Цацаров иска уволнение на прокурори, единият - бракониер

Главният прокурор Сотир Цацаров иска тежки дисциплинарни наказания за трима магистрати - две прокурорки от Варна и един от Кърджали - бракониер.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров иска уволнение на прокурори, единият - бракониер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дано не се надигнат в подкрепа картофите в ползу роду бракониера

И ,...... '''България , най-бедната и най-корумпирана държава ". Цацаров до Цацаров , мила моя майнольо!

Би трябвало да ги уволняват само ако вършат нарушения по време на РАБОТА. А за това че някой в СВОБОДНОТО си време, ходил някъде и нарушил правилата на движение или се сбил с някого- има закони и според тях трябва да ги наказват. Щото сега разни БОКЛУЦИ крадат и взимат подкупи, а искат да кажат че някой който е пресякъл неправилно платното за движение върши ЕДНАКВО с тях Престъпление... НЕ, не всички престъпления и нарушения са еднакви... За всяко си има отделна Присъда, а за бракониери наказанието е само ГЛОБА...

Алооо, г-н Цацаров , какви ги свърши за тооооОооолкова години , или само трупа , стаж за пенсия ?

Само така. Всички гнили ябълки на борсата на труда. Хубаво да им огладнеят лакомите задници.

Ха-ха, тия двете от Варна в случая с 1.во районно са били пияни до козирката, цялата полиция и прокуратурата го знаят. Като са трезвени вършат къде- къде по гадни неща- нагласят и мачкат дела, притискат прокурори и съдии, не безплатно разбира се...

Този плондер, малко се поразмърда... мислех, че няма нищо да направи до края на мандата си, но явно е решил да демонстрира някаква активност... е дано накажат някого, но като зная как работи съда и прокуратурата у нас- нада ли ще се случи!

vasil

У нас колкото някой е по-нагоре в служба или материални възможности,толкова повече бракониерства.

Цацаров и той да свърши за 5 лв. работа откакто са го назначили на работа.

И ние очакваме ТЕЗИ да правораздават.....

то за чакане май не трябвало акъл . в турция може да чакат султана да се пенсионира ,в русия чакат путин да си клонира приемственика ,а сащ да има друг кенеди .

На крака му дойде Лаура Кьовеши. Три часа говори как да се борим с корупцията и престъпността на най-високите нива. В резултат: трима прокурори може да бъдат наказани - едната повишавала тон, а другият бракониерствал риба. "Аз ли криво се молих, Господи, ти ли криво ме разбра?" Ама то нито Цацаров, нито Радев уважиха събитието, а Бареков не го допуснаха..

Г-н Цацаров проявява забележителна активност в последно време, някой му е пречил преди, що ли?!

ми прокурори бе цаца и те кат тебе кво толко грешки сме хора прайми

А аз искам отстраняване и на Цацаров. Къде да си подам прошението?

Опитай тук-link нашата скапана държава май само там може да се оплачеш...