Доналд Тръмп поздрави Ердоган за победата на референдума

Президентът на САЩ Доналд Тръмп вчера поздрави по телефона турския си колега Реджеп Ердоган за победата му на референдума, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп поздрави Ердоган за победата на референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКЛАДИ,КОМИСИИ,НЕЩО ТАКОВА?! ИНТЕРЕСЧИИ,ЛИЦЕМЕРИ!!!

Завижда, Тръмпски. :))) Ако можеше и той така да си прави каквото иска. Ама, се окажа, че в САЩ разделението на властта работи по-добре от в Турция. В Турция сега работят по консолидирането на властта. :))

Съвсем сигурно е, че Тръмп не е поздравил Ердоган за победата в референдума! Тоова е лъжа. Дали избщо са говорили? Много ме съмнява.

Прав е ТРЪМП : интереса клати феса .

Ердоган говори и действа съвсем сериозно и отговорно за разлика от много български или немски политици . И най-страшното е че има силата и подкрепата на 60% от турците и на почти всички силни арабски страни и САЩ . Пусне ли сриийците към Европа- тя сама ще се разпадне от вътрешните противоречия - левите и все по надигащите се десни сили . Не изключвам да има и граждански недоволства да не кажа войни в някои страни от ЕС. Това ще разхлаби ЕС . А Русия и САЩ само това чакат. !

Нека кажем следното. САЩ е държава, която прогнозира своето развитие със 150 години напред. Турция е държава, която прогнозира бъдещето си с 50 години напред. А ние за съжаление, опасявам се, не можем да прогнозираме и с 4 години напред

като прогнозират толкова напред, що не прогнозираха и падането на 2-те кули в Ню Йорк ??

Красивият исторически момент - ЕС се разпада при председателството на разпадналата се Бг Гледай ти! И ако ЕС се разпадне, какво ли ще прави нашият Вожд - BOKO

Турция трябва да обмисли възможността да се отърве от оковите на ЕС? Е, това може да предизвика неодобрение и безпокойство. Как така Турция ще се откаже от този път? Откога турците поставят под въпрос Запада? Турският президент е прав. Турция се нуждае от Европа, но и Европа се нуждае също от Турция. Например за сирийските бежанци Турция е буферна зона преди европейските територии. Ако Турция, на която дотегна европейските страни постоянно да отварят обятия за враговете на всемогъщия президент, реши един ден да отвори портите си за наплива, може ли някой да проумее последиците за една наводнена от бежанци Европа?

Oцеляване или смърт на Европейския съюзЕвропейските лидери живеят в някакъв свой измислен, паралелен свят, далеко от действителността! Мислят и действат като дрогирани! Не осъзнават голямата опасност, която представляват мигрантите от пренаселените, бедстващи от немотия, страни в Африка и Азия. Не осъзнават трудността, даже невъзможността, на връщането им по хуманен начин в техните страни! И в тази си лудост включват и нас.

Eдна мисъл на Живков, която ми изглежда актуална и днес: С Турция яж, пий, другарувай, и си пази з....ка! Турция в момента е една много силна държава има над 900 млрд. долара брутен вътрешен продукт, който е несъпоставим с нашите 60 милиарда. Така, както наблюдавам процесите, Турция много скоро ще бъде водещ фактор на Изток, а там са нашите пазари в арабския свят.

Имам едно усещане...че нещата в турция ще се вмиришат скоро, и защо ли си мисля,че Тръмпщат ще се намесят да спасят демокрацията след приказките да зачитат демократичините ценности... И че Ердоган ще е неудобния диктатор

Егати и мръсния номер, който ни извъртя Тръмп. Сега ние какво да правим? Европа ругае Ердоган, Тръмп го поздравява. Как да реагираме ние, да кажем "Реджепе, да те e6a, поздравяваме те"!

В Сирия,Ирак,Египет махат режимите щото хората нямали права-Сега поздравяват АЛООООУУУ АМЕРИКА ТИ В РЕД ЛИ СИ!?

2-та режима се поздравяват.

организаторите на химическата диверсия се събират д съдът АСАД И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРЕЧЪТ И ДАЖЕ НЕ СА СЪГЛАСНИ С МЕЖДУНАРОДНО РАЗЛЕДВАНЕ - И ТОВА Е ЗНАК ЧЕ НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ КОЙ Е ПРОВОКАТОРА НА ТОЗИ АТЕНТАТ . И КАКТО ВИНАГИ КАКТО В УКРАИНА ТАКА И ТУКА НЕМОГАТ ДА НАМЕРЪТ ВИНОВНИТЕ

Сега вече е ред и на Бойко Борисов!

ПАК ни спестяват важна информация: бай султан Ердоган е поздравен от Доналд Тръмп и и лидерите на ислямистките главорези в Сирия.

ЧАО НАТО, ЧАО ЕС И ФАЛШИВАТА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ

АЗ ТИ СЕ ОБАДИХ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ АКО НЕ СЛУШАШ, ЩЕ ТИ ДЪРПАМ УШИТЕ! ЩОТ НЕ ГИ ЛИ ИЗДЪРПАМ ЩЕ ДЪРПАТ МОИТЕ!!!

Навремето, когато питаха Симеон Кобурготски кое управление е по-добро: "монархия или република?" той отговори: "Има добри и лоши монархии, и добри и лоши републики." В мирно време народът може да си позволи парламентаризъм, където отговорностите се размиват от правителство на правителство, но в сегашното, когато ислямът е обявил война на целия свят е по-добре да има президентско управление, при което има един главен управляващ и отговорник.

Много ясно, че Тръмп ще поздрави човека, който ще дестабилизира Европа!

Че тя Европа отдавна си е дестабилизирана! Това не си ли го разбрал или тепърва ще го разбираш?!

Защо сте толкова злобни и долни хора не ви разбирам, постоянно плюете и злорадствате с коментарите си. В България и дъжд да да вали пак турците са виновни. Толкова сте жалки.

Анифе, слагай си бурката и А надолу!!!

Д: Тебликлер,Реджеб онбаши ага туркиш ефенди! Е:Чок ташаккюлер, Доналд ага кравар бей ефенди!

Ако може и превод на български че ние неразбиращи вашия език неможем да разберем и коментара ти !

Дир отново ви признавам-Пак изтрепахте рибата със снимката на Бай Дончо !!! Ма той беше рижав а сега е с бяла коса !!! Чакай да сваля очилата-гледам А, слагам очилата гледам а то пак А, с бяла коса е !!! Брей за месец два му побеля косата да се разправя с ония гламавите военнолюбци басии маматааа !!!