Тръмп: Атентатът в Париж вероятно ще помогне на Льо Пен

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви,че нападението в Париж "вероятно ще помогне" на крайнодясната кандидатка Марин льо Пен на предстоящите президентски избори

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Атентатът в Париж вероятно ще помогне на Льо Пен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпак,краварски

тоя де си пъха гагата във френските манджи?

Ето точните думи на Тръмп... ........................................ ФРАНЦИЯ И ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ АТЕНТА! Относно влиянието върху избора на Франция за евентуалната терористична атака в Париж: "Е, мисля, че ще има голям ефект върху това кой ще гласува в изборите". AP: Смятате ли, че това ще помогне на Marine Le Pen? TRUMP: Мисля, че е така. AP: Вярвате ли, че тя трябва да бъде президент? TRUMP: Нямам коментар за това, но мисля, че вероятно ще й помогне, защото тя е най-силната по границите и тя е най-силната от това, което се случва във Франция. АП: Тревожи ли се, че като кажете, че терористична атака ще има отражение върху демократичните избори, че всъщност ще окуражи терористите да се опитат да ... TRUMP: Не. Виж, всички правят прогнози, които ще спечелят. Аз не съм по-различен от вас. Можете да кажете едно и също нещо.

ДАНО НИКОГА

тръмп каза на глас това ,което е мечта на путин и путинистите .

ВИВА ЕВРОПА ВИВА МАКРОН ФРАНЦИЯ

Bива краха на еваропa.

Ако Льо Пен спечели изборите, тя е обещала да извади Франция от ЕС! Едва ки ще допуснат това във Франция! Това би окончателно направило ЕС - безсмислен съюз на оставащите държави. Изглежда, всички във Франция ще гласуват с отвращение за опонента и на Балотажа! Както веднъж стана, само, че срещу баща и! Не би било лошо да има Френчекзит! Ама, надали ...

Дано спечели. Има подкрепата на българите и България.

дано да спечели и да изкара франс от ес, което да доведе до разпадане на ес. леле, как ще злорадствам!

сега сети ли се как некои хора на изток с минимален ресурс гледат да постигнат максимален ефект... и с малки финансови инжекции.

Прав сте.Ще изберат този,с Едипов комплекс,който се е оженил за майка си.Какви ценности може да има той,няма деца.И той,и Меркел,и холандския,нямат мисъл за бъдещето,защото не оставят нищо след себе си.Искат само малко власт тук и сега.Не им пука какво ще е след 50 години,защото нямат деца и внуци,които да живеят тогава.

След всичко това, на което са подложени французите-атентати, нападения, издевателства над жени, бурки по улици, военно положение, обедняване поради ЕС безобразия и пилеене на милиарди за хрантутене на терористи, след всичко това ще изберат Макрон. Да им е честито мултикултурното общество на "ценности".

Не знам Тръмп какво е казал, ама Найджъл Фараж каза, че ако Льо Пен спечели изборите във Франция, това ще означава край на ЕС. Фрекзит!

Откакто вавилонските шамани започнаха да говорят открито за нов световен ред, се появи феномена световен теоризъм, който е тяхно дело контатеза на това което искат да постигнат - световна (сатанинска) диктатура на човека на греха и погибелта, подпечатана с белегът на авторитет на звярът (папството) - неделният закон. Те засилват либерализмът до крайност, за да могат когато нагнетят сиоциланото напрежение до краен предел да пуснат социалното махало в тяхната желана посока. Останалото е масонски социален инженеринг бълващ похот и култ към плътта по всички вавилонски медии за да покваряват младото поколение и да го възпитават в гордост, суета, агресивно поведение и плътски страсти. Защото плътският човек е враждебен на Бога и на себе си и ще бъде техен волен или неволен сътрудник.

Лошо нема. ТръмБ реши да удари едно рамо на Марин онаа вечер

Нормална реакция. Оланд и Меркел подкрепиха Хилари, сега е ред на Тръмп. Даже Меркел наляла 10 000 000 евро във фондация Клинтън от името на държавата.

Точните думи на Тръмп пред Associated Press са: "Лидерът на партията "Национален фронт" Марин Льо Пен е най-силният кандидат на президентските избори във Франция". Написаното в статията е половината истина - сиреч,поредната манипулация...

Тръмп няма право да се меси с изказвания за вътрешната политика на суверенна държава!

Новакът Тръмп се меси в полза на Мари, според мен по най-глупавия начин. Французинът най-малко би се вслушвал в мнение на американски президент. По-скоро ще има обратен ефект.

живея в монтреал срещу хубав парк с басеин и игрище , преди 25 години имаше бели нормални хора ... сега в басеина влизат с бански със забрадки , седят и плускат на ливадата ...а на игрището са само африкански мургаво-черни футболисти ... ако направиш на някои забележка скачат и ще те изядат дано ле пен спечели !

Изпитаното от Вас е добре познато усещане в повечето Европейски държави. Ако Льо Пен не спечели - мога да предскажа какво още ще изтърпите - ще правят забележка на жена ти, ако влиза по бански в басейна и без забрадка, а ако продължи ще я изснасилят групово - нейна ще да е вината, че ги била предизвикала, ако носиш кръстче на врата - ще ти го скъсат и предупредят да не го носиш повече, дразнело ги, ако имаш куче и ги лае, защото миришат на лошо ще го убият, а теб ще пребият, ако извадиш апарат да ги снимаш ще го счупят, защото си нямал право да ги снимаш ... Има и още - но това като за начало е вярно ! И това са мирните мюсюлмани, радикалните взривяват деца !

Тръмп значи не се притеснява, че ще насърчи терористите и заявява, че нападението ще се отрази на изборите! При тези обстоятелства не знам какво да мисля, но се сещам се за Строс Кан, че като беше в САЩ преди предните избори го омаскариха яко, че бил скочил на циганката в хотела, така че президент по волята на САЩ стана социалистът Оланд. И като се знае, че в политиката нещата не са никога такива, каквито изглеждат, като е добре известно кой е терористът и кои създадоха и командват ИДИЛ, да не излезе и Льо Пен такава, за каквато дори не предполагаме?! Всъщност, против джагалите са повече или по-малко всички кандидати освен Макрон, така че не се знае в чия полза ще е атентатът: "Мислейки, че не е в ефир, Макрон поддържа скандалния ислямист Мохамед Сау" ("Pensant être hors antenne, Macron soutient l'islamiste sulfureux Mohamed Saou", 14 avril 2017, L'Échelle de Jacob).

"Мислейки, че не е в ефир" - взе да става модно някой да мисли, че не е в ефир и "случайно" да казва неща, които уж не трябва да се разчуват. Започват да се изтъркват номерата.

Може, ама надали е в негова полза. А може и да греша. Кой знае?!

Защо да ги избиват, не забравяй, че и ние сме в същото блато, като Французите или си забравил ? Това, че група ге...ве от ЕС, са им превъртели шайбите не означава, че това, ще продължава така, а вместо да си вземат пука, едва ли не Марин Льо Пен изкарват виновна, че трупала гласове..., ами мили мои неофити-тя ли извика мигрантите в Европа ??????

Що пък да не ги избиват французите, нека ги избиват, след като нямат нищо против емигранти и мигранти.....те ги приемат, онези ги избиват, след като са толковаербап да ги избиват!!!

И ТИ СИ ЕДНА КУКЛА НА КОНЦИ ЩО ИЗБИХТЕ ИНДИАНЦИТЕ БЕ ЧУЧОЛО ИЗЗРОДИ

на нашите спецове вива ЛИО ПЕН ВИВА ЕВРОПА БЕЗ уроди

Много ясно, че ще помогне! Затова и кгб го направиха тоя атентат точно сега!

ЕВАЛЛА ВЕЛИКИ СТЕ ДОЛУ УРОДА ЦРУ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

изказване. при това преди чуждите избори.

имам предвид това "Той добави, че не се притеснява, че ще насърчи терористите, като казва, че един атентат може да окаже влияние на демократични избори." да му имам логиката...

И неразбрах защо трябва да го споменава??? - не си спомням, Германия или Франция да е давала мнения преди изборите в САЩ...

то на всеки е ясно,но въпроса е колко ще помогне ?+10% или 15-20% ?