Ранени полицаи и запалена кола по време на протести в Кьолн

Двама полицаи бяха ранени и полицейска кола беше подпалена по време на протести в Кьолн, където се събра антиимигрантската партия Алтернатива за Германия.

Обратно в новината

Коментари - Ранени полицаи и запалена кола по време на протести в Кьолн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4000 полицаи мобилизирани заради 50-ина демонстранти на Алтернатива за Германия.... А през туй време новодошлите спокойно могат да си подготвят поредното атентатче....

ТоЛКОВА ИЗВРАТЕНИ ДА СТАНАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИЦИ.ВСИЧКИ РАБОТЯТ СРЕЩУ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ. ДОКОГА ЩЕ ИМ СЕ ДОВЕРЯВАМЕ ТЕ СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НАС ДОКОГА ЩЕ ИЗДЪРЖИМ. ТЕ НА ТЕРОРА ,А НИЕ НА МИЗЕРИЯТА.ТОВА НЕ СА НОРМАЛНИ ХОРА.ГЕНОЦИД КЪМ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ.

Полицаите в ролята на еничари, които са срещу собствените си хора и в защита на инвазията на собствената им държава. Роля, отредена им от гнусните политици. Самоубийствената политика водена от Европа сега, както и лъжите към народите на Европа, са най-жалкото петно в историята на континента.

к'во спрягате само нашите политици, всичко е в ръцете на олигарсите, които изпърняватте заповеди от путлеристан, това са : златев, банев, гергови, велчеви, василеви, домусчиеви, пеевски, дионисиеви, веткоарабаджиеви, цекоминеви, тимаджиите, божков, маджо, доневи, манджукови,..., всички те са на подчинение на азиатски путлеристан.

Даа, всичко е в ръцете на олигарсите, но с малка корекция, щото става въпрос за бащицата им БСП: "Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Само да те питам - ти кога за първи път чу името Путин? Май е доста след като повечето от изброените от теб олигарси в България станаха такива! Доста преди дори повечето руснаци изобщо и не подозираха за съществуването на Путин. Прав е "Лумпен" с коментара си за БСП.

Днес преди всичко трябва да пожелаем успех на Марин Льо Пен. Ако тя победи, има реален шанс инвазията на ислямисти-джихадисти в Европа да бъде спряна и да бъде турен як прът в колелото на световните лихвари-сатанисти. След това по естествен път ще бъдат изхвърлени от ръководните си постове Меркел, Юнкер и останалата пасмина, изпълняваща сатанистката цел - убийство на европейската бяла християнска раса.

Кое ти е пък бялото на теб, я се погледни в огледалото да си видиш мургавата азиатска физиономия, късите криви крака, увисналия за.ник и още куп подобни екстри.

Смешко, нямам нищо общо с така измисления от теб портрет. При моите пътувания в Западна Европа съм била неразличима от автентичното население (не от мангалите-пришълци). ... Хаха, май себе си описваш, злобарче-комплексарче ;)

Как ще ги спреш??? Те са вече тук, второ, трето поколение младежи без перспектива, които нямат нищо в главата... Да не би тя да махне с вълшебната пръчица и те ще изчезнат???

По законодателен път. Бъди сигурен, че Льо Пен има идеи по този въпрос.

НИЕ НЕ МОЖЕМ НИКОГА ДА ОБЯВИМ ВИЙНА НА ШВАБИТЕ. НО ДАНО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ СЪОБРАЗЯТ И СИ ВЗЕМАТ ПОУКА ОТ ИСТОРИЯТА.ЕДНО ВРЕМЕ СМЕ БИЛИ СЪЮЗНИЦИ С ХИТЛЕР,РЕЗУЛТАТА ГО ВИЖДАМЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО РОБСТВО ДОСЕГА.НАШИЯТ ПОСЛУШКО ДА СЕ СЪОБРАЗИ С ВОЛЯТА НА НАРОДА,ГЕНОЦИДА КОЙТО ПРОЯВЯВА КЪМ НАС Е ДОСТАТЪЧЕН.ПОНЕ ТОВА ДОБРО ДА НАПРАВИ,ДОСТАТЪЧНО СА И ТЕЗИ КОЙТО СА В МОМЕНТА .ТЕ. ЩЕ СЕ НАРОЯТИ ЩЕ НАПРАВЯТ ЕДИН ГРАД,А И ЦИГАНИТЕ НЕ СА МАЛКО.ЧЕТИ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА БОКО,ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ПОМЕТЕМ,РОЗОВОБУЗКО ТОВА ЧАКА,НАШИЯТ ГНЯВ,МИЗЕРИЯТА И МИГРАНТИТЕ ПОВОД ДА НЕ ИСКАРАШ МАНДАТА........

да обявим война на германията , да я окупираме и да въведем ред! германията използва австрията за да тероризира балканите вече няколко века! да ги разтурим и двете!

Ако има независими евроръководители, веднага ще товарят джихадистите на кораби и право в САЩ, които са причината за тези миграции. За съжаление последният независим ръководител в Европа беше Дьо Гол. След него всички са американски изтривалки...

Хм, подкрепям мнението с малка корекция - корабите не към САЩ, а към Израел...

Германия нищо не може да направи, защото на територията и има 37 американски бази. Америщанците им вмениха комплекса за виновност и им натресоха 4 млн. турци, след като направиха базите си в Турция. Както и Япония тя няма армия, затова разви икономиката си.Американците им натресоха и гей-парадите в Берлин за да ги разлагат

НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ СЪОБРАЗЯТ С НАШАТА МИЗЕРИЯ,ДА БЪДАТ ПО МАЛКО АЛЧНИ ЗА ЕВРО,ДОСТАТЪЧНО НАТРУПАХА БОГАТСТВА,ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ НИ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ИСЛЯМИСТИ. А И ПАТРИОТИТЕ ЩЕ ВИДИМ,ДАЛИ ИМА ПОНЕ МАЛКО ПАТРИОТИЗЪМ В ТЯХ. АЗ СЕ УЧУДВАМ ЗАЩО НА НЕМЦИТЕ СА ИМ ТОЛКОВА ПРОМИТИ МОЗЪЦИТЕ,АМА И ХИТЛЕР ЕДНО ВРЕМЕ ТЪКА ГИ ЛЪЖЕШЕ.ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ПОД РОБСТВО И НЕ ЗНАЯТ КАКВО,НО МЕРКЕЛИЦА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ТОВА,ВКАРА ИМ ДЖАГАЛИ И ГИ ПОВЕЧЕ ЦЕНИ ОТ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД. ЩО ЗА АЛЧНОТИЯ

Германките си искат бежанците, защото си падат рязани карабини да им порят евро-кАнала.

Малко е вероятно защитаващата германския народ от ислямските джагали Алтернатива за Германия да бъде само с 10% на вота на 24 септември, но дори и засега да е вярно, ако днес във Франция спечели Льо Пен, че даже Аслино или Меланшон, антиимигрантските движения ще залеят Европа и най-вероятно ще я отърват от брюкселските "мъдреци". За резултатите във Франиция се тиражират публикации с различни прогнози, но според една от тях, френският физик от Националния център за научни изследвания, Серж Галам, който предсказа избора на Тръмп и провала на Ален Жюпе, сега предвижда победа за Льо Пен. Озаглавена е "Физикът, който беше предсказал победата на Доналд Тръмп разкрива кой ще бъде избран за Президент на Френската Република" ("Ce physicien qui avait prédit la victoire de Donald Trump révèle qui sera élu Président de la République Française", avril 22, 2017, Les Moutons rebelles). Според анкетата на Ле Мутон рьобел, резултатите са: Силвен Дюриф 4.22% Еманюел Макрон 3.61% Беноа Амон 3.04% Марин Льо Пен 19.68% Анри дьо Лекан 0.35% Жан-Люк Меланшон 42.98% Франсоа Фийон 4.16% Франсоа Аслино 16.46% Не подкрепям никого 5.5% Ако приемем тези прогнози за достоверни, предвид сбора на процентите за Льо Пен, Аслино и Меланшон излиза, че 79.12% от французите са за Фрекзит и вън от НАТО. Ако приемем други прогнози, например на Ла Трибюн: Еманюел Макрон 19.92% Марин Льо Пен 21.75% Жан-Люк Меланшон 21.11% Франсоа Фийон 22.09% Франсоа Аслино 1.00% излиза, че за Фрекзит и вън от НАТО са 43.86 от французите. А ако истината е някъде по средата...?!

Франция трябва да е дори вън от континента не само от ЕС и НАТО. Френската армия ни известна и тук им изклахме преди 100г. Знаем Германия какво ги направи през втората световна, а модерната им нова армия и великия френски легион почти не бяха избити в джунглата от група сумалийски маймуни с автомати.

Макрон е изборът на Ротшилд. Ако въпреки всичко на французите бъде позволено да изберат Льо Пен, ще ни бъде даден още един шанс, преди кафевите орди да изпълнят плана на Калерги. Днес е исторически ден за бялата раса!

Даа, така е. Сега ще видим колко им е на французите акълът, макар че "Пиер Йованович: президентските избори са манипулирани", качено в ютюб под заглавието: PIERRE JOVANOVIC : LES ELECTIONS PRÉSIDENTIELLES SONT MANIPULÉES Е, дано има Господ!

за следващите 4 год ,бб е обещал на айша меркел да приеме 4-5 милиона чернилки за 10 млрд комисионни на тиквата .патриотите обещали да помагат за интеграцията срещу 5 млрд .

няма такова понятие - демокраця ! да сте чули за терористи в северна кореа :) ааа няма и геи парад :))

Se taia

Да, направо рай казваш... А какво правиш още тук? Отивай направо да градиш модерния комунизъм с бай ти кимчо.

Добре дърпа конците, този който го прави.Само , че стана жега, нации и култури са на път да бъдат притопени, затрити и е въпрос на време кой кого. Европа е длъжна да смени правилата, в противен случай загива..Диктатура, строг режим , прилагане на сила и централизирана власт, ако не е късно ..

Толкова войни за да наложат чистата си и превъзходна раса на света и на ти сега - какво им спретна канцлерката.

Мама Меркел вече си е ушила шалвари и сега прбва фереджета-много са и харесали шарените,на цветчета. А турските гастарбайтери донесли фесове за германските политици. Казват,че и ибрици са приготвили за подаръци.

в България е фрашкано с турци и той шие шалварите им, ама плямпа

като се чете написаното от теб, кой знае и употребява турския по добре : германците или българите? Така че по кротко!

има доста тиндинциозни репортажи. Защо ли, защото например сега тук се пише 1000 демонстранти а те са били 10 000 Protestler unterwegs. Да оставим германците сами да си правят политиката си.

Грешка си с четенето. Пише до 50 000 протестиращи, включително 1000 крайно леви активисти. Никъде не пише 1000 протестиращи.

Кое е по важното: 10.000 протестиращи или 1000 леви? Едно побългаряване на фактите, не винаги е сполучливо.

Като четем "крайно-леви" ,това означава комунисти. Та ,има ли размирици с ранени,това са комунистически банди,които са насъскани от партията да правят поразии. Това правят комунистите и в България,както и навсякъде по света,защото те не градят,те разрушават!

тъпите българи, че от 1956 г няма комунистическа партия в Германия забранена е. Kommunistische Partei Deutschlands / 1956 vom Bundesverfassungsgericht verboten . Дано папагалите да го научат и да пропеят друга песен

Не зная кой е тъпият... В Германия има една партия "Die Linke" (Левите), които са наследници на ГЕСП и на еквивалентната партия от ФРГ. Тоша, че в името на ГЕСП няма думата "комунизъм", или че Комунистическата партия на ФРГ е била маскирана не ги прави по-малко опасни. Друга крайно лява партия са Зелените, които имат идеи доста близки с марксизма. Тези две партии имат по 8-10% гласоподаватели. Отделно има много анархистки организации, които са винаги готови да създават безредици. Крайнолевите организации обаче в момента се подкрепят от "истаблишмънта", либералите и от казионната преса... А по въпроса за комунизма - утре във Франция един убеден комунист може да спечели изборите... А в Австрия вече имат такъв президент (за щастие без власт)...

Цяла европа трябва най сетне да скочи срещу тия чалми или ще се приобщят или американците да си ги приберат те са причината да стане така всичко те го създадоха но имам чувството че и москва е замесена

това са последсвия от политиката на барак хусеин обама.

плюцаите защо трият? да не са в ердоганска пасха?

Германците отново се опитват да унищожат Европа- първи път с втората световна война, сега с тъй наречените бежанци. но днес дочух нещо друго- всеки път когато умрените и по- малко умерените поемат някоя вина- знаете какво имам в предвид- било им се плащало пари- така тези които стояли зад случките ни лук яли, ни лук мерисали. Вече цялата ситуация в Европа стана неприятна за обикновените хора, но не и за политиците които се въртят като кокошки в полог.

до какво докара уредената държава Меркел??? ЦЦЦЦЦЦ язък

жената на хайко маас не е ли мъж от кликата на меркел?

нормално ли е да даваш заплата на този ,който има право да те обгазява и бие ?в 21 век ли сме с тоя манталитет ?

Se taia

Що бе? В Сев.Корея направо си ги отстрелват такива... Виж какъв ред има там - направо си е рай ;)

Каквото и да си говорим, най-вярното е: ХАЙЛ ХИТЛЕР!!!

ама нали го оплюха, че бил такъв и онакъв. Ама като гледам, май ще се окаже прав, ако не изцяло, то поне отчасти...

Кой го оплю? Мръсните евреи с техния измислен холокост и еврейските подлоги, разбира се!!!

След като Меркел допусна да се случат най-лошите сънища за Европа,не бива да се учудва на тия протести.Даже късно дойдоха.Ако Меркел не вземе мерки за арабелите-не само германците ще протестират срещу нея.

Грешка, Вече е късно за каквито и да било протести. Да се готвят - жените да нядяват фереджетата, а мъжете да се молят по джамиите - те имигрантите си им го казаха . А полицията само подпомага ислямизацията естествено - като в оня виц - абе хасан глей го тоя кво смешно име има - Гюнтер.

Неприятно ми е да призная-чух го ,като слух.Меркел е заповядала на полицията да пипа по-меко и да не притеснява много емигрантите.По форумите е имало негласна забрана да не се засяга темата-емигранти.Тя не унищожи само Германия, а цяла Европа.Напрежението избива вече в крайност.

ИСКАТ ЛИ ТЕЗИ ПРИШЪЛЦИ ДА СЕ НАСТАНЯТ В ТЯХНАТА СТРАНА,А СЕГА ПУТУН ИМ БИЛ ВИНОВЕН. МЕРКЕЛ ГИ ПОКАНИ,ТА СЕГА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДА СТРАДАТ.НИЕ СЪЩО НЕ ГИ ИСКАМЕ,АМА ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ КАКВО НИ ЧАКА. КОЙ Е НАПРАВИЛ ВОЙНАТА ДА СИ ГИ ПРИЕМА .

И каква стана тая работа-бой между германци а арабелите къъде са?

Чукат им жените.

юдейската полиция пак се изпонасра в полза на фашизъма на хайко маас! дебила с очилцата.

диваците на юдеите не се свенят да използват сила срещу народите на европа. брюксел е пълен със сатанисти. нима мислите, че фашагите, които подпалиха света с парите на евреите ще се посвенят да хвърлят атома над главите на европа? ами, ами... глупости. тези безумци са способни на всичко, след като за 30 сребърника продадоха Божия Си Син. за тях няма нищо свято, дори брат им. пише го в Библията, която лежи до дъвката и умния ви телефон, в хотелската стая.

ненормални шваби -ще затрият цяла европа сега пък с крайно леви идеи-люшкат се от едната крайност в другата и винаги с диктат и насилие

юдеите най-сетне се разправиха с германия зарад собствено-спонсорирания си холокост. сега те пак печелят двойно. хитлер се опита да направи образа на евреите човешки, но те си избраха да са начело на унищожението на света. нищо ново под слънцето, когато едни се мислят за юберменшен, но са пълни посерковци. или евреите не серат?

НЕМЕЦ СРЕЩУ НЕМЕЦ ДА СЕ БИЯТ. И ЗАЩО.ЗАЩОТО ЕДНИ ПАРАЗИТИ ИСКАТ ДА ПРЕВЗЕМАТ ЕВРОПА.ДЛЪЖЕН ЛИ Е ГЕРМАНЕЦА ДА РАБОТИ ДЕНОНОЩНО ДА ГИ ИЗДЪРЖА,А ЗА БЛАГОДАРНОСТ ДА ГИ ИЗБИВАТ.МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ ОТ ОПИТ ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ.И КАКВО СТАНА.ПО БУДНИТЕ И СМЕЛИ ГЕРМАНЦИ ГИ РАЗГОНВАТ В СОБСТЕНАТА ИМ СТРАНА.ДЕМОКРАЦИЯ КАТО ПО ВРЕМЕТО НА ХИТЛЕР

Алах, алах юбер алес. Зиг алах...

полицаите с имена, мехмед, мохамед, али са забранили протеста в светая светих на левите лумпени начело с назначената кметица, която обвини жените за насилието в кьолн. фашизмът на хайко маас е в силата си и сега левите анархисти ще отварят отново конц. лагерите за друговерци.

80% са руснаци в тази партия. Путин се опитва със сетни сили ако може нещо още да навреди на Европа и Германия.

Путин ! Шъ ма сцепиш! От кра ва та Меркел никой не може да навреди повече! Путин може само да я направи Герой на съветския съюз(пардон -на Русия)...

Абе дир, имали още германци в некоя Германска партия в Германия??

Ти тук ли се бе симпатяга? Да ти имам снимката.

Па ти ку знаеш от кръста надоле кво има!