25,7% са гласувалите в страната до 13.00 ч.

Общо 25,71 на сто от имащите право на вот в страната са гласували до 13.00 часа на днешните предсрочни парламентарни избори, или 1 723 555 гласоподаватели.

Обратно в новината

Коментари - 25,7% са гласувалите в страната до 13.00 ч. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който не е очаквал загубата на бсп, значи изобщо не е в час. - махнаха "лявото" от имате - фразата- "демокрацията ни отне много" - тоталната агресия през целият изборен цикъл, започнал от президентския вот - курнелия е също толкова нелицеприятна "за лице", както и цецка - лош прочит и самозаблуда на президентският вот - бсп е пълна с милиардери - личната харизма на борисов

ето какво предричам аз победа на бсп,дпс и обединените патриотари! българия си е рускотурска губeрния вилает между хората на москва и анкара!

не сам на избори в гората на чист въздух за гъби съм!

гъбичните заболявания се предават и по полов път,дпс знае как

къде е другарката нинова

браво българина се оказа мъдар човек но ако бб и този пат ги метне и абдикира от власта след 2 години с него ще е свършено завинаги поздрави от германия

А така. Кажи им го!

...25,7% са гласувалите в страната до 1з.00 ч.... --- като разбра че българите са били прецакан и като пак са ги тръгнали да гласуват небето се навъси и заплака със студени сълзи , наречени мартенски дъжд!!!

не спете, а гласувайте, пак ли искате тиква да ви управлява, прост народ еййййййй

да ни управлява а БСП-ДПС кратуни.

Надяваме се да останат под 50% - това ще означава, че в България има повече интелигентни хора, отколкото се е предполагало

Колкото повече гласуват - толкова по-далече изостават маргиналните партийни формирования.

Интелигентните хора гласуват за истински политици и за хора, работещи за България, а не за себе си, но такива НЯМА! Познатите гробарски, червени, деформирани и всички останали мутри и новите тарикати - за тях могат да гласуват наивници и лумпени.

Ако наистина гробарите имат предимство, това означава, че мутро-мафиотите от организираната престъпна група герп са направили от България, Оруелски контролирана държава.

Означава, че конят е хвърлил другарката и е отишъл да си оправя младите кобилки. Другарката ще хвърля сълзи и сополи за несъстоялата се сполука или промяна, какво беше тази година?

Те другарите отдавна са в герп начело с вожда им. Освен това и всички ченгенца отидоха там от БСП.

Следващото правителство ще от БСП,Патриотите ,АБВ ...подкрепяно негласно от Марешки !

а ти ще си безработен

Патриотите де ги слагаш?

Господин почетния председател на ДПС и Главен хидроинженер на републиката не мисли така.

Когато цифрите говорят,трябва и оли* да мълчат,или да не пишат глупости.Фактите: 1989 г. 9 млн. /според стъкмистиката/ от 1989 г. до 2017 г. отрицателен прираст -50 000 годишно,или 27 г.х 50000=1,35 млн. 9млн.-1,35=7,65 млн.-1,2 млн. непълнолетни /мин/=6,45 млн.- 1,5 млн./според тебе/= 5млн. За сведение -и 500 хиляди да гласуват извън страната-пак стават около 5,5 млн.КЪДЕ са 6,8 млн.? /P.S.-- Идиоти,неграмотници и олигифрени не могат да ме обидят.Мисля ,че форумът е за културните хора,не за примати.

Никога не сме били 9 милиона.

абе приятел какви глупости си написал няма държава в света която ще изгуби почти 1/3 от нселението си от отрицателен прираст за 25 години а и от къде изкара тези данни за малолетни също е загатка ориентираи се към това което научи от мен и вече ще знаеш малко побече

Очертаващите се резултати са логични и очаквани. Изключително агресивната кампания, отказа от "лявото", "демокрацията ни отне много" , лъхащото желание за мъст, а същото така силното надценяване на резултатие от президентския вот - изядоха главата на т.н. соц-партия

74% не са гласували.Ще мъмрят и плюят каква мафия са политиците,но не могат да се вдигнат само за един ден,за да дадат гласа си в полза на смяната на сегашното статукво.И пак чета коментари от рода на "гледайте си Брекзит-а,не се занимавайте с България".Не,Господа и Госпожи,не българите от чужбина са виновни за ДПС,ДОСТ и всички бивши и настоящи изродни на БКП партии.Виновни са 74% в страната,които са на ниво непукизъм и "на пук-изъм" за България.Срамота! Да можем да променим нещата,но ей така от злоба и егоизъм да не го правим. "Не народ,а мърша!"

Сутрин в метрото не се трае от смрад..Ама натискът е голям насам. Смрад има и след изборите сред другата мърша. Ще има уйдурми в тесни кръгове както вика Петко войвода.

Естетвенно е хората да не гласуват за едни и същи политически хамелиони до болка познати.Когато се появят достойни за уважение кандидати сигурно биха гласували масово.

Линче, по Конституцията и законите на страната, колкото ти си българка, толкова са българи и тези от Анадола с български лични карти, само че само вашите лондонски плач обикновено се чува, и все сте нещо онеправдани, все сте нещо недооценени... Ако с пращането по УестърнЮнион ба някой лев и пускането на един фиш на всеки 4 години се изчерпва грижата ти за България - не ти щем нито паунда, нито бюлетината...

Не съм във Великобритания,да уточня.Примерът,който дадох е от по-преден коментар.Кой,къде и защо е извън България си е личен проблем.Може да пращат,може и да не пращат пари.Може да работят,може и да са на социална издръжка.Не гледам в чуждия двор,ставали на въпрос за преживяване и лични интереси. Аз коментирам 74-те %,негласуващи,а имащи пълното право на това.Коментирам ги,защото това е единственият начин да променим законосъобразно ситуацията в момента,а те са на фаза "не ме интересува/няма за кого да гласувам". Както казвате-всички са граждани на България.Ами тези от Анадола май се оказват по-граждани и от гражданите в София-31%.

Продължавайте да гласувате и да гладувате за: А) мутрено-борческо-криминалната сган представена от вожда им Боко Б) червено-омутрялите-олигарси-крадци представени от Коран-нелия В) съветско-московската групировка иронично нарекла се "патриоти". Пъкъла ви е вързан в кърпа.

Искаме си Нинова за Премиер. Тя обещала!

Либерастите са кауза пердута. Оная измет от греда България ще иде на бунището на историята, където и е мястото! Краен национализъм или смърт! Гласувайте!

Ако не спечели Нинова, изборите разбира се са манипулирани. От друг!

бади сигурен вече няма начин как да спечели и сега ще ти обяса защо 1 гласоподавателите и вече гласуваха това са повечето пенсионери или хора сварзани с бсп които са винаги първи при избори 2 вече могат да доидат гласове за герб от чужбина и за турските партии така че наи вероятно разликата да стане още по голяма

Ех. Не е като едно време, Сергей.

не знам дали някой вече е коментирал, но снимката е пред посолството в Мадрид.

Червеният стратег Иво Христов има основен принос за резултата, който очакваме.

на стратезите на ГЕРБ.

Циганският и административно корпоративният вот е изцяло контролиран от герп.

Защо даже и циганите избягаха от традиционния си БКП партньор? Никой не иска да бъде с лузерите.

днес е в градски отпуск

Интересно как в България има около 6.8 милиона избиратели,ако 3 млн.са имигранти ,а около 1,2 млн. са непълнолетни?И най-ГОЛЕМИТЕ оптимисти не вярват да са останали повече от 5/ПЕТ/ млн. в България.

И 1 милион са мъртви души в тези 6л8 милиона избиратели.

ако е тук, да си води бележки.

Обсолютно сте прав,познавам много хора от години живеещи навън,не гласуват,но се водят по списъците, така че може и само 3 милиона да сме останали

гласуват ЕГН-тата, подписите..

тапако балгария беше почти 9 милиона допреди 25 години от тях около милион и половина са напуснали страната но повечето от тях не са имигранти а гурбетчии което е различно защото са на работа в чужбина и бг граждани и както виждаш на избори гласуват активно което означава че ги интересува развитието на страната сега ако имаш мозак и можеш да мислиш ще расбереш защо са толкова избирателите

че в деня на изборите не е ли забранена агитацията преди малко влязох в един сайт и ми дава реклами на Бойко

вчера БСП поддържаше рекламни листовки, а днес партийният им секретар стоеше на вратата на блока за да контролира активността на съпартийците си.

Ех, червенушковци, нагласихте ли си кърпичките да ревете довечера ?

Абсолютно нелигитмни избори :) Давайте да гласуваме по интернет, вашта кожа!

Не гласувам ТОЧНО по тази причина.Искам електронно гласуване,а не да се влача по изборни секции, като мога за 1 минута да свърша тази работа от вкъщи. Сега е 2017 а не 1947, как така да нямам право на електронно гласуване ???

Недейте да гласувате! Трудно се купуват 4% гласове при по-голяма избирателна активност. Не ни оставяйте безработни, че имаме едни пари да връщаме. Имаме воля!

гласовете... Според мен е възможно да се проследи гласа на конкретен човек, но едва ли на всички.

ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС СЕ ЯВЯВАТ НА ИЗБОРИ СА ЗА ЗАТВОРА! В БЪЛГАРИЯ Е НАЛИЦЕ МАФИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖИ ОБЩЕСТВОТО В ПЛЕН ВЕЧЕ БЛИЗО 30 ГОДИНИ. Тази престъпна организация има пирамидална структура, която кореспондира с йерархичната структура на държавното управление. Повече прочети тук - link Затова организирам РЕФЕРЕНДУМ ЗА СЪДЕНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИЦА ОТ ПРЕХОДА - link

Никога повече срамът наречен ГЕРП!!! Ако не по един,то по друг начин ще стане!!! И тез смешни патрЕоти хууубаво да си опичат акъла!!! ХО ХО ХО

Не е достатъчно БСП да падне - трябва да бъде ЗАБРАНЕНА и съдена за тероризъм, предателство, и кражби в особенно големи размери !!!!!!!!!!!!

Брат, виждаш ли колко много са били миропомазани и чакат да им върнат Член 1-ви в Конституцията...Не е истина колко гювеч е падал преди 89-та!!!

До заблудените червени бабички и внуците им (без бесепарските тролове): "...Опозиционната Българска социалистическа партия на всички избори говори за Русия. Не къса с ЕС и НАТО, но говори за Русия. Но когато дойде на власт, забравя за Русия и стриктно изпълнява инстукциите на Вашингтон и Брюксел. Характеризирайки ситуацията в България, може да се използва израза на президента Путин за западния политически елит сериозни процеси на деградация, казва още Решетников. Според него българските политици са загубили човешки образ всичко се продава и купува, а народът е отчаян и равнодушен и нямаза кого да гласува. Хората питат какво са получили от това, че България е в ЕС и НАТО, анализира пенсиониранят генерал....", публикувано на 28-01-2017г. в еurocom bg под заглавието "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците". Даа, стриктно изпълнява инстукциите на Вашингтон: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

4 партиен парламент - Марешки е на ръба с 3,9-4 процента. РБ има 3,6 Герб води с окооло 2 процента, на БСП 31,6 на 29,7 патриотите има 9,4 пред четвъртата ДПС срещу 7,8 но ДОСТ вдига на 2,8 и продължава да качва. В Бурса цялото население е впрегнато за ДОСТ

Вече е 4 % разликата....

Нали всички роптаете срещу автобусите от Турция? Ами вдигнете си задниците, идете до урните и направете тяхното идване безсмислено

тука на Лондон пред секцията сутринта се заговорих с една жена, където ми каза, че цялото семейство тоест осем души са пътували два часа специално за да гласуват защото е нямало по-близка секция. това е напълно недопустимо да се подиграват с желанието на хората да определят сами бъдещето на страната си

И тука в Нигерия няма секция. Трябваше да летиме до ЮАР. Устафка! Мръсници.

Ми определяйте си бъдещето на Англия бе

Тъпак - той е българин и СВОБОДЕН човек - тоест може да се върне когато си иска в БГ и може да живее където си иска - защото е свободен човек а не колохозник като теб !!!!!!

Бате, гледай си Брекзита и не се вживявай толкова с изборите у нас. От Бурса ьо Кърджали пътуват повече от 2-часа и никой не съм чул да скимти, колко труден и уморителен е пътя. Чак границата им затваряха. Ей, го RayanAir и за 20 паунда си си в Ямбол или Костенец.

Не може да ми живеете,и работите в Ангия,и да гласувате в български избори. После всички гадости,които тези решат ни ги стоварват на нас.

А да изпращат парички от гадната Англия, виж това може.

Хората се събудиха и разбраха, че трябва да се гласув. Дядо ми отишъл точно в 7 ч. и пред секцията вече се извивала огромна опашка.

колкото повече гласували, толкова по-малък шанс за купените гласове

Никога повече Герб! Свобода на народа!

Другари. Утре в 9.00 пред мандрата. Ще ловим гората.

Ние сме социалисти, а не комунисти. Комунистите като ББорисууффф да хващат гората.

Като си изпиеш ,,,, прозак,,,,-утре ще си добре!:))