ВСС: 72 000 лв. за анализ прозрачна ли е съдебната власт

72 000 лева ще бъдат отпуснати към съдебния бюджет за изготвянето на доклад на тема прозрачна ли е съдебната власт.

Обратно в новината

Коментари - ВСС: 72 000 лв. за анализ прозрачна ли е съдебната власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, че то и без доклад се знае колко НЕпрозрачна е съдебната система. А и не само съдебната... Всички са много "отворени" и "демократични", докато се докопат до власт. Влязат ли във властта - потъват в непрозрачност.

всички в балгаря си знаем колко е прозрачна системата,а системата е следната лева ръка десен джоб!!!

Съдебната системата е толкова прозрачна, че почти не личи че я има !!!

Драги кадровици на съдебната власт, Напълно безплатно и с цел да спестя харченето на грешни пари на данъкоплатеца, ви давам моя анализ: "От съдебната система в България и чеп за зеле не става!" Така долу-горе мислят 94% от българите, а останалите 6 %, които ви вярват, със сигурност са ви роднини или свързани с вас лица по роднинска или финансова линия! Айде - със здраве да ползвате "анализа"!

си Пипи, но това е начин да вземат допълнително пари от държавата. На тези лакомии парите никога не стигат.

Тя на нас гражданите ни е прозрачна, като водоноска с Хасковска вода. Уж чиста, пък вътре като наднормен уран, изпълнено с лайна в тоги.

За да влезеш в сградата на Русенския съд, трябва да си с панталони или пола, закриваща коленете. Това изискване е заложено, за да покажеш уважение към институцията. Ами те и по друг начин, освен насила няма да получат уважение, докато не започнат да работят в полза на държавата и народа, и всички, дори и целият свят знае защо!!! И не са необходими анкети, комисии, всичко е ясно от много отдавна и никой не прави нищо смислено, за да се реши този проблем!!!

В СЪД. СИСТЕМА ИМА ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ , ...НАПЪЛНО СЕ ВИЖДА КОРУПЦИЯТА , ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО , ЧАК МИ Е НЕУДОБНО . ''Само'' 93 % от народа , НЯМА ДОВЕРИЕ В Бг-СЪД. СИСТЕМА . Това не изчерпва ли темата ???

Отличен! Предлагам те, за трети анализатор, който да анализира работата на анализаторите.

Защо не ми ги дадете направо. Аз ще ви приведа веднага няколко примера и ще ви гарантирам достоверност на казаното от мен. Никога не е ебила и няма да бъде прозрачна съдебната система или поне докато не вземат да арестуват висши съдии и след това да ги осъждат да лежат ефективно, а това засега е чудо не виждано по нашите ширини, т.е. само една Румъния го прави, а нас никакви ни няма............. Така че моля за хонорара си.... Ще съм доволен и на 2хил.лв.

Стига бе! Не знаех, че "НЕ"-то струва 72 бона;))

Дайте ги на мене - аз ще ви кажа - не е......

И без да давате 1 лев се знае,че е пълно непрозрачна,мъгла,мафия ! Ще харчат грешни пари за глупости.После няма пари за пенсионерите,нали ???

Пълно единодушие в коментарите, ама няма кой да види. По им е лесно пак да си разпределят едни пари и да кажат, че няма проблеми. Всичко е цъфнало та вързало.

И без пари ще ви кажа, ей така, на ползу роду: НЕ Е. Вложете сега тия пари в нещо по-смислено.

Защо трябва да харчите маса пари да разберете нещо което се знае от цял народ.

Друго е да ти каже експерт72 бона. Хмм дори са ми малко. :)

Дайте 100 лв. и ще съм готова с анализа до 30 секунди. При това 7.2 милиона българи няма да го оспорят, за разлика от този на "експертите" ви.

и без пари мога да ти кажа колко е прозрачна системата

Няма безплатен обяд.