македонци... Тепърва ще има размирици и то етнически, от най лошите. Сега да се помолят на стометровата статуя на "техния праотец" да слезе да ги пази. Отровиха съзнанието и мисленето на този народ през годините, настроиха ги против нас българите-най близките хора и ЕДИНСТВЕНИТЕ им доброжелатели. Край, всичко свърши, албанците ги претопяват методично и накрая ще си вземат своето. И няма нищо ненормално, естествено е да търсят свое представителство и изява. Безкрайно жалко...

Расова чистка си е купон ако краварите не се наместват

НАРОДИТЕ, ЗАПОЧНАХА ДА ВЪЗСТАВАТ СРЕЩУ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА Е С , КОЯТО НЕ Е СВОБОДА,А ДИКТАТУРА, А ОТ БРЮКСЕЛ СЕ НАСРАХА ОТ СТРАХ !

ЕС И ТЯХНАТА ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ Е ВИНОВНА ЗА ТОВА В МАКЕДОНИЯ----ТРЯБВА ДА СЕ УБИЯТ С КАМЪНИ ВСИЧКИ ЕВРОДЕПУТАТИ В БРЮКСЕЛ И ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЗИ, ТАКА НАРЕЧЕНА ДЕМОКРАЦИЯ, КОЯТО НИ ДОНЕСЕ САМО ТАЛИБАНИ И ИСЛЯМИСТИ! СМЪРТ ЗА ДЕМОКРАТИТЕ ОТ ЕС, КОИТО НАЛАГАТ ДИКТАТ И ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ

Че балканите са ислямизирани от 14-15 век, тогава ЕС е нямало. Доколкото си спомням единствените , които правели нещо срещу това са били западните рицари, докато местните боляри се надпреварвари кой е по- верен на султана и кой да даде напред дъщерята в харем , а синът за османски велможа.

ти няма как да си спомняш неща, които са били през 15 век, кого заблуйдаваш бе идиот грозен

на Александър Йорданов който прави в момента по Хоризонт. Хората не са наясно с много неща. Първо...че в парламента им е законно да се говори на албански. Второ че новоизбрания председател на народното им събрание е бил точно военен министър в кабинета на Груевски. Преди е било в реда на нещата албанската партия да е в коалиция с партията на Груевски, но скачат че сега иска да е в коалиция със Заев.Изказваме мнение без да сме наясно... не е редно.

...Когато гори къщата на съседа, има опасност... -- Браво бе! Много сте умни и предвидливи! Сега ли се сетихте! От 1870-та!!!!!! западът и най-вече Австрия работи за разкъсване и озлобяване и угробване на и асимилация на балканските народи!!! за кво бяха руско-турската бойна, двете балкански и двете световни войни!? за кво ерцхецогът на Австрия тича от националист на националист докато на някой му писне от него и го застреля, а? война ще има на балканите защото слугувате на враговете си и избивате роднините си! да ви е честита третата истинска световна война, която пак ще започне от балканите и пак ще бъде запалена от австрийците!!!

Става дума за "Умишлен палеж", господа управляващи ! А по реакцията Ви може да се съди, и че на високо ниво у нас сте били предупредени за този "палеж".

Русия измества САЩ и Германия на Балканите, както и в Източна Европа. Това е положението. Рб върхушката, за нейна жалост, е изцяло купена и обвързана именно със САЩ и Германия. Ще има жертви, се ла ви.

ми дай да почваме. къде са базите на сащ около нас? Ново село, Инджирлик, Бондстиил, брондизи. Къде са руските бази около нас? Струва ми се, че вратъ ви ше бъде извит като на пиле.....( приятелско предупреждение, диктувано от разумъ.

с отделна статия за ОП...нали ще се управляващи. Айде по- леко с наколенките...

Ей го на, евродепутатин...Умен, та дрънка. Кой те кара бе каун, да даваш определения за властта в една чужда държава? Криминална или не, тяхна си работа..То и ти стана депутат по криминален начин

ТРУИТЕ КУЧКИ ... НА МУТРА АГА :))) ... НА СИДЕРОГЛУ ДА НЕ СА МУ ОТРЯЗАЛИ ЕЗИКА ????

патриотите и останалите в парламента, да не би нещо да се притесняват, че "мечката може да заиграе и у дома"?

Вас не ви ли притеснява?

А не е ли време на развалялите се и самозабравили се Български политици да им се покаже че НАРОДА е този който командва? Свобода извоювана без кръв - се губи лесно !