САЩ били ощетени от Южна Корея, ревизират търговска спогодба

Правителството на Тръмп ще преразгледа подписаното преди 5 години споразумение за свободна търговия между САЩ и Южна Корея.

Обратно в новината

Коментари - САЩ били ощетени от Южна Корея, ревизират търговска спогодба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От времената на Рим светът не е виждал по-античовешка външна политика.

СТАРА ПРАКТИКА НА АНГЛО САКСИТЕ Е,ТАМ КЪДЕТО ИМА ПРОСПЕРИТЕТ ЗА ДРУГИ СТРАНИ,ДА РАЗПАЛЯТ ВОЙНА!!!"ВСИЧКО НОВО Е ДОБРЕ ЗАБРАВЕНО СТАРО"!!!

Е Лъсна истината: Време е да унищожим Samsung, с предтекст Ядрена война със Северна Корея...

Samsung Heavy Industries си е чук от всякъде

нещо зеха да се умилкват на южно корейците господата горди орли на ФАЩт пари за власт...

ще ви дадем пари ако се сбийте с комшиите си.....

Като знам какви борби са покрай приемането или отхвърлянето на търговското споразумените между САЩ и Европа... Пък то можело да се преразглежда когато си поискаш. Демокрация бате, договорите нищо не значат, но само за страната на силния.

То май работата отива че главната цел е да се притисне Южна Корея за да може Данчо да източи някой друг милиард от там. :)))))

то за какво бил целият шум със Северната....да поизпразнят бюджета на Южната и Япония...Тръмпи явно в бизнеса го бива...любопитно ракетките по Сирия как ще се изплатят ?

Ракети в Сирия бяха стари/за това не всички стигнаха до целта/, с осколочен заряд като за атакуване на пехота, а не на летище. Утилизацията им е по-скъпа от новите, а постигнатия политически ефект задоволителен. Пито-платено.

Ха ха ха Дир защо ми изтрихте коментара много истина ли имаше в него ха ха !!!?? Знаем че никой , НИКОЙ не може да победи истината дори и вие !!!! Но тя боли заболяло ви е и вас защо ли ?

Объркаха двете Кореи. Алооо ! Туй е Южна бе! Вашите приятели! Не е Ким! Готови да жертват 5 милиона население в Вашата война срещу Севера!

хюндай и киа трябва да се забранят

Майк Пенис от ФАЩ е тръгнал по света със съдрания чувал. Белким го позакърпи някъде по света. Ако трябва, вместо кундуржийско шило ще използва атомно такова. Важното е да го понапълни.