Станишев: Бъдещето ни в Европа е в нашите ръце

Днес трябва да зададем нова перспектива за просперираща и справедлива България в силен ЕС, заяви лидерът на ПЕС Сергей Станишев в интервю за вестник "Дума".

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Бъдещето ни в Европа е в нашите ръце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вай-вай....щом сме в ръцете на Станишката.....

Щом този Сер гей се появи значи войната в БСП навлиза в решителна фаза.

Вярно вие имате бъдеще с нашите пари.Ние нямаме.

ТА НИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФЕОДАЛА,ВЕЧЕ СМЕ ПЕРИФЕРИЯ НА РАЗПАДНАЛАТА СЕ ЕС!!!

Аз пък Г-н Станишев се моля, и опазил Господ, ако бъдещето ни в Европа е във Вашите ръце: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. "... - А иначе каква е била връзката и взаимодействието между Луканов и Джордж Сорос? - Луканов пусна Сорос в България, който изгради всичките си структури у нас по негово време. Луканов му даде едни 11 милиона. Или конкретно освободи го да не плаща данъци в България, които бяха в този размер Освободи го от данъци и оттам той спечели милиони долари. Това къде го има?! Защо не направите една справка какви пари пристигат за тези наши фондации и неправителствени организации?...", 28 Септ. 2014, 09:54, Blitz bg, под заглавието "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС". Надпис под снимка на Шорош и Серго: "Джордж Сорос и Сергей Станишев обединиха усилията си на циганския фронт", публикувана на 15.06.2007 в politika bg, в статия под заглавието "Циганите в София: Не щем Сорос, искаме си бай Тошо!"

За първи път да каже нещо свястно! Браво!

тежко и на европа, ако бъдещето и е в ръцете на този лисугер и подобните му бездарни комунистици!

И тоя юнак вместо да се окопае на Бузлуджа, европеец станал! Марш към СССР, какво правиш в Европа?

Този пък кой беше?

След гласуването за СЕТА, дето не разбрал за какво гласувал, не искам да го знам, също и за управлението му с мандата на ДПС.

На Дмитриевич междуушието му съвсем се е разжлембило, точно както на клетата животинка -негов първородител - току що слязла от въртележката.

Бъдещето ни в Европа е в ръцете на Станишев. Сега разбрахте ли кой е слънцето на България.

Отидох на изборите твърдо решен да гласувам за БСП. Толкова години управление на царедворците - достатъчно! В тъмната стаичка обаче се запитах "Каква алтернатива са БСП в действителност?" Спомних си Станишев, ЕНП, европейския диктат за бежанците... и задрасках друго квадратче! (П.С. ЕС звиси от нашия глас колкото зависеше и подписването на СЕТА)

"Бъдещето ни в Европа"? Тоя е тотално изперкал, нали 1/3 от народа ни гласува за бъдеще в СССР?Курни трябва начаса да уволни тоя предател!

Да ама българите пак ще сме най! Най бедните най умиращите с най висока престъпност! Еер стига вече!!! Ердоган очисти Турция от Aмерикански и Hатовски агенти. Ще управлява Турция минимум 20 г. напред

. - скарахте се с Русия, - срока на фондовете от ЕС свършва - закрихте си си индустрията - унищожихте си селското стопанство - превърнахте туризма в алкохолна секс екскурзия - изгонихте в чужбина наистина образованите и предприемчивите .... Скоро май нищо няма да остане в БъГъ-то. Естествено за това ще обвините Русия,Турция, Сорос, комунизма, демокрацията - но при всичко това Бай Ганьо си остава пИрфектен.

Красивият исторически момент - ЕС се разпада при председателството на разпадналата се Бг Гледай ти! И ако ЕС се разпадне, какво ли ще прави нашият Вожд - BOKO

"Г-жа Хитлер" и "Грозна лелка" XA xa..xaaa.. -Европейският съюз ще умре, а глобалистите ще бъдат разгромени. Oцеляване или смърт на Европейския съюзЕвропейските лидери живеят в някакъв свой измислен, паралелен свят, далеко от действителността! Мислят и действат като дрогирани! Не осъзнават голямата опасност.....

В ръцете ти има нещо друго. И да се измиеш и намажеш с крем. Хигиената преди всичко. Хигиена всякаква - вербална, духовна, че и физическа. Между тем, давно не слышали о Вами, куда Вы пропали?

Ти по-добре кажи кога с Моника ще върнете парите от аферата Хохегер!?

Да бе в нашите. Ама те вашите са от червената аристокрация от която принадлежиш и облагодетелстваше със заменките и т.н.

КЛасическо хюмне и простак! не мога да го чувам и гледам!

ТОВАРИШ СТАНИШЕВ, ВЫ ОЧЕНЬ БОЛНОЙ, У ВАС НУЖЕН ВРАЧ ПСИХИАТР, ВОЗМИТЕ СЕБЯ В РУКИ !!! ПОСЛУШАИТЕ ВЗРОСЛОВА ЧЕЛОВЕКА !! ЕСЛИ У ВАС ГОЛОВА РАБОТОЕТ !!! БОЛЬШОЕ СПОСИБА !!!

Нали Бойко каза че матриала е слаб. За въпросите които Станишев поставя е нужен доста по интелигентен матриал а не изпростелия до голяма степен български народ, изпростял благодарение на дългогодишната политика на тези които сега трябва да отговорят на поставените въпроси. Да крадеш е лесно но да създаваш е доста по трудно.

Бах та в руския кавалин

ТВОЕТО БЪДЕЩЕ Е ЗАД РЕШЕТКИТЕ, МОЙ ЧОВЕК!

Да , нали го снимаха с три ръце ......

БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ РЪЦЕ Е В ЕВРОПА.

Правилна забележка.

Ако такиа като този са лицето на ЕС той е обречен. Гея съсипа БГ и БСП,сега се е заел с ЕС.

Значи никакво бъдеще няма за Европа! С червените изроди всяка държава или съюз ги очаква тотална разсипия и тоталитаризъм!

Е защо тогава твоите симпатизанти гориха знамето на Европа на митинг от президентските избори? Защо Корнелия ги гледаше с радост и им се радваше. За пред Европа говорите едно, но тук сте си старите комунисти и роните сълзи по ссср и варшавския договор.

Това беше на събора "Приятели на Русия" проведен край язовир Копринка, но и Румен Радев и Кернелия Нинова гледаха с радост как се горят и тъпчет знамената на Европа и НАТО!

"Станишев: Бъдещето ни в Европа е в нашите ръце". Добре, но вашите ръце са с меки китки! Абе, ДИР", абе, Моника, защо не му кажеш на детенцето с меченцето, че свърши времето на партай-геносетата и на дългите речи "а ла Фидел" (бог да го прости?!

Скапаняк !

Думи, думи, думи.... А ти, другарю Станишев, лично ти, от висотата на всичките си постове, какво конкретно направи: 1. за влизането на България в Шенген 2. за влизането на България в еврото 3. за защитата на границата ни с Турция 4. за спиране на войнстващия антибългаризъм в Б.Ю.Р.Македония 5. за продължаване на кохезионната политка?

Тоз съединител какво общо има с нашата Родина?

Голям политик, няма що! Цяла страница тривиалщини, не само няма никаква национална идея (това е вън от неговия интелектуален кръгозор), но няма и нито една практическа идея...

Станишев пише и казва сега наистина редица верни и умни неща Това е факт. За съжаление почти никой сега не му вярва , защото , когато имаше възможност да направи нещо полезно за България -не го направи. Проваленият икономически модел у нас -вярно,че се въведе по внушение от Брюксел, но какво направи Станишев за да го корегира ? Нищо не направи.

Веселин ли ти е малкото име?

някой чете ли го тва пустословие??

Проваленият и отблъскващ Станишев се опитва да се прави на далновиден и значим политик,като ни преразказва ,известните на всички ,заключения и факти!От неговите преразкази ползата е нула,за това по-добре е да се скрие!ПЕСоглавците са вредни и за Европа и за България с димагогията си!

Типично празнословие на европейска зелка, обременена на това от горе и от комсомолско минало. Убеден съм,че дори сам не си вярва на приказките.

ЕВРОГЕЙСКО-ЕВРЕЙСКА ЗЕЛКА!!!

Ногу умен тоз мишок беее...от къде ли си е преписал дълбоките думи,за това интервю. И със сигурност сам не си вярва на глупостите които плещи.

А бе гей наглецо другарю Станишев - колкото пъти вашата партия е била на власт толкова пъти е водила разруха на България...!!!!!! Като почнем от Живков, Луканов, Жан Виденов, твоя кабинет малоумнико Станишев и накрая червеното нищожество Орешарски - това са все управленските катастрофи на комунистите социалисти български...!!!!!! Наглец в унисон с джадията КУРнелия...

ТОЯ АКО БЕШЕ В КИТАЙЙ, КИТАЙСКИТЕ КОМУНИСТИ ОТДАВНА ДА СА ГО РАЗСТРЕЛЯЛИ ХАМСТЕРА :))

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ръцете долу от България гнидо проклета. Стой си в ЕС, тук в БГ не те искаме.

Дано Женевското езеро те пробере!

то ако ставаше с дърдорене, досега да е станало. Много думи, малка полза - най-обичам да слушам какво ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ, но никога не съм чула - ЩЕ НАПРАВЯ за България.....