БНТ иска спиране на #НоваПанорама, ”Нова Република” отказа

Генералният директор на БНТ Вяра Анкова изпрати нотариална покана до "Нова Република", с която иска спиране на излъчването на #НоваПанорама.

Обратно в новината

Коментари - БНТ иска спиране на #НоваПанорама, ”Нова Република” отказа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЕНЕФ - ПАНО РАМАДАН

РАМАДАН - ФЕС

Що бе да не би серГЕЙ да е водещ в това предаване а червен гнидо "роднина мииционр"!!!

Депесаробесепарскогербераската сган бълва фекалии, абе едноклетъчните ви мозъчета на смрадливи гниди тъпи боклуци не разбирате ли че правите безплатна реклама на политическа сила!!!

След 26.03.2017г.

Какви, ще са гостите? Гей, мосат, гей, цру, гей ми6 и за десерт гей, мит.

Абе аз не знам - това пендел да си в днешно време. Кой гласува за тия анални-разбойници ?!?!?!?!

Да се кръстят Нойзи Панорама с водещ Свети Радан Аквински!

Ей тва долните швестерюги са долно племе. Всякакви хомо-похвати ще измислят само и само да се говори за тях.....

Тези нали са наясно, че са политически трупове?!

Кражбата си е кражба и трябва да бъде наказана. Трябва да си наемат някой добър адвокат по интелектуална собственост. Като препоръка да наемат този, който води дела в арбитража за Белене. Радан се прави на много печен в адвокатските дела, но скоро ще разбере колко е нодорасъл за такава битка

Браво на БНТ, такава безплатна реклама...ха,ха,хадовечера ще гледаме!!!

Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Нещо си се объркал ВСевдо приватизацията,и всичко с петия стълб -пенсийте са огромната измама и лъжа на ИВАН КОСТОВ и СИЕ, помниш ли хубавото НАДЕ тогава,нека каже точно и ясно в ефир за какво ставаше дума ,,,,,,няма да пиша къде,защото ще ме ,,,,,,,,

Тази гей групичка никой не я брои за нищо. На изборите ще видите.

Радан не трябва да се съобразявва с така отправената му нотариална покана, защото претенцията трябва да е от "Фондация" "Америка за България", а не от БНТ.

Помнете 1,60 билетче 35% поскъпване на водата 34% поскъпване на парното Винетки Рушащи се новопостроени булеварди Център за Градска мобилнос Никога повече Гроп

Никога повече Гроп и крадливото пожарникарче от банкя в дървен костюм на версаче.амин.

ей крадливи седерасти

Да стигнеш до преписване, защото си нямаш собствена идея за собствено име на телевизионно предаване е много тежко политическо безсрамие. Вместо да разцепват дясното пространство и да го поведат с ясни политически идеи за модернизация на държавата, те останаха под сянката на Драгалевския мавър , който сее ветрове с махане на валутния борд и сега гордо имат култовия 0,5% близък до статистическата нула.. Поне не са като "Да, България" с меркантилния Емил Джасим, който е очевидно слабоумен щом не може да оцени националния светец Васил Левски и се подиграва с интерпретация на произведение на изкуството и я използва за пропаганда на ислямската толерантност... Немислимото се случи със синята вълна от 90-те. Тя вече е миризливо блато.

Защо Тикван 1 и криминално проявеното лице ЦЦ са толкова нахъсани срещу Радан - щото само тях не можаха да купят

Хе хе хе хе ...

Радан Кънев пречи на всички . От герп и бсп до подлогите от рб и соросоидите на Христов

не е вярно!!!! Кънев на никого не пречи! Може да попитате Борисов, Нинова и всички останали. Почти убеден съм (80%), че също и от РБ ще потвърдят, че Кънев не им пречи изобщо. Моля недейте да разпространявате непроверена информация.

Не са ли сектата на Иван Костов?

Самовлюбена политическа запетайка! Иска да е на всякъде и да обсеби и командва всичко! Брано на БНТ!

Нищо против момчето, нищо че е крайно неуспял като политик. Обаче в понеделник като се сдушат пак червените орки с ДПС ще се почувства ли щастлив след толкова плюене по ГЕРБ и РБ?

да не е щастлив? Не съм забравил как неговия ментор Костов твърдо подкрепяше БСП срещу Царо при първия му мандат. Тогава ми стана до болка ясно какво представлява ДСБ. Сега дали ще е нова република или дай България, все са такива.

Аз също си спомням, но, че Симеон включи в правителството си двама комунисти и няколко техни отрочета - Велчев, Василев и други от този сорт.

БНТ вкарват автогол на тези които им държат юздите. Ако някой не беше чул и разбрал за НоваПанорама, то сега вече е чул и разбрал.Така че довечера гледаемоста ще е в пъти по-висока. И част от колебаещите се може и да се насочат. Адмирации за новата,модерна идея за изразяване на послания. Винаги има И друг начин!!!

тази вечер в 20 часа пред Народния театър на голям екран !!!

благодаря ти БНТ за информацията за НоваПанорама,бях пропуснал това събитие но вие ме осведомихта и сега ще има какво да гледам,не вашата панорама с инфантилния и целуваш задници помиар боико василев

няма нещо по нагло от комуниста няма

За кво се пънат като няма да стигнат до никъде на тия избори, питам аз?

живота не свършва с тези избори!

а де да знаеш?! слуховете твърдят, че ако не влезнат в парламента на Да България и Нова Република ще им пресъхне кранчето от Америка за България, Отворено Общество и други знайни и незнайни фондации на Сорос.. Те по принцип посочените субекти не са взели и лев от цитираните източници, ама няма значение, важно е, че новината от предстоящият разгром над соросоидите действа като виагра и вибратор взети заедно ;)

И кой го излъчва туй нящо? Пред Народния не се събират един милион души...

its

Нови "глупци неразбрани"!

Кои са пък тия "нова република".. И чак пък половин милион българи да са гледали въпросната глупост..

Това е истинското дясно.Това са тези които Борисов не можа да купи. Единствената алтернатива за нещо по добро в тая разядена от корупция, от кражби и от национални предатели нещастна държава.

Аз само да питам. Кой е водещият на НоваПанорама? Да не е НовиятКонакчиев? А дали ще има и ДаВсякаНеделя? С водещ ДаКеворкян?

кога ще си подава оставката Радана? На 26 вечерта или на 27 сутринта?

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Строежа на метрото започва още през Живково време... Какви ги плещиш...и ако комунизма беше още на власт, щеше да има метро нормално направено а не като сегашното с променен проект само и само определени лица да гушнат едни пари от отчуждаване!!! Апропо повечето са от кликата на Костов така че...Костовите хора промениха проекта.

Те много неща, бяха почнати по комунизма!!!Магистралите, "Хемус", "Тракия," 'Струма " ,Аец "Белене"и тн.т.Бях "юноша бледен, " когато започнаха "Хемус," сега съм белобрад старец а магистралата не е готова.

Строежът на метрото при комунизма не стигна до никъде. Единственото ,което видяхме бяха едни дупки, заградени с огради

Да ни си искал метрото да мине през хола ти, та толкова плачеш за променения проект

сбогом, мазен п....раст, след 2 дни никой няма да ти обръща внимание........

ЗАТОВА сега ще гласувам за тях и без това се чудех за кого но вече реших-това е най-интелигентната и принципна партия в българия която се опълчи на статуквото и искаше да промени мафиотката съдебна система

И как, бе, да я промени? С пръстови отпечатъци? Нали бяха във властта, само приказки и малоумия и от тях!

И ПОСЛЕ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ ПОМИАР. САМО СЕ ЧУДИ КЪДЕ ДА СЕ СЛОЖИ И КАКВО ДА ОТКРАДНЕ

Дълбоката се опитва за изпълзи от преизподнята където сам се вкара с пещерно демократ гей похватите си на постоянно отричане и непоемане на никаква отговорност. Нищо, дедо спря финансирането , гей мрежичка останаха половин дузина на хранилката - само курвенските номерца му останаха

Не така, другарко Анкова, че аз какво ще правя с хибрида Литекс - Етрополе - ЦСКА София?

Радан може да е всякакъв но в момента,екипа му е най-добрия.Те и затова го плюват толкова.

аха, особено кунева... чакат на опашката за лапане!

Само за сведение - Кунева е при Лукарски от СДС, в т.нар. РБ-ГН;) Все още са заедно, но ако изтърват кокала - очаквай нов разпад там...

Каква Кунева ,бе каун! Я прочети къде е Кунева и къде е Кънев,образовай се политически...неориентиран си, неинформиран си..обаче даваш мнение!

Ами май го плюят защото е тъпичък и нагъл. Но това е характерно за ченгетата край Костов. Събират послушни и гръмогласни глупчовци. За това и резултатите са им такива

На Костов хората са си шайка некадърни, но вресливи мошеници на дребно. Най-сетне БНТ да вземе да свърши нещо полезно като им създава проблеми

На Костов хората са си шайка некадърни, но вресливи мошеници на дребно. Най-сетне БНТ да вземе да свърши нещо полезно като им създава проблеми

Не трябва да сме черногледи. Раданчо беше тоя който открито каза, че Баце е неугледен с мърлявата си тениска , като миризлив пор и нямал една риза за пред хората. Това все пак са лично негови политически заслуги.

да не би да иска да се люби с "неугледния "и не прави ли услуга на червените "угледни " ? Той обиди един милион почитатели на "неугледния с мърлява тениска "! Не е важна тениската , а мърлявата душа на Раданчо реставриращ внуците на бившите комун.величия !След два дни го чака червен комун. смок !

Ха на бас че сега всички ще се юрнат та търсят и гледат това. Нарича се реклама

loyola

Ами като се е почнало, що някой не прати нота, че "Шоуто на СЛави" изкопира "Как ще ги стигнем Американците" на Т.Колев което го затвориха по неясни критерии ...

А пък ТК никого не е изкопирал. Такива шоута се въртят при "американците" от десетилетия и то със същата схема - водещ, оркестър, гости, скечове ...

баювото , след два дни те чака червен комун. х !

Да не забравяме, че прасенцето Раданчу беше първото избягало от кочинката на Начелника. Това все пак са достатъчни политически заслуги за достойно оттегляне от сцената

Раданчо умре да е лидер и шеф !Ама е нелицеприятен, алчен и студен човек. Липсва му харизма.

Дали НР или РБ всичките са от втория третия ешелон на бившото СДС. Вълка козината се мини но...............Се един дол плагиати и боклуци.

Гледам вчера един плакат, наредени като за изложба Радан и Мартично, Трайчо и Дани Каназирева.... Един министър на Боко, една дето май само през ДПС не е минала, един дето участва в правителството, докато е в опозиция и един откровен идиот, та си мисля, баси, може ли някой да направи нова република със стари републиканци?!

аз гледах един плакат. Там са наредени четирима начело с Радан, също както едно време по соц. плакатите бяха Маркс, Енгелс, Ленин и Димитров. Както се казва, нищо старо не е забравено, а болшевишкото поведение на Радан и с-ие има своят дълбок исторически генезис.

Ние, българите старите мутри не сменяме с нови....................

Вяра СлугАнкова