”Шпигел”: 10 000 протестират в Русия. Медведев кара ски

В Русия десетки хиляди излязоха на улицата, стотици са задържани. Причината е корупционен скандал около премиера Дмитрий Медведев. А как реагира той?

Обратно в новината

Коментари - ”Шпигел”: 10 000 протестират в Русия. Медведев кара ски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сорос платил цирка, актьорите са го изпълнили. И по традиция и стил, на основата на лъжи.

10 000 за мащабите на Русия се равняват на това в България да излязат 5 човека да протестират. И какво се очаква от Медведев, да се трогне ли защото някакви палячовци решили да викат?!

Ало, математика! 10 000 да протестират там, пропорционално се равнява на 500 човека тук. И по-важното е, че 8000 са протестирали в 11 милионна Москва. А в 2 милионна София излизат 1000 човека. Направи си пак аритметиката. Ама, боли ме оная работа за братушките, дето си избраха комунизма и още ги управляват евреи. Които им избиха интелигенция, а тази от новите поколения мигрира. 700К-800 000 руснаци мигрират всяка година на запад. Затова Русия 10г си стои 140млн, не е заради фалшивите данни за демографски срив.

Страшна сензация - 10 000 протестирали за нещо си, а останлите 150 милиона не протестират.. Тия енжиота и фондации много евтино искат да свалят властта в кремъл :)

Сороските измекяри в действие. Сценария е пределно ясен - хваща се да се протестира за нещо - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА КАКВО - предизвиква се безредица, сблъсък и от запад започват писъци - О, УЖАС, ПОТЪПКВАНЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА - идват демократите и прилапват цялата държава. Аз обаче искам да попитам - какво става с демокрацията в Китай? Там властите газиха с танковете сороските измекяри. Защо нищо не се пише за демокрацията в Китай, а? Ама защото там не им минават номерата

В Китай има сравнитлно добре развито (благодарение на Интернет) гражданско общество, и въпреки че не се тиражират от държавните СМИ, бунтове и протести се провеждат по най различни поводи. В най-драстичния случай преди няколко години разярена тълпа линчува и уби корумпиран областен управител и централната власт не посмя да се намеси с репресии.

"Прост народ, слаба държава" - това важи в пълна сила за Русия.

А за европейски булгаристан нещо да каеш?

Алфа Вълка

Като те гледам, как си написал България се чудя, какво правиш тук, жалък имигрант?

РУСИЯ И НАРОДА И ТОЗИ ТЕАТЪР ВЕЧЕ СА ГО ИГРАЛИ И ПОУКАТА ОТ ГОРЧИВИНАТА СА СИ Я ВЗЕЛИ!!!ЦРУ ЩЕ УДАРИ НА КАМЪК!!!

За москалите и гьонсуратите, които ги управляват. Само да не си врат гагите по нашите географски ширини. Че тогава ще видят за пореден път що е то: "Голям Кралимарковски yй"!

....браво бе ...как успя да стакмиш тези редове ?!?...особено като добавиш и за кралимарковскiя....направо си сабитието сред коментарите !!!...с тази интелектуална мощ...си истински десен и разбира се гербаджiя !!!...хвала на такива люде !!!

Шорош им дал някоя и друга копейка - протестират милите ... А ние сега какво ? Да си спрем децата от училище ли ???

са лика-прилика. По 1,50 високи, никой не взима по-снажни в обкръженнието, за да видят хората, че са джуджета!

Наполеон е бил по-нисък,но е владял цяла Европа!

Владял е остров ''Св.Елена" чааак до смъртта си! А Жужаците ги чака остров 'Врангел'

Онзи ден бяха100 града, днес са вече 80?утре...? Бе, мужицитеимат ли толкова градове,бе? Аз си мис я ,че живеят на комуни по стотина дебила, както ни ги представя ...зазадняшката пропаганда?

Е какво да кара...танк ли???

Тази булка от дира се е огледала в криво огледало.

тв ада не ви е държаавта 404 - най-много навални да поучаства скоро в кинофестивал в източен сибир там големи награди раздават )))))

Каква е разликата между медведев и путин ??? Каква е разликата между ердогад и гюлен ??? Много скоро путин ще се сети , че медведев е соросоид и ще го обвини за идиотиите си !!! Също както ердогад дойде на власт благодарение на гюлен , а после си разчисти сметките със светска Турция, оправдавайки се с гюлен !!!

тв ада не ви е държаавта 404 - най-много навални да поучаства скоро в кинофестивал в източен сибир там големи награди раздават )))))

Русия е най-корумпираната страна.Там всичко става с много кръв и много пари.Там живеят най-пияните и най-гладните хора в най-богатата на природни ресурси държава

Толкова ли само пише в докладната на кварталният ви милиционер.Пропуснал си това че сутрин закусват бебета.

Анонимен деанонимизиран служител, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на тайни собственици, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, за закупуване на неизвестен брой шарени кецове и шарени ризки. Следователно Медведев е корумпиран!

Ти руския 'независим' съд ли очакваш да се само-сезира ? А Димон в сравнение със Сечин е направо аматьор.

FuckTheEU

Ъ-ъ-ъ-ъ....докато в Кьолн изнасилваха чистокръвни германки къде бяха меркел, шьойбле и юнкер? А къде бе шпигел? Въпроси, въпроси.....

Алоо джурналята, някакви доказателства? Или фейк-филмчето на Навални само по себе си е достатъчно?

Иначе Навални да беше вече осъден за клевета. Вместо това в Кремъл се ослушват като глухи шопари.

Изкарали 2000 платени протестъри и ги написали 8000 (шпигел дори 10000 :). Как според вас трябва да постъпи Медведев: 1 да си го премести в другия крачол 2 незабавно да си го премести в другия крачол протестърчетата ???

Не се притеснявай, колега Мечков, при мен като излязат така на протест, аз също или играя тенис, или ритам мачле. Да си протестират, какво толкова! Ето, и моята Лиляна така каза за протестите, когато им повишихме винетките: да си протестират, повишените цени остават!

Интересно! Преди казваха за Путин, че бил скътал $200млрд., а че не можаха да кажат къде е това имане бе най-достоверното доказателство. Сега пък за да не мълчат, са се захванали с Медведев. И то кой - товарищ Навални!

Кой дава пари на Навални, да направи той тази голяма организация и да плаща на координаторите? В същност той държи голямо "предприятие" по развала на държавата. Самия той е осъден в 2014 г. за три години условно по делоРазрушител Ив Роше за кражби заедно с брат му и брат сега лежи в затвора.

на кой не му е угодно да се показва истината? Кой? кой? кой? Дай сега щото единия пръднал, да не гледаме към този който се е посрал??? това ли искаш да ни кажеш?

ами иска да ти каже че е прононсиран престъпник-КРАДЕЦ!!! сега разбрали?

Таваришч Шаломав "цвинцко" похапъйвает или как!?

Не кушает!Ваабшче не пасегает!Щото едни, че го пляскат през ручките!?

А когато на запада протестират 10 000 западните демократични политици не карат ски!!! :) (направо си режат вените!)

И покрай този филм видях няколко други клипа. Един как Навални обещава да осъди Русия да плати 10 000 (десет хиляди) евро на всеки, който бъде арестуван на митинга на 26.03. И един, на който няк'ви осмокласници коментират как ще вземат по 10 000 евро и обсъждат как ще ги похарчат :) Яко, а!

Ясно е какво си гледал и колко разбираш руски.

Боли ви за Путин и Медведев . Боли ви естествено.... Когато Путин дойде на власт. Русия беше разпадаща се държава с Война в Чеченя. С олгараси които охотно изнасяха всички ценни ресурси на Русия на безценица и държава нищо не получаваше от тях.... Тогава тя беше любимата на Европа и САЩ Само че Путин и екипа му за 15 години успяха да направят немислимото. Върнаха Русия там където и е мястото на световна сила.... Държавта си върна контрола над стратегическите отрасли. Олигарсите плащат данъци и се отчита пред Кремъл....... Руснаците живеете в момента няколко пъти по-добре отколкото когато дойде Путин на власт... Войната в Чечня свърши..... Русия възстанови производства които беше захвърлила и разчиташе само на внос...... Последните години има и положителна раждаемост...... Затова го мразят Путин........Защото бръкна в г-за на англосаксонските терористи окупирали България

путин само твоя живот не е оправил , как е пропуснал ??? Като сте толкова влюбени в диктатора, взимайте поезда и тръгвайте на поклонение към покоите на фюрера си !!!

Ми хайде да сравним и какво се случи с България т 2000 година насам а ? В България за разлика от Русия продължи раздържавяването и всичко беше разпродадено на чужди концесионери Електро дръжесатвата, БТК....... Всичко до което можеше да се докопат мафиотите. За разлика от Русия която възстанови силата на армията си България е доунищожи и сега няма нищо но за сметка на това има окупационни американски войски. Влезе в ЕС за сметка на затворени блокове на АЕЦ Козлодуй.... Раждаемостта ,която до 2008 растеше от 2009 намалява катастрофално и сега България е обречена на изчезване. Политиците в България ги назачавт директно от САЩ и ЗЕ и ги подбират кой е по-корумпиран за да може да бъдат лесно контролирани или сменени ако не слушат.. Та так за сравнение кое как се . случи Ако Путин се кандидатира в България за президент . Ще бъде избран с над 80% Мога да се басирам

Путин няма нищо общо с моят живот. Той осигури надежда на Руснаците. Затова и 80% го подкрепят .Руснаците помнят къде бяха преди Путин и виждат къде са сега..... Затова е и демонизацията му на Запад. колкото Русия е по-силан толкова повече ще бъдед демонизирана. Същото ще бъде ис България ако се появи политик като Путин който да работи за БЪЛГАРИЯ а не за господарите си от САЩ и ЕС

Гледах т.нар. "филм" на Навални. Твърди, че всичкото богатство е на близки на Медведев, а не негово. Ама, как да е. Помните ли филма на Навални за Чайка? А помните ли, че имаше дело на Навални срещу Чайка? А помните ли, че това дело се пренесе от Москва в Швейцария? А помните ли, че швейцарският съд потвърди решението на руския? Който не помни, греши по няколко пъти :)

путлер скоро ще пусне медведев по друга писта с фатален финал , защото хората в Русия трябва да получат някакво решение за идиотиите на властта в Кремъл !!! Някоя лавина ще отнесе скоро другаря медведев в някой мавзолей !!!

аууу, токю -що в Сливен се разминах с рекламна кола на Потрошенковата Рошен :))

В сравнение с 30-те милиарда $ на Путин Медведев направо си е бедняк.След месец два ще го жертват в името на народа.

не са 30 милиарда бе, бихлюл. 3 трилиона са и ей ся Вова ще ти прати платен килърррр

А ние кога ще преброим лудите, питам?

10 000 маргинала (0,007%) от 146 000 000 население протестирали (преувеличено 2 пъти). За мащаба на България това са 500 човека...БУЕН СМЯХ?!

А в Северна Корея никой не протестира за нищо. Значи, там всички са доволни от всичко, освен от международното положение, от което пък всички са еднакво недоволни... :))

Прави впечатление,че антируските статии в този сайт са само от фашистките сайтове - DW,Шпигел....Явно още им държи влага, вече 72г.

Така е, толкова им е влажно на германците, че не можеш да си представиш. Затова, напук, направиха по-силна икономика и по-висок стандарт. От чиста злоба...

Гледах го това филмче донякъде - голяма досада. Особено ми хареса как го изчислили по маратонките и ризките. Това сериозно разследване ли е? После някакъв олигарх му предоставил имение от не знам колко декара. Снимките са правени с дрон. Сериозно? Над такова място ще си кръжи дрон и няма да го гръмнат моментално? И там вече ми доскуча и го зарязах. Издишате, значи. Дайте по-сериозно, господа.

Не случайно троловете наскачаха. Паднат ли Путин и Медведев, няма да има пари за тролене в полза на Русия.

Ама и за тролене за Америка няма да има. Зер тя ще е взела вече всичко, защо й е пропаганда?

Ооо, Америка за България се включи! :)))))

Тука, безплатно си пишем 5-10 човека макс. Всичко друго прави пачка като за последно. Още малко остана. Фейсбук групата Чист Интернет ги отстрелва един по един. Рано или късно ще ги направим известни. Стефан Пройнов вече лъсна с фирмата си Булпрес в публикациите на Бивол. Ще светнат и другите. С имена, снимки и адреси. Като свършат рублите искам да ги видя как ще си търсят работа ако някой ги гугълне:))) Цял живот кофражисти и разносвачи на пица. Вие си го избрахте пичове. Спрете докато можете. После се сърдете на себе си.

Москва е Столицата на Глобализма - Пролетарий всех стран соешайтесь! Преди 100 години подеха ръководството борбата за Световен Майдан!

Здравейте, преди малко приключих с електроконвулсивната терапия и вече съм готов да громя путлерастите.

Както винаги, една смесица от истини, полуистини и лъжи - но какво да очаква човек от Шпигел? Първо, въпросното филмче за Медведев, както вече написаха доста хора, е доста далеч от истината, половината поне от недвижимостите не са на Медведев. Но даже и да са, нали не трябва ли да се докаже, че са незаконно придобити (или просто защото са на Медведев това вече е ясно). Впрочем и Навални не е бедняк, и за него има подобно филмче, може да се намери в тубата, но не толкова лесно както това за Медведев (защо ли?). А корупционните обвинения към Медведев са главните причини за "протестите". Това за повода. На истинността на подробности от рода че Путин бил казал, че Медведев има грип, а той видите ли нямал да не се спираме, защото ще заприличаме на журналисти от Шпигел. Но най важното е, че размера на протестите е меко казано доста завишен - да речем, че наистина 10 000 души са дошли на митинг в Москва (макар че като гледам снимките и видео материалите много се съмнявам). Това може да е много за София, но за Москва, която е 15 милиона това е едно нищо. Да си спомним, че при предишни протести имаше над 120 000. И последно, на снимките има толкова много непълнолетни и направо деца, че всичко прилича на детско мероприятие - това ли събра великия опозиционер Навални? С една дума, Шпигел баламосва немците, а дир.бг го препечатва, за да баламосва нас.

медведев кара ски, а от шпигел пишат глупости...десет хиляди от 145 милиона хехеех,

Това не е първият неуспешен опит за Майдан в Русия. Няма да е и последният неуспешен. Но е хубаво че са неуспешни, Сорош нека раздава кинти щом има в излишък.

Преди ама точно 100 години БЕШЕ ПЪРВИЯТ И ТО УСПЕШЕН МАЙДАН В РУСИЯ. Тогава дядовците на Ченгесарчетата Медведев и Путин ограбиха и убиха законния Собственик на Русия!

1 Пише Шпигел.Значи чакай полуистини или ако има истини, то обърнати наопаки при това те са злонамерени. 2.Корупция в Русия има и едва ли не всеки месец арестуват, разследват и затварят. Дори министри и губернатори. Борят се, осъзнават, но не става на раз. 3.Корупция има във всички държави.В САЩ, например, дори тя е узаконена в вид на лобизъм. И чрез лобизъм се въртят милиарди.Така може. 4.Навални платен от САЩ и кой ли път се опитва да направи майдан в Русия с благородна видима цел борба с корупция. 5.Истинската цел сваляне на власт в Русия и хаос. Видяхме го в Украина. 6.Шпигел да отвори очички си и да види как жестоко се разтурват демонстрациите и митингите на Запад. В Русия пострада само полицай сътресение на мозъка.Никой от нарушителите на закона не пострада, а напразно. 7.Корупцията се доказва в съда.Ако представянето от Навални вярно какво му пречи да покаже доказателствата в съда? Ясно.Тогава няма да стигне до целта (виж горе коя е тя).

Значи Путиновите губернатори корумпирани, а Путин Цар Слънце-защитник и справедлив! Ей, учили сме я руската история! Това пък кога ли не е било там така!

Учи и своя, идиот злобен.ако там не намериш корупция, значи четеш фантастичен роман.

Filomatis

Ей,много ви е труден българския на вас руснаците :)

Те и срещу Путин казаха...ама нищо не доказаха. Както обикновенно.

Глобалистите - сатанисти май опитват да спрятат майданче в Русия. И то срещу своя човек - либерала Медведев. Путин засега е лоялен и му пази гърба. Но докога ли?

ГъГъ Голям СМЯХ излъгаха 15 годишни с по 100€ , а ако ги арестуват 500€ , ХаХахааа след случката познайте 0€-аааа така са побеснели пуберите (вече похарчени пари) че полицията пази Навални галфона от линч.

Стотици хиляди протестират в Германия против бежанците,а Ангела Меркел пие бира.

Оставете Орешарски и Медведев да работят на спокойствие. Това са платени протестъри соросоиди а в Русия няма корупция, няма абсолютно никакви проблеми.

Килията на Хес е свободна за джуджето-гестапо!

не прекалявай с конопа, соросоид.

Точно такава трябва да бъде полицията, но къде освен вън от европата гейска ,ще дойде момент и ще се дава Русия за пример от нормалните хора защото това което се случва в Европа е трагедия

Пращат една сотня , казаци ивъпроса се решава. Разгонват тази сган с камшици и шашки по празните кратуни. И да вървят в германия да мият чинии. Най злостната пропаганда срещу Русия се води в германия. След това в България онова комсомолче, Росенчо, той горкия грачеше срещу Русия ,като обезумял.

Направо да избива. Поне това руснаците умеят

точно така.

Поредната говежда пръдня. Половината от мириканските сенатори получават милионни комисиони от "четене на лекции" и издаване на книги, за които издателствата им плащат милиони - но не ги продават. Айде не на нас тия номера - не пасем тревЪ.