Партията на Меркел спечели убедителна победа в Саар

Християндемократите на германския канцлер Ангела Меркел печелят регионалните избори в провинция Саар с убедителна преднина пред социалдемократите.

Обратно в новината

Коментари - Партията на Меркел спечели убедителна победа в Саар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за Германия.Ще става Халифат.Тъпънарите на първа скорост ще я изберат и през септември.Още 4 години ще е стъпила на врата на Европа.Дано нашите политици имат топки да не ни напълни с джагали.

прорашистките предателчета и ги пращат там, дето им е мястото.

БРЦК

Ужас. Ма няма да плачем за немците - те явно си заслужават съдбата.

"избирателите са разтревожени от надигащия се популизъм" Те, избирателите щом не са разтревожени от надигащия се ислямизъм, значи си заслужават и Меркел.

Още е рано да се каже.., но ако така върви...МНОГО ЖАЛКО за ГЕРМАНИЯ. Все още не са се събудили..

събудена, Има сто турски партии! КОКО що не се гръмнеш, глупако?

БРЦК

ДОСТ не влезна в парламента ,а ДпС не е турска. ДПС = ДС.

Тая ще ги ислямизира.

Колко процента е ислама в България? В Германия са от 80 -4.7 милиона - значи под 5%. А колко са в България? Кво плямпаш?

Идиотите слагат минуси на статистиката, която е официална. Българщина.

ситуацията в момента е такава, че "спечелилите" няма да могат да управляват. а зелените оттекоха в канализацията. сходна ситуация с България. което трябва да покаже "настроенията" на будалкания прекалено-дълго електорат за стригане.

.Немецът е неизменно, безнадеждно, до мъченичество самоуверено същество, защото си въобразява, че знае съвършената истина -Толстой /Война и Мир

Германците продължават да затъват в блатото

дай да ги управим /както управяме България ли?/

Г-жа Меркел е най-правилният избор. Сигурна съм, че ще спечели и предстоящите избори през септември.

Брънтията - още 4 и още 4 и още 4 години при тоя тоталитаризъм, известен от времената на Съветския съюз. Брънтийката обича да се лиже с Барак - простак.

60% са руснаци.

Европа отрезвява.

Малко им са на германците тарамбуките, избират пак Меркел за да им осигури още от същото. Да им имам мазохизма и тъпата политкоректност на швабите!

Марче, на изботите в Бг имаше 2 турски партии...в Германия няма нито една! За какъв мазохизъм говориш?

Тъпчо, това, че у нас имаше 2 турски партии, си е жива трагедия. Хубаво, че по-радикалната остана извън парламента. За Германия - либерастите им навряха пълчища ислямисти ("бежанци") и германците вместо да вдигнат революция, избират Меркел... Въпрос на време е мюсюлманска партия в Германия, тъпчо нещастен!

Поздравления за успеха на Алтернатива за Германия! Тове е една истинскки напредничава модерна политическа сила.

Меркел с четвърти мандат, Тиквата с пореден... Вярно е казал поетът: "Светът, привикнал хомот да влачи/ тиранство и зло и до днес тачи/ тежка, желязна ръка целува/ лъжливи уста слуша със вяра".

кеф от такива ЕВРОАРШОВЕ, завиждаш ли че вече Меркел ще има 4 мандат? А какво ще кажеш за Елизабет? Какво пречи Меркел на България или на теб? Шоизер

Чудесно. АзГ като вкара по малко хора в парламентите ще покаже, че не може нищо да направи и те ще са като зелените на следващите избори. Извън парламента.