ВСС няма да ”унижава” Цацаров с проверка за ЦУМ-гейт

Мнозинството във Висшия съдебен съвет отказа проверка на фактите около срещата на главния прокурор Сотир Цацаров с бизнесмените Сашо Дончев и Георги Гергов.

Обратно в новината

Коментари - ВСС няма да ”унижава” Цацаров с проверка за ЦУМ-гейт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щооо? Какво му е на този господин, че да не го проверяват!!! Той не е ли от равните пред закона?

Не тормозете човечеца,че може да отслабне! Ще му увиснат бузките и те ви проблем. Осигурете комфорт на власт-имащите! Той им е рожденно право.

Да ни пази Господ от "справедливостта" на тия крадливи наглеци! В България всички говорят колко сме демократични, какво ни е дала демокрацията, какво ни е взела. Енергетиката била държавна и за това е зле... ми то най-държавно е правосъдието!!! Защо няма частни следователи, защо частните обвинители не са равнопоставени на прокурорите? Защо има само един гл. прокурор? Защо ни отнемат правосъдието? Май само така могат да държат властта нашите "политици".

Правилно! ВСС нееднократно е доказал, че предпочита да унижава ония, в чието име съдът издава присъди. Пък и леко с китоподобния Цацаров, че той, както знаем, ни е обидчив - тряска врати и излиза от заседания от национално значение, ако не стане неговото; сърди се като в детската градина, като му намекнат, че нещо е сгазил лука, сега извадил един куп сравнения на ниво трети клас...

мафиотските слуги продължава и става все по-нагъл!?Дотук се вижда ясно, как с всички сили помагат на олигархията да присвоява напълно, произведената от трудоспособното население стойност, на брутния вътрешен продукт! А тези, дали не търсят и в по-далечна перспектива, рухване на българската държава!? Напълно в полза на външни, враждебни интереси!?

Аз не знам дали има по- основателна причина за извършване на проверка, от тази, че известен бизнесмен публично обвини главния прокурор в оказване на натиск и директно изнудване. Ако такова публично обвинение не е повод за пълна проверка от страна на ВСС, не знам какво друго трябва да се случи за да си размърдат корумпираните задници. Щели да му нарушат съня на Цацаров и затова не трябвало да го притесняват. А той като изпълнява поръчките на Боко и на Пеевски, потърпевшите да не би да спят спокойно?

Както сега в Турция арестуват полицаи, така в България ще арестуват магистрати, които не се подчиняват. Страхотно бъдеще!!

прокурори да си седят в усамотение с т.нар. бизнесмени, да си пият кафе с човек, който води дела в Страсбург, а там делата са срещу държавата. Много лош сигнал, а също и два аршина по един казус, защото наскоро самият Цацаров изгони две прокурорки, които на обяд в ресторант си поръчали питиета.Трябвало е да ги пият с олигарх, за да си е всичко по правилата.Цацаров е лош пример в прокуратурата, има прекалено много власт, която трябва да се ограничи с реформа в съдебната система. ВСС в този случай играе ролята на смокиново листо.

Хе, Хе... Чудно що ли????

loyola

Нека за момент да допуснем обратното (както в математиката) и да видим какво би станало ако се разгледат фактите около срещата в ЦУМ: 1. Може да се окажа, че Сашо е искал услуга. Тогава идва въпроса защо Цацата е ходил на тази среща? Какво е очаквал да се случи там? 2. Може да се окаже, че Цацата е ходил на срещата, за да упражни натиск върху Сашо... И сега следва интересното - ВСС и в двата случая иска да се потули работата.

Mафията е силна, защото е обединена и страхува хората, народът е слаб, защото е разединен и не може и/или не иска да преодолее страха и инерцията си. EC и шатите се правят, че не виждат и не разбират, фокусирани върху техните проблеми, а кукловодите лавират.

Как народа да е слаб, виж само как лае пред компютъра. Преди два дни имаше протест на "Протесна мрежа" пред съдебната палата 50 човека заедно с охраната, ти защо не дойде!!!

Не е дошъл, щото е бил зает да вика как тия 50-тима са платени соросоиди. Аз също не отидох - защото ми дойде до козирката всеки път като изляза на площада да слушам после от скаталите се българи как съм бил платен, красив, умен, соросоид, путиноид, ритащ срещу властта, пречещ на някой да мине с колата си през жълтите павета и т.н. Българското племе не иска да го освобождават, то цени преклонената главица.

Хвани единия, удари другия! Тия са се оплели като в свински черва, зависими от олигарски, от интереси, два клана се борят за власт под маската на радетели за справедливост и съдебна реформа. Да има читави магистрати най-много на ниво районен съд и прокуратура, тук-там на ниво окръжен, останалото, ако иска да се издига кариерно, трябва да се оплете и то в кръговете... Да не говорим някои ЧСИ-та и нотариуси как са се разпасали... Правото било изкуство на доброто и справедливото, ама не и в у нас. А сега като турят и Цецка за министър на правосъдието картинката е пълна... Срам да го хване човек, че и той е юрист!

ПИСАХ МИНУС,БЕЗ ДА ИСКАМ!!!

Не се притеснявай, аз за компенсация ще му пиша + също без да искам.

Това е един тест за Президента. По него ще се види кой с кой е!!

Ако има достоен Главен прокурор на страната, тези крадливи и корумпирани политици няма да посмеят да крадат като цигани.Всички тези огромни кражби са допуснати от прокуратурата. И няма, няма осъден! Всички са в кюпа.

Цацаров е виновен десетки милиарди да потънат в нечий джоб!! Има ли виновен??? Не, тогава??

ИЗРОДИ ТАКИВА. Що за морал , що за наглост е това след като носиш цялата НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за престъпни действия и бездействия свързани с КТБ довели до ощетяване на българския данъкоплатец с десетки милиарди левове, да застанеш И ГО ИГРАЕШ ОБИДЕН! ЦУСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ ПОДПЛАТЕНО С НЯКАКВИ ПОДКРЕПЯЩИ ГО ПРЕД ВСС МУТРИ!! АБЕ АКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ ОСТАНА НАРОД КОЙТО ДА ГИ НАСМЕТЕ, КЪДЕ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕНТОРИ, КОИТО НИ ГОВОРЯТ ЗА НЯКАКВИ ЦЕННОСТИ? АКО ЦАЦАРОВ Е ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ТО ТОГАВА ЕРДОГАН КОЙТО Е НЕЙНИЯ КОНТРАПУНКТ ЩЕ Е НАШИЯТ АНГЕЛ СПАСИТЕЛ избавил народа си от подобни на НАШИТЕ корумпирани магистрати и прокурори!

Господа магистрати/ останала малка част от интелигенцията на България/, ще допуснете ли прокурорска диктатура и Вие сте пешките на шахматната дъска?? ще се допусне ли това ?? На изборите за нов ВСС ще си проличи. Хората очакват справедливост.

МАФИЯ!!!

Каква безочливост от тези дебелокожи прасета.

Когато се сдружават свине,винаги мирише много лошо!

цацата се изложи достатъчно и трябва да има последствия, но и Панов е такъв вид пинчер, който ако малко го окуражат лае неудържимо на каишката и се престарава, като се оглежда дали са го забелязали стопаните...

Пак замириса лошо.

Затова пък Цацаров ще продължи да унижава целия български народ с противозаконните си действия!

Пълна диктатура на прокуратурата. Това е бъдещето. Останалите в системата ще бъдат поръчкови магистрати.

има да се чудим : Димитър Узунов, Ясен Тодоров все ченгета от Симеоново. Очевидно и блестящи юристи.

Новите кандидати за ВСС, които са лобита и зависими от това статукво, не трябва да получат и един глас на изборите.Считам, че магистратите се познават кой какъв е . Сега всичко вече в тази държава е в техни ръце. Последен шанс.

НЕ Е ПРАСЕТО ОТ СНИМКАТА, А НАРОДА КОЙТО ТЪРПИ И ПЛАЩА БЕЗОБРАЗИЯТА НА ТОВА ГРУХТЯЩО СЪЩЕСТВО. Кой ще плаща МИЛИАРДИТЕ ДЪРЖАВЕН ЗАЕМ за унищожената от теб КТБ бе прасе такова? Твоята масонска ложа или поколения напред българи, които предпочитат ТЕРМИНАЛ 2 пред това да бъдат УНИЖАВАНИ от някаква грухтяща свиня.

Този ВСС е крайният продукт на едно раково образование което ще довърши държавата. Кой би могъл да донесе някаква справедливост на тази ТЕРИТОРИЯ наречена България? Кой?! ЕС показа, че не му пука за ПРОКУРОРСКАТА ДИКТАТУРА наложена в тази бандитска държава в която бандитите са застанали пред ВСС за да защитят идола си. Изхода е един. Смяна на държавата или надеждата, че ще дойде някой като ЕРДОГАН който да раздаде справедливост по начина по който го направи в Турция. Мястото на Цацров и ВСС е там където ЕРДОГАН прати турските им колеги.

не спират да ме "изненадват"

Незадоволени търгаши!

ПОЗОР,ПОЗОР,ПОЗОР ЗА ТЕЯ "СЪДИИ" .ТОЗИ ЯСЕН САМО КАТО ГО ВИДИШ ТИ СТАВА ЯСЕН.ТАКА СЕ ЗАМИТАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ.

К'во да го уницжават, той си е унижен по природа (и от природата). Риба ... ама цаца! Ми ае господин цаца и другите каупти дето в кръгова отбрана го защитават - да обяснят що всичко е супер хубаво според тях, вършат си работата, пък сме на дъното на Европа по които и да е показател? Само туй искам да ги питам аз!

ТАКИВА СА И ПРАСЕНЦАТА.

Това е позор за настоящия ВСС. Какво лошо има да се направи проверка и се види как стоят нещата.Но........като 16 от членовете са зависими от Цацаров. Дано при избор на нов ВСС магистратите гласуват по разум, инак в съдебната система ще настъпи пълна диктатура и ще ги удари по главата.

"Не съм редник Райън, но ще издържа много неща", каза главният прокурор. Разбирам да го покрият. Ама те си говорят глупости все едно са във фитнеса. Това се протоколира. Целият свят ни се смее. Като някакви аборигени излизаме. Вече не е смешно.

а са на софра. Говорят си пучи масали и си дялкат парите - на нас на вас, а на народа прас. Така ще е докато и последният българин затвори врата на тази кочина наречена България.

Нямам думи! Корумпирани, беззъби, взаимнообвързани помежду си и преплетени като свински черва с останалите "власти" - това е ВСС! Аз се срамувам от тях, те се гордеят със себе си! Оставка бе, гьонсурати! Няма как да ми се обърне езика, че да ви нарека "магистрати"!

деер

Авторитета на съдебната система е във фактическата обстановка - Българскатата фондова борса!!!!! Авторитетът на човек не се накърнява, когато дава отговори дали е посрамил гилдията, а когато го прави. Интересно защо изнасилените граждани трябва да отговарят на неудобни въпроси, а магистратите дори и един официално зададен въпрос ги обижда. Аз не съм чул Цацаров да сая го биели , за да е прокурор и ако незаменим - да закрием университетите, защото е незаменим!

Епа гарваните е си вадят..

ИЛИ НЕДОСЕГАЕМА НАГЛОСТ !!!

27 Април 2017 14:05 ч. Снимки Видео RSS Mobile Последни новини Главните Политика Общество По света Бизнес Спектър На фокус ТЕМИТЕ 27 Април 2017 14:05 ч. Снимки Видео RSS Mobile Последни новини Главните Политика Общество По света Бизнес Спектър На фокус ТЕМИТЕ ВСС няма да унижава Цацаров с проверка за ЦУМ-гейт Ами прави са от ВСС, Цацаров просто е бил на пазар в ЦУМ. Да не пазарува ли там, след като ЦУМ е собственост на Гергов, а за зла участ там е пазарувал и Сашо Дончев.

Кажи ми къде са ти зъбите, бе ренде? Да ти падне реномето нема накъде. Ъпсурт, "Пияни"

Страшни нагляри..Задминават и Нинова по наглост..Ми, дайте му награда

Нинова незнам ама тоя дето им праща есемеси май добре ги е обучил на наглост..

А не може ли поне мааалко да го ОБИДИ ..... :)