Двама бащи отиват на съд за неплатени издръжки

Районната прокуратура в Русе внесе обвинителни актове в съда срещу двама бащи, които не са изплащали издръжката на децата си след влезли в сила съдебни решения.

Обратно в новината

Коментари - Двама бащи отиват на съд за неплатени издръжки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма новина върхът на жУрналята. мАлката новина, че ЧСИ и адвокати не плащат такси в Банките не е никаква Новина защото са богоизбрани. Къде са Журналистите.

По-интересно е, че този който е осъден на 1500лв. за детето, ще плати още толкова на разни адвокати, ЧСИ и т.н.

По-интересно е както съм написал по-долу ако детето не е негово!

Каква е тази практика, а се крият имената и физиономиите?

Скачате, но това е само едната страна на монетата. Да бащата бил осъден да плаща - добре, но ако след време остане без работа, не си плаща осигуровки / здравни и пенсионни/ станал е инвалид и никъде не го вземат на работа или просто НЯМА доходи - как да продължи на плаща? Пише, че съзнателно не са платили ами ако НЯМА доходи, разбира се че съзнателно няма да плати. Държавата може да ги осъди отново / те вече са осъдени веднъж да плащат/, но след като НЯМАТ доходи НИКОЙ НИЩО не може да направи. Такъв е закона, според който никой не може да те насили да започнеш работа, а щом нямаш доходи според закона въпреки че си осъден ти не може да плащаш. И като мине давността, вече им отпада всичко което имат да дават- дори и на държавата.

Как така няма да има доходи... то това дете, дето е НЕГОВО, при всички случаи ще го гледа ! Д'еа и малоумния народ живее в тая държава.

Как, ами така. Аз съм написал няколко варианта как законно да няма доходи. А дали детето е негово... защото според българското законодателство: ако до една година след раждането на детето, не се направи тест или оспорване по закони начини - то това дете става твое! Дори и в последствие да се докаже че не е твое - ТРЯБВА да плащаш за него, ако не плащаш те дават под съд. Така че много са нещата и обстоятелствата от които зависи не плащането на издръжката

Крайно време е да видим престъпните и нехайни бащи на съд. аз съм за, да бъдат вкарвани в затвора, какт ое по цивилизования свят, докато не намерят начин да си плащат гражданските и лични задължения. Ако не са адекватни, да го декларират пред съда, да влезнат в психото за лечение и да се излекуват. да намерят начин да са добри граждани както ние всички трябва да сме. Не може само някои да теглят хомота, а други да си развяват пикалото насекаде и после да се правът на ентересни.

Правилния начин да се вдига раждаемостта.

Това важна новина ли е? Защо не публикувате всички дела от съдилищата в България, като новини. Не стигнахте ли дъното господа журналисти?

това пари ли са? как едно дете може да оцелее з 5000 лева 5 години?

Не са, но говедото дори не ги и плаща.

Не са, но всеки лев е добре дошъл за детето. Обикновено издръжката е 50% от дохода /в случая на бащите/ и зависи дали са нормални или от далавери , кражби и т.н. ! Но ме учудва защо чак сега след като толкова дълго време не е плащано ?