Разбиха групата на Куката, изнудвали десетки

Дългогодишно функционирала престъпна група в Плевен е разбита при акция вчера. Хората в града са се притеснявали, че срещу тези хора не е имало никакви действия

Обратно в новината

Коментари - Разбиха групата на Куката, изнудвали десетки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другаря Камен Балбузанов престана да си плаща а партията не прощава такива неща

Останалите съучастници са - Цялата плевенска полиция,цялата плевенска прокуратура,цялата полиция,цялата съдебна власт,данъчната мафия и ....уфффф...не се сещам ...но има още...

Бандада на куката - добре, ами бандада на цацата, бандата на тиквата, бандата на прасчо ... то май всичко е една коляма банда в тази кочина!

Аз не съм чувал Камен Балбузанов да е изнудвал някой те като му видат усмивката и се насират всички!И то се знае като ти дават взимаи като те гонят бягаи:)

Засега не се казва престъпната група е от пет човека а са хванати трима другите двама които се издирват били предупредени за акцияТа !Те са полицаи и прокурор : Димитър Захариев и Бойко Първанов

що не са го гръмнали тоя изрод?

бившите комунисти заточаваха палавници от цяла БГ да забавляват военните и ШЗО-то.Пиша по повод коментар ''както се казваше едно време през Плевен и със самолет да минеш пак можеш да хванеш трипер

Данъчните що спят, ами не проверят откъде кара коли за стотици хиляди евро и откъде са имотите му? Спят и те, приемайки дребни рушветчета за мижавите си душички. В САЩ първо данъчните щяха да го погнат, преди да са се осъзнали ФБР. Всеки с всеки е в тази схема, да видим сега съдебната власт как ще се изкаже. Този вършее свободно вече 20 години в града, нагло, мислейки се за Господ. Ако не съда, то поне кармата ще го настигне, за всичко се плаща.

Кои точно данъчни ? Предишният шеф на данъчното стана депутат от герб, защото "оправда" 6-те апартамента на цецко шестака ! Нали за да направят проверка им трябва разрешение отгоре - е как да го получат, след като такива като Куката пълнят касичката на партията, назначила шефа на данъчното ! Или очакваш управляващата групировка герб да остави без контрол данъчните ?

3а такива, какъв съд бре??? Tе, не могат да му се преброят престъпленията!! Cамо, 9 мм в челото и много по "ефтино" ще излезе за всички!?;)) пък и така ....."Cтабилно",.. се защитават свидетелите!! ;)) девятката в обръснатата кратуна ще свърши прекрасна и ефтина работа,... Hали,.. а??;))

Е, браво. След 10-12 години най- после да го хванат. Но да видим колко ще издържат доказателствата, които са събрани от МВР и следствието пред съда. Да видим дали изнудваните ще свидетелстват, а битите ще се оплачат. Дали охраняваните ще признаят с-у какво са охранявани. 2-3-ма свидетели могат да ги вкарат с съда подкрепени със стабилни доказателства. Ама като стигне до съд потърпевшите обикновено започва да ги хваща амнезия.

Пак се занимаваме с боклуците на обществото, оставени добре да буренясват дълго време! Защо все така става? Колко хора не си вършат работата и трябва да връщат заплати? Кои са тези хора? Какви са? Кой ги контролира? Кой ги покровителства? Ето на тези въпроси ПАК няма отговори!

и сега една част от тях ще бъдат пуснати под гаранция, друга част ще са под домашен арест, а осъдените на не повече от 5 години затвор, ще лежат в някое общежитие с право на домашен отпуск и ще излязат след 2 години, ако междувреенно не развасоват някого по-време на домашен отпуск от затвора, пардон от общежитието...Как човек да не си живее спокойно в тази държава...?

Ако прокуратурата изготви обвинителния акт по вестникарски изрезки и чути дочути градски легенди , ами ще ги пуснат а може и да не ги осъдят. Доказателства, се искат....не общи приказки.

БРАВО. Трябва като в Мексико специалните части да водят операции срещу мутрите, защото полицията и съда е КУПЕН от тях. Не ги жалете, тръгнат ли да бягат стреляйте по тях както в САЩ. Не жалете мутрите.Държавата умира,ако тия не започнат да влизат по затворите

Разбиха бандата на Куката, което е добре, сега да се насочат към бандата на Тиквата, която прави същото в по-големи мащаби..

А Румен Петков ще го арестуват ли ? Или той ще ги освобождава за да не се изпуснат нещо ...

Когато дойдат да ви изнудват или ви вземат бизнеса, вместо да се палите като жалки страхливци и да хленчите защитете честа си. Един куршум между очите и ще си платят за това,че са ви взели хляба. Затова чеченци , руснаци и други народи са силни защото си мъстят, а вас ви ЕБ*Т

Ние си плащаме данъци и парите ни отиват за да се издържа полиция, прокуратура и съд. Редно е те да си вършат работата, а не ние да се отбраняваме поотделно. Ще застреляш един и ако не те тикнат в затвора, дружката му ще застреля теб. Толерантността ни към бездействието на полиция, прокуратура и съд е нещото, с което трябва да се борим.

Сега като по книга - адвокат марковски (беше и на бойко адвокат) или менко менков ( беше и на цветанов адвокат) ще го поемат, ще отлагат делата да мине скандала, после ще оспорват как точно са го арестували - през нощта полицаите сигурно са настъпили някой улика, през това време Куката ще се разболее "тежко" и ще идва куцайки в съда, видимо ще страда и разкайва .... и хоп - минали 3 години влачене по съдилища, интереса на хората е загубен и той е на свобода с условна ! Все едно не сме го гледали - маргините, алексей петров, златко баретата и др.

И цялата тази мрежа е създадена скрито от полиция и прокуратура и никой полицай не е замесен или пък магистрат. И ще бъдат осъдени и ще лежат ефективно като всички заловени мутри досега. Само се учудвам че Борисов и Цацаров не са нахлузили бронежилетки и не са ръководили операцията. Цацата трябваше да хване Куката и да го държи докато Бойко му бие чимбери и Куката просълзен да се разкая пред камерите. Горе долу така го планирахме да се случи. В общи линии стана. Риалити форматите са така.

Браво за акцията, Дано не е само показно, а най -сетне тоя боклук гаден да бъде осъден и в затвора за 20год....там му е мястото!

"скъпи автомобили на групата се водели на името на жена, която живее в Германия, където върви разследване за пране на пари срещу нея" - разследването е започнало, защото германците са се оплакали от българските мафиоти.

Да, не сме 1992. Нея отдавна я подминахме и продължаваме назад.

горе долу там сме спрели - само календара отметнат на 2017 и по документи сме евросъюз :) ама той и евросъюза се разпада откак сме в него тей чеее ... брой на скоро 92 -93 пак си идват мутрите иде нова война на балканите и тей цирка продължава

Кой иска да се обзаложим дали ще ги пуснат до седмица и никой няма да лежи в затвора?

2-3 седмици - макс месец два докато се позабрави всичко ;) и съм съгласен ; ся ше ги разцъкват малко по арестите и съдилищата после си идва деди Бочко и компания и малко ше потраят на лек режим и сетне ше са на свобода да се трудят за новите партийни вноски

точно като през тинейжерските ми години когато вилнееха всякакви мутри в тоя край не забравяйте и покойния Крушата.... Алчовци Айдънчовци.... застанете пред елитния клуб "Канапе" в Плевен около 10 вечерта и вижте какви снажни каки докарват с едни А8ци С-класи и т.н. после сравнете с общата картинка на града... от къде пари за тая помпозност.... наркотици и проституция на макс както се казваше едно време през Плевен и със самолет да минеш пак можеш да хванеш трипер

скоро ще ги пуснат, за да продължават да се забавляват - това е положението в държава с тиквомутра премиер и правосъдна система, подчинена изцяло на мафията-държава!

Ебати държавата...... Куката, Компира, Очите, Пашата - отбрани бизнесмени, а най-отгоре Тиквата-премиер... Ебати държавата....

нали нали ....' закво се правят че няква престъпност борят немога да си обясна дори на децата е ясно кой кой е в тая държава и кого заключват зрелищно щото спрял да плаща на едните или си чака тея на които занапред ще плаща и с които ще работи още 4-години

А корумпираните плевенски полицаи и политици, разпъвали чадър над тези бандити години наред, арестувани ли са? Защо са мълчали? Нима няма БОП или ДАНС в Плевен? Всеки си затваря очите. Страдат обикновените хора, но кой мисли за тях. Важното е да са бедни и смачкани, да имат робска психика.

Дългогодишно функционирала престъпна група в Плевен, изнудвали десетки хора да прехвърлят земите си и собственици на определени обекти, за да поемат охраната им...

венелин фанали ли саго

тоя кво се пени? като че ли тиквата за пръв път ще ни яхва та и милиционерите се дуят! 10 години къде блеяха А?

Не зарбрах какво е станало с онова дело срещу Аманпизис и Исус....забравих му името.

Дрън дрън дрън дрън дрън дрънА кога ще заловят Парламента и Правителството

като гледам май само Ердоган ще ни оправи

Сериозно??? Неговиат син е прегазил и убил жена и не е бил никога съден. Цялата му рода пере пари. Напълни страната си с тъпоумни религиозни фанатици. Не може това да е сериозно мнение.

Учудвам се, че не е освободен срещу подписка ?

Още не са минали 6 часа ,...и това ще стане , след обаждане от Румен Петков /политическа партия АБВ /, нали Румбата е и чадър на братя Галеви !?

Чакайте, още не са се разбрали за сумата.

Този боклук от години е известен на органите на реда и на правосъдието. И какво от това - Плевен е едно голямо село и такива наркомани като куката могат да виреят само благодарение престъпното бездействие на местния съд, прокуратура и полиция. Ако в тия институции работеха нормални хора, а не боклуци, куката от години щеше да лежи в затвора или на 2 метра под земята.

А хората от тея институции какво ще ядат? Нали такива боклуци ги хранят, за това ги и пазят. Работодателите на черната, сивата и т.н. икономика са във вишите ешалони на властта, както и всичкия престъпен бизнес.

Ще ядат дедовия. Те са на държавна работа и получават огромни заплати за нищоправене. Като не им стигат парите да стават дилъри, силоваци или проститутки при такива като куката .

ами да, това са болни хора, защо не ги оставят на спокойствие да се лекуват

Сега на половината ще им се появят болежки. Адвокати свидни и не толкова ще започнат да искат освобождаване под гаранция, съдът ще приеме техните искания и ще ги пусне под гаранция с мярка подписка или домашен арест. Те ще духнат през граница а комисията по конфискация на имуществото ще се самосезира. Докато обаче го конфискува от него вече няма да е останало нищо! Сънувам ли или съм медиум или това е стереотипът в БГ?!

Куката има 11 присъди за кражби, измами и хулиганства... А защо този изрод е все още на свобода....

Като ги осъдят ефективно и ги вкарат реално в затвора, тогава да се "хвалят", че са си свършили работата.

Рано, или късно ще се намери някой Българин да свети маслото на такива отрепки по късна доба...

Нито рано , нито късно , българинът е СТРАХЛИВ .

по скоро е безпомощен щото държавата е зад аидуците а не зад обикновеният човек. Това се нарича корупция

Каменно е за продължително лечение в лечебно заведение с усмирителна риза. Ама и той ще си намери майстора, щото го търси усилено .

СЬДИЯ ВЕСЕЛА САХАДЧИЕВА ОТ ОКРЬЖНИЯ СЬД ПЛЕВЕН КЬДЕ Е ?!? ТАЗИ ГРУПА ИМА ИДЕЕН ПОМАГАЧ И МОЗЬК ЗАТОВА ТОЛКОВА ГОДИНИ ТЕ НЕ СТИГАТ ДО СЬДА - ДАНО СЕГА Е ДРУГО!!!

съветския опит на местна почва, срастване на криминалитета със силовите структури кагебе/десе, тайванчик, япончик,..., и други съветски мутри си имат еквиваленти в България - сик, вис, тим,...

"Куката" като прякор предполага,че този е бивш полицай или....просто си е харесал сериала "Под прикритие" и героя от там?

Плевенската Кука е от много години,много преди сериала.

Ясно! Бивш полицай е явно!

Обратното, сериалът са ползвали прякора на Куката. Куката действа много преди да излезе сериала.

Не не е бил полицай ,идва от Бокса ( Ъперкъта е трудно да му викаме) . Доста са си изпатили от неговата кука - питай Азис и още доста "прочути " И да сериала идва от него .

Всички такива групировки са във комбина със местни висши полицаи и политици . Защо ли за тях прокуратурата постояно мълчи ???

Отново комедий, сега започва следващия сериял

А как е мн.ч. на комедиЙ? Подсказвам- същото като на институциЙ. Чак се озадачих... ед.ч.- полицай, мн.ч.- пак полицаЙ и полициЙ... Въобще една голяма полюция/-И с българския правопис :)

Ако искате да знаете истината, всичките тия битки в Плевен са се водили само за прерапределение на парко места. Никаква наркомафия и никакви наркотици няма в града. Сами ще се убедите, когато дойде ред до съда. Само бедят човека, че уж той уж бил истинският владетел на Плевен.града.

Да бе ,той -Плевен е стерилен ,дрога има само в детските градини и аптеките ,а арестуваният дебил е получил 11 присъди за неправилно паркиране

трябваше всички местни шефове на полиция,прокуратура и следствие да са дисциплинарно уволнени!След провеждане на скрита от тях операция значи знаете ,че и на тях им е отчитан %!Ще следим развитието за да не се окаже прах в очите замъгляващ интимната среща цацаров,дончев и свинаря.....

Куката с нищо не допринесе Цецка да попадне пак в НС и ето...