Герджиков: Партиен егоизъм спира Деница Златева

Партийният егоизъм на БСП не позволява Деница Златева да продължи да работи за председателството на Съвета на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Партиен егоизъм спира Деница Златева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ВЗРЬОСЛЫ ЧЕЛОВЕК, ВИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ЛЪЖАТА КОРНИ, ЩЕ ДОКАРА СТОЛЕТНИЦАТА ДО ПОЛОЖЕНИЕ, В СЛЕДВАЩ ПАРЛАМЕНТ ДА ВЛЯЗАТ Я ДЕСЕТИНА ГЛАМАРА, Я НЕ !! (ако не я изръчкат в най скоро време )

Ама тоя станал голям дебил като го слушам..Много бързо е възприел методите на ментора си боко защото все ''не чул,не бил запознат, не знае, министрите му уволнявали'' Радев по голяма бокова подлога от този дето заедно се пъчеха зад Симеон едва ли би могъл да сложи за служебен което пък ме навява на мисълта че нямаш собствено мнение а се перчиш с него

Герджиков това че за теб неща като достойнство и чест явно са много далеч след като ги казваш че били ''партиен егоизъм''..Ако ти си готов да си подлагаш задника за власт все още има хора дето са професионалисти, държат си на името и не се съгласяват главанаци да им казват какво да правят...Много си нагъл ама то като ти влезне властта в задника май не ти пука кой е отзад...

При съвременното бурно развитие на отношенията в ЕС информацията и реда в този ресор непрекъснато се променят. След 3 месеца г-жа Златева ще е изостанала от действието а след 4 години ще е напълно извън развитието на ЕС. Сама е избрала или я пожертваха да върви надолу а не на горе. Късметът е птица която каца са секунди на рамото и ако не я хванеш отлита надалеч. След това остава само съжалението за мига.

айде изчезвай! Най-големия мухльо сред всички служебни премиери до сега!

А ТИ какъв си бе, цървул?! Всеки който се издига над плявата е "мухльо", само "великия" Урко Борисов е над всички, така ли, ПРОСТАКО!?

Боце е гнусна лъжлива мутра, тоя е мухльо. Какъв ти е проблема, тъпанар?

Поредица от АБСУРДИ! КАТО Е ТОЛКОВА КАДЪРНА, ЩО НЕ Я ОСИНОВИШ! КРЕТЕНИ!

че тя е кадърна, същите тези квалификатори защо не казват ИСТИНАТА, ЧЕ Борисов Е НЕКАДЪРЕН, заедно с цялата "свита" около него??!!! Абсолютно ги е СТРАХ - МНОООГО СТРАХ!!! А г-н Герджиков НЕ ЗНАЕ КАКВО СА ПРИНЦИПИ, много преди да му дойде на ума за Златева или е глух и трябва да отиде при специалист "уши, нос и гърло"!! Защото г-жа Нинова ясно е подчертала - БСП няма да влиза в съглашателските "изисквания" на Борисов. ТОВА МУ Е "НОМЕРА"...

НЕ, ЧЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКВО, НО КОМУНОИДИОТИТЕ НЕ СА СЪЗДАДЕНИ ДА ПРАВЯТ ДОБРО ЗА ДЪРЖАВА, КОЯТО И ДА Е ТЯ. ТЕ СА ДА ГРАБЯТ, КРАДНАТ, УБИВАТ, ВЗРИВЯВАТ, И ХРАНЯТ ПРАСЕТА С ЧОВЕШКА ПЛЪТ, А ПОСЛЕ С ТЯХ ДА СИ ПРАВЯТ БАНКЕТИ !!! С ЕДНА ДУМА, КАНИБАЛИ !!!

не си уточнил кого имаш предвид, но ние се досещаме. Трябваше да добавиш, че заради такива "подвизи" държавата ни беше съдена в Страсбург и данъкоплатците платиха много пари за обезщетения.

Дядка, айде ако обичаш, да не ни занимаваш с истеричните си изблици, изпий си хапчета и ако можеш, се събуди в реалния свят...

Ти си от тези, които най-внимателно трябва да четът и да търсят такава информация, защото трвоят дядо най-вероятно е от другата страна. Та затова се изнервяш. НЕ БИВА, Бъди благодарен на съдбата, че други са страдали, докато твоите хора са или крадяли или убивали; и днес всичко покрито.

Корнелия иска да дестабилизира България. Много злобна тази тетка.

Признахте ли си, че кадрите на БСП са по-подготвени и кадърни? Тогава защо не гласувахте те да управляват в толкова отговорен за България период? ГЕРБ нали са най-добрите, нека се докажат, щом драпат към властта!

Герджо, не е твоя работа да се месиш в партийни дела !

Господин Герджиков, напротив, оценката на правителството ви е ОТЛИЧЕН. Никога не забравяйте, че в България свестните ги считат за "луди", постоянно гледат или да не ги допускат до властта или ако стане така, че са допуснати да ги оплюват. И с кого точно да ви сравняват, с няколко пишман юристи, повече от лично е как са си взели и дипломите, без един ден трудов стаж, освен "реформиран"... с речник от женския пазар. .. Били си гледали партийния интерес Те откакто са се пръкнали катп партия освен партийния си интерес насовчен винаги СРЕЩУ държавния на България друо не знаят.

На професорчето по търговско право му дойде малко в повече държавното управление т.е. издигнаха го на нивото му на некомпетентност.

Той по какви ли въпроси е компетентен и кога ли е поел отговорност за нещо. Неговите го изритаха преди години като председател на Народното събрание , че не става за нищо, сега и поучава другите. Да си взема флейтата и да ходи да си гледа внуците.

Г-н Герджиков е юрист, професор, преподавател, но с това твърдение учудва мислещите хора. Какъв егоизъм е вместо да запазиш добрите си кадри за свое управление, да ги подариш на опонента си? Не е разумно Златева да работи за ГЕРБ, защото ако има успех, той непременно ще е на Борисов, но случи ли се издънка, тя ще бъде прехвърлена към БСП. Толкова е логично!

пипи, не си дорасъл да съдиш професор Герджиков. странно е защото мислиш в партийната кутия. ако излезеш от нея ще видиш, че има и народен интерес и държавен интерес. държавата не е футболно игрище, за да пазиш добрите си играчи само за себе си. ако бсп-то освен егоизъм и алчност имаше поне малко държавническо мислене, щеше да го направи и щеше да спечели симпатиите на мнозина от народа. до сега, тяхната стратегия е насъсквай един срещу друг хора от един и същи народ. Омразата е техният паспорт. Анатема на тях. Благодарение на тази примитивност ТЯХНА, българите са на това дередже днес.

Очаквах точно такава реакция! Ами да преминем към непартийна система и както съветва проф. Вучков, да ни управляват само най-добрите в своята област професори. За съжаление имаме партийна система, а БСП заявиха, че ще бъдат категорична опозиция. Тогава що ще техен министър в правителство, съставено от представители на други партии?Мислете, бе хора!

Впрочем, досега не бях гласувал за БСП, но на тези избори го направих, защото в тях видях промяната. Е, не се получи, ще трябва да почакаме. Относно клетвите - съветвам ви да не го правите, защото който кълне, обръща думите срещу себе си и злобата поразява неговия живот. Разбирам от тези неща, затова се пазя от клетви, дори към хора, които са ми крайно неприятни.

Абе да си импотентен е нормално но твоята възраст , но като е импотентен човек нормално е да неналита.Та като си умствено импотентен кво те кара да налиташ на властта.Слушах ти и изцепките за неграмотността , е разберете не можете да намерите решение на този проблем , поне там и така както го търсите. За половете говорите за квотност , за жените за равно заплащане , за педерасите за предимства едва ли не при заемане на работни места , а за неграмотните , които работят и плащат данъци да ги лишавате от граждански права.Е не може да стане така , борбата с необразоваността има съвсем различни средства , които за съжаление са ви неудобни.

Г-н Герджиков, Тези хора не плащат данъци и не облажват чиновници, но ежегодно превеждат суми, равни на евросубсидиите за които политиците си скъсват задниците.

Е и какво? Тези "евросубсидии" как влияят на политиката на България? Лежат си скрити в буркани и дюшеци и не се знае дали въобще влияят на покупателната способност на българите. Поне данък върху тях не се плаща. Може би помагат до ихвестна степен на семейства да се издържат. Но за промишлеността, отбраната и образованието - никаква полза.

От 16 години живея в чужбина. У дома си идвам не всяка година - да навестя приятели и любими места. Даже пенсия не получавам от България за моите 32 години трудов стаж - не съм си я поискала. Не гласувам за България. Съгласна съм с Герджиков - не сме ния зад граница, които ще решаваме съдбата на с раната ни, след като не носим отговорност за нея. Това, че коментираме в блога е полезно. Поглед от вън е необходим. Освен това ние помним всякакви времена и политически строеве. Нашето мнение е известен гарант срещу извращението и преписването на историята ни.

Слаб юрист. Слаб министър председател. Именно такъв търсеха, такъв и назначиха.

Дорогой, тя просто не е от вашето котило.

Гриджиков се оказа абсолютно страхлив политик и управник, сиреч не е за тази работа човека. Страх го е да заеме позиция за срещите на гл. прокурор за уволнението на онова момче за закона за уседналостта и т.н. Посточнно обяснява как нищо не знае, как министрите са на президента и бла бла. Ами на какво е тогава мин. председател на себе си ли? Как изобщо ръководи държавата в момента.

Не виждам защо Борисов се е вторачил в тази дебелана толкова, да си върви при БСП, а ГЕРБ да си назначи свой човек....стига вече с тези комуноиди!

Правилно!

Затова не си на мястото на ББ.

" но докато влезе в играта, ще се загуби време" A може би това е целта на Корнелия! Или както е казал шопа "ще си запаля къщата, за да изгори плевника на комшията"

Никой не забранява на Деница Златева да участва в следващото редовно правителство. Явно тя е свързана по някакъв начин с БСП и е решила да не променя това положение, влизайки в редовно правителство доминирано от ГЕРБ. Все пак БСП са опозиция в новоизбраното Народно събрание. Неучастието на Деница Златева в следващото правителство не би трябвало да е проблем на Герджиков, освен ако и той не се възприема като човек на ГЕРБ.

"...не е редно...правото на гласуване на хора, които са скъсали с България, които плащат данъците си на друго място, и които имат страната ни само за туристическа дестинация." А редно ли е да определят посоката ни на развитие безпросветни индивиди, които се издържат, като се размножават като плъхове и се отнасат с Държавата ни като такива-загризали са я отвсякъде...

Деница Златева ще бъде министър до началото на Август 2018г., нормално е месец след председателството поста ѝ да бъде закрит. Ако е добър професионалист, а тя явно е такава щом всички я искат, защо ѝ пречат да направи нещо за доброто име на България. В края на краищата министрите, когато полагат клетва се кълнат, че ще служат на България и на българския народ, а не на една партия. Искам да чуя мнението на Нинова, защо от БСП са против Златева да поеме управлението на подготовката за председателството.

Не съм адвокат на Нинова,но според мен причината е грандоманското отношение на ГЕРБ към всички,които не са от тяхната всемогъща и всезнаеща партия.

Може би БСП я готви за комисар?

Не разбирам проблема!Нали Бойко Борисов непрекъснато тръби,че единствените и неповторими специалисти са от ГЕРБ?Защо се е вторачил в тази Деница,която нито е от ГЕРБ,а сигурно и няма намерение да бъде от ГЕРБ?

За да разбереш, трябва и да помислиш! Бойко търси сега специалисти без значение партийна принадлежност, това показва еволюция и държавническо мислене!

Не се излагай! Просто не може да назначи такива министри като Ненчев и Митов и Москов. А други няма. Дългата скамейка с експерти на ГЕРБ рязко се скъси. Пък и ОП са понасядали...;))

че който поема управлението на държават и формира правителство, разполага и с достатъчно висококвалифицирани кадри и не се налага да "наема" специалисти.... Деница Златева единственият човек в БГ ли е,който има нужната квалификация и който е запознат с работата по председателството? Е, много сме го закъсали, ако е така...

ТоА туфалак се взе на сериоЗ.,,Класика" на дриснята.

Слушах внимателно сутринта по "Нова телевизия" изказването на Огнян Герджиков за Деница Златева. С две думи каза:На България са нужни ПРОФЕСИОНАЛИСТИ независимо от партийната принадлежност. Стига НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ!!

Докато има грандомания от страна на Б.Борисов,така ще бъде.

Деда , мога само с едно нещо да те коментирам - БРАВО НА НИНОВА , АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ.

Каква партийна зависимост и егоизъм. Тази другарка да не е роб на плантациите за памук или роб от Третото Египетско царство та да няма право на дума,глас и на мнение??? Ако нещо не му харесва на човек и има достойноство и съвест много лесно се решава проблема. Но явно другарката или няма съвест,или мнение или (което е най-сигурно) е силно зависима от някой,за нещо и т.н.И трябва да се съобразява с тези свои зависимости!!

Да повторимза троловете от Позитано 20: Хайде холън, не така другарю Герджиков... Деница Златева е едно комунистическо недоразумени, досущ като "аналоговия президент" Радев, като самата КУРнелия и вся остальная ком сволочь от партията мафия БСП...!!!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА ДРУГАРИИИИИИ...

Умнико,няма ли един гербераст,който да коментира интелигентно,без злоба и простащина?Ето това е "недоразумение на природата",колкото по-прост,толкова по- нагъл!

Айде деда бегай при внучето не се занимавай със сериозни неща , не са ти по възможностите.

Нали Герберите имат най-добрите кадри или се страхуват да не се справеят, та да има на кого да припишат грешките си1

Нали трябва да замесят и опозицията в лайната си , да я няма и Боцаранио да има с кого да се оправдава - те дадох им , допуснах ги във властта , а те да ме критикуват.

Няма страшно, всяко зло за добро.Ще се включи друг човек, който ще свърши работата, а деница Златева само ще остави спомен за неизползотворен професионализъм и като една "красива ненужност"...

Хайде холън, не така другарю Герджиков... Деница Златева е едно комунистическо недоразумени, досущ като "аналоговия президент" Радев, като самата КУРнелия и вся остальная ком сволочь от партията мафия БСП...!!!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА ДРУГАРИИИИИИ...

В случая с Деница Златева, поведението на Нинова е тясно партийно и въобще не кореспондира с предизборните й приказки за БЪЛГАРИЯ. Поведение на жена в критическа възраст и тропаща с краче. Златева не е ВЕЩ - няма да я дам, ще а дам!

Да ви и тъпанарите дето се врете по властта.Какъв егоизъм е отказ за замесване в Бацевите схеми по мафиотски модели. Ще ви отделя порцийка за да ве неутрализирам като опозиция и опонент, това му е начина на ''мислене'' та тоя тулуп. Нали си има кадри калинки всякакви ?

Герджиков,видяхме какво разбираш под" надграждане".Но изразът ти "....докато влезе в играта ..." звучи направо шокиращо. Това май си е съвсем в прав текст казано какво си правите. И затова не " скърши хатъра " на бб ?!?

Герджиков - "неграмотни и туристи да не определят какво се случва в държавата". Напълно съм съгласен. Туристи от страни, които не споделят нашите цености, намат място при нас и да определят бъдещето на нашите деца. Нека си стоят там - в Америка ли са, в Анадола или там където са си. А по отношение на неграмотните, имали смисъл изобщо от коментар.

кой нормален човек се навира в мафията ?това е просто самоубийство ,да станеш храна за вампири !

По голяма мафия от БСП няма. Само последните скандали да видим. Корнелия Нинова като дясна ръка на Иван Костов приватизира държавни предприятия, после като следовател се опитва да въздейства на прокуратурата по схемата на Р.Овч. после уговорки с Гергов после Сашо Дончев собственика на СЕГА съди българия за 200 милиона евро чрез измамна схема.... Само от тук да ти се доповръща....

Как виждате член на ГЕРБ да участва в правителство на БСП?

който е без морал е готов на всичко,патриотите го доказаха и забравиха вече обещанията срещу личния си интерес ,който е приоритет за болшинството "българи".

Пак,лиза и маза...

В случая Герджиков е прав. Курнелия пренебрегва националния интерес по вътрешно партийни причини.

От североизток...

Ако сте скарани с комшията ще ходиш ли да му копаеш градината? Тивата си прави правителство от лизачи, да си го оправя!