Рекордните 184 страни се включиха в ”Часът на Земята”

Акцията "Часът на Земята" тази година стана най-мащабната в историята на проекта, съобщи Риа Новости, позовавайки се Световния фонд за дивата природа.

Обратно в новината

Коментари - Рекордните 184 страни се включиха в ”Часът на Земята” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

северна корея се включва най активно! 365 дни годишно по цяла нощ! а ние комунягите вземат ли властта се включваме 1 към 3 , или 2 към2 или всякакви други варианти на режим на токата!

При нашите доходи и надписаните сметки за ток, българите сме си първенци по пестенето на ток. Готварската ми печка само дето все още няма паяжини :).

184 държави изключват ел. уреди и не консумират ток. През това време електроцентралите произвеждат ток, който отива на вятъра. Световна простотия След време нов почин - спират тока и водата за 3 дни -пестете водата.

Произвежда се колкото се консумира.

Никога, нищо не е зависело от стадото овце. Но е много важно, същите тези овце да си мислят, че всичко завито от тях!

Докато мислиш, че си овца, си овца ;-)

Как ще промениш системата, когато Господ е позволил човекът на грехът и погибелта да поеме управлението за кратко време, за да се изяви грехът в пълната му сила, чрез което да се подложи на тест вярата и любовта на всеки един човек на тази планета. И да се демонстрира пред вселената несъвместимоста на грехът с живота, след което да бъде унищожен веднъж и завинаги.

Офффф!!!! Пи ли си хаповете снощи? Май не си.... Ужас!!!

Рекорден брой държави, командвани от олигофрени.... Имам чувството, че всички президенти на държави са учили в едно училище и са били в един клас в училището за олигофрени....

Ами пак халтура, какво да ви кажа!

Всяко чудо за три дни :))) Някой от вас да си е гасил ламбите снощи? Или да е видял някой друг да ги гаси?

Ти луд ли си? Като има ток, как сърце да ми даде да я загася?

Ми да призоват към бойкот на нефтените и въглищните компании. Те и техните продукти са най-големите замърсители.

Рекорден брой манипулирани тупани

да си дойдем на думата! Значи кампанията не е за пестене на енергия, не предлага някакви реални решения на екологичните проблеми, а само привличала вниманието към тях! Защо, по дяволите, я правите тогава???

Защото нищоправенето се превърна в сериозна наука и... бизнес през последните години. Докато някой си мисли, че прави нещо за спасението на природата, друг зад гърба му прави кинти от това "мислене". И последното за което му пука е природата.