”Екзакта”: Най-лесно е да се състави коалиция около ГЕРБ

Възможно е в следващия парламент да има 6 политически формации и при очертаващите се резултати съставянето на следващо управление ще изисква широка коалиция.

Обратно в новината

Коментари - ”Екзакта”: Най-лесно е да се състави коалиция около ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Де си Левски - я стани Ботев тук го доведи той да пише ти с сабя да сечеш тази ГМЕШ да изметеж нищичко да не остане от тази гмеш дето тука се накучи да краде да смучи кръв и пот на тоз народ

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Вярвам само на изследвания, които лично съм фалшифицирал.

въпреки платените реклами, сикаджийчетата изчезват от хоризонта както и да се напъвате да ни ги натрапвате!

Летище София е в катастрофално финансово състояние и има данни за скандални обществени поръчки при неговото управление от кабинета Борисов 2, отчете новият стар директор Пламен Станчев. Въпреки рекордния брой пътници, терминалите отчитат нищожна печалба. Източвани са десетки милиони чрез скандални обществени поръчки, организирани набързо, за 3 дни, има нарушения при назначения на персонал и лоши финансови резултати. "Не може човек с две осъдителни присъди, влезли в сила да работи в дирекция Сигурност. Да не говорим, че ходят като пленници от Балканската война, защото два пъти са им поръчвани униформи за тези години на цени по 3000 лева костюма - костюм с два панталона и две ризи", цитира конкретика директорът, назначен от служебния кабинет. Справка в столичните бутици показва, че единичните бройки костюми на Дзеня, Канали, Армани са значително по-евтини, да не говорим при договаряне на по неколкостотин бройки, когато цените рязко падат.

Естествано, че около гробарите се събират и ненакралите се десни и центристки, но кариеристки партии. Два мандата стигат, видяхме Ви до къде ни докараха, че поколения не можем да изплатим дълговете!

цела статиес зарад изречението: да успее да запази шансове за вуизане.... рб ше гуеда парламантес през крив макарон.

Каква коалиция, какви 5 лева? Пак ли същите прости и неуки хора ще управляват моята страна? Мислят главно за себе си - единият не може да работи за по-малко от 2000 лв., другият се сравнява по доходи със Запада, а не вижда как живее народът.

резултата е : герб 1 100 001 гласа! бсп 500 502 гласа!

И обратното да е пак ще е същото. ГЕРБ и БСП са едно и също чудовище

Х на номер 11

Странно нящо Тука Е жувотът... - уж 'продават' го за Лайф, пък то ВсеСъщия Жизньейски ъглошлайф.

ти написал си почти изречение нормално!???? наистина странно е ....

Четири Часа 'умуване' ! --> за едното мммууу омучаване .

Тая слугинска агенция нещо не усеща пулса на времето!Девиза днес е :"Вън мутрата Борисов от властта!"И така ще да е!

Не пиши глупости--за 1 депутат трябват поне 120 хиляди гласа.А ако за ДОСТ гласуват и 500 000-това са 3 или 4 депутата.....

математика, колко милиона трябва да гласуват за да имаме 240 депутата ???

Дори да влязат в Парламента т.н. ОП ще се разпаднат в първите му дни като ОРЕЛ,РАК и ЩУКА....

НЕ позна. Ако го желаеш ще бъдеш разочарован/а.

Всяко правителство, лидера на от ГЕРБ ще е вредно за държавата ни. Борисов и подопечната му крадлива пасмина трябва да бъдат озарени.

Всяко правителство лидирано от ГЕРБ е вредно за страната ни. Борисов и цялата му крадлива пасмина трябва да бъдат озаптени!

Престанете да ни вменявате,че трябва да изтърпим нов кошмар на правителство на Герб! Опапаха парите от всичко,от милиарди заеми,от винетки,от здраве,окрадоха фондове с прескъпо саниране! Е какво ни очаква-нищо добро!

Подвеждане на гласоподавателите.

Направи каквото трябва, а после да става това, което стане. А трябва промяна и други хора.Това е най-правилното. Дори, ако не си сигурен.. Не трябва да се повтори същото. Най-лошото да останеш с същите, а значи да се върнеш назад.

КОе е повече - отвращението или надеждата? Имам смътно предчуствие, че след изборите нищо няма да се промени. За какво се плюем един друг тук във форума, след като ние нищо лошо не сме направили? Партийни лидери безчинстват на наш гръб.

Политиците са овчари , които си търсят овце. Борисов е изключение. Той е говедар, който си търси говеда. В България останахме основно овце и говеда. Със сигурност политиците ще намерят това, което търсят.

Казах!!!

Само кандидат-депутат на ГРОБ може да си позволи да отиде на предизборна среща с частния си самолет, нали? Сещате се кой.

Онзи дето знае само индиански език! Ама до половината!

Дали герП ще спечели зависи от това колко рейса от ДОСТ ще гласуват за мутрата ! Тъжно е - преди бяха първа сила, сега се надупиха на местан и зависят от неговите гласове ! Някак си демократично а ...

Ама се кефеше на депесарските гласове за Радев, нали? Познавам ви майка ви комунистическа! БСП и ГЕРБ са едно и също.

Някой срещал ли е беден или безработен гербаджия? Време е да изметем партийните посредствени кариеристи от ГЕРБ! Спомнете си Искра Фидосенко - това ни чака, ако ГЕРБ управлява.

Брей, видях още един гласуваш за БСП. Аз съм БЪЛГАРОФИЛ и ми писна да ме карат да избирам или ЕС, или България. Има ли я България, за мен има и ЕС, няма ли я България, за какво ми е ЕС. За мен единствения път за България е СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА и намаляване разликата в доходите спрямо "старите демокрации". Досега само СтанишеФ беше в целта, всяка година с 10% пенциите и мин. осигорителен доход. Да, Работодателите ритат, реват няма работници, но никой не "работи " заповишение на доходите и мит е, че българина не искал и не можел да работи. Тия реки от еврофондове само създават корупция, и Господ да "седне на чучура", пак ще е същото, само се добива всякаква идея за бизнес. Само Нинова каза ясно и категорично: Отмяна на постановление 208 (пълна излагация за България, само права без никакви задължения и контрол, чист социализЪм) и създаване на "работни места" без идеологии. Ако не го изпълни - ще потъне още по-на-дълбоко от великото СДС . . . всички други приказки на бате Бойко са ала- бала . . нищо конкретно . . . . . бля - бля Да, ще гласувам за НИНОВА, поне да не се пречи на Радев

Наивник или Трол?? Г-жа Лъжа Решетникова какво щяла била да направи?! Или рестард на Светлото минало невъзвратимо

Големите борци срещу корупцията срамежливо премълчават ,че еврофондовете са най-добрия развъдник на корупция!

Ще гласувам за БСП за пръв път. Само и само банкянския крадец,предател и турски ибрикчия да се маха. То бива да си прост, бива да си крадец, бива и да си страхливец, ама да си крадец, простак, страхливец и предател на Родината си не бива. С гербаджийте, предатели и съсипители на България е свършено.

За БСП??? Мнооо си тъп!

Честно казано, за първи път от години няма никакво значение за кого се гласува. В този прогнозиран формат, в НС не може да се създаде устойчива и работеща коалиция.

А Герб какво ви дадоха?!Един голям ---

Екзакта се опитва да манипулира. Както върви герп да е втори на изборите. Всички ще въздъхнат облекчено, че се отървават от ББ и ще се завъртят вкупом в коалиция на спасението. това е и много по добрия вариант за България!!!

българската социология е "точна" наука - в допитванията получаваш точно толкова, за колкото си платил!

и заедно Бойко редят кабинета за другата седмица....независимо кой уж ще "спечели". Вие се плюйте тук, той мачът е свирен!

Явно го наредиха бързо, защото преди малко тя си тръгна, а десетина минути след нея и Борисов отпраши нанякъде.....

под новината за разваленото бразилско месо 5-6 коментара, под глупостите - бол! А защо под истинските - икономическите новини - за банките не давате коментари?

Какво да му коментираме на месото? Със солидна "почерпка" натриев нитрит и подправки ще го хапнем със колбасите... Който ги яде все още, де.

ние го виждаме. Тиери Порт, специален пратеник на "Фигаро" в София "Позалязва звездата на Бойко Борисов"

БСП ЕКЗАКТНО ще спечелят изборите!

Накрая както всички партии ще са победители, така всички социолози ще са познали резултатите.

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Битката при Клокотница. Смешник

разбира се, дори помним и най-близкото минало, подкрепата на ДОСТ за Майката.

ГЕРБ не е отговорен за това кой за кого гласува. И освен това има и данни, че електоратът на ДОСТ не е гласувал всъщност, а е само една лъжа. Но в двата мадата на БСП с ДПС, Доган иМестан - в това никой няма съмение. И че продате България на турците, за да се навре още два мандата във властта. Предатели! Сега се мъчите да сочите с пръст, но всички гледаме вас, защото сте предатели. Доказани! А сега искате да предават България и на РУсия, което опитахте с договор без цена за Белене. Вече си платихме рушвета, който БСП получи от тази сделка. Слава Богу само малка част! И КТБ далаверата на ДПС и БСП платихме. Изобщо, докато обвиянвате някой, че гласували за него, БСП прибра милиарди от джобовете на бедната ни посткомунистическа Родина. Сравнявате хипотези с тежки за БСП факти от близката история! Близка, колко да е близка - от създаването и от утробта на 100 годишн пошла старица...

На 2 часа герб дига с по процент и до вечерта на 26ти може да мине 99.99 процента. Само да не оттървете и да иде нагоре процента. Ще задмине и БКП на Живков и реалността дори. Около герб винаги е лесно да се работи - всички лапат, един нарежда, всички прикриват останалите Работи формулата. Последни завинаги.

Знаете ли каква е разликата между феновете на Бойко и Корнелия - първите си казват открито, че ще гласуват за ГЕРБ, а вторите казват - няма да гласувам за Бойко и като ги питаш за кого, почват да се чешат, където не ги сърби. Аз също не съм очарован от Бойко, но разбирам, че това е единствения шанс да избутаме червените и турчите от политическата сцена.

гост , там и дост! И как ще избуташ турците от властта, като ДОСТ е патерицата на ГЕРБ?!? Уж си много открит пък не си признаваш , че си фес!

Вярвам само на проучвания, които лично съм фалшифицирал.

ще повторя думите на Светлин Русев: Аз и преди девети, и след десети залагам на червено.

ама съм социалист. Залагам наред кога ми падне.

Спаси България от комунизма и скрий личната карта на баба си в Неделя !!!

Това призив към внучета ти - мулатчета ли е? :))))))

Този призив е от преди години от едни избори в Полша. Нашият приятел канадеца от Люлин 5 не е измислил нищо ново.

ти при комунизма живял ли си или плюеш щото само това умееш.

Има жълто около устата. Ходи с памперс. Пише глупости щото за това му плащат.Трол.

Щом и този мултигрупаджия Славито изпълзя, ГЕРБ със 100% сигурност печели!!!!

Ех, булгар, булгарс - с всички тези кандидат-едни и същи-идиоти и народ-стадо България никога няма да се оправи!!!

Небивала поддръжка на Медиите за Бойко Борисов и едноличната му партия ГЕРБ! Медиите чуха настояването на ръководството на ЕНП, респективно на Европейската Комисия да се гласува за ГЕРБ! Те п най-неприличен начин оплюха БСП и Корнелия Нинова! Т.е. дадоха ни наставления как да гласуваме! У нас шом нещо е от полза за Бойко Борисов и ГЕРБ, то не е незаконно, не е намеса във вътрешните ни работи. Това са приятелски съвети! Ако БСП имаха такава масова медийна подкрепа, каквато има незаслужено ГЕРБ! То, БСП би спечелило и тези избори с 35% повече депутати от ГЕРБ!

Руските тролчета ще останат гладни за пореден път!! Много малко етящи форумите останаха, щото им писна от руска пропаганда по коментарите! Забележете само, колко малко минуси и плюсчета цъкат-по 3-4 само! Преди 2-3 години се събираха по 40-50, презобихте нещо, а и Жужин няма да ви дава нищо скоро, освен да ви дава малката си чур.ка. Глад и мор ще настава във великата кочиня скоро-деньги НЕТ-держитесь!!!

докога ще менкате ГЕРБ с БСП и ще чакате да се оправим?

Какъв смях ще падне, ако БСП земе да излезе на изборите с 1% напред. ББ и ЦЦ водеха кампанията много вяло и слабо, с преднамерени изцепки, и за това се включиха и помагачите от запад. Тези от запада са по притеснени и от ББ. Той не иска да спечели с много и да управлява сам. Това ще му донесе само негативи, и после като СДС. На него му трябва компания в управлението, за да има КОЙ да е ВИНОВЕН, никога ТОЙ. Та за това си мисля, че върти номера, за да не спечели след това загробване на Р България, и да гледа сеира на другите, които ще се чудят как да вържат двата края. Не го мислете за тъп, ако беше такъв нямаше да оцелее толкова време с това минало. Хитрец е, като Бай Тошо, хитрец е!

Смено, само ако не е трагично. За това да гласуваме за който осигурява платежоспособна икономика. Ккато е тръгнало, до година-две заплатат ще стане средно 1500 лева. Докато БСП пледира да сваляме санкции и да захранваме руснаците, дето Путин им преполови заплатите. Днес руснакът може да си купи поне с 1/3 по-малко. Не 3%, а 1/3-та!!! Това уменят групичката на Путин, включително и БСП. Да несме го виждали? - Луканов, Виденов, Станишев - все икономически крах. Орешарски го изгонихме навреме. И Нинова лъже патологично, такава не я вземам да мете пред къщата ми! За чеп за зеле не става.

Всички в моето голямо семейство ще гласуваме с 10 защото искаме борисов и цветанов с москов да се махнат от властта. После ще му мислиме с комнистите, вече няколко пъти сме ги сваляли. Но такова чудо като крадливата проста мутра България не трябва да толерира.

И при мен е така.Цялото семейство под строй и против Герб !

А вие питахте ли си семействата , какво искат те ?

Добре е, че лудите като вас не са много.

и ние. Асфалт така и не проядох, а ми 4 пъти правиха асфалта след канала и що стар асфалт извадиха.... Как не пропадна и блока не знам.

Да поясня на нерабралите все още: всъщност РУсия подкрепя ГЕРБ и Бойко, а САЩ-подкрепят БСП/ДПС!! Толкова ли сте кухи и не го разбрахте толкова години?? Ако гласувате за БСП/ДПС-гласувате за ЦРУ, ако гласувате за ГЕРБ- гласувате за др. Путин!! А ако гласувате за ОБЕДНЕлите патрЕоти-избирате Ердоган! Просто като гъбена чорба!

и знам едно. Гласувам да ме крадат. Не знам кой, но по върховете сигурно знаят. Единственото въпросително може би сега е тези с по около 4 процента - РБ и АБВ-21 клекнаха ли вече навазелинчени добре за да са вътре или прави отвън ще вият за кокал и баница. Ей тва не знам и не знам кой ще ме краде ама дано не е стар крадец, че е голям конфуз един крадец 3 реда да ти мине отзад. 2 как да е - любопитство. 3 вече е .едерас.ия. ХАХАХАХАХА

Гласувайте за Герб,че след 4 години да останем 3 мил. население. Ще бъдем малко и ще има повече за всички !

Какъв Герб бе !!! Герб ни разката фамилията.Срина и уби малкия и средния бизнес.Остави хората без поминък и хляб. Който и да е Но не и Герб !!!!1