Британец иска политическо убежище у нас заради Брекзит

Британец, който от 6 години живее в севлиевското село Крушево заедно с приятелката си, иска политическо убежище у нас, прераде Би Ти Ви.

Обратно в новината

Коментари - Британец иска политическо убежище у нас заради Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"РИ" Рейтинга на интелигентността на негрите, индийците, пакистанците, латинците и циганите е значително по нисък от тези на белия човек, затова живеят първобитно. По-малко тегло на мозъка имат. Не се чудете защо белите бягат от Англия. Гледайте записа на Dr. John Philippe Rushton - Race and IQ на ютюб, ако знаете английски да видите за какво става въпрос.

забрави да включиш евреите

То не само в България искат да идват чужденци да живеят, но и в Русия, но там сигурно допускат само богати и образовани. Явно "демокрацията" на Мер кантилката тотално побърка Европа. Много скоро доста хора, ще искат да напуснат това гето ЕС, а първата страна, която го напусна е Англия. Не подценявате Кралицата, защото от векове англичаните имат колониален опит с колониите си и, що за народ живее в тях... При смесването на две коренно различни култури, образование, както и с различен бит на живот не очаквайте да се получи хомогенна смес и напълно стабилна държава. Извършва се подмяна на коренното население на Европа, което пък в бъдеще е възможно да доведе до, още по голямо напрежение между Европа и славянска Русия. То, и замисъла на кукловодите е такава и дано руснаците са го разбрали, какво да очакват в бъдеще. Сега целта е Европа след време да стане мюсюлманска, която в лицето на Русия да има един непримирим враг на религиозна основа. То сега НАТО, и САЩ затягат пръстена, като анаконда, но по военен път никога няма как да победят та затова и Мер кантилката изпълни желанието на кукловодите за сриване на един силен световен играч. Дано повечето страни се усетят навреме, за да остане Европа християнска в основата си, за да има един истински приятел в лицето на Русия. Едва ли много хора осъзнават това, което става сега, и какво е подготвено на християнските народи в Европа. Попитайте Папата! Той, може би, ще Ви отвори очите, докато е време. Сега идват роби на талази, а от роби се възпроизвеждат роби, а времето на Спартак може би е отминало, но това само времето и....може да го докаже.....

Снощи го гледах по телевизията и не го чух да говори на български.За 6 години 2 000 думи ли не е научил?Като не се е интегрирал как ще вземе българско поданство?

искаш да кажеш гражданство България не е монархия

Дайте гражданство на човек който обича и живее в България. Такива са на изчезване. По ценен е от 1000 макета , на които им давате паспортчета без проблем.

Чак се разплаках! Да не ти минава през главата, българино, че може да бъде напусната най-съвършената и човеколюбива организация - ЕС! Виждаш каква мъка е!

Да му се даде убежище. И аз да бях англичанин и аз щях да се махна от Англия. С толкова негри, пакистанци и мюсюлмани не се живее. Затова никакви негри и мюсюлмани в БГ, че няма накъде да се бяга. Западна Европа е пред културна разруха.

Май скоро не сте ходили в Париж? Положението в Англия с пришълците е направо безобидно в сравнение с това във френската столица.

Британец си живее като цар в Бъгария с помощите за безработни от Брекзитания.

Абсолютни глупости! Не можеш да живееш извън Великобритания и да получаваш помощеи за безработни! Не знам каква ти е била идеята да напишеш тая простотия, освен може би демонстрация на еврофобия!

Да беше дошъл преди 27 г ходиш на работа вземаш заплата строиш къща жена деца всичко безплатно образование здравеопазване не супер но хората си имаха всичко а европейските ценности ни разказаха играта

ай стига от такива като теб, дето непрестанно хленчат за изгубената си младост. И са готови да продадат свободата си за евтина щафета салам. Навремето от тоя "рай" хората бягаха с цената да ги гръмнат като кучета на границата и след това всичките им роднини да им съсипят живота. Какъв "рай" само беше дето хората насила ги държаха в него!

И аз искам UK гражданство ама не ми дават. Айде бегай !

Ние си изнесохме над 100 хиляди, те само един. Дайте му БГ паспорт и да си живее както иска човека.

Вместо да се правите на жертви и давате ценни съвети, как да пие ракия и т.н., замислете се какво казва човека. Там нямам НИЩО. В западна Европа семейните и роднински връзки отдавна не са ценност, по-голяма част от хората там са без собственост. Нямат дори старата къща на баба и дядо на село....

lu4ka

Това, че той няма нищо, не значи, че и с другите е така. Просто е прекалено мързелив.

Докъде доживях. Голям купон, голям майтап настана в ЕС. Добре дошъл в България, чувствай се готино и да не ти пука, всичко ще се оправи. Бъдете живи и здрави

края на световната англо саксонската диктатура е близо щом вече англичаните искат политическо убежище в Булгаристан:)

lu4ka

България, не Булгаристан.

Какво значи нестандартен разказвач на Българската история? Да не е от тия, дето ни пробутват разни присъствия? И друго, приятелката му българка ли е? Ако да, да се ожени за нея и получава гражданство.

Тоя е намерил начин да се прави на интересен. Предлагаме убежището комплект с 250 лева доход иначе - не.

голяма привилегия - англичанин ,гол като пушка искал убежище

Браво Уил, право в десетката , много точно казано ....

lu4ka

Да иска убежище, ама да живее без бенефити от UK, да го виддим колко една седмица ще издържи?

Баце ще те направим горд българин ще те научим да пиеш ракия /но май вече си го сторил/ ще те научим да псуваш като каруцарин.Има и още и още все положителни неща но-само не изповядвай тук европейските "ценности" и толерастия иначе нямаме против, а и щях да пропусна не гласувай за ГЕРБ и толерастите това е .България е добро място за живеене само да не се управлява от ГЕРБ и толерасти -либерали че и еб...ха маматаааа !!!

Без коментар,на КОМЕНТАРА! Пффууу.......

Че защо си пуснал тогава коментар можеше и с минусче само ПФУУУУУУУ ?!