Проданов: Не може да има лявоцентристко управление без АБВ

Няма как да бъде създадено лявоцентристко управление без наше участие, посочи лидерът на АБВ Константин Проданов.

Обратно в новината

Коментари - Проданов: Не може да има лявоцентристко управление без АБВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек е болен. Наистина. Физически и психически.

Проданов: Не може да има лявоцентристко управление без АБВ. Трябва да пита баща си дали пък не може. Васката щеше да го посъветва да мисли преди да говори, а да не цитира бивши Н.с. от АОНСУ

Има ли някой за който да не е ясно, че АБВ се стреми да няма ляво или лявоцентристко управление? За последните години би трябвало да са наясно, че големият скок няма да стане. а със мъдрите им старейшини Гоце, Главътъм Калфин единствено прибират субсидии и създават шум в пространството.

риве в фейса : "Петиция в интернет зове Путин да прати войски в България.." ДАНС да види сървъра.и адреса.

не им стигна..

Проданов, ти като пое файтонджийската партия, трябваше да излезеш от болезненото самочувствие на Първанов и Р. Петков, които се отцепиха от левицата, и 148да се обедините с Курнелията. Сега няма да влезете, а отнемате 2-3 процента на левицита, която ще се разпредели сред всички влезнали в НС.

Аз пък мисля, че може и без вас, да оставим настрана, че сте по сръдните и оставките.

гледай ги и нахалници..Само те ли ще лапат от бюджета.

Първо влезте в НС, пък после говорете за управленска коалиция! Иначе е като в нашата народна поговорка:-гладна кокошка просо сънува!

Проданов: Не може да има лявоцентристко управление без АБВ Проданов, престани дфа цитираш Първанов, ами мисли със собствената си глава ако можеш.