Шофьор мина на червено и помете двама на зебра

18-годишен шофьор помете мъж и жена на пешеходна пътека в Русе тази сутрин. Младежът профучал на червен светофар, съобщиха от полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор мина на червено и помете двама на зебра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дали не е по-разумно да се повиши възрастта от която да се получават права за шофиране?

АКО И ТОЗИ ИДИОТ НЕ ВЛЕЗЕ ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН В ПАНДИЗА, НЕ ПРАВОСЪДИЕ, Д Ъ Р Ж А В А Н Я М А!

с какво ще помогне затвора на тинейжера?! -Там най вероятно да попадне на закоравели бандити и да усвои от тях занаята. На 18 години още нямат житейски опит за вярна оценка на реалните ценности в живота. Вина имат и родителите - дават возилата на децата си и не мислят за последиците. Вина ,разбира се има,но не е ли по-възпитателно тя да се изкупи чрез принудителен труд за обществото (включително и изплащането на обещетението на пострадалите).

т.ъпак си ти. Следващия път да помете детето ти, и тогава разсъждавай какво щяло да се случи в затвора с него.

На такива като този трябва да им се сложат ушни марки защото в главите си нямат почти нищо. Още повече ако на радиото му е пусната станция вероника или веселина.

Келеша сега ще трябва да порасне набързо! И да му залепят снимката с кратки обяснения из целия град!!!

В Булгаристан дори 18-годишни лайненца знаят, че няма адекватно правосъдие и полиция.

Хайде сега някой да каже колко са вредни за движението възрастните шофьори със забавените си рефлекси. Миналата седмица 22-годишен блъсна отзад автомобил и уби човек между Асеновград и Пловдив. Този е 18-годишен. Ама иначе възрастните много пречат.

Калпави родители създават калпави деца. Затова няма оправия в България. Простотията е в повечко по тези земи.

СИ Е ВЗЕЛ БЕЛЕЖКА - СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ ПО-ТОЧЕН.

Когато тикнат един такъв мухльо в затвора и направят документален филм как там чука 18 часа на ден чакъл по налъми и пак там му се изреждат любвеобвилно всичките раирани гологлави манафи и когато този филм го покажат по фейсбука без червена точка и родителите на другите келеши ги накарат да лайкват, тогава ще се опрвят нещата.

А неееее.... Няма да го оставим да чука 18 часа да денонощие..., ние ще го чукаме 18 часа, а през останалото време да чука каквото си ще!

Ох на батко сладурчето. Ела ни, ела нииии... Много ше ти хареса...

И не е "шофьор" а прост келеш !

това са наемни убийци,да се разследва кой им плаща ?

Няма спасение от тия гомньовци. Сега ще има едни тиради, колко добро дете било, как всички го харесвали и т.н. , а то какво се оказа вече изпечен наглец.............

жестоко, нечовешко, нагло и долно!!! след ежедневните кошмарни подобни новини се чудя къде и как да се движа пеша. на спирките - опасно, пред магазини - опасно, на пешеходна пътека - опасно, на тротоара също. и къде дявол да го вземе мога да вървя спокоен??? и кого да попитам? в германия отнемат книжката за година и подлагат на идиотски тест(много труден за подобни джигити + солидна глоба) само за отнето предимство на пешеходеца, а у нас ни трепят като мухи. няма управия, манталитета изроден.

И за този ли ще правят подписка, че бил много добър и трябвало да си завърши образованието? В пандиза при старите му е мястото за да му настроят ремуса на звук?!

Било много притеснено детето , прилошало му. Случват се такива неща, а при добър адвокат може герой да излезе.

Забранете тази марка автомобили, тя не е за българи.Само убива.

BMW не е за българи!Почти няма катастрофа без намесата на това возило. Незнам какво си мислят селяните прости като се качат на някоя тунингова тройка,че са на самолет ли,ракета ли....знам ли и аз!Потенциални донори!

Поредното изчадие на прехода!

Може да е прокурорски син момчето и да не е виновно, бе! Стига с тоя негативизъм, стига сте хейтили!

Според мен: Виновни са (освен "водача") - инструктора и разбира се родителите.

Според мен всички са си виновни , какво като ти е зелено ? това значи че може да си бъркаш в носа докато пресичаш ? или пък като си на пешеходна без светофар някой те пази ? живота си е твой оглеждаш се и се пазиш не разчиташ на другия , масово като пресичат където не трябва се услушват и оглеждат а на пешеходната брои мравките и се влачи . Искам да кажа че всеки трябва да се пази било то водач ,пешеходец . Като го видиш че лети с 200 мислиш ли че ще го спре това че е червен светофара или че има зебра ?

Най ми е любимо като пресичат на пешеходна и мажат филии на телефона...ама ми иде да сляза от колата и да ги халосам с нещо тежко,че да им дойде акъла!

Трябва да се разглежда като тероризъм, всеки ден има такива инциденти. Това много прилича на атентатите с камиони в Лондон , Ница и Берлин.

Да не би да е АСан ? Дрогиран шофьор , без книжка . ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ! Преди 2 дни , ....ром / в Европа наричан циганин/ , кара кола /естествено Мерцедес /, със запалени сини и червени мигащи светлини ????

Ами то момчето бързало за училище горкото.Да съдят родителите и тези които са му дали книжка.Да видим дали ще има други такива нагли шофьорчета

ЕДИН МАЛОУМНИК В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА БЪДЕ ЗРЕЛОСТНИК (18 г.)?

Този малоумник, сака да става провинциален пътен състезател, па после че дойде у София да се надбегва. А, я сакам веднъж само да го извратим с дървото, та да вкарам размисъл у празната му глава.

Книжка в БГ трябва да се дава след навършени 21г. и минимум 1 година реален трудов стаж.

в цивилизования свят хората разбират, че колата е по-опасна от пешеходеца. затова шофиорите пазят пешеходците. в русия и в българия е обратното.

За сведение, в сащ (вярно, говориш за цивилизовани държави, но все пак да отбележа), има повече смъртни случаи от ПТП на глава от населението (на 100000 души - над 10, в България - 8).

Мен чужбина не ме интересува, а България. Тук искам да живея сред разумни и интелигентни хора.

Много неграмотно написано. До кой клас си учило? Ако имаш диплома - върни я!

. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И тогава, и сега, всеки начинаещ шофьор е правил по някоя и друга откровена простотия. На някои им се е разминава, други правят беля. Обаче, когато за вторите намя никакви последствия, както се видя многократно, защо всеки да не кара като дивак?

След малоумната подписка, за освобождаване от отговорност на пловдивския гамен, що и в Руси да не се пробват?

На 18 год. човек вече би трябвало да е разумен. Явно този пикл. е много комплексиран. Вземете му книжката и колата.

ще повторя, че на пикльовци до 23 години не трябва да се разрешава да карат сами кола. Само с придружител, защото е видно, че статистически най-големите бели правят именно тези гъзлета, следвани доста успешно от млади дами. Те пък, странно как успяват да карат кола, след като в едната ръка има мобилен телефон, а в другата цигара. Това е "униформата" на всяка млада пикла зад волана. Да не говорим, че и едните, и другите, никога за нищо на света няма да отстъпят, напротив, ще те притискат, ще ти пречат да минеш, ще те блокират с пяна на уста, само и само да покажат гнилото си самочувствие.

би свалила самочуствието на подходящото ниво, но няма кой да им услужи.

В НРБ им даваха Автомата Калашникова 47 набори Зил или танк Т-34 да карат! Примерно един от нашите момци като го питал капитан: "Тебе що те преместиха в Щаба с връзки ли?" И той отговорил: "Защото преобърнах един Зил!"

Абе и ние на времето правехме щуротии ,ама тия момченца/ и момиченца де/ прекаляват! В Н-ското поделение :-))) един кирчовец беше преобърнал БТР-а нагоре с колелата. Когато дошъл ротния го заварил върху машината с текаламит в ръка. -Какво правиш ,бе? -Ами така ми е по на сгода ,та рекох да го гресирам. :-))))

Богаташите ни притискат със скъпи коли!

Хем виждат новините и пак не им пука, бе!

Шофьор мина на червено и помете двама на зебра Това не е шофьор, а млад дебил, а "мозък" на зелена еуглена.

Обиждаш зелените еуглени. Те поне са имали основна роля в еволюцията, а тази машина за л*а не става за нищо.

Аз бих размазал копелетата върху асфалта!!!Смърт за наглите изродчета!!!

А пък тези двамата наглеци - хем на зебра, хем на зелено пресичат !!! Е как да не ги помете маминото.

никъде членът не казва, че трябва да ги сгазиш.

Освен "помете" някакъв друг израз не ви ли идва на акъла? Не може ли малко повече уважение към пострадалите при катастрофи?

Поредният шотландски боец.

Защо ги слагат тия знаци като никой не ги спазва ??? Поредния самозабравил се пикльо, на който ще му се размине.....

в уса, даже и преди да стъпиш на пешеходната пътека, всички спират и чакат да минеш цялата пътека и тогава тръгват.

И аз като видя, че някой стои до пътеката на ръба на тротоара, намалям с тенденция за спиране. Доста често този човек маха да продължа. Култура трябва и от двете страни. Не може да стоиш на ръба на тротоара до пешеходна пътека или светофар.

Ние знаем, че САЩ са велики. Само дето там загиват 50,000 души всяка година. Но да се оправят. При нас законът е друг: Чл. 119. (1) При приближаване към пешеходна пътека водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне стъпилите на пешеходната пътека или преминаващите по нея пешеходци, като намали скоростта или спре. Т.е е водачът не е длъжен да даде предимство на пешеходците, които оше не са стъпили и не е нужно да ги чака, докато отидат на другия тротоар. А само да ги пропусне. При това може и да не спира - може да намали и да им даде възможност да преминат. Няма нужда от позьорско изпълнение, няма нужда от имитация на чужди държави. Важни са безопасността и взаимното уважение. И точното спазване на закона !

да ви имам точното спазване на закона.

Нещо повече, в целия ЕС е така. Питайте чичко Гугъл за "pedestrian crossing rules EU" и четете.

кретенът не е спазил закона, защото е преминал на червен светофар. в случая е без значение, че пешеходците са на "зебра", защото предимството им го осигурявa светофара

Ходил съм в много страни в Европа и там е така. Но никъде другаде не съм видял да си правят лафче до пешеходната пътека, да вървят по края на тротоара и рязко да завият на 90 градуса и да тръгнат по пешеходната пътека и др. подобни. Преди няколко дни майка с количка си тръгва да пресича на пешеходната пътека, говорейки по телефона и гледайки надясно - изобщо не погледна към мен. Ако на моето място беше някои идиот каращ със 100 и отгоре? Защото беше на широк булевард и ги има такива. Ще я стопли ли нея и нейните близки дори и доживотна присъда?

нищо няма да му направят, наи много некоя условна да отнесе .

Недейте с лошо! Бързало е детето. Бързало е за училище. А още е младо и не се е научило. Още пет-шест пъти като нагази хора ... ще се научи. А и пешеходците смотани ще се научат ,че когато човек бърза за училище трябва да си стоят в къщи ,а не да се шминдросват по разни пешеходни пътеки и да пречат на израстването на младежта и на учебният протест/ извинете ПРОЦЕС/.

идете на you tube и вижте как карат в русия. няма какво да се добави.

Ти напиши в utube "us soldier drive in Iraq"...

Та това какво общо има с пикльото в Русе, викаш? Или ей така сега се събуди, удари си една американска злобарка и избълва?

нали знаеш, че руснаците не са на почит у нас.

Да питам, какво става с Фарук Бекташ и "честната" Недялка Николова Нинова?

обзалагам се, че баща му е путинист. иначе няма как да гази хората на пешеходни пътеки.

простотията не почива, все пак направи някакво усилие, не че ще станеш по-умен, по-здравословно е.

А твоят, най-вероятно, е или Партиен секретар или агент на Държавна сигурност. Защото само такива се пенявите да плюете по цял ден.

Има испити да взима! Не му разваляйте бъдещету. Утре минизтър ще стане!

милостиви са съдиите- ще се размине

Пък и алчни. Тати щом е купил колата ,сега ще оправи и тази работа. Ще му се бутат ония на детето под колата.....

типичното путинско поколение.

Точно това поколение е силно американизирано.

новото поколение идиоти - дрога/алкохол в кръвта и нула мозък в главите

пък да не говорим за ромлянско-помашката диаспора.

то щото нии сме цвете за мирисане.!

КОЙ Е БАЩА МУ И ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ЗАЩО КЕЛЕМЕТО НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА ДА СПИРА ПО СФЕТОФАРИ !

То проблемът е, че простотията и чувството за безнаказаност така се разрастна - че вече не само богатите синтчета не им пука от нищо. Гладните съдии и прокурори взимат наред.

кара Сеат, така че баща му може и учител да е! Вчера на пешеходна пак някаква евтина трошка не намали докато минавах и си мина с 60 км/ч, после влезе дрифтърски в напречната отсечка. Вътре имаше тъмнозелени!

ТИЯ СА ЗАЩИТЕН ВИД. МОЖЕ САМО КОНТРАБАНДА ДА СЕ ЛОВУВАТ.