8 часа прокурори в НЕК, 19 договора ощетили държавата

Над 8 часа продължи вчера проверката на прокуратурата в Националната електрическа компания, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - 8 часа прокурори в НЕК, 19 договора ощетили държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕК ощетила държавата.А Румен Овчаров като подписа анекса към договора за доставака на газ с който цените на газта се вдигнаха страхотно и намали цената на транзитиране през територията на България и с това тя беше ощетена със стотици милиони това изглежда за тях не е престъпление.

Ползва;ли били външни юристи? Ами добрите юристи са външние. Коя фирма може да си позволи да назначи топ юрист и да го издържа на постоянна заплата?! Постоянните са на длъжност с ниска заплата и да подготвят документи, да ги държат подредени, да формулират поръчки към истинските юристи. Това само дечицата не го знаят. Баси патоците, дето са проверяващите! Тотални балъци.

Хванали са ,ама не далаверата ,а за палците .Това са парите за закуските , а истинските кражби са на правителствени нива и имат повече нули след единицата

И от кога цацаратурата почна да разбира и от договори за поръчка. И всъщност след като се споменава зоп договор и услуги къде е престъплението? И какво са нахълтали като цялата информация я има в аоп след като са обществени поръчки. Къде нахълтаха за консултанските договори за множество милиони при продажбата на това и онова огромно предприятие-бтк бултабак и тн?

goose

За 8 часа не могат дори да прочетат тези 19 договора, камо ли да стигнат до изводите от статията ... Цацаратурата пак вдига пушилка за да насочи енергията в страни от оставката на господ-бог Цацаров ... На бас, че след 10 години съдебни дела и разходи за държавата решението пак ще е "Няма престъпление" ...

Н е к да уволни тези некадърни юристи след като други юристи ги защитават толкова си знаят а заплатите си взимат назмачете кадърни и некорупирани хора които разбират. Стига с наши и ваши унищожихте България

И кой кадърен адвокат ше се фане да работи на 8 часа с шеф м?

Ние българите ли сме тъпаци или ни правят на такива?Защо чак сега бе прокурори, кой подписава е ясно!Само трябва да се приложи закона!Кво толкова 30г. правим....Нищо

Cpoйчe Cpoйaeв: Oaeлe 3 млpд. лĸвo co нoдплoтĸни зo гoзo зo 10 гeдини Копирано от https://link link

Ей бабе не може да не изфлякаш и ти някоя глупост.

При Тиквуня Банкянски си стой, не се мести, нали му се отчиташ ежеседмично....

Не 8, 38 часа да стоят, все тая, осъдени няма да има с този главен прокурор, отчитащ се на селянина с колелото от Банкя!!Наглеца, все още член на БКП, вчера се изцепи че"Румънският модел вече е у нас, събуждаш се сутрин и разбираш кого са проверявали", ха, ха, ти с трици маймуни ли ловиш, бе нещастник, в последните дни където бутнат и ти излизат кирливите гербаджийски ризи!! Румънският модел е, събуждаш се сутрин и разбираш кой е арестуван-Ти, Цветанов, Симеонов, Марешки....

Прокуратурата трябва да влезе на проверка и в Гаранционния фонд на застрахователите, защото ние потребителите не сме информирани, как и по какъв начин се изразходват събраните от нас парични средства. 1.Също като НЕК администрацията му ползват външни адвокатски фирми за консултации, въпреки че разполагат с необходимия капацитет! 2.Въпреки, че всички застрахователи са били против, от 01.01.2017г. необосновано без всякакви мотиви е вдигната вноската за Гаранционния фонд от 8,50 на 12,00лв., която се заплаща от потребителите! 3.Защо е проспан депозит от 9млн.лв. във фалиралата КТБ и как е отразен в баланса? 4. Защо е гласуван необосновано висок е размер на възнагражденията на изпълнителните директори(между застрахователите се говори за 10-14000лв на месец) и членовете на УС на ГФ(между застрахователите се говори за 2000,00лв. на заседание). 5.Защо от 2016г. не са публично достояние баланса и отчета за приходите и разходите на ГФ? 6. Защо членовете на УС на ГФ станаха от 5 на 7 и защо в него няма представител на потребителите? 7.Защо изпълнителните директори станаха 2(двама)? 8. Защо позволиха г-жа Ралица Агайн-зам.-председател на КФН и отговарящ за управление "Застрахователен надзор" да обезличи основната функция, за която беше създаден застрахователният надзор - защита интереса на потребителите?

Къде беше петкова

И многобройните среди на Цацаров с Цело Голямото Ухо и с Пеевски по дразни къошета и офис също бяха капани. Спомняте ли си как при единственото си посешение в парламента мучащият Пеевски от трибуната на Народното събрание започна да бълва нечленоразделни заплахи срещу Цецо Голямото Ухо (нали се редепе далаверата да го направят шеф на ДАНС - Доган бе разпоредил на Станишев и Местан). Та тогава обърканият Цецо на Кумецо излезе на трибуната и смутен от острата атака взе, че "се изпусна" за срещите им. И Цацаров ВЕДНАГА, МИГНОВЕНО, НА МИГА ОТГОВОРИ - вижте иначе колко години се точат някои следствия и разследвания - и БЕСЕН ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ ХОДЕЛ НИКЪДЕ, КЪДЕТО ... НЕ БИЛ КАНЕН!?!?! И бесе добави, че ... Пеевски и той били отишли ... разделени в кабинета на Цецо Тъщин с Шестте апартамента, като че ли това променя нещп, или това е била единствената им среща... Интересно Борисов смята ли и тези много срещи (които след това много дълго и упорито криха колко са и къде са се състояли, и ЗА КАКВО ИЗОБЩО СА СЕ ПРОВЕЖДАЛИ МЕЖДУ ТЕЗИ В ТОЗИ СЪСТАВ...) за капан на Цацров.

Като си започнал да коментираш Кажи нещо и за кръга на "Агнешките главички", нещо за Иво Прокопиев , Сашо Дончев или те са светая светих.

За тези всичко, което показва истинското им лице и нрави и какво наистина правят непублично е капан. Такива са си, с такова мислене и манталитет, това много трудно се променя.

Защо теменужка Петкова не знае върнете я пак в министерството за да се скрие всичко в н е к бесрамие

По повод на поредната простотия на Борисов за абсурдната поредна среща на Цацаров в ЦУМ с Гергов и Дончев - и двамата "проблематични" за прокуратурата, че му бил заложен капан ще си позволя да направя една прогноза, което почти никога не правя. От сега нататък всяко действие и изказване, всяка проява на Цацаров и щпиц командата му ще са капан за тях, не че досега не бе така, но вече на всички им преля и цялата страна, а и отвън всички много внимателно ги наблщдават, заради досегашните им геройства".

Аз няма да се учудя ако утре или в други ден Борисов излезе и се изцепи, че и тези в атакуваните ведомства са заложили капан на Цацров, като са извършвали ОТ ГОДИНИ ДАЛАВЕРИТЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ ПОД ЧАДЪРА НА ... БОРИСОВ, най-големият експерт в държавата, КОЙТО - ЦИТИРАМ - "ВСИЧКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ТОЙ ГИ Е НАЗНАЧАВАЛ!?!?! ХУБАВА РАБОТА, АМА ЦАЦАРОВА!

Току що гледах Милен Цветков да дискутира с един приятен мъж, адвокат и онзи отвраряга - мисля Москов се казваше, поредните активни мероприятия на активизиралата се цацаратура и Милен пираше защо е тази показна активност тези дни на шпиц командата на Цацаров. И дали имало връзка с поредната му огромна изцепка на Цацаров, която явно преля чашата на търпението на всички по отношение на безобразията на главния прокурор, който Борисов си назначи (и е смешно как матросовците на Цацаров, Пеевски, Борисов и сарайско-библиотекарската шайка се втурнаха в поредната си акция - този път да спасяват неспасяемото - липсващия авторитет на Цацаров) - а именно поредната среща на Цацров - този път не с Пеевски или Цецо на Кумеци, а с двама червени олигарси. Ами да ви дам отговора - и то не аз, а да дам думата на ... САМАТА ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА! Който иска да си направи труда и да провери - преди време, преди доста месеци имаше отново напечена ситуация след поредната изцепка на шпиц командата на Цацаров. И изтече информация от съвещание при Цаацаро (не си спомням дали не бе в "Правен свят")< че на това съвещание като са мъдрували тези как да излязат от ситуацията, небеизвестният заместник главен прокурор на Цацаров, който освен с всеизвестния си просташки език и манталитет явно не се отличава с особен акъл, предлага: " АМИ ДА ПРАТИМ МАСКИРАНИТЕ НА НЯКОЯ АКЦИЯ ЗА РЕСПЕКТ НА НАСЕЛЕНИЕТО!?!" Това мисля обяснява не само акциите на Цацаров, но и фактът, че ... КОГАТО ПРОКУРОРИТЕ ОТИВАТ НЯКЪДЕ ... ГИ ЧАКАТ ТАМ ВЕЧЕ ... ЖУРНАЛИСТИТЕ И КАМЕРИТЕ!!! Спомнете си и как нападнаха КТБ и си бяха викнали и една телевизия, за да не би случайно да не могат хубаво да предизвикат и разгорят паниката, за да съборят банката, четвъртата по големина системна банка тогава в България! А иначе има берзброй сигнали за безобразията в тези ведомости от много време, но явно сега е моментър "НЕИЗВЕСТНИТЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ" да бъдат показно атакувани!

Да чуем и за "невинните" Иво Прокопиев и Сашо Дончев или ти си на щат при тях.

Ако,в България има истинска Прокуратура,Следствие и Съд,където и да се влезе-все едно и също ще се намери.Кражби,злоупотреби,конфликт на интереси и огромни загуби за данъкоплатците.Същевременно,се трупа Държавен дълг,в особено големи размери.И се мълчи по въпроса.Едни луди пари изтичат към"правилните"джобове,други пари се вземат на заем от името и за сметка на Народа.И отново потъват,като вода в пясък.Нещо като помощите за Хитрино,напр. А бъдещото Премиер,се изказа.В типичен за него стил."БОЙ по всички,за да има превенция....."Това знае той-БОЙ.Боят е ясен-но с бой,няма да стане.С ефективни присъди,конфискации и дълъг престой в затвора ще стане превенцията.

Тази театрална акцийка е като онази за КТБ. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

значи, ако си платят, няма да ги съдят, защото не е било умишлено. Какво да е било тогава?