КЕВР одобри по-скъпия газ, но обеща евтин след 3 месеца

Увеличението на цената на природния газ е значително и ще повлияе на цената на топлинната, а и на високоефективната електрическа енергия.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР одобри по-скъпия газ, но обеща евтин след 3 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи,3 месеца дране и после глътка въздух!

Газпром бил на колене пред ЕС!! Много густо"!!!!

Диалектоговарящи ни управляват и така ще бъде докато не ги изгоним всички.

заплатата ще ми стига ако не се наложи всеки ден да ям. Ще ни ръководят видни специалисти по потъването от най-най-близкото минало - честито на печелившите

Не е вярно. Газта падна над 2 пъти от 1016. сега я вдигат, но не до нива от тогава и видиш ли, всичко трябвало да се увеличи Защо?

Това е благодарността на управниците към овчето стадо, че пак ги избра.

територианци, защо мафията се рестартира? Ето ви отговора - за да може да стартира новия, пореден колониален, олигархичен, мафиотски грабеж. А грабежите /рИформи/ стават само в първите две години от мандата. После мафията пак ще се рестартира. И така докато - за най-най-бедните ускорено не се преселят в отвъдното с енергийни и други подаяния, а останалите 90% "богаташи" от населението не ги последват. Така се затрива народ и държава бавно и полека докато територията не отиде в правилните ръце. Ха, да ви е честит новия възход на цар Тиква и мафията ГЕРП, възцарили се с помощта на служебното правителство НДСВ-ГЕРП и президента Радев.

а красивите и симпатични - там шефът на Да БГ ристю иавнов крдалето , Асенчо геновия и други смотаняци ще протестират ли ? че били будната съвест на нацията (пардон стадото)

глас народен- глас Божи! малкият но прост БГ народ от мазохисти направи своя избор! Сега и да ривеш и да не ривеш все тая()))))))

тате че ми колело ама друг път

Насрочвайте протестите, да се стягаме, тоя път докрай!!

хаха.. едвам изчакаха да минат изборите..

тотално. неделя - избори. Сряда - чернилките пак на лъвов мост. Газа пак се вдига, ама договорните му цени са спаднали. И онова спадане дали се отрази на някакви цени - не. Това реално не зависи от коврите (цените на другите неща). Зависи от правителството, правосъдната система - иначе казано от соросоидната мафия.

От монопола по-лош е само държавният монопол.

От държавния, по-лош е частния монопол.

Единия по-лесно се разбива,познайте кой?

СЕГА С 30 % УВЕЛИЧЕНИЕ . СЛЕД 3 МЕСЕЦА НАМАЛЕНИЕ С 1 %. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Обяснете на хората защо всяка година на първи април се вдига цената на нещо:ту ток,ту газта,ту водата,а нищо не се намалява.Ееее,извинявайте,намаляват заплатите и покупателната възможност на хората.До кога ще ви търпим?Безпричинно да увеличавате сега и газта и тока.Всеки народ си заслужава управниците.

за да се забрави до зимата. Някой опасно се заиграва с народната памет, считайки всички за малоумни. И ще се опари!

Кой!Кой ни натресе този състав на КЕВР и председателя му.Тоя е такава изтривалка!

Гарантирано от герб ! Високи цени на ток, вода, парно, газ, лекарства, храни, данъци, винетки и горива ! За да има за НЕГО и приближените му ! Победаааааа ...

"Граждани! КЕВР ви обещава,при скок от 10м в празен басейн, да слушате ,за да ви го напълни след 3 месеца!"За сега скачайте масово! Абе какво става с българския природен газ в Черно море?Има ли го, няма ли го!Томислав Дончев нещо си трае.

има го, но срещу едно рушветче го спазарихме така, че платформите, сондите и помпите, а и труда при добива излизат по-скъпо от самия газ

Ама никой не казва ЗАЩО? Защото ние плащаме кражбите на Украйна? Защото ние ще плащаме зулумите на САЩ, ФЕС, Бойко и Деформираните с Кукунева по Белене и Южен поток? Защото след "диверсификацията" ни задължиха да купуваме руска газ само през западни посредници на сериозно завишени цени? Защото такава е била договорката на ГРОБ с Картела за изборите (цената на подкрепата)? Защо?

Да ви допълня. Някой да е усетил намалените цени през изминалата 2016 година? Защо тогава ни заплашват, че при даже по-ниска от тогава цена, всичко ще се увеличи с 20%?

никой не ни заплашва, друже. Те ни обещават, съвсем делово и спокойно. Представи си го така: като обещават разпалено - няма да стане. Като обещават така спокойно - ще стане и още как, ще ревем за още.

Така е, като не слушаме , т.е. не избираме когото трябва, ни наказват

Нов начин за изтребване на пнсионрите от големите градове, оособено София. С какво ще плащаме. То тази зима при ''евтиното'' парно не сме го включвали и стояхме на студено или в моловете на топло, а каво остава за догодина. Включим ли го, Топлпфикация ще ни съдере кожите от дела, за всяко от което вземат по 300 лв., колкото са ни пенсиите. Или топло и глад и без лекарства, или студ и болести. Голям избор имаме. Това се казва ИЗТРЕБЛЕНИЕ на ненужните пенсионери, ще икономисат от пенсии. Ама нали някои сме ''богати'' и не ни ''дават'' великденски, не сме ги заслужили, значи си мислят, че ще преживеем и на студено. Те да са живи и здрави ...

да допълня - това е изтребление на пенсионерите, имащи работещи роднини и познати. Пенсионерите с роднини и познати в чужбина (емигранти) ще са си стабилни.

няма да стане по евтин.

Защо имаме още парно? Вече е достатъчно топло, а и прогнозата е за затопляне. Ако на някой му е студено, може да се пооблече. През октоври миналата година, докато пуснат парното, вкъщи бяхме доста облечени.

Защо имаме още парно ли?.. Кинти, кинтииии....

Иване, кажи си!

JMM®

А от Москва ти нареждат да си разтвориш бузите

ФАТМАКА РАДЕВ И ВРЕМЕННОТО ЧЕРВЕНО ПРАВИТЕЛСТВО ...СМЯТАЙТЕ КОЛКО ГОДИНИ НАПРЕД ЩЯХА ДА НИ ЗАРОБЯТ АКО БЯХА ИЗЛЪГАЛИ БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ

А да помниш шефа на КЕВР кой го "турна" на тоя пост?..

Газпром пак ни го набутаха. Да живее Путин друзя, да живее новото още по-скъпо парно

Ти чете ли новината? Газта е била доста по-скъпа от сега пък парното по-евтино. Платените верно сте много зле, кофтито е че не присаждат мозък все още.

Миналите години по-висока цена, пък парното по-евтино. Тука ми се струва, че не Газпром, а прекупвачите след него се насират. Цената на борсата на газта варира в много ниски стойности, така че КЕВР явно обслужва нечии интереси.

бе чета си аз какво пишете, и от време на време ме озаряват идеи! и ги споделям с вас, нали сте ми друзя и дрОгаре! та освен прозрението, че борисов не е премиер от ноември миналата година, и ще е евентуално след две недели, та нема как да е виновен за покачването на цените, ме озари и друга скверна мисъл: ами ако, не дай си Боже, тоя фане та умре, ми кой ще ви е виновен дрОгаре, за днешното повишение на газа и произтичащите от това други приятни емоции?

Hе е премиер от ноември ама си разпределиха парите.

кажи вярно? с кого?

Ха ха ха! Навряха ли ни го без вазелин! Веднага след изборите! Честито! Хак да им е на ГЕРБерските идиоти! За нещастие и ние истинските демократи ще ядем мазната опашка!

вас, истинските демоНтрати ще ви топли любовта към бсп, и лично към дрОгарката курнелия! а ние десните герберасти спокойно можем да си плащаме сметките, понеже работим , имаме доходи, и не сме на социални помощи! ние не се сърдим на герджиков за това повишение на газа! тъй че всичко е наред

Bие не сте герберасти,а гербепедерасти с меки китки..

Баси!Като влязохме в ЕС,си викам "Край на мъките"!Де да знам,че те тогава започвали!

Демек ще регулираме цените в ЕС тъй ли ? Май ми мирише на комунизъм

независимите манипулатори.

Изборите минаха-време е да острижем стадото! И го отпочваме от пролетта, за да не блее много че ще е голо през зимата!

Пълен бълвоч! Къде е "големият" икономист келешчето Горанов, дето взе 16млрд. заем, да направи такъв икономически ход, че да не поскъпва газа?

На ББ и ГЕРБ им изиграха много лоша шега. ББ се чудеше как да загуби по лесно изборите, защото е подготвял явно и този капан за предстоящото правителство. Факта, че за това се заговори миналия понеделник го доказва. при това увеличение на енергоносителите, ще скочат цените на всички продукти - щах с царя, както се шегуват шахматистите. Новото правителство щеше да изкара ден до пладне, а ББ после на бял кон - спасител. Шегата доиде от неговите западни покровители, които се стреснаха от неговите игрички, защото можеха да цъфнат не толкова лицеприятни за тяхната намеса неща. Решиха да помогнат къде открито, къде с фалшиви новини за намеса на Русия и т.н. и ГЕРБ спечели€ И кво праим сега, правителство на ГЕРБ. да му е честито падането в собствения му капан. То рано или късно - хитрата сврака с двата крака!

УЖАСССССС.... ДОБРЕ ЧЕ УПРАВЛЯВАХА САМО ЕДИН МЕСЕЦ КОМУНЯГИТЕ. ДОСТАТЪЧНО ДА НИ ВДИГНАТ ПАРНОТО !!!! След 3 месеца Бойко ще го махне това комунистическо недоразумение.

Иван Иванов е протежето на Костов и костовистите. Чрез него Иван Костов отмъщава на българския народ за това че не гласува за неговата партия оглавявана от Радан Кънев.

ба си измишльотината. само щото имат еднакви имена и вече взе да прави изводи. Този И. Костов е на Първанката аверче.

Пейчо, газ има само в празната кратуна на мутро-пожарникаря!

С "брилянтната глупост" да спре ЮП, нашите управляващи ни отбелязаха автогол от центъра. Цените на газа ще стават по-високи след пускането на Турски поток, а ако ни докарат и втечнена газ тогава ще ни се изясни'. В същото време държавната фирма Булгартрансгаз е обречена на фалит и 200 млн лева приходи от транзита на газ ще станат история. А в същото време се скъсват да ни обясняват, че нямало приходи, нямало пари... Пари има , акъл няма.

Ами сега ще и платим на Булгартрансгаз загубите

СРАМ И ПОЗОР, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН НО ДОБРЕ Е ЧЕ МЕ НЯМА В ТАЯ ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА - А КАКВА Е ПРИЧИГНАТА ЗА ТЪПИЗМА НА ЖИВЕЕЩИТЕ В ТАЯ РОБСКА ЗЕМЯ НЕЗНАМ

Така се прави ръст. Стимулира се инфлация.

Започна се , от утре скачат цените на всичко . Нека всеки сам да си направи извода кой е виновен ?

Tо се знае,гербаджииското тиквено съсловие.

Ха при нас вдигнаха с 10% заплатите, са ще ни ги вземе топлофикация другата зима. Обще взето пълна пародия е тва нашата държава, ставаме все по бедни..

А ИМАЛИ БЪЛГАРИ В ТАЯ БЪЛГАРИЯ - ПРОСТАЦИ ЛИ САМО ЖИВЕЕЯТ ! КАКВАТО Е ГЕРП ТАКЪВ Е И НАРОДА - ПРОСТАШЧИНА

Те този си е за бесене. Абе погледни как през последните 4-ри години цената на газта не е мръднала на международните пазари бе аланколу. Не нагъл, а плужек, изпълнявайки нареждането на господарите на покрият 26 млрд. теглени кредити. Икономиста ми той - хахахахахахх

Те са за джоба им, какви кредити ще връщат. Май си луд?

ви е виновен бре ... ами копаите в морето , може да изкарате газ... руснака има и продава ...и си гледа интереса . а защо у нас газта е наи скъпа това зависи от нас ...