Марешки: Кабинет само на ГЕРБ и ”Воля”. ОП: Да не дава акъл

Бизнесменът Веселин Марешки предлага да бъде съставен кабинет, в който да участват само ГЕРБ и неговата партия, а "Обединени патриоти" да го подкрепят.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Кабинет само на ГЕРБ и ”Воля”. ОП: Да не дава акъл | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ,ХОРАТА ЩЕ ГО ПРЕДЦЕНЯТ ЩО ЗА ПОЛИТИК СЕ Е ПРЪКНАЛ!!!

НАГЛА МУТРА,ПРИМИТИВНА,СЪС САМОЧУВСТВИЕ ОТ ПАРИТЕ СИ,КУПИ ВИ С 20 СТ ПО ЕВТИН БЕНЗИН...

Дай на простака власт и ще го видиш колко струва!

Боже Господи , идиотите се канят отново да "яхнат" България !! Българийо, Българийо нещастна държава на тъпий народ- мазохист !

всеки да се предлага за премиер с всички министерства. Избраните трябва да се успокоят и без опиянение да погледнат резултатите от изборите, а те са много чуствителна преднина за ГЕРБ, които могат да съставят самостоятелно правителство на малцинството, а който не го подкрепя, пак и отново избори.

Боко вместо да е тука и да съставя правителство виси в Малта да записва поръчките на "големите началници". Чудя се кой в България гласува за тоя плазмодий, след като той никога не е работил за България, а само за чуждите си господари.

марешки е пълен предател. Първо гласувахме за него, сега подкрепя ГЕРБ, егати противния и лъжлим тип

Достойни бизнесмени-д-р Борисов и г-н Марешки.Хвала !

Браво.Няма такава държава.Кабинет с двама мафиота начело.УРА!

но всеки път когато чуя за патриотите ги отъждествявам с Вилон Сидеров и неговите хулигански изцепки.А и не ми харесва факта,че със Симеонов са сватбарски дружки кум и кумец.

Марешки е направил достойни неща за българите и не е опетнен политически.Не е корумпиран, не е бил в ДС и каквото обещае го изпълнява.Освен това има ясна визия за развитието на икономиката и е привърженик на ЕС.За разлика от него Каракачанов,какво е направил до сега ,освен да прави пиар акции по границата с Турция? Освен това е бил в ДС ,лобира откровено за интересите на Русия и като нищо ще ни натресе безмислената АЕЦ Белене и Южен поток но в наш ущърб.Никъде не говори за газовия хъб.От него очаквам по-скоро сближаване с БСП срещу ГЕРБ.И непрекъснато говори срещу ЕС в полза на Русия.

Тази служба,която навремето се наричаше ДС (държавна сигурност) ,беше аналогична на щатската ФБР. Днес у нас същата служба се нарича ДАНС ,във всяка държава има такава служба,без такава просто няма държава. И навсякъде по света,тези,които са служили на нея,са с предимство и гордост ,и не разбирам защо у нас,такива като тебе се опитват така да го кажат,че видите ли,това било едва ли не нещо "лошо" за въпросния човек.

Лошото е, че ДС беше другото наименование на Политическа полиция т.е. инструмент за подтискане на всякаква опозиция срещу БКП ,при това с методите на ГУЛАГ.

уточнявам че тук приглася само- хора на глупците и клакьорите

Шило

Марешки- почтен? Хахахаххааха!

Трябваше БСП да направи правителство за да види агресивната и разделящята нацията Корни как ще бъдат изгонени след два три месеца.Така безпардонно тя може да се разпорежда само в собственото си семейство.

ПРЕговори, РАЗговори, ЗАговори, ДОговори. Има ли още варианти за представки? Богат език - мек хляб.

Марешки изглежда е по-тъп и от Б.Б. Ще си паснат напълно в едно коалиционно правителство.

Марешки е най-големия победител ...сам и неизвестен а победи обединените сини ....има основание човека да преговаря срещу фалшивите патриоти

доста е объл завалията

abasador

е за, какво трябва да се притеснява народа ни, та проблемите вече са решени с управлението? Ето още един на който не му трябва акъл, защото има много пари (добре са си бизнесмените като него, хубаво е, че си имаме сериозен и тежък гл. прокурор и неподкупна съдебна власт) т.е. имам много пари, защото имам много акъл. Само едно не мога да определя, този господин Марешки, като кой иска да се изяви, като Путин или като Тръмп? Лек ден.

Със сигурност ГЕРБ ще вкарат Марешки в управлението! Групата на Марешки е желязна. Ще гласуват като един. Освен това има някой сведения, че проекта Марешки е идея на ГЕРБ. Говори се, че ниските цени на лекарствата и бензина на Марешки са субсидирани от контрабандата покровителствана от управляващите. Иначе Марешки продава горивото с 15-17% по- евтино от Шел, Лук, Еко, ОМВ и др.

варненски бабаит с нечисто минало. това е марешки. а народа, прост, прост, намали бензина с 5 копейки тоя и му пляскат с ръце като светая светих. натиска се да забогатее още не да твори нещо

мислех че патриотите са нормални но гледам че и те събраха от народа които не трябва да е там неисе а дано те се разберат за разлика гледам че другите зеха да мислят апри тия има де не им е мястото едно че са от другата страна и една с такива обществово тръгваики нее на добре но без кконтрола е на децата какво ли съм визял то от 5м6 клас мисли за 20 30 годишно и понеже техните са се пияни то нее избрало и няма кои да му обесни докато тая държанва се занимава с глупости порсто трагично ми става да гледам такива деца къдее контрола отговор в кръмата или в гаража срамно е

а тебе директно трябва да те застрелят за гавра с езикът ни свещен, и за подигравка с правописа!

Pesh0

днеска минах до Бензиностанцията му в Бургас . една колонка , с 10 коли опашка . Съседната бензиностанция , свалила на същите цени 1,86 дизела , ама една кола няма почесох се помислих и си викам я по добре да почакам . ако го нямаше марешки тези пак на 2,12 щяха да продават . та почаках и си заредих :)

Ти пак същата празна кратуна почеса и преди да гласуваш, нали ?

Трол долен, не ща да ти чета глупостите. Като няма какво да кажеш, не пиши нищо.

Pesh0

не аз не гласувах за първи път . Реших че след като не уважиха желанието ми на референдума , няма смисъл да гласувам и според мен този парламент е всичко друго но не и излъчен от народа . А и като не гласувах , на евентуален следващ референдум , прословутия им праг , ще е по нисък .

...то само ценко чоков още не си е направил партia...ама време му е !...може да я нарече "справедливост" ..."воля" вече е заето !

ленче, и справедливост е заето! може би благородство, или хуманност!?

Поредният смешник на небосклона на родната политика! Но пък са си лика прилика с Б Б !

.....обединените патриоти са орел,рак и щука и ще теглят в....ЧЕТИРИ посоки.

107 стигат ли за правителство?Кой ще ви го одобри,останалите,които са повече от 107! :D

Според както сочи науката /логиката/в България ще има правителство на БСП,ОП ,Воля и ЕВЕНТУАЛНО подкрепа от ДПС. Друг въпрос,засега без отговор, е ДОКОГА?

Този човек е луд ,как така с много по-малко от нас иска да сме навън и само подкрепа. Пак ли?-няма да стане магарешки.

Абе тия измислени "политици" от ОП и Марешки, съвсем се разпасаха! Що не тръгнат да съставят правителство докато Борисов отсъства, за да се избият помежду си и да мирясат! Ако ГЕРБ отсвирят всички мераклии и направят правителство на малцонството, почти веднага ще им лъснат задниците , защото социалните обещания на всички бяха почти идентични и ако правят "напук" като опозиция, на следващите избори ще видят Парламента през крив макарон... Хора, не се плашете от избори, защото това е ситото за самозванци и гладни нахалници! Иначе ще видите и Сидеров като някакъв министър...ако излезе изпод масата...

народът да е толкова тъп и мазохист, че да си избира редовно партиите които го доведоха до мизерия и прогониха младите в чужбина. Изводът е, че изборите се манипулират от финансовата олигархия което се потвърждава и от голямия брой платени тролове плюещи без доказателства против Марешки и не предлагащи нищо освен плюнки. Явно Марешки е проблем за статуквото и затова не позволиха камери при преброяването. Марешки е доказал, че работи за хората, за разлика от статуквото което само сладки приказки приказва, а резултатът е пълна катастрофа.Марешки е ясен, кратък и точен в изказа си за разлика от многословните обещания на БСП и ГЕРБ. Затова е тая злоба към него. Дано народът проумее, че надеждата е в него.

...този от снимката е "бизнесмен"...колкото и пеевски е "бизнесмен" !...в Bалгатia наричат престапниците "бизнесмени"....а някои от тях и "политици" ?!?

какво е това валгатiа?

...успокои се ...не е за теб...

И това твое твърдение е на база ...Болната ти фантазия нали??? Никакви доказателства, измислиш си, да се намираш на злоба

от как "лидерите" на сдс си изпе..дера..сиха, аз гласувам за герб. но сега искам премиер да е марешки. и докато е премиер, като в щатите бизнесът му да се поеме от синдици! те тогава всички ще разберем защо и какъв му е бизнесът!

...Mарешки,ти защо си на свобода ?...Tи си подсадим за престапленя !....Kакво се правиш на политик ?...или викаш щом борисов може защо ти да не можеш ?!....Hадали има хора които да вярват на глупотевините ти ...мястото ти не е там дето си се изтапанчил !!!

съвсем полудя. Или до изборите си вземаше хапчената от аптеките си, а се га престанаха да му ги носят. Очаквам следващото хумване при поредния пристъп на лудост: самостоятелен кабинет ва Марешки подкрепян от всички други партии.

Марешки- ПОРЕДНИЯТ КОМУНИСТИЧЕСККИ БУШОН ,КОЙТО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ КАТО БОЙКО.А ТЕ СА ДРОЖКИ

дрОжки са!

Какво се случи ? Патриотите , Марешки показват мускули, Бойко мълчи като пуа , Корнелия подви опашка, фес*вете мълчат , а всички спечелиха. Каво се случи ???

ми случи се, че още няма народно събрание, не се знае още кой ще е депутатинин, кой нема да е! кой ще е председател, кои заместници, не се знае дори ще го бъдели това народно събрание! дост внася жалба, а абв и те срещу марешки, щото нещо в регистрацията му куца! ще рече, ергенина още не е казъл дали смята да се жени, а момите вече се натискат една през друга!

Този Марешки излесе същия бок..к като Борисов.

Pravilno.ajde sega tichkaj da im oblizhesh posranite zadnici,che pak shte ti razporiat anusa tova Komunistite!

прав си! от къде на къде ще влиза в парламента? там е място само за курнелия, доган и елена йончева!

Само напред Марешки, само "Имаме мерак" ще извади Бълагария от блатото и не забравяй да си пиеш хапчетата редовно !!!

симо

Нахалството е право пропорционално на простотията му.....Да видите дали ще има РАЗЛИКА между НАЦИОНАЛНИТЕ и неговите интереси.Бизнесмен нали,и милионер нали!!!!Конкурентен принцип---да преебем другите.

Представяте ли си какво щеше да стане,ако тези не се лакомеха за държавната хранилка, а бяха като Манолова?

Predstaviate li si kakvo sjte stane ako komunistite ne ti razpiraha anusa vseki den? A deeba tvojta majkia u istata...

Predstaviate li si kakvo sjte stane ako komunistite ne ti razpiraha anusa vseki den? A deeba tvojta majkia u istata...

107 - коалиция между двама простака.

Ако ще е правителство на малцинството, най-добре е ГЕРБ да си е сам.И Симеонов и Марешки са се втурнали да осребряват подкрепата си по някакъв съществуващ само в сънищата им курс.Корнелия ги чака на втората обиколка, зажадняла за общуване, пък после ще стане ясно кой кум, кой сват, кой на булката брат.

симо

Нали ,,реформаторите ,, им показаха КАК СТАВА.

Марешки, напълно си прав и Борисов трябва да те разбере. Какви ОП са тези начело със Сидеров и Каракачанката. За В.Симеонов нищо лошо

Варна и Бургас винаги са се конкурирали ,този път в боклуците.

Сори, но ако не са Варна Бургас и Русе, няма да има кой да ви разтури кочинката. Всички "бизнесмени" станаха столичани ама в повече.

В същност това не са патриоти а самодейна сбирка от слаби артисти със Сидеров начело,помните ли го под масата и във ВИТИЗ ?Марешки е интелегентен и умен.

''Марешки е интелИгентен и умен'' Личи си му , не е като да не му личи.И нея дето му се хванахте на 30-те стотинки и вие сте почти толкова умни , но не съвсем.

симо

Явно и ти си ентЕлегент!!!!путка......,но тя е хубаво нещо...Така ,че НЕ си,не искам да те хваля.

Марешки си е направо титан на мисълта - на фона на Цв. Цв., който е прочел адаптираната за първокласници версия на Винету и Боко прелистил целия първи том.

МАГАРЕШКИ: АЗ В ИКОНОМИКАТА СЪМ НАЙ-СИЛЕН

МАГАРЕШКИЯ бензиностанция им пусна.. С еФФФтин бензин и нафта да пътуват. Пък те дори с един ДУПЕТАТИН да не му се отблагодарят.. Май си отмъщават, че му запечатаха колонките за неплатен акциз и ДДС и само за един месец им стопи спестеното в скъпите вериги..

си е гола вода.. Кабинет на ГРОБ и ЯЛОВ.. 95+12=121 по МАГАРЕШКИ... Че то БАЦЕ ако ша са пъне туй да го мислии как да стане, що му е МАГАРЕШКИ за управление в малцинство??? Сал нов министърин - ИКОНОМИКАТА, ГЛУПАКО ли да си има.. Той веч са опари от един такъв..

Много му се иска на Магарешки, но това няма как да стане! Ясно е че това искат от ЕС, който никога няма да разрешат про-български партии да управляват. Но лъжепатриотите не са никакви патриоти, така че от ЕС ще се навият за коалиция с Обединените Идиоти, а Магарешки може да го подкрепя!

Ще стане, местанчо, ще стане. 95=27=12 това, ще стане. Казал съм го през ноември миналата година.

Личи си, по активното необосновано и преднамерено плюване, че новата партия в политическият ни живот е наистина нещо ново не системно. Нали всички искаме разчупване на статуквото. Ето имаме нещо ново идващо от другия край на България. Да го подкрепим. Поне първите 100 дена, така е нормално нали!

МНОГО ТРОЛ МНОГО НЕЩО,ДО СЕГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТОЛКОВА МНОГО ПЛЮЕНЕ ПО НЯКОГО.ИЗГЛЕЖДА ГЛОБАТА ЗА КАРТЕЛ ДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ИМ НАЛОЖАТ Е ОТИШЛА ЗА ТРОЛОВЕ ПРОТИВ МАРЕШКИ. ИЗГЛЕЖДА МАЙ НАИСТИНА ДЪРПА МАФИЯТА ЗА ОПАШКАТА ЩОМ ТОЛКОВА МНОГО ВНИМАНИЕ МУ СЕ ОТДЕЛЯ.

Ooooo,мафиозоо

Къв картел бе кухар. в България има ЕДИН ПРОИЗВОДИТЕЛ на горива. Как да имаш различни цени

КУХАР Е НА МАЙКА ТИ СИНЧЕТО-НЕКА СА ИМ ЕДНАКВИ ЦЕНИТЕ ,НО С 30СТ. НАДОЛО-ТОГАВА СЪМ СЪГЛАСЕН ЧЕ Е СЪВПАДЕНИЕ.

Опааа! Още не влязъл в парламента и показва рогцата, щото не е наясно в ЕВЕНТУАЛЕН такъв кабинет какви номерца ще му извъртят! Само после да не тръгне да плаче на ОП как са го прецакали.

Безмерна наглост защото му позволиха монопол върху аптеките въпреки ограниченията от Закона.

Кабинет на ТИМ а другите само пляскат. Тоя чичко яко си повярва. Абе МАГАРЕШКИ нали щеше да се бориш със статуквото? А ГЕРБ не са ли баш това