Над 5 милиона бежанци от Сирия има в съседни страни

Броят на сирийските бежанци в Турция, Ливан, Йордания, Ирак и Египет надхвърли пет милиона за пръв път от началото на войната в Сирия преди шест години.

Обратно в новината

Коментари - Над 5 милиона бежанци от Сирия има в съседни страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не споменете Израел колко бежанци е приел?

ами богатите арабски страни

Тия не са никакви бежанци, а Башибозуци, Нашественици и Пришълци. Ако влязат незаконно в чужда държава, би трябвало веднага да ги застрелват.... Сирииците са бежанци, само за своя президент- Башар Асад. Той трябва да се занимава с тях...

пак ни сервират турски вицове;) Турската държава посредничи в обгрижването на 488 531 сирийци а останалите, колкото ги има, според Турската централна банка са внесли в турски банки стотици милиони турски лири. Айретен че ВКБООН вече не дава помощи за сирийците в Египет и Йордания, та затова същите тихичко взеха да се връщат в Сирия. Да не говорим че 5 милиона "сирийски" бежанци ще се съберат само ако иракчаните, авганистанците, мианмарците и т.н. застопорени в Турция изведнъж са получили сирийско гражданство.

Ами вие сте си еднакви,затова ще се грижите,имате интреси в Сирия и прочие.Ние ,специално ние нямаме нищо общо.Най-вече тези толкова различни от нас от горе на всичко ,не приемат културата ни,а искат да налажат тяхната.не ги искаме -това е.

Разменяме 2000 афганистанци за 2000 сирийци. И започнете да си пазите границите от афганистанци или не знаете що е това афганистанец и къде вирее. Май има далавера в прекарването на афганистанци от иранската до Българската граница.

През Турция...

Турция отваря границите си, т. нар. цивилизовани страни от ЕС затвориха вратите си за хората, търсещи убежище.

ъхъ. само дето има едни 4-5 милиона турци в Германия, които нещо не искат да се връщат във 'великата' пуешка държава, ами се натискат при неверниците

Турция продължава да се грижи за милиони бежанци, докато Европа затваря вратите си за тях и предоставя място за терористи.

Ще ѝ кацнете скоро и вие на мушката на Меркел, ще видиш кой кого приютява, като се наложи да си носите сами отвратителните дънки и да си ядете смокините.. Повтаряте като папагали това, което ви казва онзи ненормалкик, с мустачките, ама ще ядете кривата опашка много скоро, стой и гледай...

А светът е проглушен от викове за произвол и плач за потъпканите права на Tурците?!?!?! ХИЧ НЕ МИ ХАРЕСВА ЕРДОГАН....НОООО ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ ПРОДЪЛЖАВА!!!

"Турция се грижи не само своите 80 милиона граждани, но и за над 3 милиона бежанци"?!? Ми освен за "бежанците" дай се погрижим и за 80 мил. турски граждани; така ли да го разбираме тоя?

Финансовата подкрепа от ЕС за бежанците в Турция е не повече от 250-300 млн. евро, а от Върховния комисариат при ООН близо 550 млн. долара. В същото време правителството, неправителствените организации и общините в Турция са похарчили близо 27 млрд. долара.

Тц, не са 27 милиарда, 270 са. Европейските агенции преиначават всичко...

и у нас управляват 500 комунистически фамилии и има много слугинаж

EC да не се правят на интересни пред Турците.

защо? иначе ще си приберете 4-те милиона чалми от Германия обратно във фесландия? ама те май нещо не искат при султан ердосган, ами се натискат при неверниците...

фесовете пак мрънкат. хайде бе, нали сте голяма работа? колко му е да приютите 2-3 милиона ваши единоверци. защо пък трябва Европа да ви ги гледа, след като сам ердосган направи доста за да е такова положението в Сирия? дръжте си ги при вас и халал да са ви!

5000000 "бягат" от 500 !? а, казват, че курнела лъгала много...

Oцеляване или смърт на Европейския съюзЕвропейските лидери живеят в някакъв свой измислен, паралелен свят, далеко от действителността! Мислят и действат като дрогирани! Не осъзнават голямата опасност, която представляват мигрантите от пренаселените, бедстващи от немотия, страни в Африка и Азия. Не осъзнават трудността, даже невъзможността, на връщането им по хуманен начин в техните страни! И в тази си лудост включват и нас.