Река изчезна заради глобалното затопляне

Учени станаха свидетели на първия съвременен случай на изчезването на река в Канада.

Обратно в новината

Коментари - Река изчезна заради глобалното затопляне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лесна печалба вец с вода без пари-но само за партиици

Пич кефи ме как асоциира Кирила и Методия с глобалното затопляне! Ма здраве да е дето имаше един лаф от стар вече филм "На тоя принцип веждите са свързани със седалищните части"! Инак да ти кажа малко за затоплянето да помислиш де, че виждам, че да има надежда за тебе! Та има само няколко варианта да се измени глобалната температура на земята: 1. Слънцето почва да грее повече или по-малко. 2. Земята изменя орбитата си. (по-близо или по-далеч от слънцето) 3. Изменя се състава на земната атмосфера! Това са единствените възможности да се промени климата на земята! Сега познай коя точно възможност ние използваме за да го направим!

А ти имаш ли представа какво е 400 ppm? Това са 400 части на милион, или 0.04%, или 4 на 10 000. Да твърдиш, че промяната в атмосферата с една десетохилядна (т.е. 100 ppm), е причината за глобалното затопляне щеше да е смешно, ако не бяха намесени едни пари...

Че глобално затопляне има - има! Че има компании дето си изкарват печалбите от петрол въглища газ и прочие замърсители се опитват да докажат, че няма глобално затопляне ми има такива компании! Това няма да им е за първи път да се опитат да докажат, че разбираш ли тяхната деиност не вреди на човечеството а в деиствителност да е точно обратното! Сега проблема с това затопляне ще се осети в близките 50 години! Ще има голямо колене и прселения! Това вече се е започнало и няма как да се спре! Сега аз искам това да не засегне моите задни части, обаче да опре до задните части на тия дето се опитват да ми обясняк как поради въртенето на земята се увеличавали глобалните температури!!!!??? Епа не ми се пише толкоз дъго за да ви разасня точно това което не знаете, но мога да ви кажа следното: Прочетете малко след това помислете малко повече след това помислете още повече и тогава след като сте помислили още малко повече спрете да пишете глупости!

ПЛАНЕТАТА СЛЕДВА КОСМИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ И НА ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ МУ ОСТАВА ДРУГО ОСВЕН ДА СЕ ПРИСПОСОБИ!!!ОСТА НА ПЛАНЕТАТА СЕ ПРОМЕНЯ,КАКТО СЕ Е СЛУЧВАЛО И ПРЕДИ,НА ДАДЕНО МЯСТО ЛЕДНИЦИТЕ ЩЕ СЕ ТОПЯТ,НА ДРУГО ЩЕ СЕ ОБРАЗУВАТ НОВИ!!!КРЪГОВРАТА НА ЖИВОТА Е ПОСТОЯНЕН ПРОЦЕС!!!НАУЧНИТЕ СРЕДИ,ВИНАГИ ЩЕ СА ОБВЪРЗАНИ С ФИНАНСИСТИТЕ,КОИТО ОТ СВОЯ СТРАНА ВИНАГИ,ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗВЛИЧАТ ИЗГОДА ОТ ТОВА,КАТО МАНИПУЛИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ,ТОЕСТ,ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ГО СФОРМИРАТ!!!

Сега прочетох оригинала naturecom Голяма част от написаното тук са измишльотини за украса. АБСОЛЮТНО СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ НА СПИСАЧА! - Реката "извирала" от ледника - хахаха. - Водата стигала да покрие "маратонките" на учените. - "Когато учените посетили ледника" - установено е по сателитни снимки - "Влива се в Берингово море" - влива се в голямо езеро по посока Берингово море .... има още куп глупости, плод на въображението на списача тук.

Трябва внимателно да следим проблемите на канадските ни другари и при нужда - веднага да помагаме ! Със съвети, доброволен труд и най-вече с пари ! Ние друга работа нямаме, само Канада ни е в ума и сърцето ! Не бива да допускаме такива страшни природни катастрофи !

Верно избиха змея! Или преводачите са използвали гугъл и сътворили простотия или да им имам учените у америка!

Отново абсолютно неграмотен превод със свободни съчинения. Реката "извирала" от ледника - хахаха. Водата стигала да покрие "маратонките" на учените. Абе Дир-аджии, мозъкът ви не стига дори и за глупости да измисляте.

И нашата река изчезна , след като подлите мръсни сърби я отбиха и обърнаха да тече у тях. Но за това никой не пише - за нас е по-важно какво става в Канада, която ще се удави от вода.

Коя тая река?

Няма да ти кажа, ама я отбиха мръсните сърби.

За 4 дни или за три години, а сверете си часовниците с колегите ви: 1. http://dnes.dir.bg/news/globalno-zatopljane-reka-kanada-potopat-25621404 2. http://it.dir.bg/news.php?id=25621544

Воистина изчезна заради мега глобалното затопляне Исус и баща му са виновни също....

На зет ми буретата с вино също много бързо пресъхнаха. Чудна Природа!

Ти хич ли не му помогна? Рода сте все пак, трябва да си помагате. От зет ти виното, от тебе бахура или кото там имаш.

Ами това е близкото бъдеще!

Хаха хаха, немога да спра да се смея от такива новини. Хаха

идиот

Епа човек остава с вчепетлението, че и пръсче да ти покаже пак ше се смееш! Не е добре това, ма тия неща вече се лекуват, виж там вземи мерки!!!

Мрънкала!!! А ако отворя фризера ???

Ами не знам защо, но на мен ми се струва, че е точно обратното: Ледникът е замръзнал, поради глобално застудяване, спрял е да се топи и затова реката е пресъхнала... не е ли по-логично?

Никой не те е упълномощил да мислиш! Нямаш право на логика. Може да пита само този , който не пита.

Заминава ме си, това е. И когато го осъзнаем ще е късно!

Затоплянето, ще го понесеме! Какво не ни изпатиха главите?

глобалното затопляне е манипулация, с която някои си пълнят банковите сметки; изчезването на реки е друга работа: например, една могъща река - колорадо - буквално бе погълната от хазарта (лас вегас); сега делта на колорадо просто няма

Абсолютно съм сигурна че е манипулация . И преди в развитието на Земята е имало периоди на затопляне и застудяване. Да погледнат мега заводите и предприятията, не да се мъчат да изцицат пари от обикновените хорица.

На тез учЕни, скоро и морето ще им дойде доколене.

дайте сеги едни 20 - 30 трилиона от данъци, че да преборим лошото затопляне!!! давайте роби!!!

Егати супер важната новина!!!

До колкото ми е известно пр.Юкон и едноименната река се намират в Северозападна Канада и гранчи с Аляска

еми истина е... и за Владо Кузов е истина ;)

Само няколко новини по-долу. "Климатолог: Времето се обръща, идва сняг в София". А сега де! Дървото желязно ли е или на ръка са го ковали????

Свиха отново яки студове в ЦЯЛА ЕВРОПА и решихте да подгреете манджата с глобалното затопляне, а???? Да дойдат въпросните експерти тука и да замерят градусите преди да пишат за няколко сребърника.

На мен пък за 2 месеца ми изчезна цяло буре с ракия. Хлъц. От глобалното затопляне ще да е. Хлъц.